vidaXL Avis

323
TrustScore 3.5 sur 5

3,5

Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Bohužel nejde vybrat jiný dopravce, než Česká pošta u níž nejde přeplánovat doručení. Kdy budou balík doručovat se dozvíte velmi pozdě, ale nezbyde vám nic jiného, než si nějak najít čas na jeho pře... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Objednal jsem zde knihovnu. Knihovna přišla ve dvou zásilkách, v rozdílu asi týdne (Přesně si už nepamatuji). Přiznám se, že jsem si teprve po objednání hledal recenze a ty mne docela vyplašily.Ni... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

bohužel mi v poslední objednávce ( 2x křeslo+stolek) přišlo jedno křeslo s odřenou barvou kůže. Kontaktovala jsem dvakrát vaše obchodní oddělení s žádostí o vyřešení problému a to o výměnu kus za kus... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Komunikace s obchodem skvělá, zboží doručeno, jak slibují. Kvalita výrobků pokulhává. Objednala jsem si pelech pro psa, vlastní montáž (pelech je dřevěná konstrukce), návod s chybami. Podložka pro psa... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin général

Écrit par l'entreprise

vidaXL je mezinárodní internetový obchod, kde najdete vše, co potřebujete pro svůj dům, zahradu, dílnu a kutilské projekty. Náš koncept je založený na nabídce širokého sortimentu produktů, které lidem umožňují „žít lépe za méně“. Použitím jednoduchých úsporných řešení, která nemají negativní vliv na kvalitu výrobků, jsme schopni zpřístupnit naše produkty co největšímu počtu lidí. Všechny procesy od vývoje a nákupu produktů, přes marketing a prodej až po logistiku a služby zákazníkům jsou v našich rukou. Tímto způsobem si udržujeme plnou kontrolu nad funkčností, kvalitou a výrobními náklady našich produktů.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Comment cette entreprise utilise Trustpilot

Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.

Tous les avis

(323)

57 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Všechno přišlo rychle a vypadá to…

Všechno přišlo rychle a vypadá to krásně. Jsem velmi spokojená.

20 février 2026

Vážený zákazníku,

děkujeme vám za pozitivní hodnocení. Jsme rádi, že vše dorazilo rychle a že jste s produktem spokojená.

Elyn

Vše v pořádku

Vše v pořádku, rychlé dodání, super komunikace.

12 février 2026

Vážený zákazníku,

děkujeme Vám za Vaši pozitivní zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste spokojen/a s rychlým dodáním i komunikací.

Elyn

Bed with side cell

I order bed, it looks like on website, its nice but I had to fix it because the side panels were moving apart. so I had to buy metal plates and place them behind the side cell to keep it from rolling away. let's see how long it lasts

17 février 2026

Dear Customer,

Thank you for your feedback. We appreciate your comments regarding the bed and are glad it matches the website description. We acknowledge your concern about the side panels and your efforts to secure them. Please feel free to contact us at feedback@vidaxl.cz if you need further assistance or support.

Kind regards,
Eula

Worst quality ever.

Worst quality ever.

9 février 2026

Hello Pavel,

Thank you for your review.

We are sorry to hear that you are disappointed with the quality of the product.

We have contacted you directly to learn more about your experience and to find a suitable solution together. We look forward to your reply and thank you.

EDIT: We have not received a reply, so we kindly ask that you contact us at feedback@vidaXL.cz for solutions.

Jsem velmi nespokojna

Jsem velmi nespokojená, materiál ze kterého je to vyrobeno není rozhodně tak pevný jak píšete, celá deska za zrcadlem je oprýskaná a ošklivá a jak je tam ta spára za zrcadlem, tak je vidět až moc a vypadá to otřesně

15 février 2026

Dobrý den Adela,

Děkujeme Vám za recenzi.

Mrzí nás, že jste obdržela vadný nábytek.

Kontaktovali jsme Vás přímo, abychom zjistili více informací a společně našli řešení. Těšíme se na Vaši odpověď a děkujeme.

EDIT: Jsme rádi, že jsme vám mohli pomoci.

Noté 2 sur 5 étoiles

Not happy with the product.

The product was very difficult to build, wrong holes, missing holes.

27 janvier 2026

Hello Romana,

Thank you for your review.

We’re sorry to hear that you received a product with missing and/or incorrect holes.

We’ve reached out to you to learn more and find a suitable solution, and we are awaiting your reply.

Noté 4 sur 5 étoiles

Slušné zboží za levné penize

Došla objednávka najednou a vice skříněk to je super.Trochu na sebe nezavazuje vzor... starého dřeva...na obrázku vypadá lépe... ale jinak spokojenost.

15 décembre 2025

Dobrý den,

Děkujeme za vaši recenzi.

Jsme rádi, že se vám dřevěný výrobek líbí. Prosím, mějte na paměti, že některé dřevěné produkty jsou inzerovány jako jedinečné svým vzhledem. Vzhledem k přírodní povaze dřeva se jednotlivé kusy mohou lišit od toho, jak vypadají na obrázku. To má zajistit, že každý kus je originální.

Doufáme, že vás budeme moci v budoucnu opět přivítat jako zákazníka. Vše nejlepší!

relaxační křeslo

Objednaná relaxační křesla na obrázku vypadají mohutněji. Polstr je velmi slabý. Konstrukce tlačí na záda. Tvrdší sezení

20 janvier 2026

Dobrý den,

Děkujeme za vaši recenzi.

Je nám líto, že židle nesplnily očekávání a polstrování bylo příliš tenké, a rádi bychom to s vámi napravili.

Kontaktovali jsme vás soukromě, abychom se dozvěděli více, a těšíme se na vaši odpověď. Děkujeme.

EDIT: Jsme rádi, že jsme společně našli řešení.

vidaXL Knihovna/dělicí stěna kouřový dub 80x30x198 cm kompozitní dřevo

Přiznám se, že jsem si teprve po objednání hledal recenze a ty mne docela vyplašily.Nicméně zboží dorazilo a je vcelku cajk(až na malé mouchy).

Prakticky to hlavní,co bych výrobku vytknul jsou samolepící kolečka - krytky šroubů, které nedrží a stále je nacházím na zemi kolem knihovny. Barva je hezká, rustikální a to jsem přesně chtěl.

7 janvier 2026

Dobrý den, Marku,

Děkujeme za Vaši recenzi.

Mrzí nás, že krytky šroubů na samolepicích kolečkách nedrží na místě. Rádi bychom se o tomto problému dozvěděli více a společně našli řešení.

Kontaktovali jsme Vás přímo, abychom to mohli dále probrat, a čekáme na Vaši odpověď.

EDIT: Jsme rádi, že jsme společně našli řešení. Všechno nejlepší!

Noté 1 sur 5 étoiles

Zboží bylo poškozené a reklamace není…

Zboží bylo poškozené a reklamace není řešena.

10 janvier 2026

Dobrý den Viktor,

Děkujeme Vám za Vaši recenzi.

Mrzí nás, že Vám nábytek dorazil poškozený.

Kontaktovali jsme Vás přímo, abychom získali více informací a společně našli vhodné řešení.

Aktuálně čekáme na Vaši odpověď.

EDIT: Jsme rádi, že jsme našli řešení. Všechno nejlepší!

Baleni kobercu do krabic

Koberce mate krasne, ale naprosto nechápu to baleni do krabic a nechapu ze si nestezuje každý, i pri dodrzeni instrukci se koberec proste nikdy uplne nenarovna a bude pomackany, jeste k tomu kdyz je ze spoda gumovy.

29 décembre 2025

Dobrý den,

Děkujeme za Vaši recenzi. Je nám líto, že koberce nesplnily Vaše očekávání a dorazily pomačkané, a jsme zde, abychom Vám pomohli.

V této souvislosti jsme Vás kontaktovali přímo, abychom zjistili více informací a společně našli vhodné řešení. Těšíme se na Vaši odpověď.

EDIT: Nedostali jsme žádnou odpověď, proto Vás laskavě žádáme, abyste nás kontaktovali přímo na adrese feedback@vidaXL.cz.

Nalepovací tapety

Zboží přišlo rychle, dobře zabalené, tapety jsou super, hezký se s nimi pravěku, vypadají jako na obrázku.

15 décembre 2025

Dobrý den, Hano,

Moc děkujeme za Vaši zpětnou vazbu! Jsme rádi, že samolepicí tapety dorazily rychle, byly dobře zabalené a že jste s nimi spokojena. Jsme rádi, že se Vám s nimi dobře pracovalo a že vypadají podle očekávání.

Velmi si vážíme Vaší podpory a těšíme se na další spolupráci!

Noté 1 sur 5 étoiles

Zboží přišlo pozdě a je nekvalitní.

Zboží přišlo pozdě. Kvalita zboží neodpovídá ceně.

1 décembre 2025

Dobrý den Josefe,

Děkujeme Vám za Vaši recenzi.

Mrzí nás, že Vaše objednávka dorazila se zpožděním a že kvalita zboží nenaplnila Vaše očekávání.

Kontaktovali jsme Vás přímo, abychom situaci společně vyřešili a našli vhodné řešení. Budeme se těšit na Vaši odpověď.

Noté 5 sur 5 étoiles

Pěkný nábytek za dobré ceny a rychlé…

Pěkný nábytek za dobré ceny a rychlé dodání. Dobrá komunikace. Jsem spokojený.

9 décembre 2025

Dobrý den Radko,

děkujeme za Vaši recenzi!

Jsme rádi, že se Vám produkt a celková zkušenost líbily.

Těšíme se, až Vás brzy znovu přivítáme.

Rychlá příprava po objednání

Rychlá příprava po objednání, rychle odesláno a brzké dodání.

19 novembre 2025

Dobrý den, Ondřej,

děkujeme za sdílení.

Jsme rádi, že celý proces proběhl hladce a už se těšíme, až vás opět uvítáme jako zákazníka.

Přejeme vám krásný den!

Samotný "ratan" je jen levný

Samotný "ratan" je jen levný, křehký plast, který se láme už při montáži. Když jsem to chtěla vrátit, zjistila jsem, že poštovné zpět do zahraničí je dražší než celý stůl. Komunikace s podporou je jen přes automatické zprávy. Vyhozené peníze za nekvalitní čínský šmejd

24 novembre 2025

Dobrý den, Magnolio,

Děkujeme Vám za Vaši upřímnost.

Je nám líto, že jste byla zklamána produktem a naším postupem vrácení zboží.

Požádali jsme Vás o doplňující informace, abychom Vás mohli přímo kontaktovat, dozvědět se více a společně najít řešení.

EDIT: Neobdrželi jsme žádnou odpověď, proto nás prosím kontaktujte na adrese feedback@vidaXL.cz s žádostí o řešení.

Noté 2 sur 5 étoiles

U vás jsme koupili dvě noční stolky.

U vás jsme koupili dvě noční stolky.
Na dopravu po Česku (do Prahy) jsme čekali týden… no dobře, to bychom ještě přežili.
Ale montáž?Tu jsme s manželem dělali tři dny.
Ten, kdo navrhl tento systém, musí lidi opravdu nenávidět. Děkujeme, že jste nám připomněli,
že nábytek je potřeba kupovat pouze v IKEA.

14 octobre 2025

Vážený/á,

Po Vaší recenzi jsme Vás několikrát kontaktovali, bohužel jsme však Vaši odpověď neobdrželi.

Pokud Vám můžeme jakkoli pomoci, kontaktujte nás prosím na adrese feedback@vidaxl.cz

Děkujeme za pochopení.

Mirela/vidaXL

Noté 5 sur 5 étoiles

Reklamace kterou jsem podaval byla…

Reklamace kterou jsem podaval byla nakonec kladne a rychle vyrizena.

26 septembre 2025

Vážený pane Tomáši Haltmar,

Mockrát děkujeme za Vaše laskavá slova.

Jsme rádi, že jsme Vám mohli pomoci a vyřešit situaci.

S Vašimi budoucími dotazy nás prosím kontaktujte na adrese feedback@vidaxl.cz

Mirela/vidaXL

Dodáno nekompletní zboží

21 août 2025

Vážená Jana Budská,

Velice Vám děkujeme, že jste si udělali čas a zanechali nám tuto recenzi.

Je nám velmi líto, že vám bylo dodáno nekompletní zboží.

Jelikož píšete bez čísla objednávky, nemůžeme Vás kontaktovat a dohodnout se na řešení.

Jakmile obdržíme číslo objednávky, budeme moci Váš problém vyriešit k obostrané spokojnosti.

Nebo prosím vás kontaktujte nás prostřednictvím emailu feedback@vidaxl.cz a my vám rádi pomůžeme.

Miroslav-vidaXL

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus