Hold jer væk !! Fik lavet et par briller + et par solbriller til min søn hos smart eyes Inden for den første månede begynder hans syn at ændre sig , og vil vil gerne have det tjekket V... Voir plus
L'entreprise a répondu
Sikke en forskel, jeg havde brille abonnement i Synoptik Aalborgstorcenter. Dette blev sagt op og Smarteyes tilvalgt. Super behagelig og professionel behandling af mig. Jeg fik de nyeste briller på ma... Voir plus
L'entreprise a répondu
Først og fremmest tak for den venlighed, man bliver mødt med, så snart man træder ind i jeres butik. Man bliver taget imod af venlige og smilende medarbejdere, og servicen er ganske enkelt i topkl... Voir plus
L'entreprise a répondu
En skøn oplevelse i Køge Smarteyes Lige fra jeg trådte ind i butikken var der smil og opmæksom service også selvom der var igangværende kunder. God vejledning og hjælpsomhed ved prøvning af stel... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hos Smarteyes er vi optagede af din brilleoplevelse. Vi tilbyder dig lave og gennemskuelige priser på skandinaviske designerbriller. Er der noget du er i tvivl om eller ønsker svar på, kan du altid få fat i os på kundeservice@smarteyes.dk
Lyskær 1, 2730, Herlev, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
Super sødt personale i Valby men de fik bestilt det forkerte stel til mig, så jeg måtte vente yderligere 2 uger på det ene af de to par jeg havde købt.
Jeg havde ønsket bedre vejledning fra personalet inden køb. Da jeg kom for at hente mine briller undrede det mig at de var så meget bredere end det par jeg prøvede, der fortæller ekspedienten mig at det formentligt skyldes glassene, det havde været en rar info inden jeg bestilte. Jeg har et smalt hoved og har nu to par briller der er til en brede side fordi de ikke har samme pasform som dem jeg prøvede i butikken.

Réponse de Smarteyes Danmark
Super god service og rimelige priser og en masse stel at vælge imellem

Réponse de Smarteyes Danmark
Rolig og behagelig betjening og stemning i butikken

Réponse de Smarteyes Danmark
SmartEyes Kolding har udvist fantastisk god kundeservice i forbindelse med køb af briller hos dem.
Personalet har rettet brillerne til adskillige gange for at få glassenes udmåling til at passe og slutteligt bestilt både nyt stel og nye glas uden beregning - altid gjort med smil og imødekommenhed.

Réponse de Smarteyes Danmark
Fantastisk og professionel personale.
Men jeg undrer mig - hvorfor har man kun et lille bitte spejl (forstørrelse) Det havde været rart med et spejl så man kunne se sig selv ordentligt. Man kan jo i forvejen ikke se uden briller. Man kan jo ikke vurdere hvordan man ser ud med de nye briller uden et ordentligt spejl ? 🤔🤔

Réponse de Smarteyes Danmark
Rigtigt hjælpsomt og imødekommende personale.
Jeg var faldet og havde ødelagt mine briller og skulle derfor have nogle nye. Jeg fik så god en behandling af personalet i Smarteyes Aalborg Stor Center. De hjalp med alt jeg skulle bruge til forsikringen. Faktura for de gamle briller og faktura for de nye. Og ikke mindst, så skaffede de et stel, magen til mit gamle, fra en anden butik. De kan anbefales.

Réponse de Smarteyes Danmark
Smarteyes personale er super venlige og imødekommende -
Professionel og moderne syns test
Man får noget for pengene - her får jeg faktisk 3 briller til samme pris jeg har givet tidligere for 1 par
Kvaliteten af glassene er fine.
Eneste minus er stel - Smarteyes har kun deres egne stel !

Réponse de Smarteyes Danmark
Vi var i Smarteyes i Køge i dag og købe briller. Det var en virkelig god og sød betjening vi fik.Der var mange flotte stel og vi havde svært ved at beslutte os. Butikken er super hyggelig og de har vildt gode priser🙏❤️

Réponse de Smarteyes Danmark
Købte 2 billigste briller. Fik super God service af Sandra i Valby! Købte et par sorte og et par blå. Da brillerne kom, fik jeg et par røde og et par sorte, fik heldigvis byttet de røde til et par sorte et par dage efter ;-D

Excellent service
I got a really good service by choosing the right glasses for me. Later I came for having my glasses corrected and the service was again excellent.

Réponse de Smarteyes Danmark
Jeg er meget tilfreds med min oplevelse hos Smarteyes. Personalet var meget venlige og imødekommende, og de hjalp mig med at finde briller, der passede perfekt til mit ansigt. Servicen var rigtig god, og jeg følte mig tryg under hele besøget. Jeg vil helt sikkert anbefale Smarteyes til andre

Réponse de Smarteyes Danmark
Virkelig gode til at hjælpe! Prøvede på ingen måde at “oversælge”. Køber helt sikker hos smarteyes igen!

Réponse de Smarteyes Danmark
Jeg har lige afhentet mine nye briller hos SmartEyes i Kolding, og jeg har aldrig mødt tre så venlige og skønne piger. De har været super professionelle hele vejen igennem – fra det øjeblik jeg trådte ind ad døren, til i dag hvor jeg står med mine færdige briller. En virkelig god oplevelse hele vejen.
Tak piger ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sød, venlig og professionel behandling. Smart eyes i Kolding

Réponse de Smarteyes Danmark
God og kompetent købsoplevelse - mine første briller! Har på mindre end 24 timer vænnet mig til glidende overgang

Réponse de Smarteyes Danmark
Jeg mødte en meget sød medarbejder i jeres butik. Hun var meget venlig og smiledehele tiden til mig. Hun gjorde alt for, at jeg følte mig glad og godt tilpas i jeres optikbutik.
Hun er også meget talentfuld og justerede mine briller perfekt til mig – selvom hun kun har arbejdet hos jer siden februar.
Jeg er meget tilfreds med servicen og med mine briller. Tusind tak.

Réponse de Smarteyes Danmark
Kæmpe anbefaling herfra! Jeg skiftede fra Synoptik, som 4 gange havde lavet glassene forkerte, så jeg ikke kunne bruge mine briller. Smarteyes lavede dem rigtigt i første forsøg, har LANGT bedre priser og virkelig god service (i hvert fald den i Bruuns Galleri Aarhus). Jeg fik både tid og omhyggelig hjælp til at vælge de helt rigtige stel. Samtidig er mit synsfelt meget større i brillerne fra Smarteyes end dem fra Synoptik, selvom selve glasset/stellet er mindre. Jeg kunne ikke være gladere!

Réponse de Smarteyes Danmark
Rigtig god oplevelse med butikken i Køge god service og venlige medarbejdere 🤩 Kan varmt anbefales 🤗

Réponse de Smarteyes Danmark
Har endnu ikke modtaget mine briller. Så det er svært at svare på.