Oppdatering. Snuslageret ordnet opp og sendte varene med posten. Takk. Saken:" Helt hjem" hentet ikke varene hos Snuslageret. Etter en uke klaget jeg.

1. Aliments, boissons & tabac

Écrit par l'entreprise

Norges største butikk for snus. Alltid gratis frakt og med Vipps! Vårt mål er at alle kunder skal være så fornøyde som mulig. Er det noe du lurer på om oss eller våre produkter, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt. Vi har snus til lave priser og et stort utvalg av snusmerker. Vi kan tilby den ferskeste snusen - med en lang holdbarhet.

4,1

Bien

TrustScore 4 sur 5

1 k avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Snuslageret,pakker fort

Oppdatering. Snuslageret ordnet opp og sendte varene med posten. Takk.

Saken:" Helt hjem" hentet ikke varene hos Snuslageret. Etter en uke klaget jeg.

23 avril 2026

Hei,
Vi beklager virkelig opplevelsen du har hatt! Vennligst ta direkte kontakt med oss på hei@snuslageret.no så ser vi selvfølgelig se nærmere på saken din.

Med vennlig hilsen,
Madeleine

Topp sted å handle snus for nordmenn…

Topp sted å handle snus for nordmenn litt lengre unna svenskegrensen.
Bestill via en PC. Jeg opplevde at ting hang da jeg prøvde med telefonen.

20 avril 2026

Réponse de Snuslageret.no

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding – det setter vi stor pris på!

Skulle det oppstå noen problemer ved bestilling eller om du har spørsmål, er du alltid velkommen til å kontakte oss – vi hjelper deg gjerne.

Med vennlig hilsen

Helt super side

Helt super side! Omtrent hver gang jeg har bestilt, så har pakken kommet senest dagen etter. Bestilte 07:00 en morgen, og pakken ankom samme dag! 10/10

13 mars 2026

Réponse de Snuslageret.no

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding! Vi er veldig glade for å høre at du er fornøyd med både leveringstiden og opplevelsen hos oss.
Ta gjerne kontakt med oss der dersom det er noe vi kan hjelpe deg med. 😊
Hilsen,

Lynrask levering og kvalitet/skjeggkre

Lynrask levering og kvalitet. Veldig minus at det kreelte med skjeggkre i papp esken når jeg åpnet….

27 mars 2026

Hei Amalie,

Tusen takk for tilbakemeldingen og for at du fremhever både rask levering og kvalitet, det setter vi stor pris på!

Vi beklager virkelig opplevelsen med skjeggkre i esken. Det skal ikke skje, og vi forstår at dette var ubehagelig. Vi tar dette svært alvorlig og ønsker å undersøke saken nærmere for å sikre at det ikke gjentar seg. Om du har mulighet, setter vi også pris på et bilde, da vi ikke har hatt lignende tilfeller på vårt lager.

Da du ikke har lagt ved kontaktinformasjon, kan vi dessverre ikke se nærmere på saken her direkte. Ta gjerne kontakt med oss på hei@snuslagret.no eller telefon 80051031, så hjelper vi deg med en løsning så raskt som mulig.

Tusen takk igjen for at du gir oss beskjed, tilbakemeldinger som din hjelper oss å bli bedre!

Vennlig hilsen,
Sara

Supert

Supert, anbefales. Rask levering

19 février 2026

Réponse de Snuslageret.no

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med oss!

10 av 5 stjerner

10 av 5 stjerner. Handlet hos snuslageret i årevis, aldri hatt noen problemer med en eneste ordre, inntil jeg mottok siste ordre. Fikk beskjed om feilplukk, sikkert fordi det var fredag den 13. De ordnet opp alt med glans. Flott kundeservice.

13 février 2026

Réponse de Snuslageret.no

Tusen takk for den fantastiske anmeldelsen!

Vi setter utrolig stor pris på at du har handlet hos oss i årevis – og er veldig glade for at du opplevde at vi ordnet godt opp da det først skjedde en feil.

Takk for at du tok deg tid til å dele – det betyr mye for oss!

Utvalget

Utvalget, priser og valgmulighetene for sending er helt topp. Det som drar ned er at når man skal velge sender og betalingsløsning så henger nettsiden noe helt vannvittig og det er nesten umulig å få gjennomført uten masse frem og tilbake med den frustrasjonen det medfører. Det skjer hver gang og kun hos Snuslageret

22 janvier 2026

Réponse de Snuslageret.no

Takk for tilbakemeldingen din og for fine ord om utvalg, priser og fraktalternativer!

Vi beklager virkelig frustrasjonen du opplever i kassen. Opplever du problemer med å få lagt en bestilling, må du veldig gjerne kontakte kundeservice, så hjelper vi deg så raskt vi kan.

