De schoenen die ik bestelde waren voor een bruiloft, en ik had ze snel nodig. Maar ze hadden een kleurverschil. Na contact met Marcel werd direct een nieuw paar opgestuurd die ik binnen twee dagen al... Voir plus
Lisez les avis des autres
Bespaar jezelf de moeite en het geld. De eerste levering kwam al beschadigd aan, waardoor ik alles direct moest retourneren. De verzending daarna duurde weer een eeuwigheid. De kwaliteit is simpelweg... Voir plus
L'entreprise a répondu
Na wat gezeur over administratieve zaken heeft Van Lier mijn probleem perfect opgelost. Een mooie geste van hun kant heeft mijn ontevredenheid volledig omgebogen tot een dikke tevredenheid. Ze hebben... Voir plus
L'entreprise a répondu
Update: Via VanLier1815.com een kortingscode ontvangen van het vorige aankoopbedrag, waardoor ik nieuwe schoenen kon bestellen voor mijn man. Super blij mee, hartelijk dank voor de goede servi... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
VANLIER is al meer dan 200 jaar een toonaangevend internationaal schoenenmerk. Een merk waarbij kwaliteit, vakmanschap, design en innovatie op het gebied van duurzaamheid de boventoon voeren.
Coordonnées de contact
Iabc 5258A, 4814 RD, Breda, Pays-Bas
- +31 (0)85 77 32 440
- support@vanlier.nl
- vanlier.nl
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Licht cognac gladleren Dino halfhoge…
Licht cognac gladleren Dino halfhoge veterschoen besteld en nu 3 dagen gedragen, uitsluitend op het werk. Al na 3 dagen zie je lichtere vlekken op de schoenen en dat terwijl ik een kantoorbaan hen en dus de schoenen niet intensief gebruikt worden. Tevens ben ik de hele dag statisch door deze schoenen, dat heb ik nog bij geen enkele andere schoen gehad. Ik ben zeer teleurgesteld in de kwaliteit van deze schoenen, het zijn wel schoenen van 130 euro (normaal 180) dus dan verwacht ik ook kwaliteit!

Goede service van Van Lier
Goede service van Van Lier nadat schoenzool na een paar maanden was gescheurd! Snelle reactie en alles netjes in orde gemaakt!

Réponse de VANLIER
Ik heb onlangs de Van Lier Licht Cognac…
Ik heb onlangs de Van Lier Licht Cognac Gladleren Monti halfhoge veterschoenen gekocht en ben er erg tevreden mee. De kleur is precies goed: een warme licht-cognackleur die makkelijk te combineren is met zowel nette als casual outfits. Het gladde leer ziet er stijlvol uit en voelt ook kwalitatief goed aan.
Wat ik vooral fijn vind, is dat ze al vanaf de eerste keer dragen comfortabel zitten. Vaak moet je leren schoenen eerst 'inlopen', maar bij deze had ik daar nauwelijks last van. De halfhoge pasvorm geeft bovendien wat extra steun aan de enkels, wat prettig is als je langer moet lopen of staan.
De afwerking is mooi en het geheel oogt heel verzorgd. De zool voelt stevig en geeft goede grip, ook als het wat natter weer is. Al met al zijn het schoenen waar ik me goed in voel, zowel qua uiterlijk als draagcomfort.
Ik zou deze schoenen zeker aanraden aan anderen die een mooie, tijdloze schoen zoeken die ook fijn zit. Geen spijt van deze aankoop!

Réponse de VANLIER
Stiksel van schoen laat na enige…
Stiksel van schoen laat na enige maanden al los van paar schoenen wat ik maar incidenteel draag.
Klantenservice reageert na 3 dagen nog altijd niet, maar als ik andere reviews hier bekijk vraag ik me af of dit ook nog gaat gebeuren. Voor mij eens maar nooit meer, ik blijf wel bij Van Bommel klant, die kan ik meerdere jaren dragen zonder enige klacht.
Update: met Van Lier tot oplossing gekomen voor reparatie. Hoop dat ze het nu weer tijd volhouden!

Réponse de VANLIER
Even een compliment voor jullie…
Even een compliment voor jullie schoenen:
Ik heb mijn hele leven veel merken en soorten schoenen gehad. Zelfs de te dure Floris van Bommel die niet lekker lopen en snel kapot zijn. Reclameren heeft geen zin want je krijgt toch geen reactie. Ik ben zo blij met van Lier schoenen. Zitten altijd lekker en gaan lang mee. De maten kloppen altijd (ik kan ze gewoon online bestellen want ze passen toch wel),de prijs is keurig en zien er mooi en kwalitatief erg goed uit. Helemaal blij mee.
Vanmorgen kreeg ik ook nog een handgeschreven kaart met een kortingscode en een flesje parfum van Van Lier. Waar maak je dit nog mee. Helemaal geweldig!!
Dank jullie wel hiervoor.
Dat wilde ik even laten weten. 👍👍👍👍👍👍

Réponse de VANLIER
Paul heeft me uitgebreid advies gegeven…
Paul heeft me uitgebreid advies gegeven over de gevolgen voor mijn NL werkmaatschappij, NL holding, US LLC en persoonlijke belasting bij mijn emigratie naar Thailand. Paul is goed onderlegd, kan je alles vertellen over de gevolgen en heeft ook echt belang in jouw succes en het goed regelen van jouw zaken. Daarom raad ik Paul aan iedereen aan die emigreert of advies wilt hebben rondom een US LLC.

