Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Blev oprettet som ny kunde, og blev informeret om hvornår vi havde adgang til systemet. Havde yderligere spørgsmål som blev prompte besvaret. Så virkelig god service😀

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik bestilt en internet forbindelse igennem VIOS, og der var lidt udfordringer med modem og forbindelse til at starte med. Jeg skrev til VIOS over weekenden, og var overrasket over et svar... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vios havde ikke åbnet signal til aftalt dato, Yousee var også fejlinformeret . Dette fik Vios dog hurtigt rettet . Kommer altid hurtigt igennem til særdeles kompetente medarbejdere. Yousee lavede fe... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde mistet mit internet. To forskellige medarbejdere forsøgte uden held, at hjælpe mig tirsdag. Onsdag formiddag fik jeg fat i en tredige medarbejder, som meget tålmodigt lykkedes med at komm... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de connexion internet

Écrit par l'entreprise

Hos Vios får du lynhurtigt internet, underholdningsfyldte tv-pakker, masser af streamingløsninger, billige mobilabonnementer og mobilt bredbånd til ethvert behov. Og det bedste? Det hele fås til fantastiske priser, hvor alle kan være med. Hos Vios gør vi det nemt og overkommeligt for dig, at få den bedste løsning til hele husstanden!

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 84 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Hurtig og imødekommende

16 janvier 2025

Hej Carsten

Mange tak for din anmeldelse, det er vi rigtig galde for.

Du må have en dejlig aften og weekend.

God oplevelse

En god samtale og fik løs problemet

27 décembre 2024

Hej Casper

Tak for den flotte anmeldelse og at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.
Det er vi rigtig glade for.

Rigtig god aften og weekend til dig.

Jeg fik svar på alle 3 spørgsmål

Jeg fik svar på alle 3 spørgsmål , og er bedre klædt på til selv at skaffe informationer i fremtiden.

17 décembre 2024

Hej Helle

Mange tak for den fine anmeldelse, vi sætter stor pris på at du har lyst til at dele din oplevelse. Det varmer hos vores medarbejdere i kundeservice.

Rigtig god aften og weekend til dig.

Ardavan for President

Selvom jeg ikke har været helt tilfreds med vios, så har Ardavan lige forlænget mit samarbejde med dem. Fantastisk kundeservice! Lyttende, forstående, respektfuld, hjælpende og kan tydeligvis sit kram.

13 décembre 2024

Hej Mohamad

Mange tak for at tage dig tid til at skrive denne anmeldelse, det sætter vi stor pris på.
Jeg giver din ros videre til Ardavan, det bliver han rigtig glad for.

Noté 1 sur 5 étoiles

Har aldrig haft så dårlig forbindelse…

Har aldrig haft så dårlig forbindelse før. Savner stofa (norlys) på min adresse. Der var aldrig de problemer. Ryger konstant af nettet og især hvis man bruger tlf samtidig med tv’et. Alt er installeret korekt. Tror jeg må skifte selskab igen øv.

28 novembre 2024

Hej Mie

Mange tak for din anmeldelse.
Jeg har søgt med lys og lygte i vores system for at finde en henvendelse fra dig, hvor du har gjort os opmærksom på udfordringen. Men desværre kan jeg ikke se at du nogensinde har taget kontakt til os, for at gøre os opmærksomme på at du har en udfordring på din adresse.

Din mail og det registrerede telefon vi har på dig har ikke taget kontakt til os og oplyst dette.

Så vi er meget ærgerlige over at det er her du ønsker at gøre os opmærksomme på at der er en udfordring.

Jeg vil meget gerne bede dig om at kontakte os, hvis du er interesseret i at vi skal finde en løsning på det som du oplever.
Det er meget svært for os at vide vores medlemmer har en udfordring, når man ikke rækker ud til os og gør os kloge på ens oplevelse.

Jeg håber du vil tage kontakt til os og samtidig genoverveje din anmeldelse, da vi ikke helt mener det er fair at anmelde en oplevelse vi ikke har fået chancen for at gøre bedre for dig på din adresse.

God hjælp

God, rolig og kvalificeret hjælp. Absolut anbefalelsesværdig.....

28 novembre 2024

Hej Ole

Mange tak for den pæne anmeldelse, det sætter vi pris på at du har taget dig tid til.

Vi er rigtig glade ved at du vil anbefale vores produkt.

Du må have en dejlig dag.

Og Glædelig jul

De bedste hilsner

Elendig service

Jeg bestilte en coax internetforbindelse ved at slå adressen op på hjemmesiden. På trods af at det på hjemmesiden fremgår, at man kan anvende deres net på adressen, viser det sig ikke at være tilfældet.

Abonnementet bliver derfor opsagt fra deres side, da det konstateres, at der ikke kan leveres.

I mellemtiden lukker butikken, hvor udstyret blev afhentet, og de forlanger efterfølgende, at man afleverer i en ny fysisk butik beliggende langt fra adressen- alternativt kan man vælge selv at betale for returnering.

På trods af en masse omkostninger, som følge af deres manglenede levering af det aftalte produkt, nægter de at sende et returlabel.

De påstår hårnakket, at ejer eller tidligere ejer af adressen skulle have fjernet kablerne fra adressen, omend den tekniker, de har haft sendt ud på adressen konstatere, at der aldrig har været trukket kabler fra vejen og ind i bygningen.

Magen til elendig service skal man lede længe efter

20 novembre 2024

Hej Martin

Tak for at tage dig tid til at skrive denne anmeldelse.
Selvom vi selvfølgelig er rigtig ærgerlige over din opfattelse af forløbet.

Vi bruger alle vores erfaringer og oplevelser, til at blive klogere på om vi kan gøre tingene anderledes, samt til intern læring. Det er der måske også noget i, i denne sag.

Butikken er dog flyttet og ikke lukket, som du skriver.

Når vi meddeler dig at de kabler vi burde have til din bolig ikke er der længere, siger vi det ikke for sjov.
Det er en kendsgerning af den udfordring vi har mødt i takt med din etablering, da det vil være dyrere at få etableret hos dig, på 4. sal, Der skal lift leje, løn til to teknikere, materialer og hvad der ellers følger med i en så omfattende etablering. Vi dækker ellers etablering op til 5.000 kr. og det kan vi ikke holde indenfor i denne sag. Du er ejer af boligen, så er det kun dig som kan betale for en etablering, som strækker sig udover, hvad vi dækker på en sådan opgave.

Vi vil aldrig blive opmærksom på udfordringen på adressen, før du eller en i din opgang tilmelder sig vores løsning og render ind i dette problem.

Hvad du har bedt en tekniker om at forholde sig til, som har arbejdet i vores lokalområde i ca. 6 måneder. Det kan ikke stå til trone eller som kendsgerning på dette forløb, når 40 års eksistens fortæller en anden historie.
Det håber jeg inderligt du godt kan se, selvom du udspørger en mand som bare passer sit arbejde.
Som ovenikøbet ikke er enig i det, som du påstår, han skulle have sagt til dig.

Vi deler ikke din opfattelse og din anklage om dårlig service, som lader til at bygge på en forsendelses udgift du ikke vil påtage dig, som alternativ kan man aflevere udstyret fysisk, men det vil du ikke, da butikken er flyttet 1,8 km, længere væk fra dig end hvor den lå inden butiks flytningen.

Det kan sagtens være det bare er en princip sag for dig og fred være med det, men vi har de regler vi nu engang har. Dem må man mene om lige hvad man har lyst, men forsendelse er noget man selv vælger og derfor selv står med udgiften til.

Vi er ikke tidligere blevet anklaget for at dette skulle være dårlig service, men mennesker har jo også forskellige opfattelser af, hvad det er.

Jeg kan sagtens forstå at det er træls, flytningen af butikken, lige falder sammen på denne måde, med at du løber ind i en udfordring og har brug for butikken er så tæt på som muligt. Det er ikke en årsag til vi ændre på vores regler og retningslinjer.

