Hold jer væk !! Fik lavet et par briller + et par solbriller til min søn hos smart eyes Inden for den første månede begynder hans syn at ændre sig , og vil vil gerne have det tjekket V... Voir plus
L'entreprise a répondu
Sikke en forskel, jeg havde brille abonnement i Synoptik Aalborgstorcenter. Dette blev sagt op og Smarteyes tilvalgt. Super behagelig og professionel behandling af mig. Jeg fik de nyeste briller på ma... Voir plus
L'entreprise a répondu
Først og fremmest tak for den venlighed, man bliver mødt med, så snart man træder ind i jeres butik. Man bliver taget imod af venlige og smilende medarbejdere, og servicen er ganske enkelt i topkl... Voir plus
L'entreprise a répondu
En skøn oplevelse i Køge Smarteyes Lige fra jeg trådte ind i butikken var der smil og opmæksom service også selvom der var igangværende kunder. God vejledning og hjælpsomhed ved prøvning af stel... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hos Smarteyes er vi optagede af din brilleoplevelse. Vi tilbyder dig lave og gennemskuelige priser på skandinaviske designerbriller. Er der noget du er i tvivl om eller ønsker svar på, kan du altid få fat i os på kundeservice@smarteyes.dk
Lyskær 1, 2730, Herlev, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
Mange tak for den super service og super hurtige levering. Jeg er meget tilfreds med både stellet og glassene.SE Odense.

Réponse de Smarteyes Danmark
Lige modtaget briller for 3 gang ved Smart Eyes i Herning Centeret.
Super glad for hele oplevelse alle gange

Réponse de Smarteyes Danmark
Fremragende oplevelse lige fra jeg trådte ind i butikken i Køge blev jeg mødt med smil og en kompetent og professionel betjening i forbindelse med køb af nye briller og nye glas med styrke i til mine solbriller

Réponse de Smarteyes Danmark
Jeg havde en meget positiv oplevelse. Optikeren lavede en grundig øjentest, tog hensyn til at mine øjne er sløve. Fik en ok behandling af damen der skulle hjælpe med at finde stel, syntes enlig ikke hun kom med input, hun virkede ung og usikker da hun skulle måle synsfelt op. Og synsfeltet er ikke helt spot on.
Men jeg kom af med dobbeltsyn, "auraer" og lyn i hovedet, og 90% af min syn er væsentligt bedre end det var

En skøn oplevelse i Køge Smarteyes
God vejledning og hjælpsomhed ved prøvning af stel og opmæksomhed ved mine behov.
Venlighed og tålmodighed og glæde fra alle i hele forløbet og vidunderligt at blive genkendt da brillerne blev udleveret i færdig stand.
Den bedste oplevelse i mange år 1000 tak 🤩

Smarteyes Horsens.
Sikke en service, og sikke et sødt personale.
Man kunne virkelig mærke hvordan personalet kunne lide deres job, jeg er fan…

Réponse de Smarteyes Danmark
God behandling er dog ked af at man ikke kan købe et par briller til ca 3000 kr og ikke 2 par briller til ca 6500 kr. Det andet par bliver så sjældent brugt.
Jeg tror at flere kunder ville opsøge Smarteyes med tilbud på et par briller.

God oplevelse
Blev vejledt godt i forhold til brille valg og fin tilpasning da jeg hentede mine nye briller

Réponse de Smarteyes Danmark
Har kun roser til smarteyes i Ballerup.
Mest udsøgte service og en stor forståelse for kunden.

⭐⭐⭐⭐⭐
Nogle gange møder man en kundeservice, der er så god, at man simpelthen er nødt til at dele oplevelsen – og det er præcis tilfældet her.
Min mand kom ind i Smarteyes i Odense med et par ødelagte briller. Vi fik hurtigt at vide, at stellet desværre var udgået, så en almindelig reparation ikke var mulig. Vi troede ærlig talt, at vi måtte ud og investere i et helt nyt par briller.
Men medarbejderen gav ikke op. Hun fandt et andet stel, sleb glassene til, så de passede perfekt – og gjorde det hele uden beregning.
Det handler ikke kun om de briller, vi gik hjem med. Det handler om den måde, vi blev mødt på. Fra det øjeblik vi trådte ind i butikken, blev vi mødt med smil, nærvær og et ægte ønske om at hjælpe. Man følte sig som kunde – ikke bare et nummer i køen.
Den oplevelse gjorde virkelig indtryk på os, og derfor fortjener Smarteyes i Odense de varmeste anbefalinger. Tak for en service, der langt oversteg vores forventninger. Fem stjerner er fuldt fortjent – vi kommer helt sikkert igen.

