Vi stannade till hos Vincent’s när vi hade problem med gasolen i vår husbil och blev väldigt väl omhändertagna. Trots att vi kom med ett akut problem fick vi snabb hjälp och ett otroligt trevligt bemö... Voir plus
Jag sålde min plåtis till Vincents. Hela processen överträffade mina förväntningar. Tillgänglighet, tydlighet, trevlighet och tillmötesgående. En uppstyrd process som jag kände mig trygg med. Supernöj... Voir plus
Bra service och väldigt trevlig försäljare (Love). Han var trovärdig och jag gillar när man kan säga ”jag vet faktiskt inte det” istället för att dra till med något. Städningen hade mer att önska. Fi... Voir plus
Hade vi kunnat ge 0 stjärnor så skulle det ha blivit det. Kontaktade Vincents gällande en fri värdering av vår WILK S3 450 fs från 2007 i fall det skulle bli aktuellt om en förmedling av husvag... Voir plus
Gör rätt – hela vägen! Ambitionen för Vincents är att vara Sveriges ledande förmedlare av husbilar och husvagnar och det självklara valet för varje person som vill sälja eller köpa en begagnad husbil/husvagn. Vincents strävar efter att inte bara uppfylla våra kunders förväntningar utan även överträffa dem. I förmedlingsuppdrag är Vincents länken mellan köpare och säljare av campingfordon, vi är opartiska, uppriktiga och har stor kompetens för det vi gör. Både köpare och säljare ska kunna känna sig trygga när de gör affär med Vincents.
Gunnestorpsvägen 8, 43248, Varberg, Suède
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 91 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Vi är glada och tacksamma för ett vänligt och professionellt bemötande och hantering. Det har känts bra att sälja bilen via er. Och dessutom med ett för oss bra pris. Vi tänker på alla bekymmer vi slapp om vi skulle försökt sälja själv. Nu kan vi avsluta vår husbilstid glada i sinnet och tänka på alla roliga resor vi hann med under de drygt fyra åren och önska de nya ägarna lycka till.

Réponse de Vincents Husbil & Husvagn AB
När jag och min sambo klev in på Vincents möttes vi av värme och att alla var engagerade i vårt besök trots att ty högt besökarantal. Vi visste att vi ville ha en husbil, men vi visste knappt vad som var höger och vänster. Tack vare Love, Hanna och Ola och står vi här nu med vår ”Leffe” ☺️

Réponse de Vincents Husbil & Husvagn AB
Jag var noggrann när jag skulle sälja min bil. Kollade dels på vad de olika förmedlarna gav för möjligt utpris samt geografiskt läge. Till sist fastnade jag för Vincents. När jag kom dit gick de igenom bilen och jag fick en del omkostnader vilket, ärligt talat, gjorde mig irriterad. MEN det handlade i slutändan om att Vincents, såklart, är ett vinstdrivande företag men framförallt att man vill leverera en bra produkt till kommande köpare. Slutligen vill jag säga att jag är MYCKET nöjd med all hantering från Vincents.
Micke

Réponse de Vincents Husbil & Husvagn AB
Bemötandet av alla var mycket bra och proffsigt. De fel ni gjorde som jag påpekade åtgärdade ni oftast snabbt med bra återkoppling.
Däremot rekommenderar jag INTE att använda er tjänst att styla- där var ni mycket dåliga och hade ingen blick för detta.

Réponse de Vincents Husbil & Husvagn AB
Vi köpte Husvagn från Vincents i Varberg för drygt en månad sedan.
Allt sköttes bra. Uppstod lite problem med vagnen när vi hade ställt upp den på vår plats, kontaktade då företaget och fick väldigt bra hjälp när jag väl fick kontakt med dem. Väldigt trevligt och professionellt bemötande av både Vincents i Kalmar & i Varberg. De kom ut till campingen och löste problemet åt oss. Kan verkligen rekommendera att köpa husvagn av Vincents. 5/5 🌟 / Robin & Therese

Réponse de Vincents Husbil & Husvagn AB
Ett riktigt stort tack för ett kunnigt och professionellt bemötande. Både när det gäller alla frågor vi ställde inför vårt beslut att sälja vår plåtis som under processen fram till bilen blev såld och pengarna fanns på banken! Tar företaget hand om alla husbilar på samma sätt som vår bil skulle jag inte tveka en sekund om jag skulle vilja köpa en husbil av Vincents.

Réponse de Vincents Husbil & Husvagn AB
Bra kommunikation med oss som kund och en bra service. Trevlig personal!

Réponse de Vincents Husbil & Husvagn AB
Tack för ett proffsigt och positivt bemötande vid både själva köpet (Magnus) och vid leveransen (Henrik).
Henrik förklarade även på ett väldigt bra sätt hur ni jobbar vid förmedling av fordon, vilket gjorde att man känner sig trygg som köpare.
Nu har vi både provat att sälja en husbil via er och nu även köpt en husbil utav av er, och vi kommer verkligen att fortsätta att rekommendera er.

Réponse de Vincents Husbil & Husvagn AB
Tog lite tid att sälja husbilen men när affären var klar så fungerade allt klockrent! Snabba överföringar samt god mejlkonveration. All personal jag haft kontakt med har gett snabba och kunniga svar och att alla dessutom varit trevliga ser jag som en ren bonus! Skulle inte tveka en sekund på att anlita er igen!

Réponse de Vincents Husbil & Husvagn AB
Lämnade bilen till försäljning, men sedan blev det mesta fel, fick info att bilen hadde fel som måste åtgärdas, bilen nybesiktigad (inga fel) kört 12mil sedan dess, motorlampan lyser? gasolen läcker?? Sprickor i däck?? Etc,etc, tog hem bilen o konstaterade att det var fejkade fel till en kostnad ca:30,000:-.
Gå inte på deras påstådda fel.

Réponse de Vincents Husbil & Husvagn AB
Trevligt bemötande, kunnig personal.
Tyvärr så förstod inte jag att det skulle göras en kontroll till en kostnad om man inte utförde eventuella utbyten som skulle behöva göras enligt en kontrollista.
Kändes som att vissa delar togs med för att få ut mera av affären. Husvagnen hade säkert sålts utan dessa åtgärder.

Réponse de Vincents Husbil & Husvagn AB
Hade vi kunnat ge 0 stjärnor så skulle det ha blivit det.
Kontaktade Vincents gällande en fri värdering av vår WILK S3 450 fs från 2007 i fall det skulle bli aktuellt om en förmedling av husvagnen?
Fick till svar att dessvärre har vi en nedre åldersgräns på objekten vi förmedlar/köper in och ert objekt faller tyvärr på åldern (vi jobbar ned till ca 2012)
Trots detta så har Vincents liknande objekt som är äldre än 2012

Réponse de Vincents Husbil & Husvagn AB
Mottagandet vid överlämnandet. Er noggrannhet vid genomgång av fordonet. Tryggt för köparen.
Sämre
När en spekulant fanns, kom ett samtal från er förmedlare. Vad vi saknade var att få info om kunden satt närvarande vid samtalet om det var läge att gå ner i pris. Saknade ett utbyte kring detta. Vad rimlig prutning är utifrån den situation som han läst spekulanten. Man blir som säljare av fordon överraskad när väl samtalet kommer.
Informationen när affären var klar bristfällig. Ingen dokumentation kom oss tillhanda. Vi fick vad som accepterats och vad köpeskillingen blev. Vid samtal med förmedlaren lovades skriftlig information enligt era rutiner, den kom aldrig.
Som helhet är vi mycket nöjda och belåtna!

Réponse de Vincents Husbil & Husvagn AB
Husbilen således snabbt samt bra bemötande från personal

Réponse de Vincents Husbil & Husvagn AB
Mycket proffsigt gjort mycket trevligt bemötande när vi lämnade vår husvagn till försäljning till Er. Vi är helnöjda.

Réponse de Vincents Husbil & Husvagn AB
Här blir det bara superlativ!! Otroligt bra service och engagemang genom hela processen av byte av husbil. Fantastisk personal och Andreas, du är bara bäst!!