Smartbox Sverige Avis 359

TrustScore 3 sur 5

3,0

Omöjligt att komma i kontakt med er, man pratar bara med chatt robot. På presentboxen står dessutom text " Du har blivit bortskämd", helt opassande för present till nygifta. Kommer att vara tvungen... Voir plus

Det gick inte att spåra paketet. Jag fick ett spårningsnummer, men ingen hänvisning alls till hur man skulle spåra paketet. Vände mig till kundtjänst, men det fanns bara AI-robot att chatta med som i... Voir plus

Jag har fått en upplevelse via Smartbox i present. Helt omöligt att boka något via deras hemsida! Telefonnumret är stäng med en telefonsvarare som hänvisar till öppettiderna, jag har ringt undder... Voir plus

Vill uppmärksamma er medarbetare Yuri på kundservice och ge ett fång rosor. Jag har haft strul med min Smartbox sedan lång tid tillbaka vad gäller att kunna boka upplevelse. Yuri har haft tålamod med... Voir plus

1. Boutique de cadeaux
  2. Magasin de souvenirs
  3. Boutique d'emballages cadeaux

Letar du efter en bra och personlig gåva som mottagaren säkert kommer att älska? 🎁🎁 🎁 Då är en Smartbox vad du behöver! 👍️ Varje Smartbox innehåller ett stort antal handplockade upplevelser som levereras i en vacker och färgglad låda. Det finns 30 teman och mer än 1400 olika upplevelser inom områden som skönhet, gastronomi, kultur och weekendresor. Du kan använda Smartbox vid alla tillfällen - oavsett om det är en present till en värd eller värdinna, en julklapp, en morsdagspresent, till Alla hjärtans dag - eller om du bara vill glädja någon du älskar. 😍 Om du behöver mer hjälp är du välkommen att skicka ett meddelande till oss 📧 på kundservice@smartbox.com. Vi hjälper gärna till 💬. Vår kundtjänst är också redo att hjälpa dig Måndag-Torsdag 9.00-16.30 + Fredag 9.00-16.00 på ☎️ +46 468880139 (Inte öppet på helgdagar!)

3,0

Moyen

TrustScore 3 sur 5

359 avis

Snabbt

Snabbt, enkelt och bra. Mycket nöjd

20 octobre 2022

Rutinerad kunnig massör på Skogsro Sandhem mycket 👍

Mycket duktig massör på Skogsro i Sandhem.
På hel kroppsmassage som jag fick!👍🤗

3 octobre 2022

Hej Lena,

Tack så mycket för dina 5 stjärnor och beröm för Smartbox! Vi är glada att du tog dig tid att skriva och att du är nöjd med vår produkt.

Vi önskar dig en trevlig dag.

Yuri Smartbox

Den var smidig och beställa men 10…

Den var smidig och beställa men 10 påminnelser om att lämna bedömning. Men har inte fått produkten ännu för att kunna göra en. Vad är det jag bedömer, leverans elr produkt?

9 octobre 2022

Hej Maria.

Du kan i slutet av ett köp lämna feedback om shoppingprocessen, om det var lätt att förstå, etc. eller vänta tills du får din låda och du är mer än välkommen att lämna feedback om produkten och köpet.

Jag önskar dig en bra dag.

Lätt att beställa.

6 octobre 2022

Réponse de Smartbox Sverige

Jag är glad att du hade en bra upplevelse, är du säker på att du vill sätta bara ett stjärna?

Om du behöver hjälp du är välkommen att kontakta os på kundservice@smartbox.com eller ring 046-888 01 39 vi vill gärna hjälpa dig.

Hej Linda,

Tack så mycket för din fina recension!

Det gläder mig att höra att du har varit nöjd med både beställningen och leveransen av ditt paket.

Ha en trevlig dag!

Yuri, Smartbox

Det gick inte att välja mottagare och…

Det gick inte att välja mottagare och tidpunkt på e-presentkortet fast det står att det ska hå

26 septembre 2022

Réponse de Smartbox Sverige

Jag är verkligen ledsen att du fick den olägenheten, men det är tyvärr ett fel på vår webbsida som vi arbetar på att åtgärda.

