Skulle bruge en Gemina Termix, de havde to modeller en billig unden udvendig display og en lidt dyrere med udvendig display. Valgte den lidt dyrere da jeg fortrækker at kunne se hvis der... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Sparpaavvs. Jeg bestilte et toilet gennem dem, og hele processen forløb fuldstændig problemfrit. Bestillingen var nem at lave, leveringen kom til tiden, og... Voir plus
Jeg stod og manglede byggematerialer akut. Fandt det jeg manglede på sparpaavvs.dk, til under halv pris af hvad Stark, AO mm. forlangte for tilsvarende. Jeg ringede til kundeservice og fortalte de... Voir plus
Er firmaet mon under konkursbehandling ? De svarer ikke mails og afviser kontakt via telefon. Man oplyser ved opkald at man er underbemandet, har sygdom eller bare for travlt til at svare. Har prøvet... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi er en af Danmarks billigste internet-butikker indenfor vores fag med et stort vareudvalg og den hurtigste levering. Kontakt os på telefon eller e-mail, vi har åbent i dagtimerne og er altid klar til at rådgive dig.
Skjulhøj Allé 20, 2720, Vanløse, Danemark
A répondu à 55 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Leverede ikke indenfor angivne leveringstid, men høflig og behjælpelig kundeservice.
Alt fungerede upåklageligt og hurtig ekspedition👍😀
Fik telefonisk kontakt og da jeg havde en kort deadline for levering af mit køb, fik jeg en rigtig god service, så jeg kunne få leveret direkte fra fjernlageret.
Dejligt at man både kan få tilsendt og afhente (hvis det haster). God kundeservice :)
Det hele kørte bare perfekt fra starten af.
De brugte ikke en gang 24 timer efter bestilling havde jeg modtaget bestillingen.
Altid igen 👍👍👍
Jeg stod og manglede byggematerialer akut.
Jeg ringede til kundeservice og fortalte det hastede, der blev taget kontakt til leverandører straks. Efter 1 time havde jeg afhentet materialerne.
Wow, tusind tak for hjælpen.
Hurtig levering, komponenterne til konkurrence rigtige priser
De 4 stjerner dækker over, at jeg vil give 5 stjerner til sparpaavvs.dk for hurtig behandling og afsendelse af min bestilling. Til gengæld får deres underleverandør GLS kun 3 stjerner, da de uden forklaring har afleveret min pakke til en anden pakkeshop end den jeg har valgt, hvilket gør afhentningen mere besværlig.
Købte holdere til haveslange. Hurtig levering og gode priser, meget tilfreds.😊
Anullerer ordren da varen er udgået.
Lagde en ordre ind på 3 stk drænrør T-stykke 80mm. Dagen efter får jeg en mail hvori der blot står at varen er udgået og orden er anulleret.

Réponse de Sparpaavvs.dk
Vi havde købt et nyt toiletbræt, som efter et år pludselig fik en revne og derefter knækkede.
Jeg sendte en formular fra Sparpaavv's hjemmeside og fik promte svar fra en medarbejder, som skrev, om jeg kunne sende billeder af skaden. Dagen efter! ringede medarbejderen mig op og sagde, at de ville sende et nyt toiletbræt, som jeg nu har modtaget.
Det var simpelthen helt perfekt, venlig og lynhurtig service!
Jeg har ikke modtaget min pakke, (Order Nr. 233858) som jeg bestilte den 28/12 2024, og har ikke hørt fra jer siden den 30/12. Jeg har via mail rykket jer for levering den 14/1 og ikke fået svar. hvad foregår der?
Uffe
En savoir plus sur les différents types d'avis.