Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Utrolig ringe proces ifm. åben jobopslag på deres hjemmeside. På grund af fejl fra LinkedIn's system, fik jeg søgt samme stilling to gange indenfor en uge, men gik trods alt videre til udfyldelse af t... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Reagerer på henvendelse, bare man er ihærdigt nok og tak for det. Generelt er det en udfordrende branche, men et vigtigt stykke arbejde alle ansatte gør med deres interviews. Savner dog mere respekt... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Okay undersøgelse, man bør måske rette lidt i spørgsmålene, når bla papiraviser lukker, så man ikke skal svare på, om man læser dem! Og når spørgsmålene 2 x efter hinanden er næsten enslydende. Så kan... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Prestataire spécialisé en études de marché

Écrit par l'entreprise

Voxmeter A/S er et dansk analyseinstitut, specialiseret i samfundsundersøgelser, markedsanalyse og Customer Experience Management. Vores analyser er blandt andet lavet på baggrund af Voxmeters eget Webpanel, som består af mere end 100.000 panelister og 20.000 virksomheder. Derudover, gennemfører vi også 1000 ugentlige telefoninterviews. Det er igennem disse telefoninterview, vi udarbejder vores populære ugentlige meningsmåling. Vi udfører også hall-tests, afholder fokusgrupper og gennemfører kvalitative interviews. Siden år 2000 har vi desuden udviklet teknologien Catglobe, der effektiviserer produktionen af de klassiske kunde- og markedsanalyser, som samles i en fælles videnshub. Her systematiseres viden efter en metodik kaldet CEM Intelligence, som gør indsigterne anvendelige, både strategisk og operationelt. Systematikken betyder, at den enkelte leder i en organisation altid er på forkant med at igangsætte de rette indsatser rettidigt. Systemet sikrer samtidig høj datakvalitet og validitet i alle undersøgelsesdesigns. Hvis du ønsker en dybere indsigt i det arbejdet vi udfører, er vores hjemmeside det helt rigtige sted at kigge rundt. Her finder du en oversigt over de ydelser vi tilbyder, hvilke typer interviews vi udfører, tidligere undersøgelser vi har udarbejdet, en dybere gennemgang af systemet Catglobe og meget mere. Vi glæder os til at høre fra dig. Du finder os her på hjemmesiden www.voxmeter.dk

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Noté 4 sur 5 étoiles

Super

Gode og fine undersøgelsesskemaer, dog er ikke alle lige relevante.

14 juin 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Bliver ved med at ringe mig op har…

Bliver ved med at ringe mig op har spurgt om at blive afmeldt +10 gange.

30 mai 2023

Hej Mads

Det beklager vi rigtig mange gange. Det bør ikke være sket! Send mig gerne en mail på oh@voxmeter.dk, så skal jeg sikre mig, at du bliver fjernet fra vores telefonlister.

Noté 5 sur 5 étoiles

Mulig relevante spørgsmål og venlig…

Mulig relevante spørgsmål og venlig personale

26 mai 2023

Hej Freddy

Jeg er glad for at høre vores spørgeskemaundersøgelser falder i god jord hos dig. 😊

Tusind tak for din fine anmeldelse og ikke mindst TAK for at du vil være med til at dele din mening.

Du må have en god dag. 😊

Johan - Voxmeter

NEMT

Spørgsmålene er nemme, at besvare og så bliver man overrasket over, hvor klogere man egentlig bliver på sig selv og ens tanker, vaner m.m.

26 avril 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

har stadig ikke modtaget mit gavekort…

har stadig ikke modtaget mit gavekort ,siden d 28 maj får jeg beskeden at i er på sagen .sikke noget rod fra jeres side på voxmeter.

28 mars 2023

Hej Pia

Mange tak for, at du har besvaret vores spørgeskemaer!

Det er selvfølgelig en fejl, hvis du endnu du ikke har modtaget dit gavekort. Og det beklager vi!

Send en mail til afdelingschef, Emil, på ece@voxmeter.dk, så vi kan få styr på det.

Rigtig dejlig dag til dig.

Fine spørgsmål….

2 avril 2023

Hej Lene

Du må have en god påske. 😊

Spam fra Voxmeter

Tre mails fra Voxmeter på under fire timer beviser vist dette firmaet spammer bevidst.
Kl. 11:19, 12:33 og 14:59.
Mit råd: Aldrig sig ja til dem!

29 mars 2023

Hej Michael

Grunden til vi sender mails til dig er fordi vi gerne vil høre din mening, og jeg er ked af du opfatter det som værende for mange mails.

Vi sender en påmindelse ud til de panelmedlemmer der ikke har besvaret de spørgeskemaundersøgelser de er blevet tilsendt, det er simpelthen bare fordi vi vil gerne sørge for at få så mange besvarelser som muligt, så det bliver så repræsentativt som muligt.

Vi takker for din deltagelse i Voxmeters panel.

Du må have en god påske 😊

Gode spørgeskemaer

Gode spørgeskemaer. Lette at udfylde

23 mars 2023

Hej Niels

Tusind tak for din fine anmeldelse, det sætter vi stor pris på.

Det er skønt at høre du har haft en positiv oplevelse med os og vores panel. 😊

Vi takker mange gange for at du er en aktiv del af panelet.

Du må have en god påske. 😊

Noté 1 sur 5 étoiles

Voxmeter Panelets pointshop er så ringe...

Denne anmeldelser er kun møntet på webpanelet, hvor man får rigeligt med spørgeskemaer og kan tjene nogle point. Problemet opstår når man vil indløse pointene, så er der meget lidt på hylden at vælge mellem. Udvalget er med tiden blevet mindre og mindre, hvor der sidste år var en web baseret gavekorts butik med hundredevis af varer man kunne erhverve. Men det ville Voxmeter ikke tilbyde længere, så nu ligner udvalget i pointshoppen, at selv et udpint supermarked det hungersramte Nordkorea har flere vare på hylderne! Man kan så vælge at gemme pointene og håbe der kommer flere muligheder, men her er Voxmeter igen blevet inspireret af Nordkorea, for når der er gået et år, så slettes de optjente point løbende, hvis de ikke er brugt! Det er ikke alle der læser denne betingelse med småt. Så mit råd til Voxmeter Panel, tage jeres egen medicin og lav en brugerundersøgelse blandt jeres panelmedlemmer for at tage en status på tilfredsheden med udvalget i pointshoppen, siden er er så stolte af at lave målinger for kunder, men halter på brugertilfredsheden blandt jeres egne panelmedlemmer. I er jo klar over problemet!

13 mars 2023

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse.
Vi beklager at udvalget i vores webshop, ikke er faldet i din smag.
Vi forhandler løbende samarbejdspartnere til vores webshop, for at have et udvalg hvor alle kan finde noget som de syntes er spændende.
Det er korrekt at point har en forældelsesfrist. Når panelmedlemmers point udløber, donerer vi alle forældet point til velgørenhed. Sidste år donerede vi samlet mere end 1.3 mio. kr. til velgørende formål.
Selvom du ikke har fundet noget som fanget din interesse endnu, håber vi at du finder noget der er interessant for dig.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller kommentarer til os, er du velkommen til at tage fat i os på support@voxmeter.dk.

Hav en god dag 😊

Ringer kl.20:30 om aftenen

Ringer kl.20:30 om aftenen ! Behøver jeg at skrive mere 😵‍💫

21 février 2023

Hej Kristian

Vi forstår godt, at det kan være irriterende at blive kontaktet i løbet af aftenen, men det er desværre nødvendigt for os for at sikre, at vores undersøgelser er repræsentative for befolkningen.

Vi arbejder for at sikre, at alle har mulighed for at deltage i vores undersøgelser. Og folk arbejder på forskellige tidspunkter i løbet af døgnet. Nogle kan bedst fanges om aftenen, og nogle kan bedst fanges om dagen.

Hvis du ønsker at vi i fremtiden ikke kontakter dig, er du velkommen til at sende os en e-mail med dit nummer, så sørger vi for at du ikke hører fra os igen. Det kan du gøre på support@voxmeter.dk

Rigtig god dag!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus