Steamery SE Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,6

Jag köpte en steamer av Steamery för ett tag sedan. För 1 månad sen gick den sönder och jag hörde av mig till Steamery då garanti fanns kvar. Det tog ett tag innan jag fick svar men efter att ha bifog... Voir plus

Den tar bort nopporna men det tar väldigt lång tid. Har säkert suttit 45 minuter med en i och för sig väldigt noppig tröja. Har tömt den 4 gg för att den blev seg och till slut var det dax att ladda.... Voir plus

Dear Community. We bought a Pilo 2 Fabric shaver. It advertised good ability to shave (we bought it for wool shirts, pullovers and cardigans). The instructions noted a 2 hour working function. This c... Voir plus

Webbsidan var enkel att använda och beställningsflödet var lätt att följa. Bra rekommendationer! Enda som drar ner är att efter beställning så var det radiotystnad för länge innan ordern började packa... Voir plus

1. Grossiste en électronique

À propos de Steamery SE

Steamers
Noppborttagare
Tvätt
Klädborstar
Accessoarer

Ett skandinaviskt klädvårdsmärke med en mission att förändra sättet vi behandlar våra kläder på

Steamery är ett skandinaviskt klädvårdsmärke som vill modernisera hur vi tar hand om våra kläder. Vi skapar innovativa klädvårdsprodukter som kombinerar minimalistisk design med kraftfull prestanda och funktionalitet. Vårt mål är att inspirera människor att ta bättre hand om sina kläder så att de håller sig fina och fräscha så länge som möjligt. I stor skala vill vi inspirera till en livsstil präglad av slow fashion.

Bolaget grundades 2014 och idag har vi återförsäljare över hela världen. Vi är ett team av entreprenörer, designers och textilingenjörer som brinner för att göra klädvård modernt igen. Vårt produktsortiment inkluderar steamers, noppborttagare, tvättmedel och accessoarer som hjälper till att förlänga livslängden på dina kläder.

Vi gillar tanken att man aldrig riktigt äger ett plagg, utan att man bara tar hand om det till nästa ägare. På Steamery vill vi utbilda och inspirera människor att ta hand om sina kläder på ett medvetet sätt och se deras plagg som värdefulla investeringar som kan hålla i generationer framöver snarare än föremål att bära en gång och sedan slänga.

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

285 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 95 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Tous les avis

65 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Worth the money

Happy with the purchase

29 juin 2024

Réponse de Steamery SE

Hello Maria, thank you for the review, we're so happy you're happy!

Bra produkter

Bra produkter. Håller vad de lovar!

30 juin 2024

Réponse de Steamery SE

Hej Janet, stort tack för ditt omdöme! :-)

Réponse de Steamery SE

Hej Michael, tack för ditt omdöme! Jag är glad att läsa att du upplevde vår leverans som snabb och effektiv - hoppas nu att du ska trivas med ditt köp! Önskar en fortsatt fin dag!

Snabb och bra service

Snabb och lätt service, proffsigt bemötande. Stilren och lättanvänd produkt.

17 juin 2024

Réponse de Steamery SE

Hej, tack så mycket för ditt omdöme, det gör oss glada att läsa! :) Önskar en fortsatt fin dag!

Bad service & poor quality...

Bad service & poor quality...

13 juin 2024

Réponse de Steamery SE

Hi Lindsey, thank you for taking the time to write. So sorry that you feel this way. Please let us know if there's anything we can do to assist, you can always reach us by emailing info@steamery.se. Wish you a nice day!

Steamery tvättspray

Jag köpte tvättspray från Steamery som doftar fantastiskt gott och fräscht! Jag har testat olika märken och ingen annan slår den nytvättade doften från Steamerys spray. Dock blev det fläckar på kläderna som jag sprayat medlet på, så själva funktionen är jag inte nöjd med.

25 mai 2024

Réponse de Steamery SE

Hej Petra, stort tack för ditt omdöme. Vad roligt att du tycker om doften på vårt fabric spray! Mindre kul såklart att det blivit fläckar på tyget. Vi skulle gärna vilja hjälpa till om du upplever problem med din produkt. Skicka ett mejl till info@steamery.se så hjälper vi dig om du har frågor eller funderingar gällande din textilspray.

25 mai 2024

Réponse de Steamery SE

Hej Carina, tack för ditt omdöme - kul att du fick ditt paket snabbt, och vi hoppas att du är lika nöjd med innehållet som med leveransen!

Urusel kundservice

Har köpt en Steamery som inte fungerar. Det går inte att kontakta företaget på telefon och e-post svarar de inte på.

6 juin 2024

Réponse de Steamery SE

Hej, tack för ditt omdöme! Jag är ledsen att läsa om din upplevelse med vår produkt. Dessvärre har vi inte längre någon telefon, men email svarar vi alltid på - vi har dock upplevt ett högt tryck i mejlen senaste tiden, så jag förstår om du kanske fått vänta på återkoppling. Förstår att det är frustrerande. Jag kunde inte hitta något ärende i vårt system, men återkom gärna så ser vi till att hjälpa dig - självklart ska våra produkter fungera, och är det någonting som inte stämmer så ska vi se till att hitta en lösning. Önskar en fortsatt fin dag, så hörs vi snart igen.

Ingen svarar när man kontaktar företaget

Ingen svarar när man kontaktar företaget

10 mai 2024

Réponse de Steamery SE

Hej Carolin, tack för ditt omdöme. Vad tråkigt att du inte fått svar från oss. Jag kunde inte hitta något mejl i vår inkorg från din mejladress. Vi försöker återkoppla så snart vi kan, vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar.

Inte prisvärd

Inte prisvärd

28 avril 2024

Réponse de Steamery SE

Hej Marie, tack för att du tagit dig tiden att skriva ett omdöme. Ledsen att du känner att vår produkt inte är prisvärd. Skulle du ha några som helst frågor eller funderingar kring ditt köp, tveka inte att höra av dig till oss (info@steamery.se) så hjälper vi till. Önskar en fortsatt fin dag!

Réponse de Steamery SE

Tack för ditt omdöme, vi är glada att du fick ditt paket snabbt. Vi hoppas att du är nöjd med ditt köp!

Vackra produkter

Fina produkter som känns genuina och fungerar som lovat

11 avril 2024

Réponse de Steamery SE

Hej Matilda, tack för ditt omdöme! Jättekul att läsa att du verkar tycka om våra produkter. Ha en fortsatt fin kväll!

Reklamerade en pilo nr2 och fick snabbt…

Reklamerade en pilo nr2 och fick snabbt och bra bemötande. Kändes mycket bra.

12 avril 2024

Réponse de Steamery SE

Hej, stort tack för ditt omdöme. Vi är hemskt ledsna att det var aktuellt med en reklamation, men väldigt glada att kunna hjälpa till och hitta en passande lösning. Stort tack för att du tog dig tiden att skriva återigen och önskar en fin start på veckan!

inget speciellt

Tyckte verkligen inte att den var något speciellt och fungerade inte bättre än något annat. Tämligen missnöjd med tanke på priset.

25 mars 2024

Réponse de Steamery SE

Hej Christopher, tack för att du tog dig tiden att ge oss ett omdöme. Ledsen att produkten inte levde upp till förväntningarna. Skulle du ha några som helst frågor om din produkt och dess prestanda, skicka gärna ett mejl till info@steamery.se så hjälper vi till. Önskar en fortsatt fin dag!