Apparaat (motionblinds bridge) nieuw gekocht. Deze bleek bij gebruik nog ingesteld voor een voorgaande (?) gebruiker. Hoeft natuurlijk geen probleem te zijn maar verkoop ‘m dan als tweede kans of gebr... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ze hangen pas net, dus dit is geen review van de duurzaamheid. 2 x de 45mm verduisterende honeycomb in het beige. Alleen bottom up. Sand noemen ze dat hier. Ik heb de muren ook in een soortgelijke tau... Voir plus
L'entreprise a répondu
Tom at Smartblinds was absolutely outstanding in helping me with my purchase. The size/blinds we wanted were only available in mainland Europe but he always supported me back-and-forth over the nu... Voir plus
L'entreprise a répondu
Smartblinds - Smart window coverings that makes your life easier, safer and more sustainable. Pair our made-to-measure electric window coverings with the best known smart home systems and start smart living!
Pays-Bas
Demande des avis aux clients
A répondu à 80 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Na de koop van onze nieuwbouwwoning ben ik op zoek gegaan naar automatische raambekleding. Dit was een must, aangezien wij een vide hebben en er dus raambekleding op hoogte zou komen te hangen. Daarnaast is domotica een hobby van mij, dus dit hielp om dit product thuis te verkopen!
Een belangrijke reden om voor Smartblinds te kiezen, is dat zij voorlopen met de mogelijkheid om gebruik te maken van Matter over Thread (netwerk voor domotica). Zo kon ik de raambekleding ook eenvoudig integreren binnen Home Assistant.
Uiteindelijk 5 rolgordijnen en 4 gordijnrails aangeschaft. Een van de rolgordijnen werkte niet goed, hier bleek aan de binnenkant een ring kapot te zijn, waardoor deze niet lekker draaide. Na contact hebben ze mij, door te videobellen, door de installatie van de nieuw opgestuurde ring geloodst. Echt fantastische klantenservice en het probleem was hierna verholpen.
Ze hebben een ontzettend breed scala aan keuzes qua stoffen en kleuren. Wij zijn super blij met het resultaat en ik weet zeker dat ik hier weer terug kom, mocht ik weer eens verhuizen.
Zeer goede service.
Blinds besteld met het verzoek om snelle levering en dat hebben ze geregeld ! Goede informatie en onze vragen over het installeren werden snel beantwoord.
Top.
Leider hat der Stoff von einem Rollo einen Fehler. Nach Emailverkehr mit Smartblinds wurde mir ein neuer Stoff zugesendet, der Austausch an dem elektronischen Rollo sollte ich aber selber vornehmen. Mittlerweile sind 3 Wochen vergangen, der Karton entsorgt und nun nach nochmaligem Schriftverkehr sollte ich das komplette Rollo zurücksenden. Für diesen Preis erwarte ich einen deutlich besseren Kundenservice.

Réponse de Smartblinds
Smartblinds hat pünktlich geliefert. Leider war beim Transport eine Endkappe abgefallen und defekt. Diese wurde ohne Probleme und schnell ersetzt. Dank Matter wurden die Rollos auch ohne Probleme von Alexa erkannt. Wichtig ist es, die Endlagen VORHER festzulegen, sonst reagiert Alexa nicht. Sollte vielleicht in der Anleitung noch mal mehr betont werden und die Inbetriebnahme für die möglichen Controller etwas detaillierter beschrieben werden.
Duidelijke website, product is goed, service is ook goed. een goede ervaring tot nu toe dus.
Service en kwaliteit perfect en heel simpel te installeren. Zeker aan te bevelen 💪
Afgelopen jaar naar volle tevredenheid een rolgordijn gebruikt van Smartblinds.
Enkele weken geleden een probleem met de motor/accu gekregen. Na overleg met Smartblinds nieuwe motor/accu ontvangen en simpel zelf kunnen uitwisselen waarna alles weer perfect werkt. De service is dus perfect van Smartblinds!
Marcel
Super Bestellvorgang und Blitzlieferung !n PERFEKT
den Zip haben wir aber noch nicht ausgepackt und aufgehängt
Habe Smart Rollos mit Matter Motor bestellt. Super Qualität, schnell geliefert, fährt mit meiner Alexa auch auf Sprachbefehl und mit Routinen hoch und herunter. Wenn ich direkt neben dem Rollo (unter dem Motor) an meinem Schreibtisch sitze, geht es schneller mit dem Zugband. Der Motor hat fünf Geschwindigkeitsstufen, die schnelleren sind etwas lauter. Finde den etwas teureren Comfort Stoff tatsächlich auch etwas schöner als den günstigeren Standard Stoff, aber sind beide in Ordnung.
Achtung bei der Lieferung: Sobald die E-Mail eintrifft, dass die Rollos versendet wurden, können sie bereits am nächsten Werktag ankommen. Habe ein Produkt mit kleineren und eins mit größeren Halterungen (nicht Kassette) bestellt. Bei den kleineren ist das Rollo etwas näher an der Fensteraussparung, wodurch die Abdunkelung leicht besser ist. Dafür streift das Rollo an einzelnen Stellen an der Wand. Ist also eine Abwägungsfrage. Aber auch bei den großen Halterungen (bei 180 cm Rollohöhe) ist es ziemlich dunkel. Das Smartblinds-Logo auf der weißen Metall-Unterleiste ist aus schwarzer Schrift und damit etwas mehr in-your-face als es auf den Abbildungen aussieht. Möglicherweise ist es aber auch ablösbar, das habe ich nicht ausprobiert, da ich es nicht hässlich finde.
Sendungsverfolgung scheint durch GLS Express-Kurierversand leider nicht möglich zu sein und wenn man nicht da ist und an den falschen Kurier geraten ist, wird das Rollo direkt wieder zurück an Smartblinds geschickt. Also möglichst da sein oder Nachbarn instruieren. Spricht ja aber nicht gegen das Produkt.
Easy ordering, timely delivery, simple install and a perfect fit.
Lang zitten twijfelen om de plissé gordijnen te bestellen want het is natuurlijk een heel bedrag. Maar nu net ontvangen en opgehangen en werkt prachtig en ziet er heel fraai uit. Kortom een aanrader! 1 minpuntje, ze zouden wel voor een andere transporteur mogen kiezen voor afleveren. Deze kan maar op 2 werkdagen van de week afleveren. Beetje raar.

Réponse de Smartblinds
The best blinds we ever had. Smart technology, easy to install, can be integrated in almost any smarthome environment.
Absolutely! Here's a review you can use:
Smartblinds: A Game-Changer for My Home
I recently had the incredible experience of working with Smartblinds in the Netherlands. From start to finish, the entire process was a breeze, thanks to the exceptional service provided by Casper Ilse and his fantastic team.
The team at Smartblinds were incredibly knowledgeable and helpful. They took the time to understand my specific needs and preferences, offering tailored solutions that perfectly suited my home. The installation was smooth and efficient, and the quality of the products is top-notch.
What truly sets Smartblinds apart is their exceptional after-sales support. Casper and his team have always been readily available to answer questions or address any concerns. Their commitment to customer satisfaction is unmatched.
If you're looking to upgrade your home with stylish and functional smart blinds, I highly recommend Smartblinds. They have exceeded my expectations in every way.
Vom Bestellprozess, wo man wirklich sehr viele Möglichkeiten hat bis zur Lieferung und Montage, war alles Top.
Kann ich nur empfehlen und sollte mich jemand fragen wo ich meine Rollos gekauft habe, würde ich auch dort Smartblinds empfehlen.
Fijn dat ik online gratis stalen kon bestellen. Daarna de bestelling geplaatst en na 3,5 week ook keurig de juiste rolgordijnen geleverd gekregen. Installatie was echt 5 minuten. Dus Top!