tak er meget glad for de flotte lagner god kvalitet kan varmt anbefale jer i sender rigtig hurtig vil altid handle hos jer
L'entreprise a répondu
Det gik nemt og hurtigt. Jeg bestilte 2 sæt senge tøj og det lever op til forventningerne. Der gik kun 2 dage fra jeg bestilte til jeg kunne hente i pakkeshop
Jeg købte to hovedpudebetræk, hvor lynlåsen på begge gik fra hinanden med det samme. Efter reklamation blev der øjeblikkeligt sendt to nye. Desværre var det ene af dem også defekt med det samme og da... Voir plus
L'entreprise a répondu
Købte Bambus sengetøj. Lækker kvalitet og farverne på hjemmesiden stemmer overens med det produkt man får. Var så uheldig at et pudebetræk i leveringen var i stykker. Ringede og sagde det, og 5 minutt... Voir plus
L'entreprise a répondu
Sengebutik baseret på kvalitetsvarer i senge, dyner, puder, samt tilbehør.
Herningvej 76, 7500, Holstebro, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Købte bambus sengetøj. Køber aldrig andet sengetøj igen. Virkelig blødt og komfortabelt. Har reduceret mine hedeture samt min støvmideallergi.
Stort farveudvalg. Ikke sidste gang jeg køber herfra.

Réponse de sovn-comfort.dk
Firmaet har gode beskrivelser af deres produkter, så man ved, hvad man køber. Og jeg fik min pude lynhurtigt. Kan anbefales.

Réponse de sovn-comfort.dk
Rigtig lækker og blød kvalitet.
Hurtig levering.
Har 4 sæt og der skal nok købes lidt flere.
Rigtig fint med mulighed for større pudenetræk.

Réponse de sovn-comfort.dk
ØHH..?! Under 12 timer fra bestillingen til levering, og det var super billigt og bedre kvalitet end bilka/ikea/jysk sengetøjslager. Behøver jeg, at sige mere?

Réponse de sovn-comfort.dk
Nemt at bestille og hurtig levering og forsvarligt indpakning

Réponse de sovn-comfort.dk
Hurtig levering, flot produkt. God information. Prisen er ikke den laveste.

Kan ikke få armene ned.
Købte seng med et lidt "skævt" mål og skulle have et lagen til.
Der var få at vælge mellem og kvalitet og facon skal jo bare være i orden.
Efter en gang vask kom det store øjeblik - lagnet sad godt fast både på boxmadras og topmadras.
Bestilte om tirsdagen - varen blev leveret om onsdagen.
Havde undervejs to "opklaringssamtaler" for at kunne vælge rigtigt.

Réponse de sovn-comfort.dk
Hurtig og korrekt levering, som altid når man bestiller hos dem

Réponse de sovn-comfort.dk
God kvalitet og smukt plus ingen problemer med bestilling og levering

Réponse de sovn-comfort.dk
Fin, hurtig levering - elsker at der ingen plastik indpakning var! Fint pakket ind i genbrugspapir og i en papkasse - rigtig positiv modtagelse!

Réponse de sovn-comfort.dk
Dejligt at kunne købe kvalitet slanger til bund pris (Znooze). Hurtig levering.

Nemt at bestille.
Varen var klar til udlevering inden for 12 timer.
Fik fin bæresæk til at skærme varen på vej hjem.

Réponse de sovn-comfort.dk
En savoir plus sur les différents types d'avis.