Wolt Avis

TrustScore 1 sur 5

1,2

Vi bestiller igjennem et pizza plass i Oslo, første bestille står pludselig levert, uten at bestillingen er levert til oss, vi får beskjed at Wolt buddet formentlig har stjålet vår pizza! Vi får en ny... Voir plus

Wolt var greit før, forventet aldri mat rett fra frityren men iallfall over 60c I de siste 4 bestillingene jeg har hatt så har maten stått å ventet på å bli hentet og sjåfører som skal til narni... Voir plus

Har brukt de i flere år og mange ganger har det gått fint. Flyttet til en ny adresse og da begynte problemet. De finner ikke frem til døren selv om det er tydelig beskrevet og kundeservice skyld... Voir plus

Her får man ødelagt mat som man bruker mye penger på. Selv om man betaler ekstra for å få maten hit uten andre stopp så klarer de elendige budene til Wolt å ødelegge maten på turen. Godtar ikke delvi... Voir plus

1. Service de livraison

Écrit par l'entreprise

Wolt is the one app for discovering and getting great food and retail in your city. Find the best venues in town, send your order with a couple clicks only. Choose between delivery or picking it up yourself.

Mauvais

TrustScore 1 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

133 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Helt forferdelig kundeservice som…

Helt forferdelig kundeservice som nekter å refundere mer enn 25% når man ikke mottar hele bestillingen. Fikk ikke dip jeg hadde bestilt til nuggets fra McDonalds, men de nekta å refundere mer.

Hvis man får en BigMac uten salat og ost, får man sikkert ikke mer enn 20% refundert heller

10 janvier 2026

Stort sett vært fornøyd lenge

Stort sett vært fornøyd lenge. Nå skuffer desverre flere bud, oftere. Har nå blitt wolt+ kunde, men etter jeg oppgraderte har det blitt verre med leveringene. Budene har alltid mange oppdrag, og man ser budene kjøre på kryss og tvers lenge før du får din levering. Jeg tipser alltid lite eller ingenting, i og med at Wolt har løsningen at du kan øke tipsene etter leveringen er unnagjort. Den har ikke blitt økt på lenge desverre. Heldigvis har kundeservice vært veldig hjelpsomme! De har ventet i chat med meg til maten har kommet. Hvis det da ikke har vært i orden, har jeg fått hjelp! Så jeg ønsker å rose de kundebehandlerne jeg har hatt! De var meget profesjonelle, og hjalp meg når det gikk galt. Men Wolt må finne en løsning rundt sjåførene. De tar for mange oppdrag av gangen, og halve tiden tror jeg ikke de bruker disse varmeboksene heller. Kanskje Wolt bør begynne med "mysteri shopper" eller stikkprøver?

9 janvier 2026

Bestilte fra McDonalds å se hadde sølt…

Bestilte fra McDonalds å se hadde sølt drikken i posen å Maten var kald å det værste er den kundeservicen som ikke tror på meg når du ser tydelig på bildet at de har sølt å de gidder ikke å gi refundering. Kommer aldri til å bestille igjen her ifra🤬

8 janvier 2026

Wolt sendte ut feil bestilling

Wolt sendte ut feil bestilling. Da det tydelig er en feil i systemet når man trykker på gjenta tidligere bestilling. Å når jeg kontaktet kundeservice så får man ikke refusjon. Eller lagt inn en ny bestillig.

Hyggelig bud. Men hjelper lite når wolt som leverer gjør feil.

Anbefaler ikke å bestille fra wolt.

Bestill heller direkte fra restaurantene.

3 janvier 2026

Maten er svært sjelden varm

Maten er svært sjelden varm, men ved denne anledningen så kald att jeg måtte varme den opp igjen. Ved kontakt med kundeservice får jeg beskjed om å kontakte restauranten... Jeg har ikke bestilt maten fra restauranten, men fra Wolt!!

20 décembre 2025

Utrolig dårlig service og bud

Utrolig dårlig service og bud. Leverer hverken mat på døren eller får penger tilbake etter at bud ikke leverer mat. Jeg endte opp med å betale for mat som ikke ble levert på døren. Fikk heller ikke penger tilbake.

26 décembre 2025

Bestilt mat i kveld

Bestilt mat i kveld. Budet stoppet nede i veien og ikke kom opp. Sto der i 15 min og kansellerte ordenen. Han ble sett sittende i bilen og spise opp maten. Akkurat det samme skjedde for noen uker siden også. På support sa dem at veien opp til meg var ufremkommelig og beklaget med 50 kr kupong på neste kjøp. For noen svin som jobber for dere!!!!!!!!!!

23 décembre 2025

Rett og slett dårlig

Begynte å betale for abonnenten. Men, i det siste har maten alltid blitt levert godt over en time. Du får en tulle forklaring på ditt og datt. Jeg Krever kompensasjon. Men, de vil vente å se om maten er kald eller dårlig. De gidder ikke å ta ansvar for seg levering. De har også begynt med prioritert levering. Det går utover din levering. I dag slettes hele Wolt...

