terStal Familiemode Avis

3 310
TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vriendelijk geholpen. Er ontstond een probleem bij het inwisselen van een voucher, de leidinggevende ondernam direct actie door telefonisch contact op te nemen met het hoofdkantoor en toen kon het p... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Word aangegeven levering binnen 18-21 sept. Contact gehad via formulier graag te annuleren als ze niet binnen deze termijn kunnen leveren. Telaat geleverd nu dus bestelling overbodig want hebben e... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Iets online besteld en helaas niet mijn ding dus retour kunnen geven in winkel. Andere item helemaal happy mee

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had eerst online overhemden gekocht en enkele dagen later heb ik de winkel bezocht, omdat ik broeken wilde passen en voelen hoe de stof was. Zodoende kon ik meteen die broeken aanschaffen. Bovendie... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements

Écrit par l'entreprise

Jouw favoriete mode voor dames, heren, kinderen en baby's bestel je verrassend voordelig bij terStal ✓ 30 dagen retourrecht ✓ Gratis Afhalen & Retourneren in 200 winkels ✓ Achteraf betalen!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 97 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

(3 310)

1 432 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Van de 3 artikelen 2 artikelen fout…

Van de 3 artikelen 2 artikelen fout geleverd. Laat reageren op mail.

30 juin 2026

Beste,

Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat er van de drie bestelde artikelen twee niet correct zijn geleverd en dat je daarnaast lang hebt moeten wachten op een reactie op je e-mail. Dat is uiteraard niet de ervaring die we je willen bieden.
Onze excuses voor het ongemak. We nemen je feedback serieus en gebruiken deze om onze service en processen verder te verbeteren.

Superleuke winkel

Superleuke winkel. Zeer attent personeel.

Beste,

Bedankt voor je review! 😊 Wat leuk om te horen dat je onze winkel als superleuk ervaart en dat je zo tevreden bent over ons attente personeel. We geven je compliment graag door aan onze collega's. Graag tot ziens in één van onze winkels of online!

Was netjes volgens afspraak

Was netjes volgens afspraak. Fijne bezorgdienst.

Beste,

Bedankt voor je review! 😊 Wat fijn om te horen dat alles netjes volgens afspraak is verlopen en dat je tevreden bent over de bezorgdienst. Daar doen we het voor! Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens.

Noté 2 sur 5 étoiles

Andere artikelen toegestuurd gekregen dan besteld

Ik kreeg andere kleding toegestuurd dan besteld. Eerst gemaild en een dag later telefonisch contact gezocht. De medewerker van de klantenservice bood excuses aan namens Ter Stal, stuurde een retouretiket voor de verkeerde levering en zei dat mijn bestelling met prioriteit verzonden zou worden. Uiteindelijk duurde het een week vooraleer ik mijn bestelling binnen had. Een geste voor het ongemak was klantvriendelijk geweest, maar helaas.

Hi Chanel,

Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat je in eerste instantie een verkeerd artikel hebt ontvangen. We begrijpen dat dit erg teleurstellend is.
Naar aanleiding van je contact met onze klantenservice hebben we de juiste bestelling met prioriteit verzonden. We zien dat deze uiteindelijk vier dagen later is bezorgd. Voor de bezorging zijn wij afhankelijk van DHL, waardoor we helaas niet altijd invloed hebben op de uiteindelijke levertijd.
Onze excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren. We waarderen je feedback en nemen deze mee om onze service verder te verbeteren.

Noté 5 sur 5 étoiles

Snel bezorgd en retour in de winkel is…

Snel bezorgd en retour in de winkel is super. Je rekening word meteen aangepast.

20 juin 2026

Hi Jennifer,

Bedankt voor je review! 😊 Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle bezorging en het gemak van retourneren in de winkel. Fijn dat de terugbetaling direct is verwerkt. We hopen je snel weer terug te zien!

voldoet aan de verwachting

Product voldoet aan de verwachting en snelle levering

Hi Doriene,

Bedankt voor je review! 😊 Wat fijn om te horen dat het product aan je verwachtingen voldoet en dat je tevreden bent over de snelle levering. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens!

Noté 3 sur 5 étoiles

Trouwe kant met klacht

Hallo, al jaren trouwe en tevreden klant!! Nu een klacht ingediend, nieuwe polo ontvangen met gat erin. Netjes mail met foto gestuurd maandag….dus ik hoop vandaag wat terug te horen.

Beste,

Bedankt voor uw review en voor uw jarenlange vertrouwen in ons! 💐
Wat vervelend om te horen dat uw nieuwe polo met een gat is ontvangen. Fijn dat u uw melding inclusief foto direct naar ons heeft gestuurd. Wij begrijpen dat u graag snel een reactie ontvangt. Onze collega's zullen uw klacht zo spoedig mogelijk beoordelen en contact met u opnemen over een passende oplossing.
Bedankt voor uw geduld en voor het delen van uw ervaring. We hopen dit snel voor u op te lossen, zodat u weer tevreden kunt blijven winkelen bij ons. 💖

verkeerd huisnummer

pakket verkeerd geleverd

Beste Pieter,

Bedankt voor uw review. Het spijt ons te horen dat uw pakket verkeerd is geleverd. We begrijpen dat dit erg vervelend is. Neem alstublieft contact op met onze klantenservice met uw bestelgegevens, dan kijken we graag met u mee naar een passende oplossing.

Klantenservice 🌸

Noté 5 sur 5 étoiles

We zijn netjes geholpen in Gemert

We zijn netjes geholpen in Gemert. De prijs was goed. En de bestelling was snel en goed. Bedankt

22 juin 2026

Beste Peter,

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u in onze winkel in Gemert netjes bent geholpen, tevreden bent over de prijs en dat uw bestelling snel en goed is verlopen. Veel plezier met uw aankoop en graag tot ziens! 😊🌸

Noté 3 sur 5 étoiles

Spam

Best een goede winkel qua prijs/kwaliteit.
Maar koop niet online, want je word naderhand bestookt met spam. Ook afmelden heeft geen effect.😕

29 mars 2026

Beste Jeroen,

Bedankt voor uw feedback. Fijn dat u tevreden bent over onze prijs-kwaliteitverhouding. We vinden het jammer om te horen dat u problemen ervaart met onze e-mails. Neem gerust contact op met onze klantenservice, zodat we dit voor u kunnen onderzoeken en oplossen. 🌸

Prima

Prima, snel en netjes

4 juillet 2026

Hi Alberdina,

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze snelle en nette service. Graag tot een volgende keer!

Noté 1 sur 5 étoiles

Kleding goed, daarna wordt je gespamd

Kleding besteld en daar was ik tevreden over.
Inmiddels wordt ik bijna dagelijks gespamd door hun emails. Ik heb deze al meerdere keren als spam gemeld, mij afgemeld van de nieuwsbrief en contact gezocht. En nogsteeds krijg ik hun emails. Inmiddels als een paar maanden de mails aan het rapporteren, maar er gebeurt niks.
*Update: Ook na contact te hebben gezocht met klantenservice gebeurt er niks!

Beste Luuk,

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden was over de bestelde kleding. Het spijt ons echter zeer dat u ondanks meerdere afmeldpogingen en contactverzoeken nog steeds onze e-mails ontvangt. Dat is uiteraard niet de

bedoeling en wij begrijpen dat dit erg frustrerend is.
Wij nemen uw melding serieus en willen dit graag zo snel mogelijk voor u oplossen. Wilt u rechtstreeks contact met ons opnemen onder vermelding van het e-mailadres waarop u de berichten ontvangt? Dan kunnen wij dit verder onderzoeken en ervoor zorgen dat u niet langer ongewenste e-mails ontvangt.
Onze excuses voor het ongemak en bedankt dat u dit onder onze aandacht heeft gebracht.

Leuke kleding voor een betaalbare prijs

Leuke kleding voor een betaalbare prijs

Beste,

Bedankt voor je leuke review! Wat fijn om te horen dat je onze kleding leuk vindt en onze betaalbare prijzen waardeert. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij TerStal!

Ik koop met veel plezier bij Ter Stal

Ik koop met veel plezier bij Ter Stal. De kleding is van prima betaalbare kwaliteit en is eenvoudig te bestellen. Het werd snel geleverd. Ook werd ik goed op de hoogte gehouden door de bezorgdienst wanneer ik mijn pakket zou ontvangen.
Ik ben zeer tevreden.

Hi Ingrid.

Bedankt voor je uitgebreide en mooie review! Wat fijn om te horen dat je met veel plezier bij TerStal shopt en tevreden bent over de kwaliteit van onze kleding, het eenvoudige bestelproces en de snelle levering. Ook leuk dat je de updates van de bezorgdienst als prettig hebt ervaren. We waarderen je positieve feedback en hopen je snel weer terug te zien, zowel online als in onze winkel!

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede service en vriendelijk en…

Goede service en vriendelijk en meedenkend personeel.

3 juillet 2026

Hi Ria,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je onze service en het vriendelijke, meedenkende personeel zo waardeert. We geven je compliment graag door aan ons team. Graag tot ziens bij TerStal!

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne winkel met betaalbare kleding!

Hi Desiree,

Bedankt voor je leuke review! Wat fijn om te horen dat je onze winkel en betaalbare kleding waardeert. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij TerStal!

Noté 4 sur 5 étoiles

Pakket opgehaald bij Terstal winkel

Pakket opgehaald bij Terstal winkel. Medewerkers zijn aardig en pakken het pakket redelijk snel van achter.

16 février 2026

Beste,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je je pakket snel hebt kunnen ophalen en dat je onze medewerkers als vriendelijk hebt ervaren. We waarderen je feedback en hopen je graag nog eens te mogen verwelkomen in onze TerStal-winkel!

Noté 5 sur 5 étoiles

Hele fijne kleding en goede service voor een lage prijs!

Ik vind zowel de website als de winkel overzichtelijk en prettig ingericht. De service is bij beide ook heel fijn; je wordt snel geholpen en de verzending is ook prima.

6 juillet 2026

Hi Carolijn,

Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zowel onze website als winkel als overzichtelijk en prettig ervaart, en dat je tevreden bent over onze service en snelle verzending. We hopen je snel weer te mogen helpen!

Leuke kleding.

Leuke kleding.
Snelle levering.
Betaalbaar.
Goede service.

3 juillet 2026

Beste,

Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze leuke en betaalbare kleding, de snelle levering en onze service. We hopen je snel weer terug te zien!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ben gewoon erg blij met de kleding van…

Ben gewoon erg blij met de kleding van jullie, en vooral die leuke acties. Ik heb al heel wat kleding bij jullie gekocht waar ik ook echt blij mee ben

30 juin 2026

Beste,

Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je blij bent met onze kleding en onze acties, en dat je al veel leuke items bij ons hebt kunnen vinden. We hopen je snel weer te mogen verrassen met nieuwe collecties!

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus