De Goedkoopste Notaris Avis

TrustScore 4 sur 5

3,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Binnen twee dagen inderdaad 3 offertes gekregen. Op de websites goede tips om de offertes te vergelijken. Elke notaris heeft zijn eigen wijze van declareren en hanteren andere regels over wat dan ext... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Via de goedkoopstenotaris.nl wilde ik een notaris vinden die de statuten van onze vereniging kon aanpassen. Eén notaris gaf aan dat hij door overstelpende drukte niet in staat was om sowieso iets... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Site de comparaison de prix

Écrit par l'entreprise

Altijd de goedkoopste notaris in de buurt. Bespaar op de notaris. Kies vandaag je notaris! Vergelijk notarissen op prijs, plaats en service. In 3 stappen gratis offertes aanvragen. Gratis Meerdere Offertes. Al 20 jaar de goedkoopste.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

1 offerte ontvangen

1 offerte ontvangen - bij lange na niet de goedkoopste die geadverteerd werd

16 septembre 2026

Goedemiddag Albert,

Vervelend dat je maar één offerte terugkreeg.

Dat er ondanks je aanvraag bij meerdere notarissen maar één heeft gereageerd, snap ik dat dat tegenvalt. Mis je nog offertes van notarissen die je wel hebt aangevraagd, laat het ons dan gerust weten, dan kijken we of we daar iets in kunnen betekenen.

Een prijsverschil komt vaak doordat de vergelijking uitgaat van een standaardakte, terwijl een offerte altijd op jouw persoonlijke situatie wordt gebaseerd. Bij een testament of verklaring van erfrecht telt bijvoorbeeld het aantal erfgenamen mee, en dat kan flink schelen in de prijs. Notarissen bepalen hun tarieven ook zelf en die kunnen wisselen, notariskosten worden door mensen regelmatig onderschat.

Heb je hier al contact over gehad met onze klantenservice? Dan denken we graag met je mee.

Voor vragen, reacties, feedback en klachten zijn wij op werkdagen goed bereikbaar via chat op de website, bel ons op 088 24 24 611 of mail naar info@degoedkoopstenotaris.nl.

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede mogelijkheden om te vergelijken.

Goedemiddag Robin,

Prettig om te horen dat de vergelijking je goed op weg heeft geholpen. Daar zetten we ons graag voor in.

Noté 4 sur 5 étoiles

Fijn op te vergelijken,de goedkoopste…

Fijn op te vergelijken,de goedkoopste notaris was via eigenhuis De Nationale Notaris met flinke korting via eigenhuis,dit werd dan weer niet vernoemd.

13 septembre 2026

Goedemiddag Marianne,

Fijn dat vergelijken zo goed uitpakte. Even over De Nationale Notaris: niet elke notaris in Nederland staat bij ons vermeld, we laten enkel notarissen zien die ook graag zichtbaar zijn in onze vergelijker. Daardoor kan een korting zoals via Eigen Huis dus buiten onze vergelijking vallen. Goed dat je dit benoemt, we nemen het mee.

Noté 5 sur 5 étoiles

Via de goedkoopste notaris drie…

Via de goedkoopste notaris drie offertes aangevraagd. Alle drie vlot ontvangen met grote verschillen qua inhoud en prijs. We willen onze (levens)testamenten direct via een notaris regelen liefst zonder tussenpersoon. Op deze wijze moet dat lukken.

10 septembre 2026

Goedemiddag Rob,

Drie offertes vlot binnen, met meteen een duidelijk verschil in inhoud en prijs, dat is precies waar de vergelijking voor bedoeld is. En je zit er inderdaad rechtstreeks bij de notaris zelf, wij zitten er niet tussenin bij het opstellen van het (levens)testament. Fijn dat dat past bij wat jullie zochten.

Noté 5 sur 5 étoiles

Binnen twee dagen inderdaad 3 offertes…

Binnen twee dagen inderdaad 3 offertes gekregen.
Op de websites goede tips om de offertes te vergelijken. Elke notaris heeft zijn eigen wijze van declareren en hanteren andere regels over wat dan extra kosten zijn.

11 septembre 2026

Goedemiddag Katy,

Drie offertes binnen twee dagen, en dan ook nog de tips op de site om ze goed naast elkaar te leggen. Handig, want iedere notaris bepaalt zijn eigen tarief, dus die verschillen tussen offertes zijn er altijd. Fijn dat de vergelijking dat goed inzichtelijk maakte.

Noté 5 sur 5 étoiles

Offerte aanvragen via site.

Het is heel gemakkelijk om via de site de goedkoopste notaris in jouw buurt te vinden. De site is heel erg gebruikersvriendelijk. Ik had de dag erna al de offerte in mijn mailbox.

