Ik heb op 2 mei een bestelling geplaatst en sindsdien niets meer gehoord. Heb via de mail op 22/5 gevraagd wanneer ik mijn bestelling kan verwachten, maar hierop geen reactie ontvangen. Vandaag (5/6)... Voir plus
Lisez les avis des autres
Eerste order 3 weken geleden besteld. Alle producten zijn al die tijd op voorraad geweest. Men reageert niet op mail en levert niets. Vandaag order geannuleerd. Hopelijk snel geld terug. Uiteindelijk... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ondanks de schaarste is het toch gelukt de gewenste vaatwasser voor ons te verkrijgen. Hiervoor werden kosten noch moeite gespaard. Bij ontvangst bleek er helaas sprake van een niet passende maat (do... Voir plus
L'entreprise a répondu
Wij hebben alle keukenapparatuur (diepvries, ijskast, vaatwasser, afzuigkap) bij Voldelca gekocht. Service en prijs is top. Er waren wat uitdaginkjes m.b.t. het inbouwen. Paul heeft voor oploss... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Het Bet Buffoon-platform biedt een dynamische en frisse benadering van digitaal entertainment. Ervaar een moeiteloze registratie en duik direct in een levendige bibliotheek vol premium slots en interactieve live dealer-sessies. Zorgvuldig geoptimaliseerd voor zowel mobiel als desktop, garandeert het soepele, ononderbroken prestaties op elk apparaat. Ondersteund door ultramoderne beveiligingsmaatregelen en zeer lonende promoties, biedt het platform een veilige, spannende en eersteklas omgeving voor elke gebruiker.
Coordonnées de contact
Hoofdstraat 120, 6372EN, Landgraaf, Pays-Bas
- 085-3030724
- info@vodelcaxxl.nl
- vodelca.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Bestelling geannuleerd, geen geld terug onvangen
In mei een nieuwe vaatwasser besteld, daarna maanden niks meer vernomen. Op 12 augustus eindelijk gelukt om in contact te komen met Vodelca: bestelling geannuleerd en toezegging gekregen dat binnen 5 tot 10 werkdagen het aankoopbedrag terug gestort zou worden. Daarna wederom niets meer vernomen. Wordt niet gereageerd op mails en lukt niet om telefonisch in contact te komen. Wacht dus nog steeds op mijn geld. Betreft ordernummer: 100006499. Hoor graag spoedig van jullie!
Ik heb een wasmachine besteld
Ik heb een wasmachine besteld. Geen gehoor als ik bel of mail stuur. Echt slecht. Raad niemand aan hier te bestellen.

Uitblijven levering Koel-vriescombinatie
Na meerdere emails te hebben gestuurd met de vraag waar onze Siemens KI87SAF30 koel-vriescombinatie blijft hebben we de bevestiging ontvangen dat deze in week 35/36 werd verwacht in het magazijn. Gezien er nog geen contact met ons werd opgenomen om aan te geven dat het mogelijk langer ging duren hebben we nog een aantal emails gestuurd met verzoek tot communicatie of retourneren van ons geld. We zijn zeer ontstemd over deze gang van zaken en zouden nu graag actie willen; ofwel een leverdatum van de door ons gedane bestelling ofwel het retourneren van ons geld. We wachten nu 7 weken. Het betreft ordernummer 100007160, U kunt contact met ons opnemen. Alvast hartelijk dank.
Onderstaande reactie zojuist ontvangen:
Momenteel is dit eu-model nog altijd niet goed leverbaar bij de leverancier. Er is momenteel geen alternatief model beschikbaar. Wij zijn afwachtende op nieuwe lijsten met de nieuwe productiemodellen. Zodra dit bekend is laten wij u dit uiteraard direct weten.
Wij hebben momenteel niet de mogelijkheid om over te gaan tot terugbetaling van uw gelden.
Wij zijn bezig om een financiële injectie te kunnen verkrijgen mocht u overgaan tot annulering.
Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.
Onze excuses voor het ongemak.
Team Vodelca
Dit is in mijn beleving niet klantvriendelijk noch oplossingsgericht. Het extern neerleggen van een probleem (wat in mijn beleving een probleem is in de bedrijfsvoering is) kan toch niet zijn waar een professioneel bedrijf zich achter moet verschuilen. Gaarne nogmaals het verzoek tot het oplossen van dit probleem, anders ben ik genoodzaakt om in contact te treden met een deurwaarder.

