Omöjligt att komma i kontakt med er, man pratar bara med chatt robot. På presentboxen står dessutom text " Du har blivit bortskämd", helt opassande för present till nygifta. Kommer att vara tvungen... Voir plus
Det gick inte att spåra paketet. Jag fick ett spårningsnummer, men ingen hänvisning alls till hur man skulle spåra paketet. Vände mig till kundtjänst, men det fanns bara AI-robot att chatta med som i... Voir plus
Jag har fått en upplevelse via Smartbox i present. Helt omöligt att boka något via deras hemsida! Telefonnumret är stäng med en telefonsvarare som hänvisar till öppettiderna, jag har ringt undder... Voir plus
Vill uppmärksamma er medarbetare Yuri på kundservice och ge ett fång rosor. Jag har haft strul med min Smartbox sedan lång tid tillbaka vad gäller att kunna boka upplevelse. Yuri har haft tålamod med... Voir plus
Letar du efter en bra och personlig gåva som mottagaren säkert kommer att älska? 🎁🎁 🎁 Då är en Smartbox vad du behöver! 👍️ Varje Smartbox innehåller ett stort antal handplockade upplevelser som levereras i en vacker och färgglad låda. Det finns 30 teman och mer än 1400 olika upplevelser inom områden som skönhet, gastronomi, kultur och weekendresor. Du kan använda Smartbox vid alla tillfällen - oavsett om det är en present till en värd eller värdinna, en julklapp, en morsdagspresent, till Alla hjärtans dag - eller om du bara vill glädja någon du älskar. 😍 Om du behöver mer hjälp är du välkommen att skicka ett meddelande till oss 📧 på kundservice@smartbox.com. Vi hjälper gärna till 💬. Vår kundtjänst är också redo att hjälpa dig Måndag-Torsdag 9.00-16.30 + Fredag 9.00-16.00 på ☎️ +46 468880139 (Inte öppet på helgdagar!)
Hotellnatt
Vi var väldigt nöjda med vår hotellvistelse på Elite Hotel Academia! Trevligt bemötande i receptionen, fina rum, bra frukost och utmärkt läge.
Lite trist att parkeringen inte ingick i hotellvistelsen utan kostade ytterligare 250 kr. Vi kände inte att vi hade några alternativ, då vi inte känner till Uppsala och dess parkeringsmöjligheter.

Réponse de Smartbox Sverige
Det var enkelt att beställa via…
Det var enkelt att beställa via hemsidan, men jag saknar att kunna gå in i butik för att köpa en box där. Lite trevligare med box när man vill ge bort som present. Vet att man kan beställa en men då får man den inte samma dag...

Oroligt osmidigt
Oroligt osmidigt!
Jag och min man har fått ett present - en Smartbox presentkort.
Så på deras hemsidan såg jag att det gick att använda vårt presentkort på ett hotell som vi ville stanna på när vi hälsade på ett par kompisar. Åh, vad smidigt, tänkte vi!
Men icke. Efter en otrolig osmidig process fär man ska byta sitt presentkort till ett annat kort med ett ett PACKET inkluderande några andra hotell, fick jag veta att det inte finns några nätter att boka på det hotellet vi ville stanna på. Däremot fanns det lediga nätter på Booking.com på samma hotell, konstigt eller?!! Det fanns inga nätter överhuvudtaget att boka på det hotellet via Smartbox året ut. Och inga andra hotell i denna staden fanns det att boka via Smartbox.
Otroligt dåligt. Varför ens ha hotellet på sin hemsida om ni inte samarbetar längre? Varför lurar ni folk?
Jag bokade själv hotellet på Booking.com och bad då Smartbox att kunna ordna så jag kunde få betala för mitt rum med mitt presentkort. Men icke. Det gick inte heller. Enda de kunde göra är att återbetala presentkortet till det konto det köptes ifrån!! Vilket jag förklarade att det är inte vårat eftersom vi fått det i present.
Efter all kontakt hit och dit gick det inte att lösa. Våra planer har påverkats otroligt mycket pga vi inte kunde betala med Smartbox så som vi har tänkt.
Inte nog med det så raderade ni mitt omdöme. Trodde ni att jag hittar på?
Mitt case är 06434832. Vilka mer bevis behöver ni?
Så ni där ute som funderar att köpa en överraskning till sina nära och kära. Gör inte det! Detta är så krångligt, så svårt att fatta vad man ska göra på hemsidan, ett presentkort ska bli till ett annat, istället för boka ett specifikt hotell får man ett paket med hotell där det inte går att boka nåt. Av de 10 utlovade hotell fanns det kanske 2-3 som gick att boka överhuvudtaget. Detta är ett skämt.

Réponse de Smartbox Sverige
Obefintlig instruktion om hur man får e-smartbox levererad till den man vill gratulera med en sådan!!!
Jag beställde en e-smartbox och ville SJÄLVKLART få den levererad till den persons e-postadress som ska få den som present. Men till skillnad från då man beställer en fysisk smartbox så finns det inte någon skillnad på faktureringsadress och leveransadress! Varför i hela friden inte?!!! Det finns väl INGEN som köper en smartbox till sig själv utan ALLA vill väl ge den i present till någon?! Alltså borde det dyka upp en möjlig leveransadressinstruktion där man fyller i en annan e-postadress än sin egen! Men icke! Då jag fyllt i allt och klickat vidare och förväntade mig att den instruktionen skulle dyka upp så var allt färdigt och jag fick e-smartboxen till min egen e-brevlåda!!! Så idiotiskt! Och då kom jag dessutom på att jag fick exakt samma problem för två år sedan då jag köpte en e-smartbox förra gången och jag klagade över samma sak då också! Varför har ni inte fixat till det här på två års tid?!!! Det ska självklart vara så att man inte bara ska kunna fylla i leverans-e-brevsadress utan dessutom kunna fylla i datum och klockslag då man vill att e-brevet med e-smartboxen ska skjutas iväg!!! Jag är synnerligen besviken på detta! Nu får jag ju göra samma klumpiga grej som om jag köpte en vanlig smartbox, med den skillnaden att jag själv måste printa ut e-smartboxen och vika ihop det och placera det i ett fysiskt grattiskort! Så idiotiskt!

Verkligen snabb leverans!
Köpte detta som present till en arbetskollega! Har inte gett den än så jag vet inte om det blir något strul vid användandet men det jag grundar detta betyg på är den snabba leveransen! +++++

Réponse de Smartbox Sverige
Att det ger mottagaren av boxen en…
Att det ger mottagaren av boxen en flexibilitet att välja själv

Réponse de Smartbox Sverige
Saknar att det inte går att köpa i…
Saknar att det inte går att köpa i butik
Annars en mycket bra present

Réponse de Smartbox Sverige
Bokade en provning på Hernö ginbar…
Bokade en provning på Hernö ginbar genom Tastya

Problem med betalning
Jag tror jag försökte genomföra betalning ungefär 10 ggr innan det äntligen gick igenom. Och då provade jag med både debut, kredit och Paypal. Otroligt frustrerande. Jag handlar online dagligen utan problem och det är inget fel på mina kort så jag misstänker det är buggar i era api:er för betalning.
Rekommenderar att ni startar samarbete m Klarna då det alltid funkar friktionsfritt.

Réponse de Smartbox Sverige
Beställd vara kom i tid och levererades…
Beställd vara kom i tid och levererades vid dörren.