Eerlijk is eerlijk
Eerlijk is eerlijk , na wat geharrewar, is mijn issue met van Lier naar volle tevredenheid opgelost. Top 👍

Réponse de VANLIER
15 euro aangeboden gekregen van de…
De zool van de hak liet los van mijn nieuwe schoenen, maar ten volle tevredenheid opgelost door de klantenservice. Dat geeft een mens weer vertrouwen en koop ik een volgende keer weer bij Van Lier.

Réponse de VANLIER
Super snelle en fijne service
Super snelle en fijne service van de service afdeling. Snel contact en probleem snel opgelost.
En natuurlijk super mooie en fijne schoenen 😉

Réponse de VANLIER
Wij werken inmiddels al drie jaar samen…
Wij werken inmiddels al drie jaar samen met Boven van Lier Advies, en in die tijd hebben zij zich keer op keer bewezen als een uiterst kundige en betrouwbare partner. Paul en zijn team bieden meer dan alleen belastingadvies; zij fungeren als een neutrale en integere adviseur door het hele traject heen. Hun diepgaande kennis van het belastinglandschap, zowel in Nederland als Europa, is van onschatbare waarde gebleken, vooral tijdens complexe situaties zoals bedrijfsconflicten en belastingtechnische vraagstukken.
Wat Boven van Lier Advies onderscheidt, is hun vermogen om moeilijke situaties helder te analyseren en strategisch advies te geven dat altijd in het belang van de klant is. Dankzij hun expertise en inzicht, ook op het gebied van overnames, hebben ze ons geholpen door uitdagende tijden heen, met altijd een neutrale en betrouwbare positie. Hun meedenken, oplossingsgerichtheid en eerlijkheid maken hen tot een uitzonderlijke partner.
Ik kan Paul van Lier en zijn team van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een belastingadvieskantoor met ervaring, integriteit en een klantgerichte aanpak.

Inzakken van Lage van Lier sneakers
Lage van Lier sneakers gekocht... Binnen 1 á 2 weken was de witte zijkant van de hiel ingezakt en gescheurd. Ook kwam er wit spul uit. Teruggegaan naar de winkel en uiteindelijk (aan de onderkant van de zolen konden ze zien dat ze bijna niet gedragen waren) nieuwe gekregen. Binnen 2 weken helaas hetzelfde probleem. Ik weeg trouwens ongeveer
100 kilo maar dat zou de schoen kunnen verdragen lijkt mij. Door het inzakken kan ik ze niet dragen omdat mijn voeten dan scheef staan. Zonde van het geld dus.
Toch nog 2 sterren omdat de schoenen er echt mooi uitzien en de winkel echt hun best heeft gedaan.
Update,. Van Lier heeft excuses gemaakt en een kortingsbon van 30 % gegeven. Aardig. Dus een ster erbij.

Van Lier schoenen zijn top
Van Lier schoenen hebben voor mij een perfecte pasvorm, gaan lang mee en dragen heerlijk. Mooie schoenen en hele goede kwaliteit leer. Mijn favoriete merk en bovendien niet echt duur.

Super service
Al veel schoenen van V Lier gekocht. Altijd super kwaliteit. Nu helaas een paar sneakers die snel kapot gingen. Maar super opgelost door V Lier door het volledige aankoopbedrag als korting te geven op een nieuw paar schoenen!
Dat noem ik nu eens SERVICE

Great Customer Service Despite Slight Delay
I initially had an issue with my shoes and reached out to the Support team, but didn't receive a response due to a technical issue. Once I resent my inquiry, they responded promptly and acted quickly to resolve the problem. I'm adjusting my rating to reflect my overall positive experience with VanLeir.

Réponse de VANLIER
Binnen een dag een nette reactie terug
Binnen een dag na mijn reactie kreeg ik een reactie terug waarin werd verteld dat ik een kortingscode ter waarde van het volledige aankoop bedrag kreeg. Dit is heel erg netjes en super goed afgehandeld door de klantenservice. Door deze wijze van handelen blijf je trouw aan de winkel.

Goede prijs/kwaliteit, én klantenservice
Al vaker schoenen van dit merk, en lopen erg lekker en comfortabel, mooie afwerking ook en prima prijs / kwaliteit verhouding. De afgelopen bestelling was er iets met een stof die wat snel minder werd, hierover contact gezocht en de klantenservice heeft een hele schappelijke oplossing geboden en nam genoegen met foto's. Erg vriendelijk dus, complimenten.

Réponse de VANLIER
Super kwaliteit voor een mooie prijs!
In de uitverkoop een mooie riem gekocht in de onlineshop. Eerder al riemen gehad van Van Lier. De kwaliteit is super. Je wordt bijzonder goed geïnformeerd over je aankoop. De volgende dag had ik het al in huis. Prijs-kwaliteit is top! Fijn bedrijf waar ik graag winkel, ook voor schoenen!

Réponse de VANLIER
Geen langere wandeltocht maken op sneakers
In de uitverkoop sneakers gekocht Van Lier schoenen. Voorzichtig uitgelopen maar na een wandeltocht van 3 kwartier begonnen de schoenen tegen de wreef aan te schuren, met als gevolg dat ik bij beide voeten pleisters heb moeten plakken omdat de huid daar open is gegaan bij de wreef. Mooie schoenen van buiten, maar de afwerking binnen is voor mij een reden om nooit meer op sneakers wat langer te gaan rondlopen. Alleen voor verjaardagen of zo gebruiken als je moet zitten of staan.

Réponse de VANLIER
Het bestaat nog. Contact zonder chatbot!
Bij telefonisch contact direct een aardig iemand aan de telefoon. Daarna probleem snel opgelost met idem dito snelle terugkoppeling. Fijn!

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.