Van Speijk Tweewielers Avis

TrustScore 3 sur 5

3,2

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Zelfs 1 ster is eigenlijk al teveel voor dit bedrijf binnen een maand vielen me trappers eraf waar ze moeilijk om deden en binnen 3 maanden vielen er spaken uit me banden. Dan moet je je kapot schamen... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb een goede ervaring gehad. Ondanks dat Batavus lastig te leveren was door alle gebeurtenissen rondom het fietsmerk. Werd ik werkelijks op de hoogte gehouden en is de fiets keurig geleverd.

Noté 1 sur 5 étoiles

Begin van dit jaar hebben wij een Altec bakfiets gekocht via de webshop van Van Speijk Tweewielers. De accu is al leeg binnen 20km (i.p.v. tussen 35 & 60km) en er lijkt iets aan te lopen (de bakfiets... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Via mailcontact de fiets besteld die ik wilde hebben. Dit ging hartstikke soepel en de communicatie verliep vlot. De bestelling kwam later dan gepland. Hierover contact gezocht en dit werd goed opgep... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vélos
  2. aussi dans
  3. Atelier de réparation de trottinettes
  4. Magasin de réparation de vélos

Écrit par l'entreprise

Van Speijk Tweewielers – Dé specialist in fietsen en elektrische fietsen. Wil je een fiets kopen of ben je op zoek naar een goedkope elektrische fiets? Van Speijk Tweewielers biedt een breed assortiment aan kwaliteitsfietsen en e-bikes van topmerken zoals Batavus, Cortina en Altec. Of je nu een stadsfiets nodig hebt voor dagelijks gebruik, een elektrische fiets voor woon-werkverkeer of een betaalbare e-bike met een lange actieradius, in onze webshop en winkels vind je altijd een passende optie. Naast scherpe online deals kun je ook terecht in onze fysieke winkels in Breda, Schiedam en Amsterdam. Hier bieden we deskundig advies, de mogelijkheid om fietsen te bekijken en een proefrit te maken. Daarnaast verzorgen wij professioneel onderhoud en reparaties, zodat je fiets altijd in topconditie blijft. Onze webshop maakt het eenvoudig om snel en voordelig een nieuwe fiets of e-bike te bestellen. Door direct online te kopen profiteer je van exclusieve aanbiedingen en scherpe prijzen. Voor persoonlijk advies of service op locatie ben je van harte welkom in een van onze drie winkels. Bij Van Speijk Tweewielers staan kwaliteit, service en betaalbaarheid centraal. Ontdek ons aanbod en ervaar zelf waarom zoveel klanten kiezen voor onze expertise en uitstekende service.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 52 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

114 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 2 sur 5 étoiles

Bestellen Fietsstandaard

Gisteren Fietsstandaard ontvangen en inmiddels op fiets gemonteerd.
Bedankt voor snelle levering.

2 février 2026

Beste Wim,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden en het delen van uw ervaring. Geweldig om te horen dat de fietsstandaard snel geleverd is en inmiddels netjes op de fiets gemonteerd zit. Daar doen we het voor.

We zagen dat u ons 2 sterren heeft gegeven, terwijl uw review juist heel positief klinkt. Mocht er toch iets zijn waar u niet helemaal tevreden over bent, laat het ons gerust weten. We helpen u graag verder en staan altijd klaar om uw ervaring nóg beter te maken.

Gebrekkig materiaal, gebrekkige service

Voorwiel was niet te monteren. Na mail 1 kregen we een irrelevante instructievideo toegestuurd die niks te maken had met het omschreven gebrek van een scheve vork/frame/foutieve uitlijning. Voorwiel was met geen mogelijkheid te monteren. Mail 2, geen reactie. Mail 3, geen reactie. Na een telefoongesprek kwam er langzaam wat op gang. Uiteindelijk duurde het zo een twee maanden voordat er eindelijk beweging in kwam. Verrassing; monteur heeft het kennelijk wél voor elkaar gebokst. Ondanks alle contactmomenten vanuit mij en nalatige communicatie werden alsnog transportkosten a € 80 gerekend en daar bovenop ook nog montagekosten a € 20 zonder dat ik had gevraagd om deze betaalde montage. De €20 crediteren is natuurlijk een mooie sigaar uit eigen doos. Voortaan de fiets misschien gewoon gemonteerd leveren voor die paar tientjes meer? Lijkt mij dat dit dit soort situaties kan voorkomen. Kortom een treurige ervaring. Één keer en nooit weer.

19 novembre 2025

Dank voor uw bericht.

Wij willen graag nogmaals toelichten hoe deze situatie is verlopen. De fiets is door ons retour gehaald en in onze werkplaats volledig gecontroleerd. Daarbij is vastgesteld dat er geen sprake was van een garantiegeval: het voorwiel kon niet worden gemonteerd doordat de fiets niet correct was opgebouwd. Onze monteur heeft de fiets vervolgens netjes en volgens specificaties in elkaar gezet.

Na deze constatering heeft u ervoor gekozen de fiets niet meer aan te nemen. In dat geval gelden de reguliere retourvoorwaarden. Zoals duidelijk vermeld op onze website en in onze algemene voorwaarden brengen wij in dergelijke situaties €80 aan transportkosten in rekening. Dit zijn kosten die wij zelf ook daadwerkelijk moeten betalen. Daarnaast zijn er montage- en controlekosten gemaakt, omdat onze monteur de fiets volledig heeft moeten nalopen. Hoewel deze kosten terecht zijn, hebben wij uit coulance aangeboden deze te vergoeden.

Wij begrijpen dat de situatie voor u vervelend is geweest, maar wij hebben gehandeld volgens de geldende voorwaarden en hebben bovendien geprobeerd u tegemoet te komen waar mogelijk. De fiets bleek technisch in orde en er was geen sprake van een fabricagefout of garantieafwijking.

Mocht u nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard open voor verdere toelichting.

Noté 1 sur 5 étoiles

klant misleiding op google qua…

klant misleiding op google qua verzendkosten, geven aan gratis verzenden maar dat is pas vanaf 50 euro. bestel er niet. Er staat bij de motip 04009 een bedrag van € 9,95
in google shoping en eronder toch echt vrachwagentje gratis verzending. In de kassa moet ik verzendkosten betalen of nog € 40,05 bijbestellen voor gratis verzending, ik wou maar 1 bus bestellen. Daarom heb ik niks besteld.

24 janvier 2026

Réponse de Van Speijk Tweewielers

Ik denk dat er wat verwarring is ontstaan over hoe Google de verzendinformatie toont. Google vermeldt bij ieder product duidelijk of er gratis verzending geldt. Bij ons is dat heel simpel: boven de €50 is de verzending gratis, en bij bestellingen onder dat bedrag worden verzendkosten berekend. Dat staat overal correct aangegeven, zowel bij Google als op onze website.

Er is dus absoluut geen sprake van misleiding; het is vooral belangrijk om goed te letten op de informatie die Google zelf toont. Daarnaast zien wij dat u helemaal geen bestelling bij ons heeft geplaatst, waardoor uw ervaring niet overeenkomt met onze dienstverlening.

Mocht u toch vragen hebben, dan helpen we u graag verder.

Excellent

Alles is echt geweldig, de Batavus fiets is perfect, alles is gereed en op tijd geleverd.

30 décembre 2025

Beste van Melsen,

Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling. Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat de Batavus‑fiets perfect is geleverd. Daar doen we het voor.

We wensen u heel veel plezierige en veilige kilometers toe.

Noté 4 sur 5 étoiles

Prima bedrijf

Prima bedrijf, levering was snel en ik kreeg wat ik bestelde, artikel was goed verpakt, en onbeschadigd.

Alleen de 20 Euro meerprijs voor de optie in3 was niet zo fijn, bij andere webshops heb ik dat nog nooit gehad.

En het voorwiel was te strak waardoor de kogellagers niet lekker rollen, maar volgens mij is dat niet jullie taak, maar van het bedrijf waar jullie de fietsen bij inkopen. En gelukkig heb ik de gereedschappen in huis omdat op te lossen, dus het is ook weer niet een groot probleem.

Verder tot nu toe prima bedrijf en weinig negatiefs over te melden behalve op de 20 euro meerprijs voor in3 Het in drie delen betalen van de fiets

Gr,

Dennis

3 janvier 2026

Beste Dennis,

Dank voor uw uitgebreide review en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat de levering snel was, alles netjes verpakt aankwam en u precies heeft ontvangen wat u bestelde. Dat waarderen we enorm.

We begrijpen uw opmerking over de €20 meerprijs voor de in3‑betaaloptie. Deze kosten worden doorberekend vanuit de betaalprovider, maar we snappen dat dit bij andere webshops soms anders geregeld is. Uw feedback nemen we zeker mee.
Ook goed dat u het punt over het te strak afgestelde voorwiel benoemt. Hoewel dit inderdaad vanuit de fabrikant komt, is het waardevol voor ons om te weten. Gelukkig kon u het zelf eenvoudig oplossen.

Al met al zijn we blij dat u ons als een prima bedrijf ervaart, en we hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Noté 5 sur 5 étoiles

Een Tracefy PRO gekocht bij Van Speijk.

Een Tracefy PRO gekocht bij Van Speijk.
Snelle levering, zeer scherpe prijs.

2 janvier 2026

Réponse de Van Speijk Tweewielers

Dankjewel voor de 5 sterren!

Had een lekke band

Had een lekke band. En binnen een uur kon ik mijn fiets weer ophalen. Top service.

15 janvier 2026

Hi Isabel,

Mooi om te horen dat je de service zo goed hebt ervaren! Heel erg bedankt voor de review.

Top!

Scherpe prijzen, snelle levering, in één woord: top!

8 janvier 2026

Hi Marc,

Dankjewel voor deze mooie review!

Aanschaf Windgoo B5

Aanschaf Windgoo B5. Fijne, informatieve en duidelijke website. Aangeboden hulplijn indien wenselijk. Achteraf betalen, voor mij een must omdat dit mij vertrouwen geeft dat alles goed gaat omdat ik deze firma niet kon. Wel jammer dat ik voor deze optie 12 euro extra moest betalen. Snelle levering na telefoontje voor een leverafspraak van een zeer vriendelijke medewerker. Een aanrader!

15 janvier 2026

Hi Bianca,

Enorm bedankt voor de mooie woorden :) Veilige kilometers toegewenst!

Enorm slechte service

Enorm slechte service! Eerst niet willen leveren, aangezien ze de fiets niet meer met korting konden kopen bij de leverancier. De fiets was gewoon gekocht tijdens de geldige actie periode, maar na vele mails en geld kwijt, zijn ze bereidt met moeite te leveren. Zelf geven ze aan dat de fietsen op voorraad zijn en levering binnen 3 tot 5 werkdagen, maar een maand later nog niet geleverd.

26 décembre 2025

Beste Jelin Bala,

Vervelend om te lezen dat u onze service zo heeft ervaren, want een aantal punten in uw review klopt feitelijk niet.

U heeft de fiets besteld tijdens een actieperiode, maar op dat moment bleek de kortingsvoorraad bij de leverancier al uitgeput. In plaats van de bestelling te annuleren, hebben wij extra moeite gedaan om bij Cortina alsnog een korting voor u te regelen. Dat is uiteindelijk gelukt, zodat u de fiets toch tegen actieprijs kon ontvangen.

Door dit extra traject heeft de levering inderdaad langer geduurd dan de standaard levertijd. Dit is steeds met u gecommuniceerd. Belangrijk om hierbij te vermelden is dat de fiets inmiddels gewoon correct en volledig aan u is geleverd. De suggestie dat u de fiets niet heeft ontvangen, klopt dus niet.

Wij vinden het jammer dat u dit traject als negatief heeft ervaren, terwijl wij ons juist maximaal hebben ingezet om deze bestelling voor u mogelijk te maken.

Van Speijk Tweewielers

Noté 5 sur 5 étoiles

Alles is ondanks de feestdagen snel…

Alles is ondanks de feestdagen snel bezorgd en konden gelijk fietsen , alles was top in orde

25 décembre 2025

Réponse de Van Speijk Tweewielers

Heel erg bedankt voor je mooie review!

Ik wens je veel rijplezier met je nieuwe fiets :)

Noté 1 sur 5 étoiles

Fles olie besteld volgende dag geleverd…

Fles olie besteld volgende dag geleverd stond er duidelijk bij ik blij ben nu 9 dagen verder dus wat doen zij

6 janvier 2026

Beste Onno,

Het pakketje zou als het goed is gearriveerd moeten zijn volgens de track-en-trace!

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering, goede fiets, leuke kleur!(groen)

2 janvier 2026

Réponse de Van Speijk Tweewielers

Hartelijk bedankt voor je mooie review :)

Wat een teleurstelling!!!

Wat een teleurstelling!!!! Ik heb een fiets besteld kreeg dit maar niet geleverd en na een ingebrekestelling, later een verkeerde met een kleinere bosch middenmotor!
We kregen de fiets niet binnen die 8 dagen geleverd en geen update niets. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar reageren niet op mail, helaas een ingebrekestelling moeten versturen waardoor ze meteen reageerden op die mail en werd verteld dat ze achterstanden hadden. Ik gaf aan dit te begrijpen maar op zn minst ons hiervan op de hoogte te stellen aangezien ze telefonisch niet bereikbaar zijn en niet op mails reageren. Maar goed kreeg ik de fiets na 21 dagen geleverd. Was netjes ingepakt met noppenfolie en rijklaar. De bezorger vertrekt. Ik verwijder al het noppenfolie en zie dat dit de fiets is met een kleinere motor!!! In plaats van Bosch active line PLUS. Is dit zonder PLUS. Aangezien de frame hetzelfde is had ik dit niet meteen kunnen zien! Zwaar teleurgesteld in dit bedrijf! Ze zijn telefonisch weer niet bereikbaar. Helaas moet ik juridische stappen ondernemen om mijn geld terug te kunnen krijgen!

31 décembre 2025

Beste Perize,

Allereerst onze oprechte excuses voor de verkeerd geleverde fiets en voor het ongemak en de frustratie die dit hele traject heeft veroorzaakt. We begrijpen heel goed dat dit voor u enorm teleurstellend is geweest, zeker gezien de vertraging, de gebrekkige communicatie en het feit dat u uiteindelijk een fiets met een andere motor heeft ontvangen dan besteld.

Inmiddels hebben wij dit volledig opgelost door de juiste fiets met Bosch Active Line Plus bij u te leveren en de eerder verkeerd geleverde fiets weer mee te nemen. Nogmaals onze excuses dat dit niet in één keer goed is gegaan en dat u hier onnodig veel tijd en energie in heeft moeten steken.

Wij hopen dat u ondanks deze vervelende start nu alsnog volop kunt genieten van uw nieuwe fiets. We wensen u heel veel veilige en plezierige kilometers toe en danken u voor uw geduld.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Noté 5 sur 5 étoiles

Prompt delivery and fully assembled bike

I purchased my Dahon Mariner D8 from this seller, and the experience was excellent, delivery was prompt, the bike arrived fully assembled, and everything went smoothly.

Note for Dahon buyers: the stock Dahon-branded tires aren’t the best in terms of quality, so I’d recommend replacing them early on for a better riding experience.

12 avril 2025

Dear customer,

Thank you for reaching out to us.

We would like to clarify that our webshop only sells products and does not perform any repairs, modifications, or part replacements. We therefore kindly ask you to leave your review with the party who carried out the actual service or repair, as your experience does not relate to the purchase made with us. We only supplied the bicycle and were not involved in replacing the tires or tubes.

If you have any questions regarding your order from our webshop, we are of course happy to help.

Noté 1 sur 5 étoiles

Fiets geleverd met lekke band

Fiets werd rijklaar geleverd, echter wel met een lekke band. Bezorger nam contact op met de leverancier en die gaven aan dat de keuze bij mij lag; of fiets nu weer laten meenemen, of aannemen met een lekke band maar niet zeker wat kapot is (binnenband of buitenband). Ik heb betaald voor een rijklare nieuwe fiets. Dus ik neem geen kapotte fiets aan. Fiets is mee teruggenomen.

24 novembre 2025

Réponse de Van Speijk Tweewielers

Hartelijk dank voor uw bericht.

Wij hebben u eerder per e-mail geprobeerd te bereiken, maar hebben helaas nog geen reactie van u mogen ontvangen.

Wij begrijpen dat u een rijklare fiets had verwacht en betreuren het dat de fiets met een lekke band is geleverd. Wij zullen de band volledig vervangen. Het kan helaas voorkomen dat een band tijdens het transport beschadigd raakt, maar uiteraard lossen wij dit graag voor u op.

Zodra de band is vervangen, sturen wij de fiets opnieuw naar u toe.

Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben, dan horen wij dat graag.

Noté 1 sur 5 étoiles

Nooit gedacht dat ik een negatieve…

Nooit gedacht dat ik een negatieve reactie zou plaatsen maar dacht nu toch echt goed om te melden. De communicatie was onder de maat. Ondanks dat ik mijn bestelling op tijd en binnen de herroepingstermijn heb geannuleerd — nadat de klantenservice nergens bereikbaar was — werden er toch transportkosten berekend. Fiets is überhaupt nooit naar mijn huisadres gestuurd! Op mijn duidelijke uitleg kreeg ik geen inhoudelijk antwoord, alleen een standaardreactie. Dit voelt absoluut niet klantvriendelijk of eerlijk. Ed Head of IT is 24/7 bereikbaar voor orders maar als je een dispuut hebt of ergens niet mee eens bent is hij er niet meer. O ja voorts zeggen ze “ We willen dit graag op een nette manier met u oplossen en onnodige frustratie voorkomen”
hoe ze dat doen?
Op mijn vraag hoe zouden we dit netjes kunnen oplossen dan? …. geen enkele communicatie en e-mails en respons meer versturen dat is blijkbaar de werkwijze.
Dus geen antwoord meer gehad!

21 novembre 2025

Bedankt voor uw bericht.

Graag wil ik toch een aantal zaken ophelderen. Zoals wij via het eerdere mailcontact hebben laten zien, is de trackinginformatie duidelijk: de fiets was op het moment van uw annulering al door de transporteur opgehaald en bevond zich op weg naar het distributiecentrum. Vanaf dat moment wordt het transport automatisch in gang gezet en moesten wij de kosten van de vervoerder betalen. Omdat u ná het ophalen van de bestelling heeft geannuleerd, is de zending vervolgens retour gestuurd naar ons, waarvoor wij opnieuw kosten hebben moeten maken.

Conform onze algemene voorwaarden – die van toepassing zijn op elke bestelling – worden in dit soort situaties transport- en retourkosten doorberekend. Dit is in uw geval volledig volgens de regels en netjes afgehandeld.

Dat u de fiets niet fysiek heeft ontvangen begrijpen wij, maar dat betekent niet dat er geen kosten zijn gemaakt door het transportbedrijf. Deze kosten worden ons altijd in rekening gebracht zodra een pakket is opgehaald.

Wat betreft uw opmerking over de communicatie: wij vinden het vervelend dat u dit zo heeft ervaren. Wij hebben u inhoudelijk gereageerd met de trackinglinks en uitleg over de kosten. Mocht er een bericht niet goed zijn aangekomen of gemist zijn, dan bieden wij daarvoor onze excuses aan.

Wij staan nog steeds open voor een nette afhandeling en zijn bereid om mee te denken, maar de gemaakte transportkosten kunnen wij helaas niet voor onze rekening nemen.

Mocht u nog vragen hebben, dan helpen wij u uiteraard graag verder.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus