Smarteyes Danmark Avis

2 267
TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Hold jer væk !! Fik lavet et par briller + et par solbriller til min søn hos smart eyes Inden for den første månede begynder hans syn at ændre sig , og vil vil gerne have det tjekket V... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Sikke en forskel, jeg havde brille abonnement i Synoptik Aalborgstorcenter. Dette blev sagt op og Smarteyes tilvalgt. Super behagelig og professionel behandling af mig. Jeg fik de nyeste briller på ma... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Først og fremmest tak for den venlighed, man bliver mødt med, så snart man træder ind i jeres butik. Man bliver taget imod af venlige og smilende medarbejdere, og servicen er ganske enkelt i topkl... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

En skøn oplevelse i Køge Smarteyes Lige fra jeg trådte ind i butikken var der smil og opmæksom service også selvom der var igangværende kunder. God vejledning og hjælpsomhed ved prøvning af stel... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Opticien
  2. aussi dans
  3. Boutique d'accessoires de mode
  4. Fournisseur de lentilles de contact
  5. Magasin de lunettes de soleil

Écrit par l'entreprise

Hos Smarteyes er vi optagede af din brilleoplevelse. Vi tilbyder dig lave og gennemskuelige priser på skandinaviske designerbriller. Er der noget du er i tvivl om eller ønsker svar på, kan du altid få fat i os på kundeservice@smarteyes.dk

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

(2 267)

125 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Har købt i Herning Centret side de…

Har købt i Herning Centret side de åbnede , aldrig haft grund til andet end være tilfreds, alle medarbejdere er faglig og venlig, har anbefalet dem til mange

15 janvier 2026

Kære Susanne

Hvor er det dejligt at høre, at du altid har været tilfreds. Du skal have mange tak for din anbefaling og for at have taget dig tid til at skrive denne anmeldelse.

Vi ønsker dig en rigtig god dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid søde og hjælpsomme medarbejdere

Altid søde og hjælpsomme medarbejdere.
God tid til at få mine nye briller til at sidde perfekt.

17 janvier 2026

Kære Karen,
Mange tak for din anmeldelse.
Vi er meget glade for at høre, at du altid bliver mødt af sødt og hjælpsomt personale, som tager sig tiden til at få dine briller til at sidde perfekt.
Ha' en god dag.

AMD på venstre øje

Ved en synstest hos smarteyes i Holbæk fandt de en fejl på mit venstre øje, og blev henvist til en øjenlæge hvor jeg fik at vide jeg havde AMD I mit venstre øje.
Efter flere indsprøjtninger i mit øje har har det hjulpet. Stor tak til Smarteyes for deres professionelle hjælp.

20 novembre 2025

Kære Peter,
Tusind tak for din skønne anmeldelse.
Det glæder os at høre at du har fået den fornødne hjælp.
Mange tak for roserne til vores personale i Holbæk.
Du ønskes en god dag.

Sublim

Altid hjælpsom, søde og go service. De har hjulpet mig i akutte situationer og er kommet susende til min arbejdsplads for at levere briller.
2-3 ugers lev tid var der nu her på mine nye briller. Men efter 7 dage fik jeg en sms at brillen var klar. En medarbejder mente at det var fordi Sverige ved hvor utålmodig jeg er🙈
Blev overtalt til tonet glas - så man ikke behøver skift til solbrille. Spændt på om jeg er der pt.
Tak fordi jeg blir udfordret og for at yde en enestående service👌

21 janvier 2026

Kære Jeanett,

Mange tak for den flotte anmeldelse, vi elsker når man deler sine oplevelser i butikkerne.

Det er dejligt at høre du altid bliver mødt af søde og hjælpsomme medarbejdere, der hjælper i akutte situationer og som yder ekstraordinær god service.

Vi er glade for at høre om hurtig levering og at du blev udfordret lidt i forhold til dine nye brilleglas. Vi håber du bliver glad for dem.

Da det er imod Trustpilots retningslinjer at nævne navne i anmeldelserne, skal jeg bede dig om at fjerne navnet. Jeg sørger selvfølgelig for at din ros kommer videre til butikken og den pågældende medarbejder.

Vi glæder os til at hjælpe dig en anden gang.

Pas på

Fantastiske briller
som er købt på rentefri finansiering via Resurs bank
Resurs er er umulige at betale til -deres app virker ALDRIG -hver måned går den i fejl og jo jeg har prøvet flere gange -deres kundeservice kan ikke kontaktes……….

