Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Blev oprettet som ny kunde, og blev informeret om hvornår vi havde adgang til systemet. Havde yderligere spørgsmål som blev prompte besvaret. Så virkelig god service😀

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik bestilt en internet forbindelse igennem VIOS, og der var lidt udfordringer med modem og forbindelse til at starte med. Jeg skrev til VIOS over weekenden, og var overrasket over et svar... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vios havde ikke åbnet signal til aftalt dato, Yousee var også fejlinformeret . Dette fik Vios dog hurtigt rettet . Kommer altid hurtigt igennem til særdeles kompetente medarbejdere. Yousee lavede fe... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde mistet mit internet. To forskellige medarbejdere forsøgte uden held, at hjælpe mig tirsdag. Onsdag formiddag fik jeg fat i en tredige medarbejder, som meget tålmodigt lykkedes med at komm... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de connexion internet

Écrit par l'entreprise

Hos Vios får du lynhurtigt internet, underholdningsfyldte tv-pakker, masser af streamingløsninger, billige mobilabonnementer og mobilt bredbånd til ethvert behov. Og det bedste? Det hele fås til fantastiske priser, hvor alle kan være med. Hos Vios gør vi det nemt og overkommeligt for dig, at få den bedste løsning til hele husstanden!

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 84 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Vios er i toppen...

Vios kundeservice er super hurtig med prof. hjælp ved tekniske problemer

18 septembre 2025

Hej PM

Mange tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på.

WiFi fikset

Jeg snakkede med Asger, som identificerede et problem, jeg ikke havde tænkt på selv, og derfor kom vi frem til en god løsning. Det var intelligent, og rart at man blev mødt på en god og problemorienteret måde.

18 septembre 2025

Hej Rune

Mange tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på og vi er rigtig glade for at kunne hjælpe.

Du må altid sige til.

Noté 5 sur 5 étoiles

Kundeservice/-support i verdensklasse …

Kundeservice/-support i verdensklasse - man bliver virkelig hjulpet. TAK Carl

16 septembre 2025

Hej Heidi

Mange tak for den flotte anmeldelse, det sætter vi stor pris på.
Vi har givet rosen videre til Carl

god klar forklaring

12 septembre 2025

Hej Jack

Mange tak for din anmeldelse, den sætter vi pris på.

Noté 5 sur 5 étoiles

det var en rigtig dejlig samtale jeg…

det var en rigtig dejlig samtale jeg havde carl var utrolig rar og flink at snakke med vh janette

8 septembre 2025

Hej Jeanette

Mange tak for din anmeldelse, den er vi rigtig glade for.

Du må altid sige til, hvis vi kan hjælpe dig.

Noté 1 sur 5 étoiles

Der er virkelig ikke styr på det.

De er venlige og høflige, men der er seriøst ikke styr på det: Ringer og får at vide, at jeg sagtens kan få Vios’ internet på min adresse. Skal bare hente et moden og tilslutte det, så skulle alt være klar med det samme. Henter modemmet og slutter det til. Det virker ikke, og det kommer det heller ikke til efter flere gange telefonisk kontakt. Der må en tekniker til. Det kan først blive ugen efter og jeg skal være hjemme i et tidsrum på 4 timer. Dagen kommer. Jeg sørger for at være hjemme og giver besked om, at man skal ringe til mig for at blive lukket ind i bygningen . Der kommer ingen tekniker. Ringer igen. Ingen forklaring på, at teknikeren ikke kom, men får lovning på, at der vil stå en tekniker hos mig næste morgen kl. 8.00. Det kommer ingen tekniker. Ringer og får nu at vide, at der ikke er nogen, der kan love en tekniker på et bestemt tidspunkt, og at jeg i øvrigt har opgivet forkert telefonnummer. Da Vios har ringet til mig to gange på det nummer, jeg har opgivet, kan jeg umuligt have opgivet forkert nummer, så jeg taber tålmodigheden, og beder om at få annulleret aftalen. Det får jeg ikke, men, “chefen vil ringe til mig”. Chefen ringer til mig og lover, at der vil komme en tekniker to dage efter (fredag) mellem kl. 8.00 og og allersenest kl. 10.00, og at teknikeren er blevet bedt om, at jeg skulle være dagens første besøg. Jeg lader mig nøje med det. Der kommer ingen tekniker i det lovede tidsrum. Jeg ringer og får at vide, at det først er den næstfølgende mandag, der skulle komme en tekniker. Nåh nej, det er blevet rettet til fredag, men at teknikeren tog en anden kunde først og er blevet forsinket. Jeg annullerer aftalen, og Vios vil nu have, at jeg også skal have besværet med at returnere modemmet.