Dit bedrijf is een ramp
Het is dat ik 1 ster moet geven als slechtste resultaat. Ik had liever helemaal niks gegeven. Lieve mensen, mijn advies is om bij dit bedrijf nooit, maar dan ook nooit een product te bestellen. Mijn ervaring is dat dit bedrijf onbetrouwbaar is. Niet doet wat zij zeggen en iig in mijn geval een betaalde wasmachine tot op heden in meer dan 4 weken niet leveren. De klantenservice (als die er is) is alleraardigst en vertellen je dat je binnen 48 wordt teruggemaild. Niet dus. Nooit hier iets bestellen en zeker niet betalen. Mijn ervaring: Dit bedrijf is 1 grote ramp.
Hierbij wil ik graag de mensen op de…
Hierbij wil ik graag de mensen op de hoogte stellen mbt aankoop van een LG amerikaanse koelkast bij Vodelca. Namelijk: ik had 22 juli en LG Koelkast bij vodelca besteld, door covid 19 heb ik natuurlijk heel veel geduld gehad. Maar aangezien ik absoluut niet rijk ben moest ik op de 1 of andere manier mij geld zien terug te krijgen of de koelkast. Zonder al teveel gedoe. Ik ben gisteren naar de winkel gegaan en heb met de distributeur van LG telefonisch gesproken van Vodelca. En ja LG zijn levertijd duurt momenteel heel lang. Daar kan Vodelca niets aan doen. Want ze hebben geen voorraad. Oplossing ik heb nu een hele mooie waterpomp droger genomen en het restant geld terug gekregen. Een heb ergens anders een nieuwe LG Koelkast gekocht die wel op voorraad was. Ik ben mijn geld op deze manier niet kwijt. En tevreden met de uitkomst. Maar met betrekking tot LG koelkasten heeft Vodelca geen schuld. Succes iedereen.
Half juli een koelkast besteld nog niets gezien of gehoord
Half juli een koelkast besteld en betaald. Zou geleverd worden als deze op voorraad is. Geprobeerd te bellen.
na ruim 1 uur in de wacht (telkens zijn er zoveel wachtende voor je) krijg je een antwoordapp. dat ze niet bereikbaar zijn en wordt de lijn verbroken.
Ik denk dat ik maar eens naar Limburg rij
geen levering en geen contact meer te krijgen
Wasmachine besteld, levertijd van een week werd gezegd. Na een week nog geen bericht over levering. gevraagd om de bestelling te annuleren maar geen contact meer te krijgen. reageren niet meer op email. Als je probeert te bellen krijg je een bandje te horen en vervolgens wordt er opgehangen.
update(16/10):
inmiddels is de bestelling geannuleerd en de terugbetaling ontvangen.
er wordt niet geleverd binnen twee maanden
Ruim twee maanden geleden een Bosch inbouwkoelkast besteld. Tot op heden niets geleverd, ondanks toezeggingen. Er wordt ook niet meer gereageerd op mail. Ik overweeg in voor de volledigheid een ingebrekestelling en aangifte van oplichting bij de politie.
Heel slecht, koop niets bij dit bedrijf!! Waarschuwing!!!
Dit is echt het slechtste bedrijf waar ik ooit aankopen heb gedaan! Ik heb een droger besteld van meer dan €500,-. Deze dag besteld, de volgende dag geleverd en geplaatst. Ik ben inmiddels ruim 3 maanden verder, geen droger, geen geld terug en geen communicatie. Ik bevestig alle andere reviews die aangeven hoe nalatig dit bedrijf is.
Na al meerdere keren een mail te hebben gestuurd, krijg ik alleen maar terug dat ze hun best doen om snel te betalen bla bla bla. Ik wacht al heel lang en er wordt niets nagekomen. Geen afspraken, geen geld! Doe alsjeblieft geen zaken met dit bedrijf!!!!
juni besteld, niets ontvangen en niet bereikbaar :-(
Begin juni een combi-magnetron besteld. Levering werd steeds uitgesteld. Sinds een maand is Vodelca niet meer te bereiken; per telefoon en geen response op onze mails. Het is nu SEPTEMBER en het vermoeden bekruipt me dat we kunnen fluiten naar de oven en ons geld. Op zoek naar keukenmateriaal: laat Vodelca dan links liggen!!!
IK WIL MIJN GELD TERUG
Op 4 aug jl mijn order geannuleerd omdat deze niet binnen 1-2 weken gekeverd kon worden. Nog steeds mijn geld niet retour ontvangen. Ontelbare keren gemaild, telefonisch niet te bereiken, ook niet via de chat...