8 septembre 2026

Goedemiddag Ton,

Een dag later de offerte al binnen, dat is precies het tempo waar we naar streven. Fijn ook dat de site zelf zo gemakkelijk werkte om de goedkoopste notaris in de buurt te vinden.

Offerte opgeveaagd

Alleen offerte opgevraagd maar dat was heel snel geregeld, goed gespecificeerd, reden om een afspraak te maken!

9 septembre 2026

Goedemiddag Familie van der Meij,

Snel geregeld en helder gespecificeerd, zo hoort een offerteaanvraag te verlopen. Mooi dat dit net de aanleiding was om de stap naar een afspraak te zetten.

Trage afhandeling Netwerk Notarissen

Helaas moet ik een review schrijven met een negatieve ervaring. Maar omdat POSTNL mensen in dienst heeft die geen nederlands kunnen lezen, kwam er bij mij post binnen voor huisnummer 339 ipv 139. Omdat op de post stond persoonlijk en vertrouwelijk en afkomstig is van Notaris kantoor Spreeuwel te Barendrecht dacht ik vraag even een telefoon nummer van die mevr. dan kan ik haar op de hoogte brengen van de verkeerde bezorging en of er haast bij is voor de post. Nu eindelijk een persoon aan de lijn van het notaris kantoor en na ca 4 minuten had ze door waarover het ging en moest eerst overleg plegen met een collega. En kwam met de mededeling dat er geen persoonlijke gegevens worden doorgegeven aan derden. Perfect zoals een notaris hoort te handelen, maar om er zolang er over te doen om dit mede te delen vind ik wat vreemd, of het was een stagiare die de telefoon opnam dan kan ik het nog enigszins begrijpen maar dat zijn voor mij dingen dat als het een stage loopster is dat bij het inwerken van deze dit al kenbaar gemaakt moet zijn. Dus een leermoment voor het Netwerk Notarissen . Dus de persoon op nr 339 zal moeten wachten tot morgen want ik ga niet in het slechte weer nog post rondbrengen. Als het mij bekend was geweest dat het iets urgents is dan had ik het wel gedaan.
not Spreeuwel is NIET aangesloten bij de Goedkoopste Notarissen maar bij NETWERK NOTARISSEN

8 septembre 2026

Goedemorgen Ed,

Vervelende situatie, zo'n verkeerd bezorgde brief, en knap dat je toch de moeite nam om het notariskantoor te bellen om te waarschuwen. Waar we wel even bij stil willen staan: dit notariskantoor staat momenteel niet actief bij ons, je kunt er dus niet via degoedkoopstenotaris.nl een offerte bij aanvragen. De ervaring die je beschrijft, de bezorging door PostNL en het telefoongesprek met het kantoor, is dan ook niet via onze website of dienstverlening ontstaan, en we hebben zelf geen zicht op hoe het contact in dit geval tot stand is gekomen.

Omdat het verhaal inhoudelijk los staat van wat wij als vergelijkingsplatform doen, zouden we het fijn vinden als je de review daarop aanpast of verwijdert. Neem gerust contact met ons op, dan denken we graag met je mee.

Voor vragen, reacties, feedback en klachten zijn we op werkdagen goed bereikbaar via chat op de website, bel ons op 088 24 24 611 of mail naar info@degoedkoopstenotaris.nl.

Noté 4 sur 5 étoiles

Heel duidelijk en overzichtelijk.

7 septembre 2026

Goedemiddag Martin,

Duidelijkheid en overzicht zijn precies waar we op mikken, dus dit is mooi om te horen. Fijn dat het zo overkwam.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb meteen een Notaris gekozen

7 septembre 2026

Goedemiddag Brahmanand,

Fijn om te lezen dat de keuze zo snel gemaakt was. Blijkbaar sprong er direct een notaris uit die paste bij wat je zocht, en dat maakt het hele proces een stuk prettiger. We hopen dat de afhandeling net zo soepel verloopt.

SnelDuidelijkheid

Je krijgt heel snel de mail met de offertes binnen.

3 septembre 2026

Goedemorgen Dhr. Theunissen, Sandra,

Snel duidelijkheid krijgen over de offertes, dat is precies wat we willen bieden. Fijn dat dit ook zo bij jou is uitgepakt.

Noté 3 sur 5 étoiles

Ik had er meer van verwacht

Ik had er meer van verwacht. De 3 genoemde notarissen behoren lang niet tot de goedkoopste, zoals ik die zelf via andere kanalen heb weten te vinden.

3 septembre 2026

Goedemorgen Jan,

Vervelend dat de aanbieders die je kreeg niet aansloten bij wat je zelf al gevonden had. Notarissen bepalen hun eigen tarieven en die kunnen behoorlijk verschillen, ook per moment en per regio, dus het is goed mogelijk dat je via een ander kanaal net een gunstigere aanbieding tegenkwam. Wij proberen de markt zo transparant mogelijk te maken door precies dit soort verschillen zichtbaar te maken.

Noté 3 sur 5 étoiles

De informatie op de website is zeer duidelijk en kan niet mis gaan!

De informatie op de website is zeer duidelijk en kan niet mis gaan. In mijn geval een 1 persoonstestament en een levenstestament 1 persoon. Echter ik krijg bij een het gevraagde en bij de andere een offerte Hypotheek actie en levering. Tot nog toe twee offertes binnen gekregen waarvan een niet juist.

2 septembre 2026

Goedemorgen Ben,

Duidelijke informatie op de website, dat is fijn om te horen. Wat er bij jouw aanvraag misging hebben we even nagekeken in het systeem: per ongeluk is het formulier voor een leverings en hypotheekakte gebruikt, waardoor je hier een offerte voor terugkreeg in plaats van voor het testament en levenstestament. Vervelend dat dit door elkaar is gelopen. Neem gerust contact met ons op, dan zetten we de aanvraag voor je opnieuw en juist uit.

goedkoopste notaris

snelle en vooral duidelijke informatie

Goedemorgen C. Degeling,

Snel en duidelijk, precies zoals het horen moet bij het vergelijken van notaristarieven. Fijn dat dit voor jou zo is uitgepakt.

Noté 5 sur 5 étoiles

Omdat ik nu weet naar welke notaris ik…

Omdat ik nu weet naar welke notaris ik ga.

Goedemorgen Henny,

Duidelijkheid over welke notaris het gaat worden, dat is precies waar we mensen mee willen helpen. Fijn dat het vergelijken je die zekerheid heeft gegeven.

Noté 1 sur 5 étoiles

Een week geleden de aanvraag ingediend…

Een week geleden de aanvraag ingediend en ben nog steeds het wachten op antwoord. Voor mij komt dit platform niet geloofwaardig over! 😂

21 août 2026

Goedemiddag Helmoed,

Een week wachten zonder reactie is te lang, en dat het daardoor aan geloofwaardigheid inboet snappen we goed. We kunnen helaas niet garanderen dat elke notaris snel reageert, dat verschilt per kantoor en regio, maar zo lang stilzitten hoort daar niet bij. Heb je hier al contact over gehad met onze klantenservice? Dan gaan we voor je uitzoeken waar het vastloopt en kijken we of we je alsnog snel aan een reactie kunnen helpen.

Noté 1 sur 5 étoiles

24/7 offerte gevraagd en tot vandaag…

24/7 offerte gevraagd en tot vandaag niks gehoord. ondertussen andere notaris gevonden

29 août 2026

Goedemiddag Jos,

Vervelend dat je niks hebt teruggehoord op je offerteaanvraag, terwijl je juist snel geholpen wilde worden. Dat een notaris niet reageert kan gebeuren, bijvoorbeeld door drukte, maar dat is geen excuus voor de stilte die je hebt ervaren. Goed dat je zelf al een andere notaris hebt gevonden. Heb je dit al gemeld bij onze klantenservice? Dan kunnen we uitzoeken wat er is misgegaan en dit meenemen richting de betreffende notaris.

Heldere communicatie

Alles helder, duidelijk en op tijd. Ik ben tevreden.

27 août 2026

Goedemiddag Sheya,

Fijn dat het proces zo soepel en overzichtelijk voor je is verlopen, dat is precies wat we willen bieden.

Noté 4 sur 5 étoiles

Het was eenvoudig om te doen en het…

Het was eenvoudig om te doen en het heeft een goed notariskantoor opgeleverd, ondanks het ogenschijnlijke tekort aan notarissen. De offerte was inderdaad lager dan bij andere zoekacties.

28 août 2026

Goedemiddag Marco,

Ondanks het tekort aan notarissen toch een goed kantoor gevonden, en met een offerte die ook nog lager uitpakte dan bij andere zoekacties. Fijn dat het ondanks de drukte in de markt zo eenvoudig ging.

Prima website

Prima website, direct een goede indicatie van welke prijzen je kunt verwachten. Zonder deze website had ik zo maar een paar duizend euro te veel betaald..

10 août 2026

Goedemiddag Frank,

Meteen een goede prijsindicatie hebben en zo een paar duizend euro besparen, dat is nou precies waar vergelijken zijn waarde bewijst.

Het GoedkoopsteNotaris Team

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus