Hold jer væk !! Fik lavet et par briller + et par solbriller til min søn hos smart eyes Inden for den første månede begynder hans syn at ændre sig , og vil vil gerne have det tjekket V... Voir plus
L'entreprise a répondu
Sikke en forskel, jeg havde brille abonnement i Synoptik Aalborgstorcenter. Dette blev sagt op og Smarteyes tilvalgt. Super behagelig og professionel behandling af mig. Jeg fik de nyeste briller på ma... Voir plus
L'entreprise a répondu
Først og fremmest tak for den venlighed, man bliver mødt med, så snart man træder ind i jeres butik. Man bliver taget imod af venlige og smilende medarbejdere, og servicen er ganske enkelt i topkl... Voir plus
L'entreprise a répondu
En skøn oplevelse i Køge Smarteyes Lige fra jeg trådte ind i butikken var der smil og opmæksom service også selvom der var igangværende kunder. God vejledning og hjælpsomhed ved prøvning af stel... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hos Smarteyes er vi optagede af din brilleoplevelse. Vi tilbyder dig lave og gennemskuelige priser på skandinaviske designerbriller. Er der noget du er i tvivl om eller ønsker svar på, kan du altid få fat i os på kundeservice@smarteyes.dk
Lyskær 1, 2730, Herlev, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
Har købt i Herning Centret side de åbnede , aldrig haft grund til andet end være tilfreds, alle medarbejdere er faglig og venlig, har anbefalet dem til mange

Réponse de Smarteyes Danmark
Altid søde og hjælpsomme medarbejdere.
God tid til at få mine nye briller til at sidde perfekt.

Réponse de Smarteyes Danmark
Ved en synstest hos smarteyes i Holbæk fandt de en fejl på mit venstre øje, og blev henvist til en øjenlæge hvor jeg fik at vide jeg havde AMD I mit venstre øje.
Efter flere indsprøjtninger i mit øje har har det hjulpet. Stor tak til Smarteyes for deres professionelle hjælp.

Réponse de Smarteyes Danmark
Altid hjælpsom, søde og go service. De har hjulpet mig i akutte situationer og er kommet susende til min arbejdsplads for at levere briller.
2-3 ugers lev tid var der nu her på mine nye briller. Men efter 7 dage fik jeg en sms at brillen var klar. En medarbejder mente at det var fordi Sverige ved hvor utålmodig jeg er🙈
Blev overtalt til tonet glas - så man ikke behøver skift til solbrille. Spændt på om jeg er der pt.
Tak fordi jeg blir udfordret og for at yde en enestående service👌

Fantastiske briller
som er købt på rentefri finansiering via Resurs bank
Resurs er er umulige at betale til -deres app virker ALDRIG -hver måned går den i fejl og jo jeg har prøvet flere gange -deres kundeservice kan ikke kontaktes……….

God service og gode briller - Tak til smarteyes Horsens 🙏

Réponse de Smarteyes Danmark
Ingen køsystem og rigtig lang ventetid. Meget utilfredsstillende at blive forbigået flere gange.
Skulle blot have en brille udleveret, tog 45 minutter!

Smarteyes Herning .
7/11 2025 besøgte vi butikken for køb af 4 par briller. Fin service og venligt personale. Brillerne, som vi betalte 14.208 kr. for fejler heller ikke noget, men desværre blev vi rådgivet om at det med fordel kunne betale sig at benytte konceptet SmartFreedom, som vi ikke følte at have behov for. Indehaveren lavede herefter en udregning, hvoraf det fremgik at Sygeforsikringen Danmark ville give max tilskud og at nettoprisen ville være lavere end ved ikke at benytte konceptet SmartFreedom. Den 14/11 og 20/11 modtager vi brillerne. Efter et par uger ringer jeg til Danmark, der oplyser, at de ikke har modtaget deres indberetninger. Vi kontakter forretningen, der printer 2 manuelle indberetninger, som vi selv kører til Danmark med. Herefter får vi udbetalt tilskud, som ikke stemmer overens med det af forretningen beregnede. Der mangler 480 kr. Årsagen hertil er, at der ved konceptet betales en ikke tilskudsberettiget forsikringspræmie på 2.600 kr. for de første 2 par briller og 2 ører for de andre 2 par. På grund af denne mærkværdige fordeling og diverse rabatposteringer på indberetningen kommer 2 af brillerne til at koste 4.104 kr. stykket, mens de sidste 2 par koster 1.700 kr. stykket, altså 1.600 kr. mindre end grænsen for max tilskud på 2.500 kr. pr. brille. Konklusionen er, at på grund af rådgivning om SmartFreedom og indehavers fejlagtige beregning om pris efter tilskud, blev vores briller 480 kr. dyrere end oplyst. Jeg har foreholdt foranstående for forretningen, der oplyser at de desværre ikke kan kompensere os for deres fejl på 480 kr. men at de vil ændre indberetningen til Danmark, så der gives fuldt tilskud. Dette er bare ikke sket. Jeg kan konstatere, at Poul Erik den 7/10 på Trust Pilot har oplevet noget lignende, så pas på !
Venlig hilsen Henning.

