Sleep and Pillows Avis

TrustScore 4 sur 5

4,1

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg lider rigtig meget af slem hovedpine, og jeg har haft meget svært ved at finde en hovedpude som jeg kan holde ud. Tilfældigt faldt jeg over hovedpude-testen, som jeg tog. Så bestilte jeg den pude... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Scrollede tilfældigvis forbi pudetesten og tænkte det kunne være sjovt at se resultatet. Med 100 dages garanti tog jeg chancen og ønskede mig den i julegave. Jeg var så heldig at få den og thank god�... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Havde nok forventet en lidt bedre kvalitet. Men det er positivt at msn kan fjerne noget af fyldet, så den bliver lavere. Puden var nemlig meget høj til mig.

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Vanvittig god og tålmodig service!!!

Jeg har haft vanskelig ved at finde den rigtige pude. Kundeservice har været meget hjælpsom samt ydet en god rådgivning 😊
Der er lyn hurtig levering og nem retur mulighed.
Virkelig top i orden sted at handle og service!!

Tak for hjælpen 💤💤💤

24 juillet 2023

God handel

Købte via nettet kl 17, og allerede næste dag var varen klar til afhentning. Sleep and Pillovs hjemmeside er super nem at bruge. Meget tilfreds med købet.

18 juillet 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Bedste anbefaling her fra. Jeg har 1 diskus som ikkopereres…

Jeg har 1 diskus som ikke kan opereres og har dermed jævnligt smerter i nakken og hovedet om morgenen. Jeg er ved at teste 2 puder herfra og har indtil nu kun betalt for den ene så jeg kan sende dén retur som ikke er optimal. At udvise så stor tillid til en kunde gør blot at tilliden retur er ligeså stor. Man kan teste puden i hele 100 dage og jeg er begyndt at vågne sjældent med hovedpine så i bedste fald er det puden der afhjælper. Kan kun give de bedste anbefalinger.

1 juin 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlig siddepude

Giver ingen støtte - dårlig at sidde på
Ikke meget værd for min ryg
Min hjemmelavet pude 1000 gange bedre

6 juillet 2023
Avis spontané
Logo de Sleep and Pillows

Réponse de Sleep and Pillows

Hej Benny,
Vi er ked af at høre siddepuden ikke er godt nok for dig. Som ved alle vores produkter, har du 100 dages fuld returret, så du er velkommen til at sende den tilbage og få alle pengene igen.

Vh.
Team Sleep and Pillows

Noté 1 sur 5 étoiles

Sank sammen efter 1 uge. Ubehagelige syninger.

Jeg købte en siddepude med memoryskum, men den sank sammen med det samme. Det betød, at det lige pludselig med meget ubehageligt med de to "bjerge", der er for og bag. Det gjorde ondt.
Syningerne føltes meget ubehagelige. Jeg prøvede at putte skumstykker ovenpå, men lige meget hjalp det. Nu kunne man godt se, at den var brugt, så jeg kunne ikke returnere den.
Det værste er, at jeg havde købt en siddepude i Aldi til 129 kr. Jeg købte to. Da den ene var siddet igennem efter tre måneder, brugte jeg bare nummer to. Der var ingen generede syninger. Den var beklædt med noget, der mindede om velour og derfor super behagelig. De gik på intet tidspunkt i stykker.
Denne her faldt sammen efter ca. en uge.
Med en pris på 399 kr. havde jeg nok forventet en bedre kvalitet. Ja, syningerne er der nok for, at den skal være svær at ødelægge, men det var meget ubehageligt at bruge den for mig.
Jeg skulle have købt fire puder i Aldi.
Desværre kun én stjerne.

5 mars 2023
Logo de Sleep and Pillows

Réponse de Sleep and Pillows

Hej Irene,¨

Som med alle vores produkter har du altid 100 dages fuld returret, også selvom du har brugt den.
Vi er ked af at høre du ikke er tilfreds med produktet og det kan muligvis være en fejl på den ene produkt. Vil du sende os en email på info@sleepandpillows.com ?

Troværdig

Der er intet at pege fingre af ved dette firma. Hurtig levering. Tydeligt at det er kvalitet de sælger, desværre var det ikke en pude for mig. Jeg var spændt på om det ville blive bøvlet med returneringen - med det samme de modtog puden førte de pengene tilbage. Et firma der holder hvad de lover og klart et jeg vil anbefale.

13 octobre 2022
Avis spontané

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus