Städmyran i Väst Avis

4,4

Vi anlitade Städmyran i väst för storstädning av vår bostad och är mycket nöjda. Skinande rent överallt, noga städat alla fläckar va borta. Fönstren rena utan ränder och fläckar. Kök och badrum va... Voir plus

Köpte en bostad i Mölndals kommun och säljaren hade hyrt in Städmyran för flyttstäd. Det var riktigt dåligt gjort med fult tvättade fönster, stora dammråttor i tvättstuga, stänk på lister, luckor osv.... Voir plus

känner djupt för att dela med mig den fantastiskt städ upplevelse jag har varit med. så fantastiskt personal. När jag kom hem det var skinnande rent och noggrant städat överallt!! Jag tycker bara a... Voir plus

Städmyran utförde magi! Mycket nöjd med deras insats i anhörigs lägenhet. Allt var perfekt - även avlopp, ugn och kyl/frys. Dessutom ett mycket vänligt bemötande från både städpersonal och administ... Voir plus

1. Service de ménage
  2. Entreprise de nettoyage de vitres
  3. Service de ménage à domicile
  4. Service de ménage professionnel
  5. Services de nettoyage

Vi är riktiga arbetsmyror som älskar att kunna ge människor mer kvalitetstid i livet. Därför erbjuder vi städning till både privat- och företagskunder. Det som kännetecknar oss är att vi är lättillgängliga, noggranna, flexibla samt alltid utför vårt arbete med högsta kvalitet och med kundens behov i fokus. Vi håller till i och runt Göteborg och Mölndal och utför våra tjänster sju dagar i veckan, både dag- och kvällstid. Det är viktigt för oss att du som kund känner dig trygg när du inleder ett samarbete med oss. Därför har vi både kollektivavtal, ansvarsförsäkring och 100% nöjd kund-garanti. Fasta rutiner kring nyckel- samt kodhantering är en självklarhet för oss. Städtjänster för dig som privatperson: • Regelbunden hemstädning • Fönsterputs • Storstädning • Flyttstäd • Visningsstäd Städtjänster för företag: • Kontorsstädning • Butiksstädning • Byggstädning • Bodstädning • Fönsterputs • Trappstädning • Städning på skola & förskola • Övrig städning – hör av dig med ditt behov, vi löser det mesta!

4,4

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

6 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Jättebra service och städning

Jättebra service och städning! Vi var supernöjda och kan verkligen rekommendera Städmyran.

10 juin 2019

Réponse de Städmyran i Väst

Vad var roligt att höra att ni var så nöjda, Lydia!

Kanon

Kanon, väldigt nöjd

10 juin 2019

Réponse de Städmyran i Väst

Härligt att höra, Rasmus. Välkommen åter!

Väldigt nöjd med flyttstäd

Väldigt proffsiga! Blev supernöjd med deras flyttstäd. Bra bemötande och flexibilitet vid bokning. Kommer definitivt att använda mig av dem igen.

7 juin 2019

Réponse de Städmyran i Väst

Vad roligt att höra att du var nöjd med flyttstädningen, Helena! Varm välkommen tillbaka!

Snabb och pålitlig service

Snabb och pålitlig service! Otroligt nöjd med bemötande.

4 juin 2019

Réponse de Städmyran i Väst

Tack för fina ord och att du var nöjd med vår service, Simon!
Önskar dig en fin dag och välkommen åter!