Réponse de Smarteyes Danmark
Jeg købte 2 par briller med læsefelt, jeg opdagede, at for at kunne bruge læsefeltet, var jeg nødt til at skubbe brillerne lidt op.
Jeg forklarede problemet, og det blev rettet med det samme,jeg fik nye glas sat i.
Personalet var i det heletaget meget venlige.
En god oplevelse.

Har bestilt 2 par briller
Den ene par var korrekt, det andet par var et forkert str. Stel, det bliver så sendt retur til fabrikken, 14 dage efter får jeg så en besked om at jeg kan hente mine briller, kommer til butikken for at konstatere at det er de samme briller, samme fejl som tidligere.
Venter stadig på mine briller.
Det er selvfølgelig ikke butikkens skyld, de er altid søde.

Réponse de Smarteyes Danmark
Hos Smarteyes får jeg rigtig god betjening, så jeg er meget tilfreds med brillerne og personalet.

Réponse de Smarteyes Danmark
Købte briller og solbriller med glidende overgang for 7488.kr i April i år, har kontaktet jer 5 gange pr. telefon ,samt mødt op i jeres forretning i Århus talt med ekspedient, stadig ikke fået penge tilbage fra Danmark, I har ikke sendt papirer på køb ind til dem endnu, som I har lovet hver gang jeg har kontaktet jer, I siger det kører manuelt (tilbage til fortiden)har fortsat ikke fået refusion fra Danmark. Meget dårlig service .
Vh.Niels Jørgen Graabek Johansen

Réponse de Smarteyes Danmark
⭐☆☆☆☆ (1 ud af 5 stjerner)
Vi har købt seks par briller hos Smarteyes (til min kæreste og mig), og vi valgte deres anti-fedt/anti-refleks-coating, som de tilbyder. Desværre har vi gentagne gange oplevet, at især ved kørsel i mørke bliver glassene tågede og uklare – noget der ikke burde ske med en kvalitetscoating.
Hver eneste gang vi har klaget over det i butikken, er vi blevet mødt med, at vi skulle huske at pudse brillerne, selvom vi pudser dem korrekt. Vi føler ikke, at vores oplevelse er blevet taget seriøst, og vi har fået indtryk af, at vi var “de eneste” med problemet, uden at butikken har tilbudt at teste eller udskifte glassene.
Det er meget ærgerligt, at Smarteyes ikke har været mere imødekommende over for en løsning, når det handler om funktionalitet, der påvirker vores daglige liv (fx når vi kører bil om aftenen). Jeg kan desværre ikke anbefale Smarteyes på baggrund af den oplevelse

Réponse de Smarteyes Danmark
Har nu hentet briller for 3. gang med 2 års mellemrum hos Smarteyes og må bare sige, at de er så dygtige, lækre designs, service og ikke mindst leveringstid!!
Har denne gang fået SmartDrive på mine glas og sikke en forandret køreoplevelse her i mørket, støvregn og især LED-lygter - slet ikke irritereret eller distraheret på samme måde af de modkørende biler!!

Réponse de Smarteyes Danmark
Personalet er grunden til at jeg kommer ved Smarteyes - altid venlige og tager sig tid.

Réponse de Smarteyes Danmark
Blev ringet op med en aflysning af en kontrol tid, 25 min inden aftalen!
Virkelig dårlig stil.
I forvejen er betjeningen i Holbæk virkelig ringe og rigtig dårlig - de er sure, super langsomme og alt andet en serviceminded, og virker i det hele taget ikke som om de har styr på noget som helst

Réponse de Smarteyes Danmark
Venlig og yderst professionelt personale.
Brillerne kom allerede en uge efter og de passer perfekt