19 janvier 2026

Kære Jesper,

Vi er glade for at høre at du er glad for dine briller.

Det er selvfølgelig ærgerligt, når betalingerne driller. Det er bestemt ikke meningen og derfor har vi undersøgt med Resurs, der oplyser at de har modtaget dine mails og andre henvendelser og de har opfordreret dig til at ringe til dem.

Smarteyes kan desværre ikke hjælpe med selve betalingerne gennem Resurs, da det er dem der varetager afbetalingsordningen, men din oplevelse er taget til efterretning.

Vi håber I får løst problemet med betalingsappen.

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og gode briller

God service og gode briller - Tak til smarteyes Horsens 🙏

7 janvier 2026

Kære Benny

Tak for dit besøg og din anmeldelse.
Det glæder os meget at det har været en god oplevelse, og at brillerne er som de skal være.

Du ønskes en rigtig god dag.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ingen køsystem og rigtig lang ventetid

Ingen køsystem og rigtig lang ventetid. Meget utilfredsstillende at blive forbigået flere gange.
Skulle blot have en brille udleveret, tog 45 minutter!

6 décembre 2025

Kære Ian,

Vi sætter stor pris på alle slags feedback, som vi bruger til at sikre kontinuerlig udvikling af vores forretning.

Vi beklager meget den lange ventetid og at du føler du blev forbigået. Vi tager din oplevelse alvorligt og vil undersøge, hvordan vi kan forbedre vores service. Tak for din feedback.

Super service 💪

6 janvier 2026

Kære Marcus

Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at det har været en god oplevelse.

Du ønskes en rigtig dejlig dag!

Smarteyes Herning .

Smarteyes Herning .
7/11 2025 besøgte vi butikken for køb af 4 par briller. Fin service og venligt personale. Brillerne, som vi betalte 14.208 kr. for fejler heller ikke noget, men desværre blev vi rådgivet om at det med fordel kunne betale sig at benytte konceptet SmartFreedom, som vi ikke følte at have behov for. Indehaveren lavede herefter en udregning, hvoraf det fremgik at Sygeforsikringen Danmark ville give max tilskud og at nettoprisen ville være lavere end ved ikke at benytte konceptet SmartFreedom. Den 14/11 og 20/11 modtager vi brillerne. Efter et par uger ringer jeg til Danmark, der oplyser, at de ikke har modtaget deres indberetninger. Vi kontakter forretningen, der printer 2 manuelle indberetninger, som vi selv kører til Danmark med. Herefter får vi udbetalt tilskud, som ikke stemmer overens med det af forretningen beregnede. Der mangler 480 kr. Årsagen hertil er, at der ved konceptet betales en ikke tilskudsberettiget forsikringspræmie på 2.600 kr. for de første 2 par briller og 2 ører for de andre 2 par. På grund af denne mærkværdige fordeling og diverse rabatposteringer på indberetningen kommer 2 af brillerne til at koste 4.104 kr. stykket, mens de sidste 2 par koster 1.700 kr. stykket, altså 1.600 kr. mindre end grænsen for max tilskud på 2.500 kr. pr. brille. Konklusionen er, at på grund af rådgivning om SmartFreedom og indehavers fejlagtige beregning om pris efter tilskud, blev vores briller 480 kr. dyrere end oplyst. Jeg har foreholdt foranstående for forretningen, der oplyser at de desværre ikke kan kompensere os for deres fejl på 480 kr. men at de vil ændre indberetningen til Danmark, så der gives fuldt tilskud. Dette er bare ikke sket. Jeg kan konstatere, at Poul Erik den 7/10 på Trust Pilot har oplevet noget lignende, så pas på !
Venlig hilsen Henning.

7 novembre 2025

Kære Henning,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi beklager meget at høre om din oplevelse med SmartFreedom og den efterfølgende rådgivning. Vi er kede af, at beregningen af tilskuddet ikke stemte overens med det forventede, og at det har medført en ekstraomkostning for dig. Vi tager din feedback alvorligt og vil undersøge sagen nærmere for at forbedre vores rådgivning og procedurer. Vi beklager ulejligheden.

Jeg købte 2 par briller med læsefelt

Jeg købte 2 par briller med læsefelt, jeg opdagede, at for at kunne bruge læsefeltet, var jeg nødt til at skubbe brillerne lidt op.
Jeg forklarede problemet, og det blev rettet med det samme,jeg fik nye glas sat i.
Personalet var i det heletaget meget venlige.
En god oplevelse.

30 décembre 2025

Kære Margrethe,

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på din positive tilbagemelding om vores venlige personale og den gode oplevelse.

Det glæder os at høre, at problemet med dine briller blev løst hurtigt, og at du er tilfreds med den service, du har modtaget.

Noté 2 sur 5 étoiles

FEJL

Har bestilt 2 par briller
Den ene par var korrekt, det andet par var et forkert str. Stel, det bliver så sendt retur til fabrikken, 14 dage efter får jeg så en besked om at jeg kan hente mine briller, kommer til butikken for at konstatere at det er de samme briller, samme fejl som tidligere.
Venter stadig på mine briller.
Det er selvfølgelig ikke butikkens skyld, de er altid søde.

23 décembre 2025

Kære Daisy,

Tak for du deler din oplevelse i forbindelse med brillekøb.

Vi er meget kede af at høre du har oplevet at du har fået det forkerte stel, ikke én gang men to gange.
Det er bestemt ikke den service vi gerne vil levere til vores kunder og vi vil derfor undersøge internt, hvad der kan være sket så det forhåbentlig ikke gentager sig.

Vi beklager at du stadig venter på dine briller og jeg ved at personalet i butikken gør, hvad de kan for at komme til bunds i sagen.

Mange tak for din ros af vores personale, der sørger for at levere en god service, selv i en ærgerlig situation.

Du ønskes en god dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hos Smarteyes får jeg rigtig god…

Hos Smarteyes får jeg rigtig god betjening, så jeg er meget tilfreds med brillerne og personalet.

14 décembre 2025

Kære Lene,

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både dine briller og den gode service, du har modtaget. Tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.

Vi glæder os til at hjælpe dig igen en anden gang.

Noté 1 sur 5 étoiles

Købte briller i April dårlig oplevelse

Købte briller og solbriller med glidende overgang for 7488.kr i April i år, har kontaktet jer 5 gange pr. telefon ,samt mødt op i jeres forretning i Århus talt med ekspedient, stadig ikke fået penge tilbage fra Danmark, I har ikke sendt papirer på køb ind til dem endnu, som I har lovet hver gang jeg har kontaktet jer, I siger det kører manuelt (tilbage til fortiden)har fortsat ikke fået refusion fra Danmark. Meget dårlig service .
Vh.Niels Jørgen Graabek Johansen

21 avril 2025

Kære Niels,

Tak for din anmeldelse og for at gøre os opmærksomme på sagen.

Vi beklager meget, at forløbet har været så langvarigt og utilfredsstillende. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og vi tager din feedback meget alvorligt.

Det burde ikke være nødvendigt at rykke gentagne gange ved manglende tilskud. Jeg vil derfor straks undersøge sagen nærmere i samarbejde med vores butik i Aarhus, så vi kan få afklaret, hvor processen er gået i stå, og sikre at sagen bliver håndteret hurtigst muligt.

Du er også meget velkommen til at sende os en mail på kundeservice@smarteyes.dk. Så kan vi fremsende de nødvendige dokumenter til dig, så du – hvis du ønsker det – selv kan indsende dem til Sygeforsikring Danmark for at fremskynde processen.

Endnu en gang beklager vi det opståede og den manglende opfølgning.

Du ønskes et godt nytår.

Fantastisk service

Fantastisk service! Rigtig god købsoplevelse.

23 novembre 2025

Kære Allan,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at du havde en rigtig god købsoplevelse hos os og fik fantastisk service.

Du ønskes en god jul.

Noté 1 sur 5 étoiles

⭐☆☆☆☆ (1 ud af 5 stjerner)

⭐☆☆☆☆ (1 ud af 5 stjerner)
Vi har købt seks par briller hos Smarteyes (til min kæreste og mig), og vi valgte deres anti-fedt/anti-refleks-coating, som de tilbyder. Desværre har vi gentagne gange oplevet, at især ved kørsel i mørke bliver glassene tågede og uklare – noget der ikke burde ske med en kvalitetscoating.
Hver eneste gang vi har klaget over det i butikken, er vi blevet mødt med, at vi skulle huske at pudse brillerne, selvom vi pudser dem korrekt. Vi føler ikke, at vores oplevelse er blevet taget seriøst, og vi har fået indtryk af, at vi var “de eneste” med problemet, uden at butikken har tilbudt at teste eller udskifte glassene.
Det er meget ærgerligt, at Smarteyes ikke har været mere imødekommende over for en løsning, når det handler om funktionalitet, der påvirker vores daglige liv (fx når vi kører bil om aftenen). Jeg kan desværre ikke anbefale Smarteyes på baggrund af den oplevelse

19 décembre 2025

Kære Jesper,

Tak fordi du deler jeres oplevelse med os.

Vi er kede af at høre, at du og din kæreste har haft udfordringer med jeres briller – det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have. Vi forstår, hvor frustrerende det må være, når brillerne ikke lever op til forventningerne, og vi beklager, at I føler, vi ikke har været lydhøre eller kommet med en løsning.

Vi vil meget gerne kigge nærmere på sagen og undersøge, hvad der kan være årsagen. Vil du sende en mail til os på kundeservice@smarteyes.dk med jeres kontaktoplysninger, samt hvilken butik I har henvendt jer til? Så vil vi undersøge det hele nærmere med butikken.

Tak igen for din feedback – den hjælper os med at blive bedre.

Noté 5 sur 5 étoiles

SmartDrive glas - fantastisk opfindelse....

Har nu hentet briller for 3. gang med 2 års mellemrum hos Smarteyes og må bare sige, at de er så dygtige, lækre designs, service og ikke mindst leveringstid!!
Har denne gang fået SmartDrive på mine glas og sikke en forandret køreoplevelse her i mørket, støvregn og især LED-lygter - slet ikke irritereret eller distraheret på samme måde af de modkørende biler!!

15 décembre 2025

Kære Pia,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse og for din loyalitet – det betyder virkelig meget for os 🙏
Det glæder os utrolig meget at høre, at du igen har haft en god oplevelse hos Smarteyes, både med vores service, designs og leveringstid.

Hvor er det skønt at høre, at SmartDrive-glassene har gjort en mærkbar forskel for din køreoplevelse – især under udfordrende forhold som mørke, støvregn og LED-lygter. Netop dét er formålet med SmartDrive, så det er fantastisk at få bekræftet i praksis.

Vi håber, du får stor glæde af dine nye briller, og du er altid meget velkommen tilbage i butikken, når behovet opstår. Du ønskes en glædelig jul

Noté 5 sur 5 étoiles

Personalet er grunden til at jeg kommer…

Personalet er grunden til at jeg kommer ved Smarteyes - altid venlige og tager sig tid.

17 décembre 2025

Kære Jesper,
Tusind tak for din skønne anmeldelse. Det glæder os meget at høre at du altid oplever vores personale som venlige og tager sig den fornødne tid.
Du ønskes en god jul.

Generelt dårlig service

Blev ringet op med en aflysning af en kontrol tid, 25 min inden aftalen!
Virkelig dårlig stil.
I forvejen er betjeningen i Holbæk virkelig ringe og rigtig dårlig - de er sure, super langsomme og alt andet en serviceminded, og virker i det hele taget ikke som om de har styr på noget som helst

8 décembre 2025

Hej CF
Tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse.

Det ærgrer os meget at det er denne oplevelse, du har af vores butik i Holbæk.
Vi sender denne feedback videre til butikken, og du skal være meget velkommen til at skrive en mail til kundeservice@smarteyes.dk, hvis du har yderligere feedback til os eller der er andet vi kan hjælpe med. Vi vil rigtig gerne vide, hvordan vi skal forbedre os.

Roskilde afd

Har købt flere briller og altid god service.

2 décembre 2025

Kære Marianne

Du skal have mange tak for denne anmeldelse.
Hvor er det bare godt at høre, at du altid oplever en god service. Det er sådan det skal være.

Rigtig god dag til dig.

Noté 5 sur 5 étoiles

Venlig og yderst professionelt…

Venlig og yderst professionelt personale.
Brillerne kom allerede en uge efter og de passer perfekt

24 novembre 2025

Kære Henrik

Dejligt at høre at brillerne passer perfekt.
Tusinde tak for at dele det med os i denne anmeldelse.

Vi ønsker dig en dejlig dag!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus