Verklaringvanerfrecht Avis

Bien

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Duidelijke en snelle communicatie

Duidelijke en snelle communicatie, zeer snel een Verklaring van Erfrecht geregeld (binnen een week, terwijl de gewone notaris hier tussen 2 en 3 maanden voor nodig zou hebben), en prijstechnisch zeer competitief. Een aanrader wat mij betreft!

17 juillet 2026

Réponse de Verklaringvanerfrecht

Hartelijk bedankt voor uw review!

Wij werken volledig digitaal en daardoor kunnen wij de verklaring van erfrecht een stuk sneller opstellen dan bij lokale notarissen.

Met vriendelijke groet,

Team Lexnext

Email adres wordt geblokkeerd wanneer…

Email adres wordt geblokkeerd wanneer je via gmail een bericht stuurt

9 juillet 2026

Réponse de Verklaringvanerfrecht

Hartelijk bedankt voor uw review!

Wat vervelend dat ons emailadres wordt geblokkeerd als er met een Gmailaccount wordt gemaild. Wij hebben dit nog niet eerder vernomen, maar zullen dit in de gaten houden.

Met vriendelijke groet,

Team Lexnext

Snel geregeld, geen overbodige poespas.

Snel geregeld. Ik heb 2 en halve week geleden de verklaring aangevraagd en ik heb hem inmiddels binnen!
Alles wordt online en via mails geregeld, je kunt je identificeren via IDIN (via je bankapp)
Echt super handig.
In ons geval ging het om het overlijden van onze vader en er was een testament en een stiefzus die daar ook in vermeld was.
Wij zijn heel tevreden hoe snel en vlekkeloos dit is afgehandeld.
Onze dank is groot.

10 avril 2026

Réponse de Verklaringvanerfrecht

Hartelijk dank voor uw beoordeling met 5 sterren en de uitgebreide uitleg van uw persoonlijke ervaring!
We zijn blij om te lezen dat we u op een hele snelle en handige manier aan een verklaring van erfrecht hebben kunnen helpen. Tevreden klanten, daar doen we het voor!

Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten

Zeer nonchalant en niet toegespitst.

Ons geval was buiten de standaard (geen ouder maar een broer was overleden), daar werd niet op ingegaan. Geen zinnetje met deelname met het verlies (kwam vaker voor bij aanvraag via internet). Nadat ik gemeld had dat mijn keuze voor een andere notaris was gemaakt, kreeg ik een week later nog een bericht met vraag om reactie op hun offerte. Al met al nogal nonchalante behandeling en administratief weinig op orde. Geen woorden voor. Heb wel wat anders aan mijn hoofd.

27 mars 2024