Smarteyes Danmark Avis

2 267
TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Hold jer væk !! Fik lavet et par briller + et par solbriller til min søn hos smart eyes Inden for den første månede begynder hans syn at ændre sig , og vil vil gerne have det tjekket V... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Sikke en forskel, jeg havde brille abonnement i Synoptik Aalborgstorcenter. Dette blev sagt op og Smarteyes tilvalgt. Super behagelig og professionel behandling af mig. Jeg fik de nyeste briller på ma... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Først og fremmest tak for den venlighed, man bliver mødt med, så snart man træder ind i jeres butik. Man bliver taget imod af venlige og smilende medarbejdere, og servicen er ganske enkelt i topkl... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

En skøn oplevelse i Køge Smarteyes Lige fra jeg trådte ind i butikken var der smil og opmæksom service også selvom der var igangværende kunder. God vejledning og hjælpsomhed ved prøvning af stel... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Opticien
  2. aussi dans
  3. Boutique d'accessoires de mode
  4. Fournisseur de lentilles de contact
  5. Magasin de lunettes de soleil

Écrit par l'entreprise

Hos Smarteyes er vi optagede af din brilleoplevelse. Vi tilbyder dig lave og gennemskuelige priser på skandinaviske designerbriller. Er der noget du er i tvivl om eller ønsker svar på, kan du altid få fat i os på kundeservice@smarteyes.dk

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

(2 267)

125 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Alt var perfekt

Alt var perfekt. Jeg har efterhånden købt et par briller hos Smarteyes, og har aldrig oplevet problemer. Fantastisk kundeservice og smukke briller. Kan kun anbefales!

24 février 2026

Kære Ronja,
Vi er glade for at høre, at du altid har haft en god oplevelse hos os. Tusind tak for din positive feedback og anbefaling. Det betyder meget for os.

SmartEyes Holbæk

SmartEyes Holbæk - Super dejlig oplevelse ved køb af briller hos SmartEyes, nem kommunikation og ingen problemer overhovedet :)

21 février 2026

Kære Johnny,
Vi er glade for at høre, at du havde en super oplevelse med dit brillekøb hos os.
Vi sætter stor pris på din positive feedback om vores nemme kommunikation og problemfri service. Tak fordi du valgte os.
God aften.

2 par briller for ens pris billigt

2 par briller for ens pris. Og alle de bedste valg for lige omkring 6700kr og 1500kr tilbage fra sygeforsikring Danmark. Det er da ikke så dårligt, tog mig godt en uge at vænne mig til de nye briller, men nu er det godt 😊. Personalet er for resten altid virkeligt søde og rare 👍

7 février 2026

Kære Michael,
Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores gode 2 for 1 tilbud. Vi er glade for at du deler din oplevelse med os og dejligt, at du nu er komfortabel med dem.
Tak for de rosende ord om vores personale.

5 stjerner til kolding afdelingen

Jeg fik rigtig venlig og god hjælp og vejledning hos smarteyes Kolding.
Prisen på mine nye briller, er jeg også rigtig godt tilfreds med. Det var mit første besøg hos smarteyes,men er ret sikker på, det bliver mit nye brille sted fremover 😁

3 février 2026

Kære Helle,
Tusind tak for din positive feedback.
Vi er glade for at høre, at du fik venlig og god hjælp i Kolding og at du er tilfreds med prisen på dine nye briller.
Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Det var den fantasike service I Kolding😊

19 février 2026

Hej Nelli,
Tusind tak for din anmeldelse, hvor er vi glade for at høre at du var fik fantastisk service i Kolding 🤩

Tilfredshed

Samme tilfredshed som altid ,da jeg har købt mine briller hos jer, siden smarteyes åbenede og altid blevet betjent Adisa.
Mvh Jette Broe

17 février 2026

Kære Jette,
Vi er glade for at høre, at du altid er tilfreds med at komme hos os. Vi sætter stor pris på din loyalitet siden åbningen.

God oplevelse i Køge

Jeg var nede i forretningen i Køge med min mor, som skulle have nye briller. Det var en travl lørdag, men trods travlheden var pigen overskudsagtig og imødekommende.
Min mor har fået sig nogle fine briller som hun er rigtig glad for og hun har været godt tilfreds med oplevelsen!

24 janvier 2026

Kære Pernille

Vi er glade for at høre, at I havde en god oplevelse i butikken i Køge, selv på en travl lørdag. Vi er taknemmelige for, at I deler jeres tilfredshed med betjeningen og de nye briller.

I ønskes en rigtig god dag.

Rigtig god brille

Rigtig god brille

Hej Niels,
Tak for din 5 stjerner.
Vi er glade for at høre at du har fået nogen gode briller.

En fantastisk professionelle oplevelse

En fantastisk professionelle oplevelse

22 janvier 2026

Kære Annette,
Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre at du fik en fantastisk professionel oplevelse. Det er lige som det skal være.

Noté 5 sur 5 étoiles

Det sødeste personale og top service.

Det sødeste personale og top service.
Alle står virkelig klar til at give den bedste hjælp,både med valg af stel men også synsprøve.
Og så har butikken bare et fedt udvalg❤️

9 février 2026

Kære Sylvia,
Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du havde sådan en god oplevelse med vores hjælpsomme personale og service. Tak for din positive feedback om vores udvalg og assistance.

Super service i Kolding

Meget opmærksomme og service med smil, så man er i gode hænder her!

10 février 2026

Kære Clement,
Vi er glade for at høre, at du følte dig i gode hænder og at vores service blev leveret med et smil og stor opmærksomhed.
Tak for din positive tilbagemelding.

Noté 2 sur 5 étoiles

Skuffende oplevelse og dårlig kommunikation

Jeg er desværre ret skuffet over mit forløb. Jeg kom ind for at få nyt stel via min aftale og fik at vide, at brillerne kunne hentes inden for ca. 10 dage. Efter 10 dage hørte jeg intet og skrev selv en mail til dem (Herning centret afd) her fik jeg bare at vide, at det ofte tager 14 dage eller mere, og at jeg “måtte vente” jeg påpegede jeg havde fået anden info, men jeg jo så måtte vente.. det blev svaret med en thumbs up:/

Efter 21 dage gik jeg ind i butikken, hvor beskeden bare var, at de var lidt langsomme, og at jeg måtte have mere tålmodighed…

Nu har jeg så fået besked om, at brillerne er kommet men med et skår i glasset:/ men at jeg kan hente dem alligevel og bruge dem sådan imens..

Forsinkelser kan ske, men kommunikationen og håndteringen har været ret uprofessionel. Jeg tror ærligt, jeg vælger et andet sted, når jeg skal have nye briller næste gang.

16 janvier 2026

Kære Josephine,

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Vi er kede af at høre om forsinkelsen og den mangelfulde kommunikation, du har oplevet gennem dit forløb.
Det er naturligvis ikke acceptabelt, at du har fået modstridende informationer om leveringstiden, eller at dine henvendelser ikke er blevet håndteret professionelt og imødekommende.

Det er desværre meget beklageligt, at brillerne ikke ankom som forventet, og at der blev konstateret en fejl i glasset, hvilket har gjort det nødvendigt at bestille et nyt sæt og dermed forlænge leveringstiden yderligere.

Vi stræber altid efter, at vores kunder føler sig velinformerede og trygge gennem hele processen, og vi er ærgerlige over, at dette ikke har været din oplevelse.

Din feedback er videregivet til den pågældende butik med henblik på opfølgning og forbedringer fremadrettet.

Vi beklager ulejligheden og takker for din feedback.

Kompetente og altid servicemindede

Kompetente og altid servicemindede, uanset hvornår du kommer.
Sætter kunden forrest og gør alt for hjælpe, uanset om det er forsøg på linser, eller at finde de rigtige briller.
Kan ikke rose dem alle nok 👓🕶️👍

8 février 2026

Kære Tonja,

Tusind tak for de flotte ord og for at dele din oplevelse med os.

Det glæder os meget at høre, at du oplever vores team som servicemindede og kompetente, og at vi kan hjælpe dig med både briller og linser.

Din feedback betyder rigtig meget for os, og vi er glade for, at du føler dig godt taget hånd om.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart 👓🕶️

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og gode briller.

God service og gode briller.
Jeg kom med toget og kom derfor for tidligt, men kom til med det samme, fordi der ikke var andre. Søde piger og god behandling. Købte "2 for 1 pris" og slap meget billigere end ved mine tidligere brillekøb (ved andre optikere). Brillerne lever op til forventningerne.

20 décembre 2025

Kære Mona,

Tak for din fine anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Det glæder os meget at høre, at du fik en god og imødekommende behandling, og at vi kunne tage dig ind med det samme.
Vi er meget glade for, at du er tilfreds med dit køb af nye briller.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Personalet

God service og vejledning

6 février 2026

Kære John,
Vi er glade for at høre at du fik god service og vejledning.

Fantastisk service

14 janvier 2026

Kære Vivi,
Vi er så glade for at høre at du fik fantastisk service.
Synoptik Kundeteam.

Smarteyes Østergade 4

Smarteyes Østergade 4 , i Kolding
Kan jeg klart anbefale , meget smilende og imødekommende personale. Virkelig professionelle, spørger feks. ind til mig, for bedre at kunne hjælpe . Føler sig velkommen butikken . Kan klart anbefale dem

Kære Kirsten.
Tusind tak for din anmeldelse og anbefaling af vores butik i Kolding. Det glæder os meget at hære at du blev mødt at smilende og imødekommende personale og at du føler der er et ønske om at give en god personlig oplevelse.
Jeg sørger for at dine rosende ord kommer afsted til butikken.

Noté 5 sur 5 étoiles

Pigerne var søde og dygtige og vi fandt…

Pigerne var søde og dygtige og vi fandt en super løsning for mig🙏🥰
Jeg føler mig meget velkommen i butikken i Kolding.

30 janvier 2026

Kære Iben

Du ER meget velkommen! 😍
Tusind tak fordi du har taget dig tid til at skrive denne anmeldelse. Vi er meget glade for at I har fundet den helt rigtige løsning til dig.

Ha' en dejlig eftermiddag!

Noté 5 sur 5 étoiles

God oplevelse at handle hos Smart Eyes i Roskilde.

Super oplevelse at handle i Roskilde SY, lige fra brillevalg, til afhentning af brillerne. Kan klart anbefales 😃

Kære Marianne

Mange tak for din anmeldelse.
Det er virkelig dejligt at høre, at det har været en super oplevelse. 🤩
Da det er imod Trustpilots retningslinjer at nævne personoplysninger såsom navne, vil vi bede dig om at slette navnet på medarbejderen i din anmeldelse.
Vi skal nok sørge for at rosen kommer videre. 😍

Du ønskes en rigtig god dag.

Noté 1 sur 5 étoiles

Bestilte nye briller (2stk) 30-10-25

Bestilte nye briller (2stk) 30-10-25. De skal være med
mineralglas. Har intet hørt fra jer (3 mdr) før jeg selv
ringer til jer og spørger til dem, da får jeg at vide at der
intet er sket og de kan stadig ikke skaffes.
Har købt briller hos jer flere gange, så jeg synes det er
meget dårlig kundeservice.

27 janvier 2026

Kære Poul

Vi beklager din oplevelse, og er meget kede af at du har ventet så længe på at få at vide, at vi desværre ikke kan bestille mineralglas.
Det bør selvfølgelig ikke være noget du selv skal ringe og følge op på.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus