Utrolig ringe proces ifm. åben jobopslag på deres hjemmeside. På grund af fejl fra LinkedIn's system, fik jeg søgt samme stilling to gange indenfor en uge, men gik trods alt videre til udfyldelse af t... Voir plus
Reagerer på henvendelse, bare man er ihærdigt nok og tak for det. Generelt er det en udfordrende branche, men et vigtigt stykke arbejde alle ansatte gør med deres interviews. Savner dog mere respekt... Voir plus
En god måde at udtryk, ens mening på! Samtidig tjener points til gavekort, til senere brug😀
Okay undersøgelse, man bør måske rette lidt i spørgsmålene, når bla papiraviser lukker, så man ikke skal svare på, om man læser dem! Og når spørgsmålene 2 x efter hinanden er næsten enslydende. Så kan... Voir plus
L'entreprise a répondu
Écrit par l'entreprise
Voxmeter A/S er et dansk analyseinstitut, specialiseret i samfundsundersøgelser, markedsanalyse og Customer Experience Management. Vores analyser er blandt andet lavet på baggrund af Voxmeters eget Webpanel, som består af mere end 100.000 panelister og 20.000 virksomheder. Derudover, gennemfører vi også 1000 ugentlige telefoninterviews. Det er igennem disse telefoninterview, vi udarbejder vores populære ugentlige meningsmåling. Vi udfører også hall-tests, afholder fokusgrupper og gennemfører kvalitative interviews. Siden år 2000 har vi desuden udviklet teknologien Catglobe, der effektiviserer produktionen af de klassiske kunde- og markedsanalyser, som samles i en fælles videnshub. Her systematiseres viden efter en metodik kaldet CEM Intelligence, som gør indsigterne anvendelige, både strategisk og operationelt. Systematikken betyder, at den enkelte leder i en organisation altid er på forkant med at igangsætte de rette indsatser rettidigt. Systemet sikrer samtidig høj datakvalitet og validitet i alle undersøgelsesdesigns. Hvis du ønsker en dybere indsigt i det arbejdet vi udfører, er vores hjemmeside det helt rigtige sted at kigge rundt. Her finder du en oversigt over de ydelser vi tilbyder, hvilke typer interviews vi udfører, tidligere undersøgelser vi har udarbejdet, en dybere gennemgang af systemet Catglobe og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig. Du finder os her på hjemmesiden www.voxmeter.dk
Borgergade 6, 1300, København, Danemark
- 70 20 23 24
- support@voxmeter.dk
- voxmeter.dk
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Bliver ved med at ringe mig op har…
Bliver ved med at ringe mig op har spurgt om at blive afmeldt +10 gange.

Réponse de Voxmeter A/S
Mulig relevante spørgsmål og venlig…
Mulig relevante spørgsmål og venlig personale

Gode spørgsmål
Gode spørgsmål. Der må gerne snart komme en undersøgelse omkring kommuner.
NEMT
Spørgsmålene er nemme, at besvare og så bliver man overrasket over, hvor klogere man egentlig bliver på sig selv og ens tanker, vaner m.m.
har stadig ikke modtaget mit gavekort…
har stadig ikke modtaget mit gavekort ,siden d 28 maj får jeg beskeden at i er på sagen .sikke noget rod fra jeres side på voxmeter.

Spam fra Voxmeter
Tre mails fra Voxmeter på under fire timer beviser vist dette firmaet spammer bevidst.
Kl. 11:19, 12:33 og 14:59.
Mit råd: Aldrig sig ja til dem!

Spørgeskemaerne er OK
Spørgeskemaerne er OK, men får nogle gange noget der ikke ligger indenfor mit interesseområde.
Voxmeter Panelets pointshop er så ringe...
Denne anmeldelser er kun møntet på webpanelet, hvor man får rigeligt med spørgeskemaer og kan tjene nogle point. Problemet opstår når man vil indløse pointene, så er der meget lidt på hylden at vælge mellem. Udvalget er med tiden blevet mindre og mindre, hvor der sidste år var en web baseret gavekorts butik med hundredevis af varer man kunne erhverve. Men det ville Voxmeter ikke tilbyde længere, så nu ligner udvalget i pointshoppen, at selv et udpint supermarked det hungersramte Nordkorea har flere vare på hylderne! Man kan så vælge at gemme pointene og håbe der kommer flere muligheder, men her er Voxmeter igen blevet inspireret af Nordkorea, for når der er gået et år, så slettes de optjente point løbende, hvis de ikke er brugt! Det er ikke alle der læser denne betingelse med småt. Så mit råd til Voxmeter Panel, tage jeres egen medicin og lav en brugerundersøgelse blandt jeres panelmedlemmer for at tage en status på tilfredsheden med udvalget i pointshoppen, siden er er så stolte af at lave målinger for kunder, men halter på brugertilfredsheden blandt jeres egne panelmedlemmer. I er jo klar over problemet!

Réponse de Voxmeter A/S
Godt spørgeskema nem at besvare
Gode spørgsmål
Letforståelig og brugervenlig side
Letforståelig og brugervenlig side
Ugentlige politiske meningsmålinger giver mere fyldestgørende billede af udviklingen i det politiske landskab, end de analysebureauer der kun sender noget kvartalsvis
Ringer kl.20:30 om aftenen
Ringer kl.20:30 om aftenen ! Behøver jeg at skrive mere 😵💫