Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Dit is gewoon een persoon die als tussen persoon een website heeft gemaakt met allemaal China artikelen . Alle verkopen worden vanuit China verzonden alleen 300 tot 400% duurder als in China zelf .... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Helaas deze reviews niet gelezen voordat ik bestelde. Site ziet er goed uit, normale prijzen, normale Nederlandse levertijden staan vermeld, bedrijf uit Den Haag, dus had geen troep uit China verwacht... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements
  2. Magasin de chaussures

Écrit par l'entreprise

Wij van Vintellia staan voor kwaliteit tegen goedkope prijzen. Wij leveren onze klanten de beste trendy producten voor de laagst mogelijke prijs. Bij Vintellia staat klanttevredenheid boven aan, daarom ben jij onze missie! Ons team bestaat uit gemotiveerde en goed opgeleide collega's die er elke dag weer naar uitkijken om jou verder te helpen met al je vragen.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Verschrikkelijk slecht bedrijf

Verschrikkelijk slecht bedrijf. Slechte kwaliteit. Geen contact mogelijk. Kleding voldoet niet aan de kwaliteit en uiterlijk die ze aangeven. Ik ben zo dom geweest naar China te retourneren, kan fluiten naar mijn geld. Ik heb Radar ingeschakeld en bel de consumenten bond. Dit bedrijf moet van internet af. Oplichters.

1 mai 2024

Heel slecht

Heel slecht, ander product dan besteld, tel onbereikbaar m, reageren niet op mail

25 avril 2024

Cashmere trui

Cashmere trui? Helemaal niet dus!
Niet eens product- of wolinformatie in de trui en zelfs geen merkaanduiding!
Ook de kwaliteit zeer dubieus.
Er zat al een klein gaatje bij de schouder maar ik heb geen zin om het terug te sturen! Het gaat naar de kringloop.
Ook geen cashmere misschien een beetje merinowol!!
Mijn eerste en hopelijk laatste miskoop, nooit eerder meegemaakt!
Niet kopen dus bij deze winkel, je voelt je opgelicht!!
Gelukkig niet ingegaan op een tweede bod want ik had al mijn twijfels!
Verdient eigenlijk niets eens een ster.
Dus koop nooit iets bij deze winkel is mijn advies!

12 avril 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Waardeloos. BLIJF HIER WEG!!!

Mensen. Blijf alsjeblieft uit de buurt van deze webshop (en andere vergelijkbare zoals Van Halen Mode). Dropship sites zoals deze die alles weerspiegelen wat er mis is met deze praktijken. Slechte communicatie, waardeloze producten, maten kloppen niet, slechte kwaliteit, wekenlange verzendtijd. Nu zie ik ook in reviews dat retourneren zo traag gaat als stront door een trechter en terugbetalingen vertragen of helemaal niet gedaan worden. Helaas gaan er bij deze waardeloze dropship prakijken pakketjes met enkele kledingstukken WEER de wereld over. Ik neem m'n verlies en doneer de kleding liever aan een goed doel in plaats van een warenhuis waar alles op een stapel terecht komt. Ik heb geleerd van deze fout en zal ALTIJD onderzoeken waar de kleding vandaan komt. Helaas ben ik in een dropship 'val' terecht gekomen bij zowel Vintello als van Halen Mode. Les geleerd. Maar leer alsjeblieft van mijn (en van vele andere gedupeerde) hun fouten/lessen.

5 avril 2024

Al het onderstaande met 1 ster ervaring is waar…Oplichting

Al het onderstaande met 1 ster ervaring is waar. De kleding komt merkloos aan na lange levertijd, zeer slechte kwaliteit, China. Communicatie zeer slecht, als je al reactie krijgt. Op de site staan goede reviews, online alleen maar slechte. Trek je eigen conclusies maar. Retour verzenden heel moeizaam en voor eigen rekening naar China 20€-30€. Een dropshipper die de goede naam en kwaliteit van merken misbruikt en goedkope namaak verzend vanuit China. Doe het niet, koop hier niets!

18 mars 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Erg slechte spullen die helemaal niet…

Erg slechte spullen die helemaal niet aan de beschrijving voldoen maatvoering klopt ook niets van. Daarna geen enkele reactie om een retour aan te vragen. Bedriegers die aangepakt zouden moeten worden.

9 mars 2024

1 ster is nog teveel

1 ster is nog teveel. Na 3 weken aan het lijntje te zijn gehouden werd de bestelling afgeleverd. Uit China.
Kon zo de afvalbak in. Wat een schande, echt nog nooit zo iets meegemaakt. Oplichting.

2 mars 2024

Deze 1 ster is te veel.

Deze 1 ster is te veel.
Totaal geen communicatie over mijn bestelling .
Wat een oplichting.
Nog steeds niets ontvangen maar wel betaald
En nu krijg ik geen reactie op mijn vragen en mail

19 novembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Geen geld terug bij retour.

Geen geld terug bij retour.

Op website staat aangegeven dat een retour per mail moet worden gemeld. Als antwoord op de mail heb ik slechts een 'akkoord op mijn retour' gekregen. Op de website gezocht naar informatie, maar daar staat enkel dat de koper verantwoordelijk is voor de kosten van de retour. Het pakket heb ik via postnl opgestuurd naar hetzelfde adres als op het pakket stond. Vervolgens krijg je te horen dat dit het verkeerde adres is en krijg je je geld noch je product terug.

28 août 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

BESTEL HIER NIET!! SCAM!!

Hele slechte kwaliteit. Geen echte denim stof, maar polyester en het pakketje kwam uit China. Leek op iets wat je bij Ali express zou bestellen.
Ik wil graag retourneren wat volgens de website zou kunnen, maar ik krijg reactie of retour adres toegestuurd. Erg ontevreden!!! Bestel hier niet, is een grote oplichterij. Nu bijna 2 maanden verder en mijn geld nog steeds niet terug, terwijl ze de artikelen al lang ontvangen hebben.

20 juin 2023

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus