Bespaar jezelf de moeite en het geld. De eerste levering kwam al beschadigd aan, waardoor ik alles direct moest retourneren. De verzending daarna duurde weer een eeuwigheid. De kwaliteit is simpelweg... Voir plus
L'entreprise a répondu
Na wat gezeur over administratieve zaken heeft Van Lier mijn probleem perfect opgelost. Een mooie geste van hun kant heeft mijn ontevredenheid volledig omgebogen tot een dikke tevredenheid. Ze hebben... Voir plus
L'entreprise a répondu
Update: Via VanLier1815.com een kortingscode ontvangen van het vorige aankoopbedrag, waardoor ik nieuwe schoenen kon bestellen voor mijn man. Super blij mee, hartelijk dank voor de goede servi... Voir plus
Zeer positieve ervaring met Van Lier. Ik had een probleem met een paar Chelsea boots dat begon te piepen. De klantenservice heeft dit snel, professioneel en zeer klantgericht opgelost door het paar te... Voir plus
VANLIER is al meer dan 200 jaar een toonaangevend internationaal schoenenmerk. Een merk waarbij kwaliteit, vakmanschap, design en innovatie op het gebied van duurzaamheid de boventoon voeren.
Iabc 5258A, 4814 RD, Breda, Pays-Bas
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Stijlvolle en mooie schoenen perfecte pasvorm. kort in het bezit van me 3rde paartje Van Lier. Posistanto licht cognac Stijlvolle schoenen zeer tevreden over mijn ervaring je loopt een stuk sneller en fijner met van Lier aan de voeten een bedrijf die al decennia jaren schoenen maken
1rste paartje Magnus sneaker tauphé
2de chasaver sneaker cognac
3de posistanto sneaker licht cognac

Réponse de VANLIER
Na ongeveer een jaar trek ik mijn veter stuk. De schoenen heb ik al een behoorlijke tijd maar ze zijn nog best in prima staat. Ik vraag per e-mail aan Van Lier of ik de originele veters kan bestellen. Ik krijg 1.5 uur later bericht dat ze de veters toesturen. Alleen even het artikelnummer en het adres doorgeven. 2 dagen later heb ik een handgeschreven kaartje met 2 paar nieuwe veters. Geweldige service bij Van Lier!

Réponse de VANLIER
Al jaren draag ik sneakers van Van Lier. Topkwaliteit schoenen. Onlangs een probleem met het stiksel van beide schoenen. Na contact met de klantenservice is het binnen twee dagen naar volle tevredenheid opgelost. Wat een geweldige service, complimenten!

Réponse de VANLIER
Al jaren een tevreden gebruiker van schoenen van Van Lier.
Nu de eerste keer met service te maken gehad.
Foto's opgestuurd, vragen beantwoord en binnen 24 uur opgelost.
Geweldige service en snelle reactie.
Kortom een heel tevreden drager van Van Lier!

Réponse de VANLIER
Snel geleverd en keurige klantenservice

Réponse de VANLIER
Perfecte service mocht er onverhoopt toch iets mis gaan met je bestelling.

Réponse de VANLIER
Goede kwaliteit schoenen en snel bezorgd! Erg tevreden mee! Ook de bijpassende parfum die sinds kort aan de collectie is toegevoegd valt goed in de smaak!

Réponse de VANLIER
Van lier schoenen zijn prachtig en pasvorm zeer goed,gebruiken goede kwaliteit materialen Dus een aanrader.

Réponse de VANLIER
Update: ze hebben het ontstane probleem ontzettend netjes opgelost en rechtgezet met een kado toe dus ik ben weer een blije en tevreden Van Lier klant.

Réponse de VANLIER
Het was zeer eenvoudig om schoenen via de webshop te bestellen. Ook de levering van de schoenen was erg snel. Bij de bestelling ontbrak een item. Er werd heel snel gereageerd op mijn e-mail en het ontbrekende item werd direct nagezonden. Keurige SERVICE! 👍🏼

Réponse de VANLIER
Snelle levering en topkwaliteit daarnaast nog een leuke verrassing ontvangen. De actie ging in nadat ik mijn schoen al had ontvangen en na een korte mail toch nog de parfum van de actie nageleverd gekregen. De parfum ruikt top de schoenen zijn te gek en super dat ze alsnog het hebben toegestuurd!!!

Réponse de VANLIER
Ook bij ons is door van Lier een onterechte terugbetaling op de creditcard gedaan. We hebben de bestelling gedaan via een e-mail adres waar wij niet veel gebruik van maken, dus waar ik niet zoveel op kijk en het daardoor pas later zag. We hadden toen al herinneringsmailtjes gekregen met een link waarmee je het bedrag wat zij foutief terug gestort hebben kon terug betalen. Ik ga niet zomaar op linkjes klikken die ik via de mail krijg, van een onbekend e-mail adres en ik wilde sowieso uitzoeken of het wel klopte dat zij het ten onrechte terugbetaald hebben, want wij hebben wel schoenen geretourneerd en het ging om een bestelling van september, dus dat ligt ook niet meer zo vers in het geheugen. Ik heb dus niet gelijk gereageerd en dan krijg je dus een zeer dreigende mail dat ze je in gebreke gaan stellen als je niet binnen 5 werkdagen betaald en dat ze dan een gerechtsdeurwaarder op je af sturen. Zonder dat ze je op een andere manier benaderd hebben, bijvoorbeeld via de post of telefoon en zonder nadere uitleg te geven. Wij vinden dit zeer klantonvriendelijk en eigenlijk gewoon heel onbeschoft. Wij kopen al heel lang schoenen bij van Lier. Zij maken een fout en dan wordt je als trouwe klant zo neer gezet! Wij gaan op zoek naar andere schoenen.

Réponse de VANLIER
Uitstekende service krijg je bij Van Lier! Schoenen geretourneerd met steunzolen er nog in. Een mailtje is voldoende om ze per omgaande gratis weer terug te krijgen. Vriendelijk en behulpzame mensen werken er, hier voel je je nog echt klant.

Réponse de VANLIER
Ik heb vorig jaar dames laarsjes gekocht. Deze lopen heerlijk. 1 jaar naar aankoop is bij 1 laars de zool gebarsten. Ik heb van Lier gemaild met de foto's en aankoopfactuur. Deze zijn beoordeeld en ik kreeg het aankoopbedrag als tegoed wat ik in in de shop kon besteden. Ik heb weer voor dezelfde fijne laarsjes gekozen. Zeer tevreden met de service en de vriendelijke mevrouw van de klantenservice.

Réponse de VANLIER
In November een paar schoenen gekocht en na 2 maanden liet het leer op de hoeken van de hakken los. Men bood me een vergoeding van 15 euro. Bij mijn plaatselijke schoenmaker geweest en deze gaf het probleem al aan dat men een leren bandje om rubber heen heeft geplakt om het duur te laten uitzien. Er zou dus een nieuwe hak bij beide schoenen eronder moeten omdat men het anders blijft zien. Dat vind ik bij schoenen van 2 maanden voor die prijsklasse onacceptabel.
Van Lier doet nu moeilijk over de reparatiekosten. Heb jarenlang Van Lier gehad maar zonder problemen. Nu er een probleem is ziet men pas wat voor een bedrijf het is, het geeft niets om zijn klanten. Voor mij nooit meer Van Lier.

Réponse de VANLIER
Ik draag al enkele jaren Vanlier schoenen. Ze zijn top! De kwaliteit die je krijgt voor die prijs voor in Europa vervaardigde schoenen is niet te evenaren. Ik hoop de rest van mijn dagen steeds terecht te kunnen bij Vanlier voor mooie en degelijke schoenen. Ik ben fan!

Réponse de VANLIER
Licht cognac gladleren Dino halfhoge veterschoen besteld en nu 3 dagen gedragen, uitsluitend op het werk. Al na 3 dagen zie je lichtere vlekken op de schoenen en dat terwijl ik een kantoorbaan hen en dus de schoenen niet intensief gebruikt worden. Tevens ben ik de hele dag statisch door deze schoenen, dat heb ik nog bij geen enkele andere schoen gehad. Ik ben zeer teleurgesteld in de kwaliteit van deze schoenen, het zijn wel schoenen van 130 euro (normaal 180) dus dan verwacht ik ook kwaliteit!

Réponse de VANLIER
En savoir plus sur les différents types d'avis.