De tarieven op de website van De Goedkoopste Notaris komen niet overeen met de offerte die je dan van de notaris zelf ontvangt. Bij 2 notatissen offertes opgevraagd en bij beide was de prijs in de off... Voir plus
Lisez les avis des autres
Via de goedkoopste notaris drie offertes aangevraagd. Alle drie vlot ontvangen met grote verschillen qua inhoud en prijs. We willen onze (levens)testamenten direct via een notaris regelen liefst zonde... Voir plus
L'entreprise a répondu
Binnen twee dagen inderdaad 3 offertes gekregen. Op de websites goede tips om de offertes te vergelijken. Elke notaris heeft zijn eigen wijze van declareren en hanteren andere regels over wat dan ext... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Altijd de goedkoopste notaris in de buurt. Bespaar op de notaris. Kies vandaag je notaris! Vergelijk notarissen op prijs, plaats en service. In 3 stappen gratis offertes aanvragen. Gratis Meerdere Offertes. Al 20 jaar de goedkoopste.
Coordonnées de contact
Nes 76, 1012KK, Amsterdam, Pays-Bas
- 0882424611
- info@degoedkoopstenotaris.nl
- degoedkoopstenotaris.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
De website werkt erg handig
De website werkt erg handig. Fijn om prijzen te vergelijken.

Réponse de De Goedkoopste Notaris
Fijn dat je notarissen kan vergelijk en…
Fijn dat je notarissen kan vergelijk en direct via deze site een offerte aan kan vragen bij meerdere partijen .

Notaris ivm verbouwing
Ik was opzoek naar een notaris ivm een verbouwing. Via hier een offerte opgevraagd bij Just Notarissen in Zoetermeer. Dezelfde dag een offerte gekregen waarvan de prijs erg goed is en deze ook geaccepteerd. Erg fijn dat het zo snel ging zodat de aanvraag snel in behandeling kon worden genomen.

Snel overzicht van mogelijkheden
Makkelijk om te zien welke notarissen dichtbij zitten en wat ze ongeveer voor tarief hanteren. De tarieven op de uiteindelijke offerte zijn echter wel een stuk hoger.

Geen notaris gevonden
Via de goedkoopstenotaris.nl wilde ik een notaris vinden die de statuten van onze vereniging kon aanpassen.
Eén notaris gaf aan dat hij door overstelpende drukte niet in staat was om sowieso iets voor ons te doen.
En een ander kantoor reageerde in het geheel niet. Op hun eigen site stond dat ze pas na medio september de offertetool weer zouden aanzetten.

Réponse de De Goedkoopste Notaris
Makkelijke en zeer laagdrempelige manier…
Makkelijke en zeer laagdrempelige manier van selecteren. Geld besparen door goed te vergelijken!

Snel en goed
Snel en goed. Offertes komen meestal binnen dag binnen. Nadeel is dat je niet altijd weet of en welk product je moet aanvragen. Meer uitleg waarvoor het product geschikt is zeer welkom. Nu na offerte blijkt dat niet nodig te zijn. Kan op andere manier geregeld worden.

Het overzicht is handig
Het overzicht is handig, evenals het versturen van het ingevulde formulier naar meerdere Notarisen in 1x. Reviews zouden wel handig zijn.

Réponse de De Goedkoopste Notaris
Goedkoopste notaris is erg duur.
Ik had zelf al een levenstestament opgesteld, ik had alleen een handtekening van een notaris nodig.
Hun offertes begonnen vanaf DUIZEND euro, voor een handtekening.

Snel en duidelijk overzicht
Het geeft een duidelijk antwoord op mijn vraag. Zodoende kon ik snel een keuze maken welke notaris ik ga benaderen.

Réponse de De Goedkoopste Notaris
Makkelijk en snel, geen ingewikkelde inlog / account aanmaak vereiste.
Het is een makkelijke service, heel snel en de meeste opties waren ook redelijk dicht in de buurt. Het lijkt wel of niet alle notarissen hierbij zijn aangesloten, maar weet niet of dat echt zo is. Zelf ook nog een aantal offertes aangevraagd bij andere notarissen maar uiteindelijk een van de opties die we van deze site hadden gekregen gekozen. Naar alle tevredenheid.

Réponse de De Goedkoopste Notaris
Je hebt snel en makkelijk verschillende…
Je hebt snel en makkelijk verschillende offertes binnen. Door de selectie die je maakt zijn het ook realistische offertes die de keuze van een notaris daadwerkelijk makkelijker maakt. Ik zou het een volgende keer weer via deze website doen.

Réponse de De Goedkoopste Notaris
Werkt op zich duidelijk maar onduidelijk welke notarissen je benaderd
Werkt op zich duidelijk, alleen krijg je geen inzicht in bij welke notarissen je offerte aanvraagt.

Réponse de De Goedkoopste Notaris
afstand binnen vijftig kilometer.
Door attent te reageren en als hulp voor ons vast diverse suggesties toe gevoegd, we gaan voor kwaliteit in eerste instantie en de prijs is wel belangrijk maar we kiezen eerst voor kwaliteit.

Teleurstellend
Krijg helaas geen antwoord van ieder van de aangevinkte notarissen. Ook zijn reviews omtrent de bedrijven niet overtuigend.