2,4

Bas

Simpel testament zonder…

Voor een simpel testament zonder poespas word je bij deze Doe Het Zelf notaris van het kastje naar de muur gestuurd. Als ik hierover bel is er niemand die simpele vragen kan beantwoorden. Ze geven aan u word morgen door de notaris (?) teruggebeld maar er belt nooit iemand! En dat gaat zo tot 3x toe door. Dit is geen betrouwbate notaris!

22 novembre 2024

Slechte ervaring met dit bedrijf.

Slechte ervaring met dit bedrijf.
ALlereerst Testament opgesteld.
Weinig notarissen in de buurt en de enige die er is reageert gewoon niet Ben nu al 3 maanden verder en er klaar mee. Ik heb een verzoek gedaan om mijn account te verwijderen maar ze negeren je gewoon. Ze doen ook helemaal niets om de notaris tot de orde te roepen.
Deze hele site is een broodje aap.

15 mai 2024

Na 2.5 weken nog geen contact gekregen…

Na 2.5 weken nog geen contact gekregen met de notaris die het moet uitvoeren (sterel notarissen). Ik krijg de juiste persoon niet te spreken; die was nooit aanwezig. Wellicht omdat dit via DHZN (doe het zelf notarissen) ging. Rechtstreeks met notaris regelen is waarschijnlijk beter. Uiteindelijk bij notaris gezeten en daar is het verder prima.

9 mai 2022

Dure vergissing

DoeHetZelfNotaris.
Heb een een negatieve ervaring bij de aanvraag van een verklaring van erfrecht voor een familielid. De naam van de website moet je namelijk zeer serieus nemen. Je moet echt alles zelf doen. Als het al werkt is het denk ik alleen geschikt voor zeer eenvoudige zaken.
In mijn geval dacht ik een offerte aan te vragen waarbij nog resterende vragen een dag later simpel door een aanvullend telefoontje beantwoord zouden kunnen worden. Dit bleek een dure vergissing. Door het drukken op de opdrachtknop zit je in een format dat niet meer gewijzigd kan worden. De 3 standaard inbegrepen erfgenamen uitbreiden naar meer en ook de herkomst laten onderzoeken, uiteraard tegen meerprijs, was volstrekt onmogelijk. 'Dit past niet in onze tariefstelling'. Heb daarop de aanvraag geannuleerd. Dit koste me wel € 50,-. Enige vrijblijvendheid is dus ver te zoeken. Zuiver optreden als contactpersoon is eveneens niet mogelijk. De betalingsplicht gaat zonder omhaal naar de aanvrager.

29 juillet 2021

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit