Smilogic Avis 405

4,5

Product niet gebruikt nog, wel minpunt, de verzending in harde kartonnen brievenbuspakje, omdat ik een zogenaamde "staande" brievenbus ipv een "liggende" brievenbus. Het pakketje kan dus wel erin, maa... Voir plus

Produkten kom lika snabbt som utlovat. Bra produkt. Komihåg att detta är temporärt. Borde va en grej i ett first aid kit när man reser utomlands. När du bygger tanden så krävs det mindre matrial än... Voir plus

Ich muss ganz ehrlich sagen, dass das Produkt meine Erwartungen übertroffen hat. Man braucht etwas Übung, aber nach dem dritten Versuch hatte ich den perfekten Zahn, einen Eckzahn modelliert, der per... Voir plus

Ich habe den temporären Zahn ausprobiert und war sehr zufrieden. Deshalb habe ich es auch einer Bekannten empfohlen, die ebenfalls begeistert war. Es ist natürlich nur eine Zwischenlösung bis zum nä... Voir plus

1. Magasin d'articles dentaires
  2. Dentiste cosmétique
  3. Cabinet dentaire
  4. Laboratoire dentaire
  5. Dentiste
  6. Urgences dentaires

Smilogic is an innovative company dedicated to providing accessible and effective dental solutions. Our mission is to offer an affordable and simple way for people to restore their smile and confidence. At Smilogic, customer satisfaction is our top priority. We provide high-quality materials that are safe and user-friendly.

4,5

product was snel geleverd maar lukt me…

product was snel geleverd maar lukt me niet om het zelf te doen dus heb er niks aan. Zonde van mijn centjes. De tand blijft niet zitten.

15 novembre 2020
Logo de Smilogic

Réponse de Smilogic

Beste Willemijntje,

Bedankt voor uw beoordeling. Jammer om te lezen dat u niet tevreden bent met uw bestelling. U kunt de bestelling retourneren, op onze website kunt u hier meer over lezen.

Vriendelijke groet
Klantenservice Tijdelijke tand

Het is wel flink oefenen maar gelukkig…

Het is wel flink oefenen maar gelukkig is het materiaal keer op keer te verwarmen en opnieuw te gebruiken zodat er niets verloren gaat. Uiterlijk is het gelukt en blijft de tand ook goed op zijn plaats vast zitten. Er is voldoende materiaal om meerdere tanden tijdelijk te vervangen. Momenteel ligt mijn tand in de koude thee om de juiste kleur te krijgen. Hiervoor is geduld nodig want dat duurt lang maar ik zie al wel verschil. Goede oplossing voor weinig geld!

14 novembre 2020

very pleased

very easy to make takes only a few minutes , got my smile back , i feel more confident now when im talking to people very pleased .

8 novembre 2020

Heftig

Heftig, ich hatte wirklich niee im Leben gedacht das es so gut klappt. Ich habe ständig mit Kunden zu tun und habe auch viele Arbeitskollegen/in die mich noch jie gefragt haben, ob irgendwas da mit mein Zahn nicht komisch sei.
Ich liebe es

27 octobre 2020

snelle levering

snelle levering, maar het is maar een noodoplossing, je kunt er niet mee eten of warm drinken

27 août 2020

Goed product ook voor scheve tanden

Goed product maar soms lastig om aan te brengen maar voor de prijs is het perfect. Je kan het ook gebruiken voor tanden die te ver naar achteren zijn geschoven inplaats van alleen gebroken tanden

13 juillet 2020

Product deed wat het moest doen

Product deed wat het moest doen, tijdelijke oplossing. Op de valreep pakletje erg snel binnen. Communicatie ietwat onduidelijk (geen track &trace of telefoonnummer om te bellen) maar reactie via mailform op de site snel ontvangen. Kleuren ietwat onhandig maar niemand die t merkt als het goed gedaan wordt

13 juillet 2020

Brilliant..

Brilliant... A quick fix when my front tooth fell out during lockdown🙈🙈
Easy to make and just like a real tooth after soaking it in tea for a few hours to get rid of the bright white effect!! It’s that good I may not even bother to go to the dentist when lockdown is over and pay all that expense!! 🤔

10 juillet 2020

Fijne tijdelijke oplossing. Service geweldig!

Pakketje was na een paar dagen nog niet binnen. Mailtje gestuurd en kreeg bijna direct antwoord met een track&trace nummer erbij. Was duidelijk iets mis gegaan bij PostNL.
Maar heel netjes hebben ze dezelfde dag het product opnieuw verstuurd en de volgende middag was het pakketje al binnen.
Uitleg van product was duidelijk en na 15 minuten durfde ik weer glimlachend over straat.

8 juillet 2020