Slecht!!!
0 service ook binnen garantietermijn
Mijn wasmachine was na 1 jaar stuk. Gekocht bij wasmachinevoordeel / Vodelca. Nog binnen de garantietermijn. Na veel moeite heb ik binnen twee weken twee keer een melding gedaan. Na twee weken geen reactie te hebben ontvangen heb ik melding bij de fabrikant zelf gedaan. Deze hebben de volgende dag meteen een monteur gestuurd. Ik koop hier echt nooit meer.
Wat een teleurstellende ervaring
Het bedrijf Vodelca blijft onbereikbaar en is niet in staat te reageren op meerdere mails en verzoeken om geannuleerde order terug te betalen. Maar kan wel binnen een halfuur bezwaar maken tegen negatieve beoordeling op Trustpliot. Vodelca belooft binnen 10 werkdagen bedrag terug te storten, dat was 4 juli 2020. Vanaf dat moment geen enkele actie vanuit hun om te informeren waarom het eventueel langer zou duren. Elke actie zelf ondernomen maar ze doen enkel loze beloftes tot op heden niets terug gezien op de rekening telefoon nemen ze niet op chat wordt niet op gereageerd..... lijkt mij geen enkele ster waard en al helemaal geen vertrouwen.
Dinsdag 22/9- Aanvulling op bovenstaand ik heb een mail mogen ontvangen. Ze zijn alle winkelvoorraden aan het verkopen en de annuleringen worden terugbetaald. Nu is c.a. 25% van de geannuleerde orders terugbetaald. Het heeft geen zin te claimen, of te dreigen dit leidt enkel maar af van de route die Vodelca is ingeslagen om ons te kunnen vergoeden? Vergoeden het is mijn geld wat achtergehouden wordt!?! Ze bieden excuses aan en vragen om geduld. Geen termijn waarbinnen terugbetaald wordt.
Dinsdag 29/9- Na mail geen enkele berichtgeving meer. Hoe lang zullen ze nu radiostilte houden...
Dinsdag 6/10- We zijn 14 dagen verder geen enkel bericht, de chat, telefoon zijn offline en op de diverse mails van afgelopen 2 weken wordt niet meer gereageerd.
Dinsdag 13/10- 21 dagen na laatste bericht van Vodelca op de chat, telefoon en mail wordt niet op gereageerd ze zijn uit de lucht, offline zijn ze allerminst je kunt nog gewoon bestellen. Maar reageren naar mensen die terugbetaald moeten worden zit er niet bij.
Dinsdag 20/10- we zijn een maand verder en geen enkele reactie of betaling van Inbouwvoordeel.nl of Vodelca. Gisteren definitieve aangifte bevestigd is PL2600 voor internet oplichting. jammer dat het zo moet.
Dinsdag 27/10 - Weer een week verder en geen enkele reactie. Wat resterende vragen beantwoord voor de aangifte. Maar dit is werkelijk ongelofelijk. Zo jammer....
Dinsdag 3/11 - Weer een week voorbij zonder enig contact van Vodelca. Echter nu wel iets positiefs onze creditcard maatschappij heeft ingegrepen en het bedrag teruggestort. Dan doen ze in mijn beleving niet als e.e.a. op een juiste manier zou zijn verlopen.
Het blijft onbegrijpelijk dat Vodelca maar door mag blijven gaan met het duperen van mensen. Ik stop deze post.
2 maart 2021 Contact gehad met de politie inzake de aangifte tegen het Vodelca en het niet nakomen van hun afspraken met betrekking tot terugbetaling. Ondanks dat ik schadeloosgesteld ben door de credit maatschappij was het advies de aangifte open te laten staan immers is er van uit Vodelca niets aan gedaan om een oplossing te bieden.

Réponse de Bet Buffoon
Het is dat ik niet een lagere kan geven…
Het is dat ik niet een lagere score kan geven. Beloften worden keer op keer gebroken. Niet eenmaal komt het initiatief van hen vandaan. Wij hadden een Etna Combimagnetron besteld maar kregen geen bevestiging, zelf contact opgenomen en levertijd minimaal 30 dagen. In verband met verhuur kon dat niet dus in overleg met een medewerker de order gecanceld op 4 juli 2020. Er werd aangegeven dat tussen 5-10 werkdagen nodig zou zijn om terugbetaling zou zijn uitgevoerd. Het is nu 17 september tussentijds diverse mailtjes verstuurd en aangedrongen op terugbetaling. Nog steeds geen terugbetaling gehad en gaat toch om 560€. Niet een keer hebben ze de moeite genomen ons te informeren. Onbegrijpelijk dat dit in Nederland kan en mag. Overigens wonderlijk ze hebben geen tijd om te reageren of een bedrag terug te storten maar wel om binnen 2 uur een bezwaar te maken tegen een slechte review.....
3 maart 2021 Contact met de politie gehad inzake aangifte. Ik ben ondertussen schadeloosgesteld niet door Vodelca, daar heb ik niets meer van vernomen, maar door de credit maatschappij.
Overlegd en het advies was dat de aangifte open moest blijven staan omdat de zaak nog niet afgesloten is het bevreemd mij dat dit bedrijf nog operationeel is. Maar goed ik ben benieuwd overigens een wijze les geweest, voortaan check ik de webwinkels altijd op ervaringen en als het ook maar een beetje discutabel is laat ik die mooie aanbieding links liggen......
Eindelijk een fatsoenlijke mail…
Eindelijk een fatsoenlijke mail gekregen met duidelijke uitleg! Had het maar veel eerder gedaan VODELCA had een hoop negatiefs gescheeld. Ik heb er vertrouwen in dat alles goed komt, hopelijk houden jullie je aan je belofte. Succes, dan kunnen we weer gauw 5 sterren geven!
Super slecht bedrijf! niet bestellen!
Heel erg slecht bedrijf! Wij als (Hotel) hebben een vaatwasser besteld op 10 Juli. Tot de dag van vandaag hebben wij nog steeds de vaatwasser niet ontvangen. Nadat wij Vodelca/inbouwvoordeel.nl hebben opgezocht kwamen wij erachter dat wij niet de enige zijn met dit probleem. Meerdere malen gemaild, gebeld en een bericht via de chat gestuurd echter geen reactie. Wij raden iedereen aan hier niet te bestellen!
Goede service en goede communicatie…
Goede service en goede communicatie betreffende vertragingen. Het zijn rare tijden, houd hier dus rekening mee. Als een producent niet kan leveren, kan de winkelier uiteraard ook niet leveren.
Wel betaald wordt niet geleverd
Wel betaald wordt niet geleverd. Als je belt krijg je te horen dat ze na 08-09-2020 bereikbaar zijn en vervolgens wordt de verbinding verbroken. Bel je het andere nummer krijg je een keuze menu (klinkt hoopvol) nr 1 vraag over je bestelling, nadat je deze kiest krijg je te horen dat ze telefonisch niet bereikbaar zijn en keuze 2 en 3 wordt ook de verbinding verbroken. In de chat heb je minimaal 6 mensen voor je en na 1,5 uur zijn er nog steeds 2 voor je. Je kan mailen wordt toch niet opgereageerd. Klinkt zeker als oplichting.
Vodelca; geen geld retour
Vodelca .Ordernummer: 200009549
Zeer slecht !!!
Na een aankoop via de site bleek dat we weken zouden moeten wachten op de bestelde droger. Ondertussen ook de slechte reviews gelezen.
Daarom besloten de aankoop te annuleren en geld terug te vragen. Dit was binnen de 14 dagen dus stond in mijn recht als consument. Via chat en mail werd aan gegeven dat het geld terug gestort zou worden,.
Echter, helemaal niets !! Geen enkel contact. Geen geld retour. Ga me oriënteren op een procedure tegen dit bedrijf om mijn geld te ontvangen. Ook aangifte gedaan.
Bestel hier niks
Bestel hier niks! 8 juni een vaatwasser besteld en betaald. Meerdere malen gebeld en telkens hetzelfde verhaal dat deze volgende week geleverd zou worden maar wat niet is gebeurt. Je ontvangt ook geen enkele mail dat de levering is uitgesteld of wat dan ook, complete radiostilte. Na mails te hebben gestuurd en gebeld te hebben (zijn niet telefonisch bereikbaar) 28 augustus eindelijk via chat bestelling kunnen annuleren. Netjes direct een bevestiging gehad dat mijn geld binnen 5 tot 10 werkdagen terug gestort wordt.
Helaas is er niks terug betaald en inmiddels een mail gekregen dat het bedrijf financieel in zwaar weer verkeerd. Ik ga hiervoor mijn rechtsbijstand inschakelen.
L’expérience Trustpilot