L'entreprise a répondu
Binnen twee dagen inderdaad 3 offertes gekregen. Op de websites goede tips om de offertes te vergelijken. Elke notaris heeft zijn eigen wijze van declareren en hanteren andere regels over wat dan ext... Voir plus
L'entreprise a répondu
Via de goedkoopstenotaris.nl wilde ik een notaris vinden die de statuten van onze vereniging kon aanpassen. Eén notaris gaf aan dat hij door overstelpende drukte niet in staat was om sowieso iets... Voir plus
L'entreprise a répondu
Altijd de goedkoopste notaris in de buurt. Bespaar op de notaris. Kies vandaag je notaris! Vergelijk notarissen op prijs, plaats en service. In 3 stappen gratis offertes aanvragen. Gratis Meerdere Offertes. Al 20 jaar de goedkoopste.
Nes 76, 1012KK, Amsterdam, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
1 offerte ontvangen - bij lange na niet de goedkoopste die geadverteerd werd

Réponse de De Goedkoopste Notaris
Fijn op te vergelijken,de goedkoopste notaris was via eigenhuis De Nationale Notaris met flinke korting via eigenhuis,dit werd dan weer niet vernoemd.

Réponse de De Goedkoopste Notaris
Via de goedkoopste notaris drie offertes aangevraagd. Alle drie vlot ontvangen met grote verschillen qua inhoud en prijs. We willen onze (levens)testamenten direct via een notaris regelen liefst zonder tussenpersoon. Op deze wijze moet dat lukken.

Réponse de De Goedkoopste Notaris
Binnen twee dagen inderdaad 3 offertes gekregen.
Op de websites goede tips om de offertes te vergelijken. Elke notaris heeft zijn eigen wijze van declareren en hanteren andere regels over wat dan extra kosten zijn.

Réponse de De Goedkoopste Notaris
Het is heel gemakkelijk om via de site de goedkoopste notaris in jouw buurt te vinden. De site is heel erg gebruikersvriendelijk. Ik had de dag erna al de offerte in mijn mailbox.

Réponse de De Goedkoopste Notaris
Alleen offerte opgevraagd maar dat was heel snel geregeld, goed gespecificeerd, reden om een afspraak te maken!

Réponse de De Goedkoopste Notaris
Helaas moet ik een review schrijven met een negatieve ervaring. Maar omdat POSTNL mensen in dienst heeft die geen nederlands kunnen lezen, kwam er bij mij post binnen voor huisnummer 339 ipv 139. Omdat op de post stond persoonlijk en vertrouwelijk en afkomstig is van Notaris kantoor Spreeuwel te Barendrecht dacht ik vraag even een telefoon nummer van die mevr. dan kan ik haar op de hoogte brengen van de verkeerde bezorging en of er haast bij is voor de post. Nu eindelijk een persoon aan de lijn van het notaris kantoor en na ca 4 minuten had ze door waarover het ging en moest eerst overleg plegen met een collega. En kwam met de mededeling dat er geen persoonlijke gegevens worden doorgegeven aan derden. Perfect zoals een notaris hoort te handelen, maar om er zolang er over te doen om dit mede te delen vind ik wat vreemd, of het was een stagiare die de telefoon opnam dan kan ik het nog enigszins begrijpen maar dat zijn voor mij dingen dat als het een stage loopster is dat bij het inwerken van deze dit al kenbaar gemaakt moet zijn. Dus een leermoment voor het Netwerk Notarissen . Dus de persoon op nr 339 zal moeten wachten tot morgen want ik ga niet in het slechte weer nog post rondbrengen. Als het mij bekend was geweest dat het iets urgents is dan had ik het wel gedaan.
not Spreeuwel is NIET aangesloten bij de Goedkoopste Notarissen maar bij NETWERK NOTARISSEN

Réponse de De Goedkoopste Notaris
Ik had er meer van verwacht. De 3 genoemde notarissen behoren lang niet tot de goedkoopste, zoals ik die zelf via andere kanalen heb weten te vinden.

Réponse de De Goedkoopste Notaris
De informatie op de website is zeer duidelijk en kan niet mis gaan. In mijn geval een 1 persoonstestament en een levenstestament 1 persoon. Echter ik krijg bij een het gevraagde en bij de andere een offerte Hypotheek actie en levering. Tot nog toe twee offertes binnen gekregen waarvan een niet juist.

Réponse de De Goedkoopste Notaris
Omdat ik nu weet naar welke notaris ik ga.

Réponse de De Goedkoopste Notaris
Een week geleden de aanvraag ingediend en ben nog steeds het wachten op antwoord. Voor mij komt dit platform niet geloofwaardig over! 😂

Réponse de De Goedkoopste Notaris
24/7 offerte gevraagd en tot vandaag niks gehoord. ondertussen andere notaris gevonden

Réponse de De Goedkoopste Notaris
Het was eenvoudig om te doen en het heeft een goed notariskantoor opgeleverd, ondanks het ogenschijnlijke tekort aan notarissen. De offerte was inderdaad lager dan bij andere zoekacties.

Réponse de De Goedkoopste Notaris
Prima website, direct een goede indicatie van welke prijzen je kunt verwachten. Zonder deze website had ik zo maar een paar duizend euro te veel betaald..