Op 31 mei een airco besteld, kwam na ruim een week beschadigd aan. Contact gekregen telefonisch na een zoektocht naar het nummer. Ik kreeg een retour ticket, airco terug gestuurd en op 15 juni een nie... Voir plus
Lisez les avis des autres
Artikel zoals beschreven en van goed e kwaliteit. Snel verzonden en verder geen poespas. Niet de goedkoopste, maar redelijk competitieve prijzen.
Was een bouwdoos met zeer summiere handleiding apparaat werkt naar behoren nadat het gemonteerd is alleen de doppen die op de kop van de voet moet worden gemonteerd passen van geen kanten
Omdat ik op enig moment service nodig had en kan alleen maar zeggen dat is keurig en nog vrij snel ook, opgelost.. Soms waren de berichten beetje verwarrend Omdat ze zowel in de Duitse and Nederl... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Hier ontvangt u de nieuwste informatie over thema's zoals verwarming, luchtontvochtiging, klimaatbeheersing en meettechniek. Heeft u vragen? Wensen? Opmerkingen? Laat het ons direct weten! Of je nu thuiswerker, huizenbouwer, fan van techniek of in...
Coordonnées de contact
Bredaseweg 56, 4861 TD, Chaam, Allemagne
- trotec24.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Snelle levering,gratis verzekerd en…
Snelle levering,gratis verzekerd en goede producten.gewoon wat je mag verwachten van online kopen bij trotec .
Snel en goede pijs - kwaliteitsverhouding
gewoon bestellen en de volgende dag is het er. Goede prijs - kwaliteitsverhouding voor de decoupeerzaag Aanbevolen
Goederen besteld en voledig op de…
Goederen besteld en voledig op de hoogte gesteld en tijdig bezorgd top staat.
WEG BLIJVEN
Update 28/3.....
De wel degelijk bij ontvangst geleverde beschadigde batterij wordt opgestuurd en ik vertrouw er op dat ik spoedig een nieuwe correcte en onbeschadigde batterij ontvang.
WEG BLIJVEN! ARTIKEL STUK GEEN SERVICE!
Pakket beschadigd ontvangen en meteen gemeld dat de batterij van het toestel beschadigd is. Deze zal nog wel werken, is het antwoord. Ze weigeren een nieuwe op te sturen. Maar ik heb betaald voor een goed item en geen beschadigd... Of ik moet op eigen kosten de beschadigde opsturen en na beraad krijg ik MISSCHIEN een andere. Foei foei, schandalige service. Dan verwisselen ze mijn klacht met een andere waar de andere klant ook klaagt over schade. WEG BLIJVEN HIER OF JE BENT IN HET ZAK GEZET!

Een warmtelamp besteld
Een warmtelamp besteld, is geleverd zonder afstandsbediening. Blijkt de afstandsbediening verstopt te zitten in het piepschuim, dat moet je maar weten. Piepschuim grondig bekeken maar geen afstandsbediening Veel heen en weer gemaild. Blijk je met Duitsland en Nederland te mailen, heel verwarrend. Lamp is opgestuurd omdat hij het niet deed, kregen hem terug (na 3 maanden) dat hij het wel deed...maar zonder afstandsbediening. Weer mail, geen reactie.
Omdat er zoveel tijd over heen is gegaan sturen ze hem niet gratis op maar kan ik 1 kopen voor €16 of zo...(inclusief verzendkosten)
Kortom niet een klantvriendelijk bedrijf. Aan de telefoon wordt niet geluisterd naar je.

Réponse de Trotec Nederland
Omdat ik op enig moment service nodig…
Soms waren de berichten beetje verwarrend
Omdat ze zowel in de Duitse and Nederlandse taal kwamen, waardoor ik de indruk kreeg de 1 weet niet wat de ander doet of al mee bezig is.
Maar eindresultaat was 100 % nieuw apparaat en deze werkt prima
Machine ziet en voelt solide voor een…
Machine ziet en voelt solide voor een goede prijs doet het goed
kachel in in te stellen - je kunt ook niet terug sturen.
Ik heb bij Trotec de convector (electrische kachel) 1510E gekocht. Ik kreeg hem niet aan de praat. De handleiding in Duits en Engels is zeer kort en niet volledig. Na veel gedoe om hem in te stellen hebben we besloten om hem terug te sturen. Ze wilden hem niet terug halen, ik moest hem zelf maar terug sturen. MAAR....hij is 1.35m en dan is er geen enkele Nederlandse vervoersmaatschappij die hem naar het buitenland (moet naar Duitsland) vervoert. Zij wilden het niet betalen: hoewel je artikelen zonder reden alles binnen 14 dagen terug mag sturen. Nu zit ik met een kachel die het niet doet, ofwel ik krijg hem niet aan de praat: dus koop geen apparaat die een ingewikkelde gebruiksaanwijzing heeft. Je kunt wel een Nederlandse handleiding downloaden.

Snel, degelijk en betrouwbaar
Informatie op Trotec-website is erg compleet en deskundig. De documentatie is ook perfect. De prijs-prestatieverhouding vind ik heel goed. De levering was echt snel ! Heel erg tevreden over Trotec dus !
Een tacker gekocht met extra spijkers
Een tacker gekocht met extra spijkers. Tacker werkte niet, spijkers waren niet passend. Aankoop een farce. Geen probleem zou je zeggen. Mocht alles kosteloos terugsturen. Binnen 14 dagen geld terug. Nou vergeet het maar. Nog steeds geen geld terug ondanks diverse toezeggingen. Gelukkig betaalt met creditcard, dus terugboeken betaling komt uiteindelijk wel goed. Conclusie: slecht bedrijf. Niet kopen. Leveren niet wat ze beloven. Correct terugbetalen is al helemaal niet aan de orde. Mijdt deze site !

Réponse de Trotec Nederland
Goed bedrijf met Duitse kwaliteit.
Omdat het product voldoet aan de hand van de actie en prijs, heb onlangs een trotec slagmoersleutel gekocht en werkt goed. Goed verpakt in kunststof koffer, tzt nog een extra accu erbij kopen.
Goed verpakt en vrij snel afgeleverd
Duidelijk en correct
Duidelijke website en voorwaarden plus snelle en correcte levering.
Snelle beantwoording van vragen over…
Snelle beantwoording van vragen over mijn aankoop.
Zowel via de mail als telefonisch.
Degelijke ontvochtiger
Zoals altijd leverde Trotec een degelijk apparaat die doet wat het moet doen.
Snelle levering. Apparaat zat ook stevig verpakt. Erg blij met de hogedrukreiniger met accu. Super handig om even snel het vuil van de auto te spuiten.
De TTK 70 HEPA ontvochtiger werkt redelijk
De TTK 70 HEPA luchtontvochtiger werkt wel, maar niet zo goed als de specificaties doen vermoeden. Bij ons komt de vochtigheidsgraad niet onder de 53% terwijl hij tot 35% zou moeten kunnen gaan.
De tank is van boven dicht en heeft een hengsel en dat is wel super, want bij afdragen van onze moeilijke zoldertrap ga je niet morsen. De ontdooi-functie is ook nodig, voor koudere ruimtes omdat hij met koude en condensatie werkt. Hij maakt vrij veel geluid. Ziet er duur uit en is dat ook (maar ook mooi ontworpen), al zie ik dat de prijs zakt.
Dank voor de reactie Trotec, maar de ruimte is niet al te groot (de 125m3 wordt lang niet gehaald) en de ontvochtiger moet dat makkelijk aankunnen, ik heb nu juist eindeloos... op alle factoren gezocht. Die van jullie kwam er als beste uit, in zoverre het mogelijk is via online onderzoek zo'n product te kiezen. Dat is niet eenvoudig aangezien bij andere aanbieders nu weer dit en dan weer dat aan info ontbreekt. Bij u moet maar je zien aan de plaatjes dat er een hengsel is. Ik heb dus juist ook pluspunten van dit apparaat genoemd en daar gaat u níet op in en dat kan beter.

Réponse de Trotec Nederland
Na bestelling binnen 2 dagen in huis…
Na bestelling binnen 2 dagen in huis vanuit Duitsland.
Apparaat ziet er stevig en solide uit, nog niet uitgeprobeerd, maar hoop dat hij goed bevalt voor toekomstige aankopen