5 septembre 2025

Hej Lene

Dette er selvfølgelig noget tid siden.
Jeg var personligt og hente modem hos dig, som du hentede hos Vios.

Vi ser sagen som afsluttet og har beklaget det forløb og den oplevelse du havde med os.
Dette er et yderst enkeltstående tilfælde af et forløb, som på ingen måde er retvisende for et normalt forløb af en opstart hos Vios.

Din nummer var skrevet forkert ind ved oprettelsen, som skabte denne lavine af udfordringer efterfølgende.
Vi er også bare mennesker og der blev ramt en forkert tast, der gjorde at dette ikke kom på plads første gang.
Sådan begge parter havde været det efterfølgende forløb for uden.

Noté 2 sur 5 étoiles

Jeg er MEGET uforstående over for et…

Jeg er MEGET uforstående over for et pludseligt gebyr på 29 kr. om måneden for at have månedlig betaling for sit internet abonnement. Jeg syntes ærligt at det er grotesk at tage mere en 10% af en abonnements pris som gebyr, med undskyldning om at det skal dække omkostninger for fakturering. Min betaling sker på kort og fakturering er en automatiseret proces (Arbejder selv i finans og bogføring). Jeg er med på at der er omkostninger til kundeservice og andre administrative opgaver mm. men det er jo ikke noget i ikke har haft før. Dertil kommer dette som endnu en omkostning, på trods af at man allerede har hævet priserne 2 gange på internettet inden for 14 måneder. Jeg er meget skuffet og må ærligt indrømme jeg overvejer at flytte selskab. Med det mønster der tegner sig af at man tænker man gradvist og lidt for ofte skal hæve priserne og så oven i købet tillægge et gebyr på over 10%, med en meget tynd undskyldning om at dække omkostninger ifm. at sende månedlig faktura; stop nu. Er ærlig talt skuffet over at man som virksomhed syntes det er anstændigt...

19 août 2025

Hej Mathias

Vi er helt med på et gebyr på månedlig betaling ikke er ønske scenariet hos alle vores kære kunder.

Denne beslutning er desværre vurderet fra ledelsen side af som nødvendig.

Noté 5 sur 5 étoiles

Et nytlig og varmt hjælpe fra Vios

Da jeg flyt, give jeg besked for sent til min TV's udbydelse Vios. På trods af det, fik jeg en rigtig nytlig og varmt hjælpe fra Vios.
P.g.a. flytning, få jeg ikke tid til svar email til tiden. Vios forsætte hjælpe mig uden afbud.

Det var en virkelig meget god arbejd som Vios medarbejderne har leveret til kunder.

Mange 1000 TAK !

31 juillet 2025

Hej Hy

Tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på.
Det er nogle rigtige fine ord du giver os med på vejen og for det skal du have mange tak.

Sig altid til, hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig flink og superbetjening tak

1 août 2025

Hej Kim

Mange tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på, at du har taget dig tid til.

Sig altid til, hvis der er noget vi kan hjælpe dig med.

Sød og hjælpsom

Sød og hjælpsom. Guidede os igennem så tv pakken virker igen.

25 juillet 2025

Hej Lene

Mange tak for din anmeldelse.

Det varmer hos os, sig altid til, hvis vi kan hjælpe dig med andet :)

team Vios

Dejlig behagelig og rolig

7 juillet 2025

Hej Søren

Mange tak for din anmeldelse, den er vi rigtig galde for at du har taget dig tid til at skrive.

Noté 3 sur 5 étoiles

SMS ved nedbrud, tak!

Overvejende tilfreds. I burde overveje en sms-tjeneste der informerer os kunder ved større nedbrud, som forleden.

2 juillet 2025

Hej Jens

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du er overvejende tilfreds.
Ideen er rigtig god, men det er desværre ikke muligt for os at indføre i den nærmere fremtid.

Vi har kun mulighed for at opdatere vores driftsside som tingene er her og nu.

Noté 5 sur 5 étoiles

Imødekommende og kompetent telefonisk…

Imødekommende og kompetent telefonisk betjening.

3 juillet 2025

Hej Bent

Mange tak for din anmeldelse, den er vi glade for.
Vi sender rosen videre til vores dygtige personale, som altid er klar til at hjælpe med udfordringer eller spørgsmål.