Denne uenighed om hvem der skal betale for at sende udstyr retur, kunne være undgået, det er vi enige i. Vi har nogen retningslinjer som vi skal overholde. vi var i gang med at kigge ind i, om en medarbejder kunne tage dit modem med retur, da vi har en kollega som bor i nærheden af dig, men måden det har udviklet sig på, har vi ikke været trygge ved at gå videre med at finde en alternativ løsning med dig, end hvad du allerede er præsenteret for.

Dit abonnement blev annulleret fra vores side, da du ikke ønsker at betale for en etablering af vores internet til din adresse. Du har hentet dit modem i vores butik og du kan aflevere det i vores butik igen, når du ikke ønsker at betale for forsendelse.

Du kan fortsat blive medlem og få vores internet, du kender mulighederne, det er ikke en begrænsning vi har sat op for dig, ved at fortælle dig om udfordringen og hvad der skal til, for at det kan lade sig gøre at etablere.
Det er dig som ikke ønsker den, da du har takket nej til en etablering for egen regning.

Endnu en gang tak for at dele din oplevelse, jeg håber dog du vil slette den. Da den er meget misvisende og du kommer med decideret falske oplysninger i din anmeldelse.

Uanset hvad du gør eller ikke gør, så vil jeg ønske dig alt det bedste i fremtiden.

Noté 1 sur 5 étoiles

Har forsøgt at kontakte Vios på telefon…

Har forsøgt at kontakte Vios på telefon mange gange,da min svigerfar har vrøvl med hans fastnet telefoni. De lover at ringe tilbage, men intet sker.

14 novembre 2024

Hej Zdenek

Din anmeldelse hvor du beskriver at vi lover at ringe tilbage skyldes en udfordring med vores telefonlinje.
Der dannes ikke den automatisk "ring tilbage" funktion, som den siger på telefonen.

Det er fejlmeldt ved vores leverandør, som arbejder på sagen.
Og det beklager vi meget at det sker lige nu.

Vi har været tilgængelig på opkald og mail.
Vi har ikke modtaget mail fra dig, angående dette om din svigerfar.

Men jeg håber i har forsøgt at genstarte modem, som får en fastnet til at virke igen i 9/10 tilfælde.

Vi er kede af at den oplevelse ved at ringe ind til os, har fået dig til at lave en 1 stjernet anmeldelse her.
Da du ikke selv er medlem hos os, er det jo ikke helt lovligt at lave en anmeldelse alene på baggrund af en forventning om at blive ringet op igen, når du ringer ind på vegne af et af vores medlemmer.

Jeg håber derfor du vil slette denne anmeldelse, da den ikke er retvisende for nogen særlig oplevelse som du har haft hos os.
Vi vil hjertens gerne hjælpe din svigerfar.
Men ud fra din anmeldelse og du ikke har vendt retur med flere oplysninger som vi har efterspurgt via TP.

Så ved vi ikke hvad dit nummer er, hvem din svigerfar er.
Dit navn (Zdenek Gavor) er ikke i vores system.
Så vi aner ærlig talt ikke et levende råd om, hvordan vi skal hjælpe din svigerfar med denne form for anonyme anmeldelse. Uden viljen til at vil løse udfordringen hos din svigerfar.
Som kunne løses ved at sende os en mail.

Jeg kan ikke sige at jeg sætter pris på at du har taget dig tid til at dele din oplevelse, da du ikke har ønsket at give flere oplysninger til at opklare det problem du beskriver hos din svigerfar.

Håber at du vil slette denne anmeldelse.

Og hvis din svigerfar fortsat har en udfordring med fastnet telefonen, så må i meget gerne prøve at genstarte modem, ringe til os eller sende os en mail.
Så vi rent faktisk kan få løst den udfordring din svigerfar er rendt ind i.

Stor hjælp ved ændring

Stor hjælp ved ændring i mine medlemsoplysninger.
Blev guidet flot igennem

11 novembre 2024

Hej Birthe

Mange tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på.

Det burde være 0!

Det burde være 0!
Har afmeldt mit vios internet med 2 mdrs varsel, men de har bare slukket det. Kommer med masse dårlige undskyldninger om at det er en fejl og de vil rette det. Det sker bare ikke! Og jeg arbejder hjemme fra. Det har kostet mig tusindvis af kroner. Det er en ommer!!

8 novembre 2024

Hej Heidi

Tak for din anmeldelse, samt at dele din oplevelse - det er vi glade for, at du tager dig tid til.

I takt med din opsigelse, bliver produktet opsagt til forkert dato, det er en fejl og det anerkender min kollega allerede med det samme i svaret til dig.
Det blev ikke udbedret og rettet på korrekt vis, derfor løb vi ind i problemet d. 7/11 med du ikke havde, da opsigelsen var lavet til d. 6/11.
Det anerkender vi fuldt ud er vores skyld og en fejl her fra i håndtering af din efterspørgsel, samt efterfølgende tilretning af opsigelsen til din ønskedato d. 29/11.

Det har vi taget til os og sikret os en anden fremgangsmåde fremover, hvis dette skulle ske igen.

Jeg beklager her fra de problemer, som det har givet dig.
Det er vi selvfølgelig super ærgerlige over.

Hvis vi kunne gøre det om, så gjorde vi det gerne, det skal du ikke være i tvivl om.
Sig til når du er klar til at give os chancen igen, hvis du gerne vil have en ommer.
Vi ved at dette er en fejl, som vi også har taget på vores skuldre.

Få den perfekte tv-pakke

Vi har flyttet vores far til et boligområde og havde brug for at installere tv. Vi talte med Vios flere gange, forklarede, at vi bor i Sverige, og ikke havde et dansk telefonnummer. De indtastede det forkerte navn, oprettede et opdigtet telefonnummer, (for at få det ind i deres system). Det betød, at vi ikke modtog de e-mails, vi skulle have modtaget. Da vi skulle installere, virkede det ikke. Vi talte med flere medarbejdere hos Vios - det var en fredag, og de holder lukket i weekenden. Men det kunne ikke løses, og mandag måtte vi kontakte Vios igen for at annullere den pakke, vi havde bestilt. Så fik vi snakket med Ardavan, og så ændrede alt sig! Dette må være den bedste medarbejder, de har! Han annullerede vores pakke, gav os de oplysninger, vi havde brug for for at få den rigtige tv-pakke, og bookede en tekniker, der kom ud og hjalp vores far med at installere det nye. Så tusind tak Ardavan - du er den bedste, og du reddede os! På en skala fra 1-100 får du en 100 i vurdering!!

21 octobre 2024

Hej Gitte

Mange tak for den flotte anmeldelse, det er vi rigtig glade for.
Jeg giver rosen videre til min kollega.

Vi sætter stor pris på du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fremragende i service og produkt

Fremragende god kundeservice, gode produkter til en god pris. Modsat andre selskaber, er VIOS fleksible og imødekommende og giver eksisterende kunder de samme favorable muligheder som nye kunder - der er altid en god løsning og de er super kompetente på telefonen.

28 octobre 2024

Hej Niels

Tak fro din anmeldelse, vi er glade for du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Det sætter vi stor pris på.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super fin og meget venlig og…

Super fin og meget venlig og imødekommende kundeservice.
God til at forklare og informere

25 octobre 2024

Hej Keld

Mange tak for den fine anmeldelse, det er vi meget glade for at du har taget dig tid til.

Jeg giver rosen videre til mine dygtige kollegaer.

Super god service :-)

Super god service :-)
Talt med en virkelig sød og rar medarbejder.

25 octobre 2024

Hej Signe

Mange tak for din anmeldelse, det sætter vi pris på at du har taget dig tid til :)

Jeg giver rosen videre til vores dygtige folk i kundeservice.

Noté 2 sur 5 étoiles

Kanal der pludselig forsvinder, men hurtig hjælp

Vios har bedt mig rette min anmeldelse, og det gør jeg gerne.

10 okt(Det kan være det var d. 7. Okt, dog ikke senere end d. 10.) opdager jeg af min kanaler på YouSee er væk. I en tid hvor mange betalinger kører automatisk, tænker jeg at jeg sikkert ikke har betalt da jeg kort forinden har fået ny bankkonto i forbindelse med en flytning. Jeg kontakter dog YouSee via chat, og spørg hvorfor jeg ikke har kanaler mere - jeg får aldrig et svar.

19. oktober ser jeg at jeg har betalt og skriver en mail til afaa, som fremgår på min bankkonto oversigt, 21. svare de at Vios er den jeg skal have fat i.
21. oktober spørg jeg Vios. Svaret er at jeg har et aktivt abonnement og jeg har bedt om flytning. Jeg misforstår sikkert, og tror det er i forbindelse med flytningen af problemer er opstået.
d. 23. lykkes det at skabe en ny profil, som åbenbart er nødvendig, og jeg spørg om der er kompensation for de 2 uger uden adgang til det abonnoment jeg har betalt for, det er der ikke da de først hørte om problemet d. 21.

Siden opdager jeg af min nye profil har samme problem som den gamle, mit abonnement giver ikke adgang til kanalvalg. Nu er jeg i kontakt med YouSees teknikker, og har pt. 3 profiler, de 2 førnævnte, og en jeg slet ikke kan få adgang til, men de arbejder trods alt på problemet.
YouSees forklaring er at det kan ske når jeg har en anden internetudbyder 🤷

Tak for hurtigt hjælp da jeg gjorde opmærksom på problemet, det var skønt. Om ikke andet er det for mig en dårlig oplevelse når mit abonnoment pludselig ikke virker og kanalerne forsvinder, det er under middel, og derfor ikke højere end 2 stjerner.
Så kan jeg gi' mig selv 1 stjerne for ikke at tage kontakt da jeg ser at min kanaler er væk, og at mit abonnement ikke mere giver adgang til kanalvalg.

Så lykkes det, i dag d. 22. nov!!! kan jeg igen tilgå mit abonnement 🤷

23 octobre 2024

Hej Bo

Tak for et detaljeret skriv.
omkring dit forløb.

Som du også her tydeligt giver udtryk for at vi får løst meget hurtigt i takt med at du endelig gør os opmærksom på du har en udfordring.

Her skinner det jo tydeligt igennem, at forløbet og din undren, eller at du har glemt, hvad du har bedt os om at gøre d. 10/9 og som blev udført d. 23/9 ang. din flytning er noget du har svedt ud.

Jeg er glad for at vi hurtigt har løst din udfordring, at du mener det er en 2 stjernet oplevelse, det er godt nok en hård dom.

Men fred være med det, du kan godt se at årsagen til dette er udover, hvad vi kan påvirke.

Tak for at dele din oplevelse, jeg håber stadig på du vil slette den, da den er meget misvisende for hele forløbet og hvad der rent faktisk er sket, samt hvad vi har gjort her fra.

Anne var tålmodig

Anne var tålmodig, hjælpsom og meget omhyggelig- tak for det - nu kører routeren igen 😄👍

23 octobre 2024

Hej Helle

Mange tak for at dele din oplevelse, det sætter vi stor pris på.

Jeg sikre mig at din ros går videre til vores dygtige kollega Anne.

Mega fin service

Mega fin service, kunne desværre ikke få internet hos Vios, dog gjorde det ikke nogen forskel på medarbejderens venlighed

21 octobre 2024

Hej Julie

Mange tak for at dele din oplevelse og tak for de pæne ord.
Det deler jeg med vores dygtige kollegaer.

Super god service

Super god service. Kan helt klart anbefale Vios til andre. Det heller spiller bare

10 octobre 2024

Hej Palmen

Tak for at dele din oplevelse, det sætter vi pris på.

Bedste medarbejder

Jeg fik fat i den sødeste medarbejder, Anne. Hun hjalp mig igennem det hele, og sørgede for at jeg kunne se TV igen. Stor ros til hende, og forsæt det gode arbejde:)

22 octobre 2024

Hej Kurt

Tak for at dele din oplevelse, det sætter vi stor pris på.
Jeg sender din ros videre til Anne.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus