Smartbox Sverige Avis 359

TrustScore 3 sur 5

3,0

Omöjligt att komma i kontakt med er, man pratar bara med chatt robot. På presentboxen står dessutom text " Du har blivit bortskämd", helt opassande för present till nygifta. Kommer att vara tvungen... Voir plus

Det gick inte att spåra paketet. Jag fick ett spårningsnummer, men ingen hänvisning alls till hur man skulle spåra paketet. Vände mig till kundtjänst, men det fanns bara AI-robot att chatta med som i... Voir plus

Jag har fått en upplevelse via Smartbox i present. Helt omöligt att boka något via deras hemsida! Telefonnumret är stäng med en telefonsvarare som hänvisar till öppettiderna, jag har ringt undder... Voir plus

Vill uppmärksamma er medarbetare Yuri på kundservice och ge ett fång rosor. Jag har haft strul med min Smartbox sedan lång tid tillbaka vad gäller att kunna boka upplevelse. Yuri har haft tålamod med... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Boutique de cadeaux
  2. Magasin de souvenirs
  3. Boutique d'emballages cadeaux

Écrit par l'entreprise

Letar du efter en bra och personlig gåva som mottagaren säkert kommer att älska? 🎁🎁 🎁 Då är en Smartbox vad du behöver! 👍️ Varje Smartbox innehåller ett stort antal handplockade upplevelser som levereras i en vacker och färgglad låda. Det finns 30 teman och mer än 1400 olika upplevelser inom områden som skönhet, gastronomi, kultur och weekendresor. Du kan använda Smartbox vid alla tillfällen - oavsett om det är en present till en värd eller värdinna, en julklapp, en morsdagspresent, till Alla hjärtans dag - eller om du bara vill glädja någon du älskar. 😍 Om du behöver mer hjälp är du välkommen att skicka ett meddelande till oss 📧 på kundservice@smartbox.com. Vi hjälper gärna till 💬. Vår kundtjänst är också redo att hjälpa dig Måndag-Torsdag 9.00-16.30 + Fredag 9.00-16.00 på ☎️ +46 468880139 (Inte öppet på helgdagar!)

3,0

Moyen

TrustScore 3 sur 5

Snabb leverans

Snabb leverans av bra present. Toppen när man behöver en present i sista minuten.

8 janvier 2023

Hej.

Tack för den fina recensionen. Vi uppskattar det!

Ha en trevlig dag.

Något magert utbud

Enligt marknadsföringen ett enormt utbud, men så tycker inte jag är fallet. Mycket på udda platser. Vi sökte på restauranger etc i Göteborgstrakten, men det var ett mycket magert utbud.

2023-01-17
Jag har skickat in exempel till mailadressen i ert svar dom föreslagits, men fick bara svar från en svar-bot att ni inte förstod frågan....

3 janvier 2023

Hej Eva.

Låter det verkligen konstigt?
Vi skulle vilja undersöka det. Om du vill kan du skriva till oss på kundservice@smartbox.com så ska vi undersöka saken.

Hej Liam.

Enkelt

Enkelt, smidigt och snabbt.

25 décembre 2022

Hej Karin.

Snabb leverans direkt hem

Snabb leverans direkt hem. Fin service strax innan jul.

20 décembre 2022

Hej Mikael.

Supersnabb leverans

Supersnabb leverans. Tack!

21 décembre 2022

Hej Stina.

Kasper - Smartbox kundtjänst

Leveransen var snabb och smidig men stämde inte riktigt överens med det jag kollade på

Leveransen var snabb och smidig men kartan med hotellen när man bara kollar runt stämde ju inte riktigt överens med vad som dök upp när man beställt och registrerat in värdebeviset. Kollade på ett hotell i Menton (Frankrike) men nu när värdebeviset är insatt finns ej det hotellet så det är dålig tycker jag. Trodde ju liksom att det var det som fanns när jag kollade runt. Fanns mycket fler hotell att välja på när man registrerat värdebeviset. Många kostar även typ 500 kr extra så tips till er andra är att registrera in era värdebevis innan ni beställer flygbiljetter osv. Om jag hade vetat det jag vet nu så hade jag aldrig bokat flyg först. Blev jättebesviken när jag registrerade in värdebeviset & se vad jag gick miste om. Hade hellre bjudit min kära kille till Paris. Annars jättebra utbud. Blir nog trevligt ändå.

21 décembre 2022

Hej.

Tack för din feedback.
Vår kundtjänst är naturligtvis alltid redo att hjälpa till med eventuella problem.

Ring oss gärna, numret finns på den här sidan.

Snabb leverans

20 décembre 2022

Hej Larry.

Hej Inger.

Kasper - Smartbox kundtjänst

Snabb leverans och dessutom till…

Snabb leverans och dessutom till dörren, fantastiskt. God Jul och Gott Nytt År på er alla.

19 décembre 2022

Hej Monika.

Snabbt

Enkelt och snabbt att beställa

18 décembre 2022

Hej Jan-Olof.

Kasper - Smartbox kundtjänst

Jätte bra service på en smartbox som…

Jätte bra service på en smartbox som var några år gammal. Jag fick ett nytt erbjudande som jag är glad över

12 décembre 2022

Hej Bengt.

Det är verkligen roligt att höra :)

Vi hoppas att du har en trevlig dag.

Lätt att beställa

Bra bra bra bäst

17 décembre 2022

Hej Helena.

Bra service

Bra och smidigt köp, mycket bra leverans.

13 décembre 2022

Hej Ali.