23 décembre 2025

Maden er leveret kold flere gange

Maden er leveret kold flere gange, på trods af at leveringen var på 610 meter afstand.
Da jeg senest bad om refund, ville Wolt kun refundere for transporten, men ikke for maden.
Det er sidste gang at jeg har benyttet Wolt

22 décembre 2025

Helt forferdelig service

Helt forferdelig service. Jeg og min samboer bestilte mat via wolt. Det sto at leveringstiden ville ta 20min. Det er greit det kan være litt forsinkelser men når vår bestilling ikke kom før 50min!! etter bestilling er dette uakseptabelt. Vi tok kontakt med kundeservice men de var bare vansklige. Først tilbydde de å betale tilbake leveringskostnadene som var på 0kr! Noe vi ikke godtok, siden vår mat var kald og ‘’soggy’’. Det endte med at vi ikke fikk noen refundsjon og måtte lage noe selv med det vi hadde hjemme. Kommer aldri til å bruke wolt igjen, møkkafirma. Dårlig service og tjenester. Sjåføren var hyggelig da.

21 décembre 2025

Budene ringer og maser om å komme ut

Da var det nok en gang Wolt ikke leverer på inngangsdøren, men ringer meg opp og nesten forlanger at jeg skal komme ut for å møte budet - som jeg har betalt for å få levert på min dør uten Wolt-baggen. Dette skjer gjentatte ganger, dog noen få ganger kommer budet uten å ringe. Jeg må så bruke nøyaktig en time å "chatte" med en ansatt som gir meg bare kr. 27 for bryderiet - når pizzaen min er blitt kald i tillegg... Levert lunken og siden jeg ventet med å spise for å chatte med kundeservice- som var veldig treg fordi det var stor pågang - så ble den jo kald. Så må jeg forholde meg til at budet også "forteller på sin måte". Jeg har vært her mange ganger, t.o.m. prøvd å ta det med driftslederen, men ingen forbedring skjer. Wolt er like dårlig som Foodora: du betaler for en tjeneste å få levert maten varm på døren din, og at vi bare kan lense oss tilbake, men det blir heller et svik mot oss kunder som i tillegg når vi må bruke tiden på noe annet enn å spise/nyte maten - som i mellomtiden blir kald.

20 décembre 2025

Mat kom 1 time og 10 min etter den var ferdig laget, ingen refund

Vi er en familie på 3 der alle ligger syke før jul (som alle andre om dagen) og valgte det mest lettvinte - å få mat hjem på døra.
Bestilte fra McDonald's (som ligger 3 min unna, men som sagt er vi syke og sofaliggende).
Sjåføren hadde en annen levering før vår skulle bli levert, og det er ok, pleier ikke ta altfor lang tid.
Denne gangen fikk jeg varsel kl. 16:20 om at maten var klar og på vei til oss snart (etter den andre leveringen). Etter å ha fulgt med i appen og sett at sjåføren først kjørte helt på andre siden av byen, og videre rundt på andre siden av hele elva i Skien, for så å kjøre tilbake til andre siden av byen igjen, for så å levere en bestilling i nabolaget mellom McDonald's og huset vårt, så kom maten til slutt.
Vi fikk maten vår 17:30, altså 1 time og 10 min etter at maten var ferdig laget!! Fra McDonald's!!
Som om ikke det ødela kvelden nok når vi er syke og har en sulten datter på 5 år (jeg måtte selvfølgelig fikse annen mat til oss), så var jeg i chat med kundeservice fra 17:30 til ca. 19:00 og diskuterte, og det eneste vi får tilbake er under halvparten av pengene vi brukte.
Jeg har skjermbilder av hele chatten og kommer til å finne en måte å gå videre med dette på.
Alle skjønner at mat som er laget hvor som helst, men spesielt fast food, ikke holder seg i over 1 time. Kvaliteten minsker etter få minutter. Brusen var død og varm, milkshaken til dattera vår var ikke lenger milkshake.
Jeg har aldri hatt så store problemer med Wolt tidligere, og jeg har alltid fått tilbake hele summen.
Ikke denne gangen.
Verste opplevelsen noensinne, vi kommer aldri til å gi Wolt mer penger igjen. I dag gikk de langt over grensa.

19 décembre 2025

Veldig dårlig opplevelse

Veldig dårlig opplevelse. Brukte først 30 minutter ekstra enn det personen skulle, og så manglet bestillingen masse. Jeg måtte likevel betale, selv om jeg fikk feil vare.

14 décembre 2025

Fikk ikke alt det jeg bestilte

Fikk ikke alt det jeg bestilte, da jeg klaget på dette istedenfor og ordne betalingen ble det satt på ekstra på faktura dette er noe lureri har ikke tenkt og bruke wolt igjen kommer ikke til og anbefale dette til noen jeg kjenner !

13 décembre 2025

Bestilte mat

Bestilte mat, mem de hadde ikke nok bud, så det tok så lang tid at maten var iskald og vassen. Løsning, 20 % rabatt. Siste gang jeg bestiller noe via Wolt!! De tar ikke ansvar for sin egen uduglighet!!

10 décembre 2025

Dårlig

Skulle på et møte med skolen etter skoletid og fikk ikke tid til å komme hjem å spise før møtet. Dermed bestiller jeg fra Macdonalds via wolt. Hatt grei opplevelse tidligere, dermed denne gangen hvor jeg bestilte kl 15:30 og det sto at levering skulle ta mellom 20-30 min. Macdonalds ligger 4 minutter unna skolen. Etter 2 timer og 30 minutter har jeg fortsatt ikke fått maten. Møtet er over innen den tid.

9 décembre 2025