Anbefales for pris, utvalg og leveringstid

Jeg har vært fast kunde med abonnement og andre kjøp i cirka 11 mnd nå. De sender alltid pakkene raskt og beste pris på den snusen jeg bruker. Er veldig glad i abonnement funksjonen, anbefales på det sterkeste 🩷

14 janvier 2026

God erfaring

Har tidligere skrevet en dårligere anmeldese av snuslageret, men nå kan en velge mer selv fraktselskapet og da har opplevelsen vært fenomenal. Bare nylig hadde jeg ikke troen dere skulle klare å få levert før julaften, men dere gjorde det. Dagen etter levering.
Har ikke mer enn fått sendt bestillingen, så er den nærmest pakket og klar til å sendes. Og skulle det skje noe, så rydder snuslageret godt opp. Verdig 5/5

29 décembre 2025

I overkant raskt levert

Det aner meg at dere har synske som tar i mot bestillingene deres. Varen kom nesten før jeg hadde beatillt.
Har nesten ikke opplevd at en eneste pakke er fremme så raskt som dere får det til.

Vurderer å kjøpe snus i blinde nestegang for å forvirre litt😄

4 décembre 2025

De garanterte for levering på 0-1 dag…

De garanterte for levering på 0-1 dag med porterbuddy når jeg bestilte og betalte. Neste dag når jeg sitter å venter på levering så sier de ingenting når de aldri dukker opp, jeg sjekker da status på sporing og de har forandret leveringstidspunkt til 4 dager istedet for 1 dag.

20 septembre 2025

Hei,

Takk for at du tok kontakt med oss 😊

Vi forstår at det er frustrerende når leveringen ikke skjer som forventet, spesielt når det opprinnelig ble oppgitt 0–1 dag med Porterbuddy.

Samtidig kan jeg ikke hjelpe deg her og nå, da henvendelsen er sendt anonymt. Derfor har vi ikke mulighet til å sjekke hva som har skjedd med bestillingen din.

Men du er hjertelig velkommen til å kontakte oss direkte, enten på telefon eller e-post, slik at vi kan finne frem bestillingen din og hjelpe deg videre. Vi ønsker selvfølgelig å løse dette for deg så raskt som mulig.

hei@snuslageret.no
+47 80 05 10 31

Ser frem til å høre fra deg!

Beste måten å kjøpe snus på !

Beste måten å kjøpe snus på ! Har brukt denne siden i godt over 1år nå og er strålende fornøyd. Snusen er mye ferskere (tykkere poser) enn hva man får på butikken og EKSTREMT rask levering. Bor på avsidesliggende sted og hver eneste bestilling er blitt levert dagen etter dersom jeg bestiller tidlig på morgenen.

24 juillet 2025

Har vært kunde hos Snuslageret.no i…

Har vært kunde hos Snuslageret.no i lang tid. Bor på Sørlandet og leveringstiden til Instaboks tar kun et par dager. Alltid fersk og fin snus. Det kan simpelthen ikke bli stort bedre! Kan ikke klage på prisen heller 😀

17 juillet 2025

Fornøyd

Gode priser, lett å bestille og lynrask levering! Alltid like fornøyd hver gang jeg bestiller herfra!

23 juin 2025

Superrask leveranse

Superrask leveranse, fikk pakken under 24 timer etter bestilling. Aldri brukt en nettbutikk med så rask levering.

23 mai 2025

Fikk super fersk snus levert raskt og…

Fikk super fersk snus levert raskt og smidig i postkassa. Eg og dama e førnøyd. Den vara lenger enn vanlig butikk snus en heilt utrulig holdbarhet altså. Litt av et friskt oppløft her i hverdagen. Det kjennes at snusen demmers e utav ypperste klasse i ordans rette forstand. Hadd gjedd 6 stjerner vess eg kunna. Tusen takk for en vakker handel. Laga likesågodt et abonnement og e no fast kunde. Så alt går knirkefritt. Nettsida anbefales på det sterkeste førr en ekte snus elsker som meg. 👍🏻

21 mai 2025

Rask og problemfri handel hver gang

Har pr i dag 24 ordre hos snuslageret.no, siste i dag og de fortjener en ny anmeldelse syns eg. Alltid ekstrem rask levering, stort sett klart til sending etter max 2-3 timer etter bestilling. Aldri feil med mottate varer. Så anbefales på det sterkeste fra meg. Bruker aldri butikk lenger.

Brukt KS én gang med spm om varer og fikk da svar raskt.

15 mai 2025

Hei,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Vi setter stor pris på at du tar deg tid til å dele din erfaring med oss, og vi er glade for at du har vært fornøyd med både vår leveringstid og kundeservice.

Vi jobber hardt for å sikre at våre kunder får en rask og pålitelig service, og det er hyggelig å høre at vi har klart å møte forventningene dine.

Takk igjen for at du handler hos oss, og vi ser frem til å fortsette å levere til deg i fremtiden!

Mvh Karoline
Snuslageret