Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Blev oprettet som ny kunde, og blev informeret om hvornår vi havde adgang til systemet. Havde yderligere spørgsmål som blev prompte besvaret. Så virkelig god service😀

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik bestilt en internet forbindelse igennem VIOS, og der var lidt udfordringer med modem og forbindelse til at starte med. Jeg skrev til VIOS over weekenden, og var overrasket over et svar... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vios havde ikke åbnet signal til aftalt dato, Yousee var også fejlinformeret . Dette fik Vios dog hurtigt rettet . Kommer altid hurtigt igennem til særdeles kompetente medarbejdere. Yousee lavede fe... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde mistet mit internet. To forskellige medarbejdere forsøgte uden held, at hjælpe mig tirsdag. Onsdag formiddag fik jeg fat i en tredige medarbejder, som meget tålmodigt lykkedes med at komm... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de connexion internet

Écrit par l'entreprise

Hos Vios får du lynhurtigt internet, underholdningsfyldte tv-pakker, masser af streamingløsninger, billige mobilabonnementer og mobilt bredbånd til ethvert behov. Og det bedste? Det hele fås til fantastiske priser, hvor alle kan være med. Hos Vios gør vi det nemt og overkommeligt for dig, at få den bedste løsning til hele husstanden!

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 84 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Behagelig og hjælpsom betjening

Behagelig, hjælpsom og tålmodig ung dame, der fik alt på plads.

15 avril 2025

Hej Tove

Tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på.
Vi er glade for alt kom på plads.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik en utrolig venlig og yderst…

Jeg fik en utrolig venlig og yderst kompetent hjælp. Det var en dejlig oplevelse.

1 avril 2025

Hej Jens

Mange tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på, at du har taget dig tid til.
Tak for de pæne ord.

Du må have en dejlig dag.

Top service

Ja det er utroligt dejligt at tale med jeres medarbejdere flinke og rare. De gør et fantastisk arbejde.

4 avril 2025

Hej

Mange tak for den pæne anmeldelse, det sætter vi stor pris på at du har taget dig tid til :)

Blev ringet op af Ardavan

Blev ringet op af Ardavan. Kan kun sige. Super service, ville opsige mit abonnement, men han fandt hurtigt en bedre løsning og jeg endte ud med at få et bedre abonnement. Tak for en god snak Ardavan

4 avril 2025

Hej Brian

Mange tak for den pæne anmeldelse, den sætter vi stor pris på.
Jeg giver rosen videre til Ardavan, er sikker på den vil varme hos ham og tak for at tage dig tid til at lave denne anmeldelse.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ingen blandselv tv-pakke uden internettillkøb.

Man kan ikke vælge deres bygselv tv-pakker, uden at tilkøbe deres internet, som er væsentligt dyrere end andre på markedet. Men det kan man ikke læse sig til på deres hjemmeside. Har skiftet til et firma, hvor man ikke skal tilkøbe alt muligt andet end det som man har brug for.

1 mars 2025

Hej Charlotte

Vios er et internet udbud, som har nogle samarbejdsaftaler med to tv leverandører, hvor begge platforme kræver internet for at kunne ses/streames.

En tv kunde hos Vios, afregnes 1 til 1 hvad Vios faktureres af samarbejdspartneren og hvad vi opkræver vores kunder for.
Vi har ansatte som skal have løn, hvis vi skal udbyde et tv-produkt vi ikke selv har kontrol over, men yde support på det, så er det ikke noget vi kunne eksistere på - derfor er dit ønske ikke muligt at leve op til. Der vi så ikke kunne eksistere ret længe, med det udgangspunkt du her tegner som en mulighed du mener du brude have.

Det er helt rigtigt at vores retningslinjer er man skal tilvælge vores internet, hvis man vil gøre brug af vores tv-pakker, som der er en lille besparelse på, end direkte ved vores samarbejdspartner.

Men det er faktuelt forkert at du skriver vores internet er dyrere end andre udbydere på markedet.
Vios' normalpriser er langt under priserne på internet, hos andre leverandører på markedet.
Der findes mange teknologier af internet, som også påvirker priserne på markedet.
Men Vios er notorisk under markedspriserne og har tilsvarende kampagner/tilbud, som de ellers udbydere, med væsentlige dyrere normalpriser, når prisen går op efter endt intropris eller kampagne tilbud, man nu har fået til sin første periode som kunde.

Vi håber meget du vil genoverveje denne anmeldelse, da den bygger på en præmis, om du skal have mulighed for at vælge et produkt hos os, som vi tydeligt gør opmærksom på, at man ikke kan få, medmindre man også tilvælger internet fra Vios.

Det håber vi du kan se er en ærgerlig baggrund for en anmeldelse, uanset om det er Vios, eller hvem end der har præcis de samme forudsætninger. Dette er en meget normal praksis på markedet.

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god kundeservice i en lidt indviklet sag

I en lidt indviklet sag om nogle opsigelsesdatoer, fik jeg den bedst mulige service af Anne. Hun lyttede roligt og seriøst til problemet og iværksatte derefter en grundig undersøgelse. Hun orienterede mig løbende pr. sms, så jeg ikke skulle tro, at de havde glemt mig. Det var betryggende og en fin service. Hun fik opklaret sagens forløb, som jeg var meget tilfreds med. Anne er en venlig, grundig og seriøs medarbejder, der giver den bedst mulige kundeservice.

14 mars 2025

Hej Puk

Mange tak for den flotte anmeldelse.
Den sætter vi stor pris på. Jeg giver de flotte roser videre til Anne, som jeg er sikker på varmer.

Jeg har fået god

Jeg har fået god, vidende og venlig hjælp- lige det jeg havde brug for :-)

7 mars 2025

Hej Susanne

Mange tak for din pæne anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Sig altid til, hvis der er noget vi kan hjælpe dig med.

Noté 5 sur 5 étoiles

Nemmeste opsætning af internet og…

Nemmeste opsætning af internet og tilkobling af produkter, jeg længe har haft.

26 février 2025

Hej Hannah

Det sætter vi stor pris på, vi er meget glade for at høre det hele gik nemt hos dig.

Rigtig god aften.

Noté 5 sur 5 étoiles

Dejlig service og fremragende info

Dejlig service og fremragende info. På en lørdag - siden aftenen før hverken internet eller TV - reagerer Vios på kontaktmail fra lørdag morgen og vi har førsteklasses kontakt med tilbagemelding og årsag til problemet. Problemet løst, Tv og internet kører igen. Tak.

22 février 2025

Hej BH

Tak for din anmeldelse, vi sætter stor pris på du har taget dig tid til at skrive den om os.

I må have en rigtig dejlig aften.

Team vios

Fint besøg og hjælp

Fint besøg og hjælp! Men står tilbage med undren over at den service ikke “er normalt”. Vores kabelforbindelse koster jo omkring 6.000 kr årligt, så…..

13 février 2025

Hej Hans Otto

Tak for din anmeldelse, den sætter vi pris på.
Sig endelig til, hvis vi i fremtiden kan hjælpe dig igen.

mit web tv virkede ikke

Jeg ringede i aftes, men der var lukket. Fejlen var der stadig her til morgen 12/2, så jeg ringede igen og fik en flink mand i røret efter kort ventetid. I går tog jeg billeder af skærmen af den besked der blev sendt fra Yousee om fejlen. Det kunne jeg ikke finde ud af, så jeg forklarede ham, jeg boede i en bebyggelse for ældre, så han hjalp mig igennem ved at jeg gav ham mine oplysninger til at komme på mit ABB. Det var Yousee, der var noget galt med, men han fik mig på, både på tv og min pc, så med udsigt til sne i morgen, er jeg glad for at kunne se tv igen. Han var bare tålmodig, så endnu engang tak til ham for hjælpen. venlig hilsen Kirsten Rasmussen

11 février 2025

Hej Kirsten

Mange tak for den flotte anmeldelse, det sætter vi stor pris på.
Tak for at tage dig tid til at anmelde os, det varmer om hjertet.

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig en god support og service

Virkelig en god support og service. Tålmodig og hjælpsom - Karoline er guld værd -tak for hjælpen.

10 février 2025

Hej Libu

Tak for den flotte anmeldelse, det sætter vi stor pris på.
Jeg sender din ros videre til min kollega Karoline, det er jeg sikker på varmer i denne tid.

Tak for at tage dig tid til at skrive denne anmeldelse.

Noté 2 sur 5 étoiles

DR1og DR2 forsvinder

Hej
Jeg har problemer med min DR1 og DR2, de to tv kanaler hopper af efter 1 par dag. Jeg har nulstillet tvet og installeret tv kanalerne flere gange. Så er det kun de to kanaler som forsvinder.
Vios siger det ikke de kan hjælpe os.
Er der nogen som har oplevet noget lignende
Vh Abbasi

29 janvier 2025

Hej Abbasi

Tak for din anmeldelse, vi er glade for du tager dig tid til at skrive den, men vi mener ikke den er fair.
Du har talt med os d. 7/2 2025 - hvor vi har fejlsøgt sammen med dig, hvad der kan være årsagen til du hver dag skal lave en ny kanalsøgning.

Vi har testet dette, det er fejlmeldt til tv leverandøren og problemet er ikke andre steder. Vi oplever det ikke på samme signal og vi har ikke kunne finde nogen fejl på signal ude fra.

Derfor kan det kun være dit antennekabel, som går fra udtag til fjernsynet eller selve fjernsynet, som er årsag til dette sker dagligt.
At give os en to stjernet anmeldelse på at ens eget udstyr/enhed eller kabel ikke virker efter hensigten, det håber vi at du vil genoverveje og måske endda slette din anmeldelse da den ikke er retvisende for hvad der er sket eller historikken på sagen.

Vi har ikke sagt til dig vi ikke kan hjælpe dig, vi har opklaret og oplyst alt hvad vi kan fra vores side af, men vi kan ikke sige du skal gå ud at købe nyt antennekabel eller et andet fjernsyn, det er kun dig selv der kan tage den slags beslutninger.
Vi har vejledt dig til hvad årsagerne kan være, det mest almindelige at starte med at gøre i en lignende situation er først at prøve med et nyt antennekabel, for at se om det fortsætte, hvis det gør det, så er det helt sikkert fjernsynet den er gal med, men vi mistænker mest det er antennekablet og anbefaler dig derfor at starte med at skifte det antennekabel som du har i dag til fjernsynet som du oplever udfordringer med.

Håber du vil genoverveje din anmeldelse og jeg vil lige nævne at andre bruger ikke kan kommentere på denne anmeldelse, da det ligner du stiller et spørgsmål ud i plenum her: "Er der nogen som har oplevet noget lignende"
Det kan andre ikke medgive, hvis det skulle være tilfældet, men jeg kan hjælpe med at oplyse at vi ikke har fået lignende henvendelser i meget langtid tid og sidst vi fik lignende henvendelser, der viste det sig at være enten antennekablet eller sleve fjernsynet den var gal med.

Jeg håber du kan bruge dette svar til yderligere opklaring om det problem du oplever på adressen og så håber jeg du vil genoverveje denne anmeldelse, da vi har gjort alt hvad vi kan for at opklare hvad der kan være problemet.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig internet til en fantastisk pris

Hurtig internet til en fantastisk pris.

Whats not to like?

1 février 2025

Hej Lee

Mange tak for den flotte anmeldelse, det sætter vi stor pris på.

Noté 5 sur 5 étoiles

Kompetent hjælp fra Lærke!

Søde hjælpsomme Lærke gjorde alt for at få TVpakken op at køre. Hun får de varmeste anbefalinger herfra med tusinde tak for assistancen!

28 janvier 2025

Hej Eline

Mange tak for den flotte anmeldelse, det sætter vi stor pris på, tak for at tage dig tid til at skrive den. Jeg giver den flotte ros videre til Lærke, det er jeg sikker på hun bliver rigtig glad og stolt over.

Sig altid til, hvis/når du har brug for hjælp :)

Noté 1 sur 5 étoiles

Mest ustabile internet jeg har prøvet

Mest ustabile internet jeg har prøvet, skulle gerne have 200/200 ifølge mit abonnement men i tidsrummet 18:00-22:00 falder det jo selfølgelig til 1/1, og sådan har det stået på siden jeg skiftede for ca. 2 år siden til dem. Skifter udbyder hurtigst muligt.

30 janvier 2025

Hej Dilaksun

Tak for din anmeldelse. Vi gør altid vores bedste for at løse de henvendelser vi får ind.
Netop derfor er denne anmeldelse en som vi er ærgerlige over. Vi har forsøgt at kontakte dig af tre omgange over den seneste uge for at forstå problematikken og lave aftale om en tekniker tid, sådan vi kan løse problemet som du oplever.

Desværre har vores udring ikke haft held med at ramme dig på et tidspunkt, hvor du har svaret eller ringet tilbage til os.
Vi kan ikke se der er nogen korrespondance eller opkald mellem dig og vores kundeservice eller teknisk support, vi håber derfor du vil række ud til os, sådan vi kan finde en løsning på det du oplever.
Vi er sikker på der er en logisk forklaring på det som du oplever. det kan være der er noget i din hus installation, et antenneudtag eller lignende, som er årsagen til det du oplever.

Da vi ikke har talt med dig, har vi ikke haft mulighed for at lave almindelig vejledning/fejlsøgning med dig over telefonen.
Modem skal altid stå op, coax kabel skal være strammet godt på modem og udtaget på væggen, som signalet leveres igennem.

Hvis modem ligger ned, er inde/nede i skab eller skuffer, så kan det påvirke signalet, oveni at modem ikke kan komme af med varmen, som vil forstyrre signalet og den oplevelse man har, når man bruger netværket.

Jeg håber du vil give os en chance til at finde en løsning til at skabe en bedre oplevelse på din adresse og at du derfor rækker ud til os, sådan vi får mulighed for at løse det problem du oplever, uanset om du vælger at skifte udbyder eller ej.

Vi ser frem til at høre fra dig, da det ikke er lykkedes os at få fat i dig, når vi har rakt ud.

Noté 5 sur 5 étoiles

Wow en service ….så venlig, sød og tålmodig. Pia havde både min mor og jeg i røret samtidig. Og vi fik den bedste service begge 2 og det blev klaret på nul komma 5. Så klart vores varmeste anbefalinger herfra og 5 stjerner kastet afsted. Havde gerne kastet flere afsted hvis vi kunne. 😊

29 janvier 2025

Hej Christina

Mange tak for den flotte anmeldelse, det sætter vi stor pris på :)
Jeg giver rosen videre til vores kollega Pia, det er jeg sikker på varmer i denne kolde tid.

Tak for at have taget dig tid til at skrive denne anmeldelse.

Kanon service

Matilde var super hjælp og virkelig behagelig at snakke med.

VIOS har leveret god service altid

28 janvier 2025

Hej Anders

Tak for din flotte anmeldelse, den sætter vi stor pris på :)
Vi giver rosen videre til Mathilde, hun er en meget værdsat kollega hos Vios.

rigtig god service

23 janvier 2025

Hej Sliman

Mange tak for din fine anmeldelse, den sætter vi pris på :)

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus