Smilogic Avis 405

4,5

Product niet gebruikt nog, wel minpunt, de verzending in harde kartonnen brievenbuspakje, omdat ik een zogenaamde "staande" brievenbus ipv een "liggende" brievenbus. Het pakketje kan dus wel erin, maa... Voir plus

Produkten kom lika snabbt som utlovat. Bra produkt. Komihåg att detta är temporärt. Borde va en grej i ett first aid kit när man reser utomlands. När du bygger tanden så krävs det mindre matrial än... Voir plus

Ich muss ganz ehrlich sagen, dass das Produkt meine Erwartungen übertroffen hat. Man braucht etwas Übung, aber nach dem dritten Versuch hatte ich den perfekten Zahn, einen Eckzahn modelliert, der per... Voir plus

Ich habe den temporären Zahn ausprobiert und war sehr zufrieden. Deshalb habe ich es auch einer Bekannten empfohlen, die ebenfalls begeistert war. Es ist natürlich nur eine Zwischenlösung bis zum nä... Voir plus

1. Magasin d'articles dentaires
  2. Dentiste cosmétique
  3. Cabinet dentaire
  4. Laboratoire dentaire
  5. Dentiste
  6. Urgences dentaires

Smilogic is an innovative company dedicated to providing accessible and effective dental solutions. Our mission is to offer an affordable and simple way for people to restore their smile and confidence. At Smilogic, customer satisfaction is our top priority. We provide high-quality materials that are safe and user-friendly.

4,5

Vom Prozedere super easy

Vom Prozedere super easy, leider ist der Halt und das Formen , so dass er wirklich ein und ausgesetzt werden kann nichts für Laien.

Dazu leider massive Kopfschmerzen nach dem einsetzten.
Schade !

Schade.

1 juillet 2020

Ik wil hem retouren want materiaal is…

Ik wil hem retouren want materiaal is niet goed heb info gelezen, je kan niet warme vloeistof drinken anders smelt het. Bij bestelling gaven ze dat niet aan. Sorry maar wil een adres om te retouren

22 juin 2020
Logo de Smilogic

Réponse de Smilogic

Beste Amorica,

Bedankt voor uw beoordeling. Jammer om te lezen dat u niet tevreden bent met uw bestelling. U kunt de bestelling retourneren, op onze website kunt u hier meer over lezen.

Vriendelijke groet
Klantenservice Tijdelijke tand

Spijtig dat ik track and trace heb…

Spijtig dat ik track and trace heb moeten betalen, want ik heb geen link ontvangen, het gaat om het principe.
Mijn vorige bestelling was verzending gratis en nu is het betalend.
Verder goed product, doet wat het beloofd en gaat lang mee.

20 juin 2020

Brilliant

Brilliant! A bit fiddly to start off with to get the tooth shape, but once you've got that sussed, it's fine. What a great invention!

20 juin 2020

Helemaal top

Helemaal top, dacht een lange tijd dat het slechte kwaliteit is maar toch de keuze gemaakt om te bestellen , in 1 x gelukt om te maken en het zit perfect ,een goeie tip ,als je de bolletje tussen je tand zet ,zet het goed erin en hou je tanden op elkaar en zet een douche kraan erop met koud water als je het eruit haalt dan buigt het niet , en als je het nog zacht eruit haalt( wat aanstaat gegeven ) de zachte tand zet een klein beetje uit als het hardt wordt en als je in je mond houd en Hardt wordt zit het als gegoten

13 juin 2020

Recommended temporary solution

I was really skeptical with this as a temporary solution, so expectations were not high. Girlfriend front tooth came out with no options available due to COVID-19 and no dentists available to help.
The pack size is small but you have plenty of pellets to make quite a few teeth. Also don't be put off or worried if you don't get it right first time. You can melt down the tooth again and retry. It is really easy to practice to get it right. Also you will need some fixident to help hold in position. A slight brushing with a wet tea bag to add a little colour as it's really white otherwise.
Definitely recommend. One happy girlfriend. Well done DIY Tooth.

12 juin 2020

Really difficult

Really difficult
Does not mould and does not stay on teeth .. so waste of money from my perspective

12 juin 2020
Logo de Smilogic

Réponse de Smilogic

Hi Mr Michael,

Sorry to hear that you are not happy with your order. You can return the order within 30 days for a full refund, more information about returning can be found on our website.

Kind regards,
diytooth.com

Makkelijk te maken

Makkelijk te maken. En als je het echt goed doet kun je er zelfs (voorzichtig en rustig) mee eten!

26 mai 2020