terStal Familiemode Avis

3 310
TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vriendelijk geholpen. Er ontstond een probleem bij het inwisselen van een voucher, de leidinggevende ondernam direct actie door telefonisch contact op te nemen met het hoofdkantoor en toen kon het p... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Word aangegeven levering binnen 18-21 sept. Contact gehad via formulier graag te annuleren als ze niet binnen deze termijn kunnen leveren. Telaat geleverd nu dus bestelling overbodig want hebben e... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had eerst online overhemden gekocht en enkele dagen later heb ik de winkel bezocht, omdat ik broeken wilde passen en voelen hoe de stof was. Zodoende kon ik meteen die broeken aanschaffen. Bovendie... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements

Écrit par l'entreprise

Jouw favoriete mode voor dames, heren, kinderen en baby's bestel je verrassend voordelig bij terStal ✓ 30 dagen retourrecht ✓ Gratis Afhalen & Retourneren in 200 winkels ✓ Achteraf betalen!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 97 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

(3 310)

1 432 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super leuk gewinkeld

Super leuk gewinkeld. Jammer dat de winkel niet meer bij ons in de buurt is gevestigd.

15 juin 2026

Beste,

Bedankt voor je leuke review! Wat fijn om te horen dat je prettig bij ons hebt gewinkeld. We vinden het wel jammer om te lezen dat er geen winkel meer bij je in de buurt is. Gelukkig kun je ook altijd terecht in onze webshop. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen, online of in een van onze winkels!

Goed assortiment

19 juin 2026

Hi Lianne,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons assortiment. We hopen dat je snel weer iets leuks bij ons vindt. Graag tot ziens!

Noté 2 sur 5 étoiles

Maatvoering klopt niet

Snelle verzending, maatvoering van de broeken kloppen totaal niet, waardoor ze allemaal terug moeten. Hier moet je verzendkosten voor betalen. Sonde aangezien ik geen 1 van de maten van de broeken pas ( normaal postuur)

19 juin 2026

Hi Nathalie,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.

Wat jammer om te horen dat de maatvoering van de broeken niet aansloot bij je verwachtingen en dat je daardoor alles hebt moeten retourneren. We begrijpen dat dit erg teleurstellend is, zeker als geen van de maten goed bleek te passen. Ook begrijpen we dat de retourkosten in zo'n situatie vervelend zijn.

We nemen je feedback over de pasvorm en maatvoering mee. Mocht je in de toekomst advies willen over de maat of pasvorm van een artikel, dan helpen we je graag. We hopen je toch nog eens te mogen verwelkomen.

Precies zoals beschreven.

Online besteld en snel in huis. Kleding precies zoal beschreven.

16 juin 2026

Beste,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je bestelling snel in huis was en dat de kleding precies aan de beschrijving voldeed. We wensen je veel plezier met je aankoop en hopen je snel weer terug te zien!

Noté 5 sur 5 étoiles

Prachtige spullen en snelle levering.

17 juin 2026

Beste,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze prachtige artikelen én de snelle levering. We wensen je veel plezier met je aankoop en hopen je snel weer terug te zien!

snelle levering

Hi Sandra,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Veel plezier met je aankoop!

Noté 5 sur 5 étoiles

Voordelig 2 capribroeken gekocht,erg…

Voordelig 2 capribroeken gekocht,erg mooi

Beste,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je voordelig twee capribroeken hebt kunnen kopen en dat ze zo goed bevallen. We wensen je er veel plezier mee en hopen je snel weer terug te zien!

Noté 5 sur 5 étoiles

Alles was snel en keurig verpakt op…

Alles was snel en keurig verpakt op tijd. Ik was of ben weer blij met de broeken van Nicole Kluivert. Ze zitten als gegoten. Echt zo blij mee. Chapeau

20 juin 2026

Hi Marianne,

Bedankt voor je enthousiaste review! Wat leuk om te lezen dat je zo blij bent met je nieuwe broeken van Nicolette Kluijver. Fijn dat ze als gegoten zitten en dat je tevreden bent over de snelle levering en de nette verpakking. Veel draagplezier en graag tot een volgende keer!

Noté 5 sur 5 étoiles

Hele fijne winkels en ook online is…

Hele fijne winkels en ook online is altijd prima. Alleen de lengtes van de broeken is drama, altijd veel te lang!!

18 juin 2026

Hi Elly,

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over zowel onze winkels als onze webshop. Jammer dat de lengte van onze broeken voor jou niet goed uitvalt. We begrijpen dat dit vervelend is en waarderen het dat je dit met ons deelt. We nemen je feedback mee. Hopelijk mogen we je snel weer verwelkomen!

Leuke (jongens)kinderkleding - Snelle levering

Leuke (jongens)kinderkleding - Snelle levering!
Damesbroek viel qua maat heel gek, dus die moet helaas terug

Hi Marieke,

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze jongenskinderkleding en de snelle levering. Jammer dat de damesbroek qua maat niet goed uitviel en daarom retour moet. We nemen je feedback mee en hopen dat je de volgende keer weer een passende aankoop vindt. Graag tot ziens!

Noté 5 sur 5 étoiles

Mooie collectie voor een goede prijs/…

Mooie collectie voor een goede prijs/ kwaliteitsverhouding.

Hi Marije,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze collectie en de prijs-kwaliteitverhouding. We waarderen je feedback en hopen je snel weer terug te zien. Veel plezier met je aankoop!

Gewoon top!

Vriendelijk personeel, makkelijke en overzichtelijke website en alles online besteld ook snel in huis. En natuurlijk altijd leuke kleding en koopjes!!

12 juin 2026

Hi Danielle,

Bedankt voor je enthousiaste review! Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent over ons vriendelijke personeel, de overzichtelijke website en de snelle levering. Fijn dat je ook zo blij bent met onze kleding en leuke aanbiedingen. We wensen je veel plezier met je aankoop en hopen je snel weer terug te zien!

Alom tevreden

Deugdelijke producten, snel geleverd en voor een concurrerende prijs.

11 juin 2026

Beste,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze producten, de snelle levering en onze prijzen. We waarderen je feedback en hopen je snel weer terug te zien! 😊

Vriendelijk personeel

15 juin 2026

Beste,

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je ons personeel als vriendelijk hebt ervaren. Dat waarderen we enorm. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen! 😊

Noté 1 sur 5 étoiles

Retourlabel werkt niet chat duurde veel…

Retourlabel werkt niet chat duurde veel te lang eer er een medewerker beschikbaar was telefonisch 20 min in de wacht eindelijk een nieuw retour label en deze blijkt hetzelfde te zijn schiet dus niet echt op, slechte service
Zou fijn zijn na 2 verkeerde labels en weer een e-mail verder en weer telefonisch niet bereikbaar als ik nu echt een geholpen zou worden

23 juin 2026

Hi Ineke,

Bedankt voor je review. Wat vervelend om te lezen dat het retourlabel niet werkte en dat je zowel via de chat als telefonisch lang hebt moeten wachten. We begrijpen dat dit erg frustrerend is, zeker als het nieuwe retourlabel vervolgens hetzelfde probleem gaf. Dit is niet de service die we willen bieden. Onze excuses voor het ongemak. We kijken graag met je mee om dit zo snel mogelijk op te lossen. Neem gerust opnieuw contact met ons op, zodat we je verder kunnen helpen.

Noté 3 sur 5 étoiles

Selectieve prijzen op hetzelfde produkt

Online een jasje gekocht, omdat ik mijn andere ben verloren. Een dag later krijg ik een mail dat de jasjes € 25 goedkoper zijn. Alleen geldt dat niet voor de kleuren blauw en zwart. Dus de blauwe retour gebracht en een groene besteld. Jammer dat dit zo moet.

17 juin 2026

Hi Renny,

Bedankt voor je review. We begrijpen dat het vervelend is om kort na je aankoop te zien dat een artikel in de aanbieding is, terwijl de door jou gekozen kleur hiervan is uitgesloten. Fijn dat je de mogelijkheid had om de blauwe jas te retourneren en een groene te bestellen. We nemen je feedback mee, omdat we begrijpen dat dit niet de prettigste winkelervaring is. We wensen je veel plezier met je nieuwe jas en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Noté 1 sur 5 étoiles

Cash geld wordt niet geaccepteerd

Cash geld wordt niet geaccepteerd. En dit terwijl contant geld gewoon een wettig betaalmiddel is. En hun reactie op een klacht hierover is behoorlijk onbeschoft en in klantvriendelijk.
De maten van de kleding kloppen niet.
Kortom er gaat genoeg fout bij deze winkel.

Hi Judith,

Bedankt voor je review. Jammer om te horen dat je bezoek aan onze winkel niet aan je verwachtingen heeft voldaan. We vinden het vervelend dat je onze reactie op je klacht als onvriendelijk hebt ervaren. Ook nemen we je opmerkingen over de pasvorm van onze kleding serieus. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen.

Doodziek van die gasten

Doodziek van die gasten, alles bij elkaar al 16 keer uitgeschreven van hun mail,contact er over gezocht maar gewoon door blijven gaan met die rotzooi sturen.

Beste Richard,

Bedankt voor je bericht. Wat vervelend om te horen dat je ondanks meerdere uitschrijvingen nog steeds onze e-mails ontvangt. We begrijpen dat dit erg frustrerend is.

Onze excuses voor het ongemak. We raden je aan om contact op te nemen met onze klantenservice onder vermelding van het e-mailadres waarop je de berichten ontvangt. Zij kunnen dit verder voor je onderzoeken en proberen een passende oplossing te vinden.

Bedankt dat je dit onder onze aandacht brengt. We nemen je feedback serieus.

Nette overzichtelijke winkel.

Nette overzichtelijke winkel.

16 juin 2026

Beste Anja,

Bedankt voor je review! 😊

Wat fijn om te horen dat je onze winkel netjes en overzichtelijk vindt. We zien je graag nog eens terug in een van onze winkels! ✨🛍️

Noté 3 sur 5 étoiles

De bestelling kwam op tijd

De bestelling kwam op tijd, maar de maat vd broek klopt niet. Misschien in het vervolg op de site de cm's erbij vermelden. Bij de een is een L prima op maat en bij de ander is het ineens XXL.

12 juin 2026

Hi Alette,

Bedankt voor je review en voor het delen van je ervaring.

Fijn om te horen dat je bestelling op tijd is geleverd. Jammer dat de maat van de broek niet aan je verwachtingen voldeed. We begrijpen dat het verwarrend kan zijn wanneer maten per artikel verschillen. Je suggestie om meer afmetingen, zoals centimeters, bij de producten te vermelden waarderen we dan ook en nemen we mee als feedback.

We hopen dat je ondanks dit toch tevreden bent met je aankoop en zien je graag terug bij een volgende bestelling.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus