Bet Buffoon Avis

TrustScore 2.5 sur 5

2,7

Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Ik heb op 2 mei een bestelling geplaatst en sindsdien niets meer gehoord. Heb via de mail op 22/5 gevraagd wanneer ik mijn bestelling kan verwachten, maar hierop geen reactie ontvangen. Vandaag (5/6)... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Eerste order 3 weken geleden besteld. Alle producten zijn al die tijd op voorraad geweest. Men reageert niet op mail en levert niets. Vandaag order geannuleerd. Hopelijk snel geld terug. Uiteindelijk... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Ondanks de schaarste is het toch gelukt de gewenste vaatwasser voor ons te verkrijgen. Hiervoor werden kosten noch moeite gespaard. Bij ontvangst bleek er helaas sprake van een niet passende maat (do... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij hebben alle keukenapparatuur (diepvries, ijskast, vaatwasser, afzuigkap) bij Voldelca gekocht. Service en prijs is top. Er waren wat uitdaginkjes m.b.t. het inbouwen. Paul heeft voor oploss... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'électronique
  2. Magasin de lave-linges et sèche-linges

Écrit par l'entreprise

Het Bet Buffoon-platform biedt een dynamische en frisse benadering van digitaal entertainment. Ervaar een moeiteloze registratie en duik direct in een levendige bibliotheek vol premium slots en interactieve live dealer-sessies. Zorgvuldig geoptimaliseerd voor zowel mobiel als desktop, garandeert het soepele, ononderbroken prestaties op elk apparaat. Ondersteund door ultramoderne beveiligingsmaatregelen en zeer lonende promoties, biedt het platform een veilige, spannende en eersteklas omgeving voor elke gebruiker.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Onbetrouwbaar!!!

Vodelca is telefonisch niet bereikbaar. Vaatwasser besteld, maar order wordt nooit actief gesteld. Gelukkig geen geld overgemaakt. Reviews hieronder liegen er niet om. Vandaag de bestelling per direct geannuleerd.
Wat een waardeloos bedrijf! Proeft naar oplichting!.

23 octobre 2020

Komen afspraken niet na

Besteld: niet geleverd. Geannuleerd en geld terug gevraagd: niets ontvangen. Gebeld, gechat, gemailed: geen reactie. Behalve toen ik ze vroeg of ik misschien opgelicht werd: toen mailde ze dat ze echt geen oplichters zijn. Maar gezien het feit dat er na 1 1/2 maand nog steeds niets is gebeurd is het nu tijd om aangifte te doen. Hoop dat de politie daar snel op de stoep staat. En de website moet ook uit de lucht want deze praktijken moeten stoppen.

21 octobre 2020
Noté 1 sur 5 étoiles

Geld retour anders doe ik aangifte bij de politie!

Heel bijzonder om op deze site te lezen dat vodelca bij ieder bericht zelf aan geeft dat het niet klopt. Beste vodelca in plaats van hier uw protest aan te tekenen zou ik u zeer vriendelijk willen verzoeken om uw mail en telefoon te beantwoorden. Ik ben al sinds augustus bezig om jullie te bereiken! Als ik binnen 1 week mijn geld niet teruggestort krijg ga ik aangifte doen bij de politie!
Service; waanzinnig slecht... geen reactie hoe vaak je ook belt of mailt. Voor het gemak is vodelcA nu ook al weken niet bereikbaar. De chat is ‘helaas’ online.
Ordernummer: #100007330
Besteldatum 25 augustus.
En mocht deze post verwijderd worden, ik stop niet met posten tot ik mijn geld retour ontvang!

20 octobre 2020

Wasmachine besteld

Wasmachine besteld. Willen deze bestelling annuleren en geld terug.
Telefonisch geen gehoor, twee keer mail gestuurd maar nog steeds geen reactie.
Graag deze week geld retour en anders ook politie e.d.
Inmiddels jullie vast bekend wanneer ik alles lees!!

19 octobre 2020

Oplichterij!! Niet doen!!

Niks word geleverd, communicatie bagger je kan ze niet bereikken!!
Afspraken komen ze niet na!! Alleen maar leugens!!
Mijn geld nog steeds niet terug gekregen van de wasmachine die ik 5 maanden geleden gekocht hebt. Alles wat er word gezegd klopt niet. Ik zit er nog steeds achteraan alleen hopeloos geval dit.
Honderden euro’s verlies je aan dit bedrijf. Raad het zeker af!
Ze zijn slechts van 11 tot 15:00 uur te bereiken de klantenservice en deze staan los van voldelca zelf aangezien ze zijn ingehuurd??? Hun hebben met voldelca ook enkel contact via de mail.

En ik kan je zeggen op de mail reageren ze al helemaal niet. En als je klantenservice belt zit je minimaal 30 min in de wachtrij , soms nemen ze op en hangen ze ook weer gelijk op.

Slecht waardeloos bedrijf! Zo veel spijt van dat ik niet eerst de reviews had gelezen.

17 octobre 2020
Noté 2 sur 5 étoiles

Net verstuurd ik ben benieuwd hoe lang…

Net verstuurd ik ben benieuwd hoe lang het duurt voor een reactie/actie
-------------------
Donderdag 15 oktober

Goedemiddag ik verneem graag van u de termijn waarop mijn droger wordt bezorgd. Als het nog lang duurt overweeg ik van de koop af te zien.

Mijn ordernummer: 200009889
Mijn bestelling: Beko DR8534GX0 Hybride

Met vriendelijke groeten, Marjolein

15 octobre 2020
Noté 1 sur 5 étoiles

Wij hebben verleden jaar een Bosch…

Wij hebben verleden jaar een Bosch stofzuiger besteld en 1 oplader is al stuk.
Ik heb het bedrijf nu al 3 x gemaild maar krijg geen reactie.
Schandalig hoe er tegenwoordig met mensen wordt omgegaan, betalen moet je voor je spullen maar als er klachten zijn is een reactie ver te zoeken. Dit is dus de laatste keer dat er iets besteld is via deze site :-(

13 octobre 2020

Beste,

U bent reeds gemaild met verdere informatie.

I ordered a dishwasher on 22nd of July

I ordered a dishwasher on 22nd of July. Never delivered. I've been trying to cancel my order and get my money back. It's impossible to reach anybody. I stated that I want to cancel my order and my money back via email. No replies. I had to buy a dishwasher somewhere else! And I'm waiting for them to give my money back!!!

Order number: 100007185

13 octobre 2020

Op 15/5 een koelkast besteld

5 maanden geleden een koelkast besteld. Na eerst 2 maanden aan het lijntje te zijn gehouden met loze beloftes omtrent de levering, uiteindelijk terugbetaling gevraagd.
Dit is ondertussen ook al 3 maand geleden en nog steeds geen Euro gezien.
Slechte communicatie van een slecht bedrijf dat zich wentelt in zelfmedelijden. Mijden als de pest!

Noté 2 sur 5 étoiles

Voorlopig nog niet bestellen hier, totdat de zaken op orde zijn

Het moge duidelijk zijn dat ik dringend adviseer hier niks te kopen..

Inmiddels al ruim 2 weken radiostilte en mijn geld niet terug.

Ik zet hier ook een negatieve review neer omdat ik zag dat toen ik nog wel antwoord kreeg de communicatie ook vanuit het Vodelca domein kwam...

*UPDATE: Uiteindelijk is er contact met me opgenomen en heb ik mijn geld terug.
Uiteindelijk krijg je een beetje medelijden met ze, maar ze moeten nog zoveel verbeteren. Score iets omhoog gezet omdat het geen oplichting is.

Bestelling van koelkast dd 4-7-2020

Bestelling van koelkast dd 4-7-2020. Nog niks ontvangen. Gebeld, gemaild, ge-appt. Geen enkele reactie. Telefonische toezegging dat het binnen 2 weken wordt geleverd.Er is tot op heden niks geleverd en er we hebben geen feedback ontvangen!

Al 6 weken geduld...

Zes weken geleden heb ik een bestelling geplaatst via wasmachine-voordeel.nl. Het enige wat ik sindsdien van dit bedrijf heb ontvangen is een orderbevestiging en de mededeling dat mijn product bij de leverancier besteld is en ze het in week 36 verwachtten te ontvangen. Braaf week 36, 37 en ook 38 afgewacht, maar niks... Dus toen toch maar via de chatfunctie, de mail en telefonisch contact proberen te zoeken, tot nog toe: geen succes!

Hier maar even naar de reacties gekeken en tot mijn verbazing wordt er op negatieve reacties geantwoord. Dus in de hoop meer te weten te komen over mijn order, probeer ik het ook maar even zo.
ordernummer: 200009688
betreft: vaatwasser Beko DFN26220W2

Natuurlijk kan ik mij verplaatsen in het bedrijf als de levertijden langer zijn dan verwacht i.v.m. corona of andere omstandigheden, hun communicatievaardigheden zijn echter waardeloos! Ik weet dan ook niet of ik de website(s) kan aanraden tenzij u veel geduld en vertrouwen heeft...

11 octobre 2020

Onbetrouwbaar bedrijf

Op 21 juli heb ik een stofzuiger besteld (ordernummer 300013548). De stofzuiger zou binnen paar werkdagen geleverd worden. na een week gewacht te hebben heb ik toch maar gebeld om te vragen hoe het zit. Ik kreeg te horen dat i.v.m. covid-19 maatregelen de levering wat langer kan duren. Ondanks ik dringend een stofzuiger nodig had omdat mijn oude stuk was, heb ik mij op berust en toch nog geduld getracht. Op 7 augustus maakte ik per mail weer contact en vroeg, deze keer wel geïrriteerd, wanneer de stofzuiger geleverd wordt. Op deze mail kreeg ik geen gehoor. ik besloot toen te bellen. En ja hoor, telefonisch ook niet bereikbaar. De alarmbellen begonnen meteen te rinkelen. Meerdere malen gebeld. geen gehoor. uiteindelijk via de chat, ook meerdere malen moeten proberen, heb ik op 13 augustus ene Noel gesproken. Via hem heb ik mijn order kunnen annuleren en zou ik mijn geld binnen 10 werkdagen terug gestort krijgen. Op 20 augustus kreeg ik opeens een mail van deze Noel dat vanwege interne problemen het bedrijf de terugbetaaltermijn pas na 2 weken weer op orde zou hebben. Natuurlijk wist ik dat dit weer onzin was. Ondanks dat toch nog voordeel van het twijfel gegeven. In de tussentijd toch nog meerdere malen geprobeerd per mail, telefoon en chat geprobeerd contact met ze te krijgen zonder enig resultaat was voor mij op 29 september de maat vol en heb ik digitaal aangifte tegen hun gedaan. De bevestiging mail van deze aangifte heb ik ook naar Noel gestuurd en heb ik netjes aangegeven dat ik de aangifte weer intrek wanneer ik mijn geld terugkrijg. Helaas weer geen gehoor. De zaak is nu in behandeling. Hoop dat het snel opgepakt wordt zodat dit bedrijf niet nog meer slachtoffers maakt. Ik vind het al erg genoeg dat ze nog niet zijn aangepakt en hun website nog actief is.

11 octobre 2020
Noté 1 sur 5 étoiles

Na eindelijk een keer telefonisch…

Na eindelijk een keer telefonisch contact, de order kunnen annuleren met de belofte het geld binnen 10 werkdagen retour te krijgen. Dit is ondertussen alweer 3 wkn geleden. En weer niet te bereiken!
Schandalig dit....

9 octobre 2020

Beste,

U bent reeds gemaild met verdere informatie omtrent uw annulering.

NIETS BESTELLEN HIER. Neem PayPal

Op 23-06 een koelvriescombinatie besteld van Siemens , na meerdere mailtjes en belletjes van mijn kant blijkt dat deze niet geleverd kan worden door Siemens. Navraag door mij bij Siemens blijkt dat dit apparaat gewoon op voorraad is. Midden september eindelijk een bericht gekregen van Paul dat hij geleverd kan worden op 25-09. Hier nogmaals bevestiging van gevraagd en volgens hun wordt de koelvries geleverd. Maar helaas... niets gehoord en gezien. Na belletjes en mail niets meer gehoord. Gelukkig heb ik hem betaald met PayPal. Na 7 dagen het bedrag weer op mijn rekening gekregen van PayPal. Advies... NIETS BESTELLEN HIER , en neem PayPal.

8 octobre 2020
Noté 1 sur 5 étoiles

Na drie maanden geld terug VODELCA

Ik kocht in juni een afwasmachine die niet geleverd werd. Via twee aangetekende brieven, een maand uitstel levering gegeven en toen dat geen effect had de koop ongedaan gemaakt. Voorbeeldbrieven van o.a. de consumentenbond gebruikt.
Helaas geen effect. Gisteren digitaal aangifte gedaan van internetoplichting. Na afronding wordt aangegeven dat je de aangifte ongedaan kan maken, als je alsnog je artikel geleverd krijgt of je geld terugkrijgt. Gisteren Vodelca gemeld dat de aangifte er lag en dat ik hem intrek als het aanschafbedrag geretourneerd wordt. (Dat is ook niet onlogisch want strafbaar feit is gecompenseerd).
Vandaag van Vodelca mijn geld terug gehad. Mijn beoordeling van dit bedrijf verandert daardoor niet. Hoop wel dat zij alle gedupeerden zullen/kunnen compenseren.

7 octobre 2020

Beste,

Zoals aangegeven in ons statement zijn we er voor het vechten om alles in orde te krijgen. Wat verder ook heeft geresulteerd in uw terugbetaling. Onze excuses voor het ongemak wij doen er alles aan om het in orde te krijgen.

Op 25 september een kookplaat besteld

Op 25 september een kookplaat besteld. Zaterdag een antwoord op mijn mailberichten van vrijdag over de kevertje.
Telefonisch contact is niet mogelijk. Op 3 verzonden mailberichten over een annulering en terugvragen van mijn geld geen enkele reactie intvangen

5 octobre 2020

Oplichting?

23 juli Koelkast en combimagnetron besteld
Nu 2 oktober Nog niks geleverd.
Geen communicatie mogelijk wordt gemeld dat er op teruggekomen wordt, krijg nooit reactie.
Geannuleerd geen bevestiging gehad geen reactie, nog steeds geen geld terug.
Inmiddels technische storing van de telefoon en chat functie

2 octobre 2020

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus