3,7

Moyen

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Set šalica za espresso, Pilar, Blomus

Kupljen Set šalica 3x2 za espresso s tanjurićima Pilar, Blomus, bež nijansa.
1. Odstupanja u boji: Sva tri seta (ukupno 6 šalica i tanjurića) dolaze u značajno različitim nijansama boje
2. Nepravilan oblik: Tanjurići su izrazito neravnog oblika.
Jako loše za taj iznos!

22 janvier 2026

Poštovana Dražena,
Žao nam je što proizvod nije bio u skladu s vašim očekivanjima. Razumijemo koliko može biti razočaravajuće kada boje ili oblik ne odgovaraju onome što ste očekivali, posebno kod ovako pažljivo odabranih setova.
Kako bismo vam olakšali situaciju, podsjećamo da uvijek imate mogućnost besplatnog povrata proizvoda putem naše aplikacije, ukoliko smatrate da kvaliteta ili odnos cijene i kvalitete nije zadovoljavajući. Na taj način želimo osigurati da vaša kupovina bude sigurna i da se osjećate zadovoljno s odabirom.
Vaš Westwing tim

Everything was good except delivery

Everything was good except delivery. The TV stand came damaged and it took them 3 weeks to arrange the return of the product.

20 novembre 2025

Hi Mihovil,
We’re very sorry to hear that your TV stand arrived damaged and that it took so long to arrange the return. We completely understand how frustrating this must have been, and this is certainly not the experience we want for our customers.
We truly appreciate your patience throughout this process and are taking your feedback seriously to improve our delivery and handling procedures in the future. We hope that your next experience with us will be seamless and much more positive.
Your Westwing team

Sve je super.

27 novembre 2025

Réponse : Westwing

Hvala vam puno na vašoj recenziji, Marta!
Drago nam je čuti da je sve bilo super. Radujemo se što ćemo vas ponovno inspirirati prilikom vaših sljedećih kupovina!
Vaš Westwing tim

Kupila vec ne znam koliko artikala

Kupila vec ne znam koliko artikala! Dostava brza , artikli vrhunske kvalitete. Prezadovoljna sam!

8 novembre 2025

Réponse : Westwing

Hvala vam puno na vašoj recenziji!
Drago nam je čuti da ste zadovoljni brzinom dostave i kvalitetom naših proizvoda. Vaše oduševljenje nas jako veseli i nadamo se da ćemo vas i ubuduće inspirirati za sjajne kupovine!