Réponse de Smarteyes Danmark
Jeg er meget tilfreds med mit køb af briller. Brillerne passer perfekt, og de lever fuldt ud op til mine forventninger. Leveringen var hurtig, og kundeservicen var venlig og professionel. Jeg kan varmt anbefale denne butik og vil helt sikkert handle her igen.

Réponse de Smarteyes Danmark
Jeg har besøgt Smarteyes i Kolding, og jeg er virkelig imponerede over den service, jeg fik. Kvinden der stod derinde var utrolig dygtig, professionel og meget imødekommende. Hun lyttede til mit behov og sørgede for, at jeg kom hjem med de helt rigtige solbriller. Kan virkelig anbefale Smarteyes i Kolding.

Réponse de Smarteyes Danmark
De gjorde alt for at finde den bedste løsning til mig - kan kun anbefale dem

Réponse de Smarteyes Danmark
Søde og hjælpsomme medarbejder vi mødte i afdelingen i Kolding

Réponse de Smarteyes Danmark
Blev mødt en af kompetent medarbejder, der venligt og imødekommende tog imod mig. Under synstesten forberedte hun mig hele tiden på hvad der skulle ske, og hun var rolig og meget proffessionel.
Jeg fik igen kompetent hjælp til at vælge stel, og oplevede en oprigtig og personlig vejledning.

Réponse de Smarteyes Danmark
Tak for god behandling og service i butikken i Roskilde :)

Réponse de Smarteyes Danmark
Jeg har længe været på udkig efter et par klassiske herrebriller, som jeg endelig fandt fra Smarteyes' egen kollektion "Taberg" i Hørsholm. Designet er superfedt og klassisk, og jeg ser virkelig godt med brillerne. Dejlig imødekommende oplevelse og god rådgivning af optikeren.

Réponse de Smarteyes Danmark
Jeg har været rigtig glad bruger af briller fra Smarteyes. Jeg var inde i butikken med mine briller, da jeg havde fået en rids i synsfeltet. Jeg fik at vide at min forsikring ikke gjalt mere, da jeg havde opbrugt den. Det er helt okay med mig. Jeg siger, at jeg så naturligvis selv skal betale det stykke glas. Jeg får så at vide, at man ikke kan få et enkelt stykke glas, men skal have et helt sæt. Dette kan jeg absolut ikke forstå, det er da optrækkeri. Man føler der er nogle kunder og forsikringer, der sidder og bliver snydt hver gang. Det er da også en forfærdelig svineri mod miljøet. Jeg gik skuffet derfra og overvejer at finde et andet sted at handle fremover.

Réponse de Smarteyes Danmark
Har været kunde i mange år, men nu gik det helt galt. Købte to par briller til almen og skærm brug.
Skærm brillen var helt forkert, måtte sidde 30 cm fra skærm for optimal læsning. Havde bestilt 50-60 cm.
Almen brillen har læsefeltet alt for højt. Må bøje hovedet frem før læsning (inkl TV) er skarp.
Konklusion: To nye sæt glas ud af to mulige. Ikke optimalt.
Fik heller ikke justeret almen brillen, så den bliver højt på næsen.
Ikke optimalt 😈
Efter nyt besøg i butikken blev konklusionen, at skærmbrillen ikke kunne opfylde mine forventninger. Den blev derfor returneret og krediteret.
Almen brillen blev justeret, så den nu sidder væsentlig bedre og mere fast. Det blev aftalt at afprøve funktionen efter denne justering, inden der evt foretages en justering af glassene.
Min samlede oplevelse er herefter på samme positive niveau som tidligere.