Noté 5 sur 5 étoiles

Superhurtig opsøgende og effektiv…

Superhurtig opsøgende og effektiv service

25 juin 2025

Hej Jesper

Mange tak for anmeldelsen.
Den sætter vi stor pris.
Sig altid til, hvis der opstår spørgsmål eller udfordringer, som vi skal afhjælpe.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik It- udfordringer ifm. manglende internet og min YouSee apps defekt angående visning af mine optagelserhjælp i en situation

Jeg fik hjælp i en situation, hvor mit internet havde været nede, hvorfor jeg havde brug for login igen.
Da jeg ikke huskede brugernavn og adgangskode fik jeg hjælp til en ny adgangskode hvorefter Karoline anvendte det nye login centralt fra.
Problemet var dog stadig, at jeg ikke kunne få adgang til mine optagelser gennem min YouSee app.
Under samtalen blev Karoline oplyst om at YouSee var blevet bekendt med karakteren af mit problem og ville sætte ind hurtigst muligt med at få det løst.
Ca. 2 timer efter var alle it-funktioner ifm. mit abonnement genoprettet til min store lettelse. 🤗

20 juin 2025

Hej Karen

Mange tak for den flotte anmeldelse, den sætter vi stor pris på.
Vi sender dine rosende ord videre til Karoline for den flotte indsats.

Sig altid til, hvis der opstår udfordringer eller spørgsmål, vi er her for at hjælpe.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god og kompetent hjælp

Super god og kompetent hjælp. Stor fan!!!!❤️

20 juin 2025

Hej Jens

Mange tak for din anmeldelse, den sætter vi pris på :)
Vi er fan af mennesker som dig, der deler deres oplevelse.
Tak for dig <3

Rigtig god service

Rigtig god service, jeg er meget tilfreds.

11 juin 2025

Hej R.H.A

Mange tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på du har taget dig tid til :)

Noté 1 sur 5 étoiles

Kundeservice er en by i Rusland hos vios

Har været i deres butik i Århus talte med en i ekspeditionen som ikke rigtig kunne svare på mine spørgsmål hun ringer til en tekniker som åbenbart ikke er særlig interesseret i, at komme i butikken for, at svare på spørgsmål en rigtig dårlig kundeservice så mit råd, find en udbyder med en bedre kundeservice.

Vios har det svært med, at tage ansvar for dårlige anmelderes der er mange undskyldninger og vios kan stort set aldrig genkende kundens oplevelser det er useriøst og sætter kunden i et dårligt lys.
Medarbejderen der blev ringet op, sad til møde, kunne godt afbryde mødet for, at svare på spørgsmål i telefonen, men kunne komme i butikken det hænger ikke sammen og fortæller en del om kundeservicen hos vios.
Der er intet i jeres svar der giver anledning til genoverveje min anmeldelse.

Jeres dårlig kundeservice forsætter, i bliver ved med, at fralægge jer ansvaret og nu kniber det åbenbart også med, at find ud af hvad der skete i jeres butik under mit besøg det er direkte forkert når i skriver, at i ikke har fået forklaret hvad min henvendelse drejet sig om, det fortalte jeg til personen i butikken og jeg har ikke som i skriver på noget tidspunkt blevet stillet nogle spørgsmål fra teknikers side før jeg forlod butikken så prøv lige, at holde jer til kendsgerningerne. Og Der er intet i jeres svar der giver anledning til genoverveje min anmeldelse.
Mit råd er stadig hold jer langt væk fra vios

Jeres forklaringer bliver da være og være nu er der pludselig 2 personer i butikken og i bruger overvågning til, at understøtte jeres forklaring det er næppe lovligt, at bruge overvågning på denne måde, men det finder datatilsynet nok ud af når de bliver oplyst om hvordan i bruger jeres overvågning. Kom nu ind i kampen der var en person i butikken som ikke forstod mine spørgsmål, hun valgte at ringe til en person en person jeg aldrig talte med.
Mit råd er stadig hold jer langt væk fra vios som bruger overvågning for af den vej, at understøtte deres troværdighed eller retter mangel på samme.
Mit råd er stadig hold jer langt væk fra vios

Så mangler jeg og brugerne på trustpilot bare en forklaring på, om vios kigger på deres overvågning for at, understøtte deres troværdighed, hver gang i har en tvist med en kunder der henvender sig i jeres butik som ikke er enig i hvad der skerte i butikken ved deres henvendelse. Hvis det viser sig, at være tilfældet tænker jeg det er en sag for datatilsynet.
Og med hensyn til ansatte i butikken skulle i lige tjekke hvad i selv skriver om dette i jeres svar i har ikke helt styr på det, et eksempel mere på jeres utroværdighed.
Mit råd find en anden udbyder

3 juin 2025

Hej Steen

Tak for din anmeldelse. Den er godt nok lidt hård og vi håber du vil give os en faktisk chance for at løse og behandle din henvendelse.

Medarbejderen i butikken ringede efter hjælp og blev bedt om, at du blot skrev dine spørgsmål ind til os sådan vi kunne besvare dem. Den besked nåede du måske ikke at få, da du skyndte dig ud af døren, da du blev spurgt om, hvad specifikt dit spørgsmål gik på.

Medarbejderen der blev ringet op, som ikke kunne komme i butikken, sad til møde, derfor kunne personen desværre ikke komme og snakke med dig, da du dukkede op i vores butik.

Vi spurgte dig, hvad dit spørgsmål gik på, men det resulterede i du gik med det samme, uden at uddybe din henvendelse eller give os mulighed for at hjælpe dig.

Vi beklager meget at det efterlod dig i stor frustration og forlod butikken uden at gøre os klogere på, hvad vi kan hjælpe dig med.

Vi ønsker fortsat at hjælpe dig og opklare din henvendelse, ræk meget gerne ud til os. Du er også meget velkommen til at ringe ind til os og opklare dine spørgsmål.
Vi håber du vil give os en chance for at hjælpe dig og genoverveje denne anmeldelse, da vi ikke kan genkende din oplevelse af forløbet du beskriver. Som bunder i dårlig timing og en medarbejder der ikke kan smide alt andet fra sig, for at komme ned i butikken, lige på det tidspunkt som du var her.

Opdatering:
Ja, når en kollega har brug for hjælp og ringer, så tager vi telefonen for at hjælpe vores kollega, derfor spurgte vi ind til, hvad din specifikke henvendelse drejede sig om. sådan vi måske kunne opklare det hurtigt. Det mener vi er god stil overfor både dig som kunde i butikken og vores kollega som står med en henvendelse de ikke selv kan svare på, at afbryde mødet for at tage henvendelsen seriøst og prøve at løse det som du kommer med over telefonen. Når det ikke kan lade sig gøre så må vil vi rigtig gerne hjælpe dig. Vi kan bare ikke gøre det i det øjeblik som du står hos os pga. vi ikke kunne få yderligere medarbejdere ned i butikken, til at svare på den henvendelse, som vi stadig ikke har fået forklaret, hvad det handler om og hvad du oplever.
Det ønskede du ikke at uddybe og valgte at gå med det samme en anden person ikke kunne gå fra hvad de var i gang med.

Vi vil fortsat hjælpe dig og håber du kan se det ikke er urimeligt at spørge ind til, hvad din henvendelse drejer sig om.
Opkaldet varede 30-40 sekunder og du forlod bygningen, da du blev stillet det første spørgsmål fra teknikers side (igennem medarbejderen i butikken) om "hvad det præcist drejer sig om" - det mener vi ærlig talt ikke er fair.

- Vi er fortsat ikke enige i din betragtning.
Vi må blot være enige om at være uenige i forløbet. Der er to ansatte og et overvågningskamera i butikken som har en anden opfattelse af dette forløb end det du her giver udtryk for.
Vi forholder os til kendsgerninger, du blev spurgt af af medarbejderen "hvad er det præcist det drejer sig om" i mens medarbejderen talte i telefonen med teknikeren som var til møde, da der ikke var mulighed for at komme ned i butikken. Det spørgsmål gjorde at du forlod butikken, uden at svare på spørgsmålet.

Jeg beklager rigtig meget at medarbejderen ikke forstod det som du beskrev og derfor ringer efter hjælp, som sådan vi kunne løse det du kom med. Her ville det have hjulpet os rigtig meget at du havde gentaget det du siger du havde formuleret til medarbejderen i butikken, da medarbejderen havde tekniker igennem over telefonen, i stedet for at forlade butikken.

Du er fortsat meget velkommen til at kontakte os ellers kan vi aftale at du kan komme tirsdag d. 10/6 kl. 10:30, så sikre vi os der er en som kan hjælpe dig i butikken med dit spørgsmål ansigt til ansigt.

Nej, der er ikke pludselig to medarbejdere i butikken, der er dig og medarbejderen. Medarbejderen snakker i telefon med en anden, som hører den ene sætning du siger, inden du går. Intet sted skriver vi der er to medarbejdere i butikken.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus