Blev oprettet som ny kunde, og blev informeret om hvornår vi havde adgang til systemet. Havde yderligere spørgsmål som blev prompte besvaret. Så virkelig god service😀
L'entreprise a répondu
Jeg fik bestilt en internet forbindelse igennem VIOS, og der var lidt udfordringer med modem og forbindelse til at starte med. Jeg skrev til VIOS over weekenden, og var overrasket over et svar... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vios havde ikke åbnet signal til aftalt dato, Yousee var også fejlinformeret . Dette fik Vios dog hurtigt rettet . Kommer altid hurtigt igennem til særdeles kompetente medarbejdere. Yousee lavede fe... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg havde mistet mit internet. To forskellige medarbejdere forsøgte uden held, at hjælpe mig tirsdag. Onsdag formiddag fik jeg fat i en tredige medarbejder, som meget tålmodigt lykkedes med at komm... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hos Vios får du lynhurtigt internet, underholdningsfyldte tv-pakker, masser af streamingløsninger, billige mobilabonnementer og mobilt bredbånd til ethvert behov. Og det bedste? Det hele fås til fantastiske priser, hvor alle kan være med. Hos Vios gør vi det nemt og overkommeligt for dig, at få den bedste løsning til hele husstanden!
Silkeborgvej 260, 8230, Åbyhøj, Danemark
A répondu à 84 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Super person i telefonen,rolig og styr på tingene

Réponse de Vios
Anne ydede en super service i forbindelse med min henvendelse og lavede den lovede opfølgning et par dage efter.

Réponse de Vios
Tre prisstigninger siden 13. Juni 2024....
Giver ingen mulighed for mindre end 300 mbit, hvilket er langt mere end nødvendigt..
Opdatering 4/6:
Beklager, siden 01/04/25.
Mails fået vedrørende prisstigninger:
Første 29/02/24
Anden 27/11/24
Tredje 27/05/25
Jeg videresender gerne mine mails hvis I er interesseret
Opdatering 30/11:
29/11 kom der endnu en prisstigning: "På grund af stigende driftsomkostninger i hele branchen justerer vi priserne på internet ..."

Réponse de Vios
Vios har fra starten af mit abonnement været dybt professionelle og dygtige til at løse de problemer jeg måtte opleve med min Internetforbindelse.
Jeg skifter selskab, mest på grund af et bedre tilbud jeg har fået på fibernet, som de ikke kunne matche.
Kan kun anbefales på baggrund af personalet. Siti håndterede min opsigelse hurtigt og nemt.

Réponse de Vios
Fik præcist den hjælp, jeg søgte. At det havde en uheldig sideeffekt var helt min egen skyld - takker

Réponse de Vios
Et mindre problem blev løst på 5 minutter af en meget hurtigt opfattende medarbejder. Med fin feedback. Tak.

SØG IKKE JOB HER
Min bror har søgt en opfordret stilling hvor han kunne sætte flueben ved alle kriterier til stillingen. Han kommer til samtale, og der bliver lovet at han får en opringning fredagen efter - dette sker ikke. Han modtager en mail med afslag, og skriver en pæn besked tilbage mhp. feedback - uden svar. Herudover var han til samtale med Nabil, hvor Nabil giver udtryk for at hvis der er spørgsmål er min bror velkommen til at tage kontakt. Min bror sender en fin SMS til Nabil efter samtalen, og får heller ikke her svar. Meget useriøst rekruteringsteam. Til alle som er jobsøgende: overvej måske at prioritere jeres tid et sted, hvor arbejdsgiver sætter pris på jer og jeres tid.
Hilsen en virksomhedsejer som forstår at værdsætte ungarbejdere og ansøgere :-)

Réponse de Vios
Jeg havde en pris på internet hos dem den kunne jeg ikke få mere. Så lavede de den om til en anden god pris

Ingen hjælp.
Vi er blevet kunder hos jer (internet) men på kort tid har vi desværre oplevet dårlig kundeservice.
Vi har fået udleveret router og en coax kabel som er ca 1,5 m lang.
Vi har 1 gange før og senest som idag D.14/05-25 været ved kundeservice i Århus da vi har problemer med at der er virkelig dårlig internet forbindelse ved mine pigers værelser og at der ikke er den hastighed som skulle være 1200 mbit i de andre rum. Vi viser et billed af at der kun er ca 500-600 mbit når vi står 2 meter væk fra routeren.
Her fortæller vi også at vi har en datter der skal op til eksamener og det er et kæmpe problem når internettet forbindelsen ikke virker som det skal.
Her til svare hun at vi enten kan købe wiifi extender eller en længere coax kabel.
Vi spørger om de har længere kabel da vi ikke selv kan finde coax kabel på 5-10m så vi kan sætte routeren “tættere” på værelserne. Det har de ikke og hun siger at hun ved at der er mange kunder som har købt kablen . Da jeg spørger hvor de har købt den ved hun det ikke. Hun insistere på at det kan købes alle steder og vi siger det kan man ikke.
Vi har været i mange butikker i århus og ingen af dem havde kablen.
Hun googler og hov hun kan heller ikke finde coax kablen.
Her spørger jeg hende hvad vi skal gøre som kunde når hun ikke engang selv kan finde kablen på nettet. Svaret er det ved jeg ikke
men i kan undersøge om i kan købe det via nettet og at vi kan skrive en mail til kundeservice ang internet forbindelsen.
2 gange er vi gået derfra uden at få hjælp.
Coax kablen er ikke et kabel man kan finde hvor som helst så de burde og være mere behjælpelig i forhold til hvor det kan købes.
De kunne evt selv have coax kabler som kunderne kunne købe.
Men istedet får du et svar “det ved jeg ikke” så kan man tage hjem igen.
Tak for hjælpen.

Det fungerer hos Vios.
Nu har vi både internet, mobilabonnementer og el hos og via Vios. Det fungerer, produkterne er bedre og priserne markant lavere end hos andre.
Så gør det slet ikke noget, at man også kan få hurtig og meget kompetent hjælp. Jeg havde nogle spørgsmål til en specialopsætning og de hjalp med at sætte det op - tak til Mathias!
Kan kun anbefale Vios.

Réponse de Vios
Servicemindede Mikael, udleverede mig et modem. Mit gamle var stået af. Han gav mig kabler med, hvis nu det var dem, der var defekte. Det var det ikke - det var modemmet. Sådan. God service. Og. Patrick guidede mig senere på dagen igennem de få ting jeg ikke selv kunne gennemskue - og vupti, så spillede det nye modem, og jeg kan holde weekend og bruge netværk, telefoner, tv og radio. Igen. Tak for god og kvik service.

Réponse de Vios
Jeg er ny kunde og skulle ringe, fordi jeg ikke kunne få internettet til at virke ordentligt. Selvom det tog lidt tid at komme igennem telefonen, gik det trods alt stærkt med at få mit internet til at virke. Så indtil videre en god oplevelse.

Réponse de Vios
For det meste kører det bare.
Og de har da osse langt om længe fået den op på den hastighed jeg betaler for.
Men den egentlige grund til at jeg skriver er at der lige nu er nedbrud på nettet på den vej jeg bor, og det har lige rundet de 15 timer. Det er under alt kritik

Réponse de Vios
Positivt, internettet virker da nogen gange.
Negativt, Vios har aldrig leveret i nærheden af de 600/600 jeg har betalt for i et år. Derimod har der været nedbrud på nedbrud på nedbrud på....osv.
Nu er det slut. Efter talrige henvendelser til kundeservice og lige så mange venlige forklaringer og undskyldninger fra Vios' side, gider jeg ikke mere.
Jeg har opsagt mit abonnement i dag.
Farvel Vios, I bliver ikke savnet.
Tilføjelse 01.05.25:
Sjovt så interessant man bliver, når man opsiger sit abonnement.
Ha’ det godt Vios, vi ses ikke igen.

Réponse de Vios
Hurtig og venlig betjening, en god og forståelig samtale med en meget venlig og sød medarbejder, kunne jeg give 10 stjerner gjorde jeg det. God weekend.
Suzanne Beelstorff

Réponse de Vios
Effektiv og forståelig hjælp og meget venlig betjening.

Réponse de Vios
Jeg skriver angående mit abonnement på jeres højhastighedsinternet, som jeg for nylig har testet. Jeg bemærkede, at min downloadhastighed ikke når de 1200 Mbps, som jeg blev lovet, men i stedet maksimalt 1000 Mbps per port.
Efter en samtale med jeres support blev jeg informeret om, at jeres udstyr har en teknisk begrænsning, der gør det umuligt at trække den fulde annoncerede hastighed på én port. Dette fremgår ikke af jeres hjemmeside eller anden information, hvilket giver et misvisende billede af produktet.
Jeg mener, at den korrekte hastighed burde præsenteres som 1000/600 Mbps, da det faktisk er det maksimale, man kan opnå via en enkelt port. Jeg håber, at I vil tage dette til eftertanke og enten opdatere jeres markedsføring eller tilbyde en løsning, så den fulde hastighed kan udnyttes.
Update til Vios
Uanset om der er tale om 1200/600, 600/600 eller 300/300, er der en naturlig forventning om, at det skal være muligt at teste hastigheden for at verificere, at man modtager den service, man betaler for.
Der er tilstrækkelig båndbredde til rådighed på alle hastigheder, men for at sikre præcision i kommunikationen ville en betegnelse som 1000/600 være mere retvisende, da 1200/600 aldrig vil kunne måles i praksis.
Set i forhold til de standarder, der anvendes af andre internetudbydere i Danmark ved hastighedstests, ville det være hensigtsmæssigt at tydeliggøre denne tekniske begrænsning.
En enkel tilføjelse på hjemmesiden kunne informere brugerne om, at ved forsøg på hastighedstest af den højeste hastighed (1200/600), vil den maksimale målbare downloadhastighed være op til 1000 Mbps, grundet tekniske begrænsninger i udstyret.

Réponse de Vios
En savoir plus sur les différents types d'avis.