Lisez les avis des autres
Al het onderstaande met 1 ster ervaring is waar. De kleding komt merkloos aan na lange levertijd, zeer slechte kwaliteit, China. Communicatie zeer slecht, als je al reactie krijgt. Op de site staan go... Voir plus
Verschrikkelijk slecht bedrijf. Slechte kwaliteit. Geen contact mogelijk. Kleding voldoet niet aan de kwaliteit en uiterlijk die ze aangeven. Ik ben zo dom geweest naar China te retourneren, kan fluit... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Wij van Vintellia staan voor kwaliteit tegen goedkope prijzen. Wij leveren onze klanten de beste trendy producten voor de laagst mogelijke prijs. Bij Vintellia staat klanttevredenheid boven aan, daarom ben jij onze missie! Ons team bestaat uit gemotiveerde en goed opgeleide collega's die er elke dag weer naar uitkijken om jou verder te helpen met al je vragen.
Coordonnées de contact
Belgique
- info@vintellia.com
- vintellia.com
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Heel slecht !!Pure oplichting !
Heel slecht !!Pure oplichting !! Mensen , hier nooit ook maar iets bestellen !!
Sorry heel heel slechte kwaliteit
Sorry heel heel slechte kwaliteit
Doe je met carnaval nog niet aan
Echt oplichters
Echt oplichters, geven aan dat het leer is, wordt er polyester geleverd. Ratten zijn het.
Niet doen
Niet doen. 15 dagen levertijd zonder informatie. Telefoonnummer functioneert niet. Maat fout. Kleur niet volgens brochure. Verschillende mails gestuurd. "wij hebben U mail ontvangen" Ik wil mijn vest ontvangen.
aub. niet doen
Nooit meer iets van gehoord
Nooit meer iets van gehoord, de site is ook niet meer beschikbaar voor Track&Trace.
Geen contact meer
Geen contact meer, geen bestelling ontvangen, geld weg.
Opeens bestaan ze niet meer.
Ik heb een jas besteld
Ik heb een jas besteld, na veel ellende betreffende de levering, krreg ik de jas.
De jas lijkt in de verste verte niet op de jas die met de foto op internet staat. Past niet, ondanks dat ik de maattabel geraadpleegd heb
De kwaliteit is hopeloos. Ik heb de nodige mails doorgestuurd met allerhande vragen, antwoorden krijg je veel later. Ik wilde de jas terugsturen maar dat gaat moeilijk, ik mag voor de prijs van de jas iets anders uitzoeken en krijg dan50% korting, de jas mocht ik dan houden.
Nou die gaat naar de secondhand shop
Ik heb de jas bij de bestelling betaald.
Toen ik vroeg voor een retourzending werd het vervelend, alle labels moesten er nog aan zitten en ik moest foto’s opsturen van de jas en de aankoopbon moet ik opsturen.
Ik heb geen aankoopbon en er ziten ook geen labels aan de jas.
Als zij dit allemaal ontvangen hebben dan gaan zij kijken of ik de jas kan retourneren.
Zij zouden dan ook de verzendkosten berekenen.
Nú krijg ik vanochtend bericht van mijn bank dat zij een betaalopdracht hebben gekregen van Vintello om €44.95 over te maken omdat ik niet betaald heb.
Maar de rekening is tegelijk met de bestelling betaald.
Ik heb meteen een mail gestuurd naar Vintello en heb daarin vermeld dat het een schandaal is hoe zij handelen en ik niet snap dat dit in Nederland mogelijk is.
De mail kwam retour met de mededeling dat het mailadres niet meer bestaat.
Wat een oplichterij.
A.Leers
Wat een ramp
Wat een ramp! En zooo stom dat ik de reviews niet serieus nam. Er wordt gewoon niet geleverd. Het eerste mailtje dat beantwoord werd, was uitermate vriendelijk maar daarna hoor je niks meer. Hoeveel slechte beoordelingen moet deze oplichter nog hebben voor hij uit de lucht is?
TRAP ER NIET IN!!!
0 sterren hoor, of nog minder!
Alweer zo’n nepsite uit China.
Kwaliteit nul, levertijd belachelijk lang, service nul (de meest vreemde antwoorden als je mailt).
TRAP ER NIET IN!!!
Ik had 4 jurken gekocht voor 137euro
Ik had 4 jurken gekocht voor 137euro
31 euro betaald om het retour te sturen naar China!
En niets meer gehoord van mijn centen.
Een smerig bedrijf die oplicht.
Voor mij is op internet kopen klaar ,doe het niet meer .
Oplichters
Helaas deze reviews niet gelezen voordat ik bestelde. Site ziet er goed uit, normale prijzen, normale Nederlandse levertijden staan vermeld, bedrijf uit Den Haag, dus had geen troep uit China verwacht. Levertijd was een maand, het is plastic troep en retourneren kost €30,-. Grote oplichters.
Gewoon oplichting .
Dit is gewoon een persoon die als tussen persoon een website heeft gemaakt met allemaal China artikelen . Alle verkopen worden vanuit China verzonden alleen 300 tot 400% duurder als in China zelf . Als er survice gegeven moet worden beloven ze van alles maar het komt er gewoon op neer dat ze daar ook nog geld aan willen verdienen .
Mijn mening dus oplichting .
Koop nooit iets hier
Nooit iets geleverd.
Op 6 juli 2 korte broeken besteld en betaald met cc. Op 18 juli nog niks ontvangen.
Herhaaldelijk verzocht waar de spullen blijven of geld terug te storten maar helaas geen oplossing
Waardeloos bedrijf geven korting als je…
Waardeloos bedrijf geven korting als je iets nieuws besteld maar niet je geld terug van overhemden die te klein zijn
Oftewel oplichters nooit kopen
Dit bedrijf heeft alles fake
Dit bedrijf heeft alles fake, een neppe tracking page voor de 'vervoerder' een AI die antwoord geeft op de vragen en een bestelling die nooit aan komt. Een groot oplicht verhaal.
Ik had het kunnen weten
Mooie foto's, het lijkt eerlijk, maar uiteindelijk moet ik toegeven dat ik het geld kwijt ben. Kan er veel woorden aan besteden maar een les die ik anderen niet gun. U bent gewaarschuwd. En ja; als ik de reactie lees had ik het kunnen voorkomen :-)
Gewoon oplichters.
Gewoon oplichters.
Mijn echtgenoot heeft drie bloesjes gekocht die ook veel te laat aankomen.
Mede zijn ze te klein.
Helaas kunnen wij ze ook niet meer terugsturen.
Gelukkig zijn grote bloesjes voor dames in en draag ik ze maar.
Absoluut geen aanrader en doe een melding zodat zij niet nog meer schade kunnen aanrichten.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.