Om du har några frågor är du välkommen att ringa till 046-888 01 39 eller skriva till kundservice@smartbox.com.

med vänliga hälsningar
Smartbox

Jätte snälla kommer tillbaka

Jätte bra service

21 septembre 2022

Smartbox kundtjänst

Jättebra service

Jätte snälla kommer att komma till dom ingen

20 septembre 2022

Hej

Vi önskar dig en trevlig dag.

Smartbox kundtjänst

Väldigt tillmötesgående och…

Väldigt tillmötesgående och serviceminded.

19 septembre 2022

Med vänliga hälsingard

Så krångligt

Så krångligt, dålig support, försöker översätta, undvik!

16 septembre 2022

Hej Pekka.
Jag är ledsen att allt har varit så svårt.
Jag kan se att vi redan kommunicerar via e-post med dig för att hitta en lösning.

Med vänlig hälsningar

Lätt att boka

Det gick snabb att välja upplevelse som jag vill ha.

15 septembre 2022

Réponse de Smartbox Sverige

Tack så mycket för feedback

Det är bra att höra att du har varit nöjd med vår service.

Snabb och bra leverans.

7 septembre 2022

Hej Lennart,

Tack så mycket för din fina anmälning!

Vi är glada att du tar dig tid att skriva och att du är nöjd med vår produkt.

Det gläder mig att höra att du har varit nöjd med leveransen av ditt paket.

Ha en trevlig dag!

Emilie, Smartbox

Besviken

Hallå!
Produkten är bra men man känner sig lurad när man går med på att få ett erbjudande på 15% rabatt men det finns ingenstans att fylla i koden.
Denna gång var vi tvungna att handla utan rabatt men det blir inte fler gånger som vi handlar smartbox om det ska vara så svårt.
GÖR EN ENKLARE hemsida o se till att man kan fylla i koden enkelt.
Kommer inte att rekommendera Smartbox för mina vänner. Tycker i övrigt att det är en bra idé.

3 septembre 2022

Hej Jens,

Tack för din feedback.

När du befinner dig i din kundvagn och är på väg att köpa den produkt du vill ha, finns det en sammanfattning av beställningen till höger.

Här står det "Lägg till din rabattkod", här kan du ange den rabattkod som du har fått.

Om du behöver hjälp eller har några frågor är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på följande adress kundservice@smartbox.com eller tlf: 046-888 01 39.

Ha en trevlig dag.

Emilie, Smartbox

Svårt

Inte enkelt att köpa en gåva till någon annan

18 août 2022

Hej Hans.

Tack för din feedback.
Vi vill naturligtvis göra det så enkelt som möjligt och vi kommer att ta med din begäran i systemet.

Ha en trevlig dag! :)
Kasper - Smartbox kundtjänst

Snabb leverans och få den ända fram…

Snabb leverans och få den ända fram till dörren. Helt fantastiskr

12 août 2022

Hej Margareta

Vi är glada att allt var enkelt för dig och att det levererades direkt till din dörr.
Tack för recensionen och ha en trevlig dag :)

Oanvändbar

Köpte en smartbox för att kunna använda den på Halmstad Äventyrsland. När vi kom till entrén sa de att de haft samma problem länge att de inte har samarbete med smartbox ens och inte förstod varför den va kvar på smartboxs hemsida.

12 août 2022

Hej Nadine.

Tack för din feedback.
Vi ska undersöka det, för det är inte så det ska vara! Jag är redan i kontakt med vår Account Manager om detta.

Kasper - Smartbox kundtjänst

Bojkotta Smartbox! Halmstad äventyrsland samarbetar ej med dem!

Smartbox sålde en Halmstad äventyrsland upplevelse men när voachern skulle användas meddelade Halmstad äventyrsland att de ej samarbetar med Smartbox och att de sedan förra året försökt få Smartbox att ta bort den upplevelsen från sin hemsida! Jag förlorade mina pengar och hamnar i en chat där man svarar att man ej kan hjälpa mig med mitt problem på Smartbox, då jag bad att få reklamera mitt köp. Skandal! Ska polisanmäla dem om jag ej får pengarna tillbaka. Lurendrejeri att sälja en upplevelse som inte finns!!!!

9 août 2022

Hej.

Jag ser att du har kontaktat oss och jag kommer att undersöka saken omedelbart.