Vi bestiller igjennem et pizza plass i Oslo, første bestille står pludselig levert, uten at bestillingen er levert til oss, vi får beskjed at Wolt buddet formentlig har stjålet vår pizza! Vi får en ny... Voir plus
Wolt var greit før, forventet aldri mat rett fra frityren men iallfall over 60c I de siste 4 bestillingene jeg har hatt så har maten stått å ventet på å bli hentet og sjåfører som skal til narni... Voir plus
Har brukt de i flere år og mange ganger har det gått fint. Flyttet til en ny adresse og da begynte problemet. De finner ikke frem til døren selv om det er tydelig beskrevet og kundeservice skyld... Voir plus
Her får man ødelagt mat som man bruker mye penger på. Selv om man betaler ekstra for å få maten hit uten andre stopp så klarer de elendige budene til Wolt å ødelegge maten på turen. Godtar ikke delvi... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Wolt is the one app for discovering and getting great food and retail in your city. Find the best venues in town, send your order with a couple clicks only. Choose between delivery or picking it up yourself.
Kongens gate 4, 0153, Oslo, Norvège
- marketing.norway@wolt.com
- wolt.no
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Kold mad
Jeg bestilt noget mad, på grund af chaufføren ik ku find rundt modtog jeg kold mad. Virkelig ik særlig lækkert og det eneste jeg får afvide gennem support er de vil give mit feedback videre
HELT FORFERDELIG IKKE BRUK DENNE…
HELT FORFERDELIG IKKE BRUK DENNE TJENESTEN. De kom 1 time sent, fikk ikke refundert hele beløpet, iskald mat. Det eneste jeg fikk tilbake var 49 kr.
Wolt Tromsø-kald mat
Wolt Tromsø: Maten var kald, kald hamburger og pomme fritt er ikke godt. De skyldte på restauranten. Aldri med.
Helt sinnsykt dårlig leveranse
Helt sinnsykt dårlig leveranse. Rakk ikke få mat før vi måtte av gårde på konsert.
Vi hadde over 2 timer til å få mat.
En hyggelige kveld ble til irritasjon.
IKKE BRUK WOLT!
Vi bestilte 2 pizzaer fra Galaxy via…
Vi bestilte 2 pizzaer fra Galaxy via Wolt. Den skulle leveres 17:58. Den kom 18:02, alt i alt ikke så ille om maten ikke var iskald, bokstavelig talt.
Vi prøver å få igjen noen penger for dette. 600kr for 2 pizzaer + tips er det vi måtte ut med. Tipsen er våres feil. Vi fikk 20% tilbake i woltkreditt. Det er skammelig. Maten er kald, ikke en antydning til lunk en gang.
I tillegg mener leder på søndag 23. november 2025 at maten var levert 12 minutter før tiden. Har da budet lyvet? Vi har jo alt svart på hvitt med ringeklokkekameta via Verisure og alt så vi tar det videre. Men kan ikke anbefale fler og koste på seg litt ekstra for å få mat tilbringt av dette firmaet.
Wolt=scam
I ordered some food from this company, food was really cold when it got here, so i contacted custommer support.
On a 400kr order i only get 71kr back, and only in wolt credits, so i loose money and what little i get back i am forced by wolt to spend in theyr app on a new purchase.
Congratulation Wolt, you have lost me as a custommer forever, i have deleted the app and will tell everyone you are the worst app to order from in Bergen,
Fikk kald og ødelagt mat fordi budet…
Fikk kald og ødelagt mat fordi budet skal levere til 2-3 andre stopp og med det leverer maten 30-40 min senere enn forespeilet.
Klager til kundeservice og blir avspist med 20% refusjon. Det holder ikke for et ødelagt måltid for noe man selv ikke kan noe for og som er helt og holdent Wolt sitt ansvar.
Aldri mer Wolt. Forferdelig kundeservice.
Jeg bestilte 3 menyer fra McDonalds…
Jeg bestilte 3 menyer fra McDonalds gjennom Wolt på bursdagen til sønnen, da den kom så manglet chipsen fra den ene menyen. Så jeg klagde, og de tilbydde meg wolt kreditt tilsvarende chipsen som manglet, men man får jo ikke bestilt en ny chips uten å bestille for minst 200,- i appen deres! Så det endte med at vi måtte kjøre til McD selv å kjøpe chips til datteren. Så ikke bare betalte vi for å få maten levert…vi måtte kjøre selv også å kjøpe en ny chips! Så bare styr og stress! Jeg takket nei til wolt kreditt og de refunderte da 45,- for chipsen! Har hatt en del uheldige opplevelser med levering nå, så kommer til å kjøre selv å få i mat herretter!
Wolt leverer kald mat
Jeg bestilte butter chicken som var kaldere enn lunken da den ankom. Jeg klaget til Wolt og de sa at de ikke kunne gi noen refusjon fordi jeg fikk maten før estimert tid. Det betyr at Wolt mener jeg lyver og at de ikke tar ansvaret for leveransen overfor kunden. Jeg sletter min profil og kommer ikke til å bruke dem igjen. Dette var Wolt Tønsberg men de henviste til sine retningslinjer
I received terrible customer service
I received terrible customer service. They sent my order incorrectly, and on top of that, they neither sent the food correctly nor refunded my money. I do not recommend buying through this app. My order was from Happy Sushi. Very bad service.
Levering er ofte veldig treg
Levering er ofte veldig treg, tar ofte 40 minutter etter bestilling er godkjent bare for å få et bud, somregel skal dette budet innom flere stopp på veien også. Har vært borti med prioritets levering at budet fortsatt leverer bestillinger på veien. Totalt uakseptabelt. Dårlig service. Alltid kald mat.
Overpriced and poor customer service.
I’ve noticed that Wolt’s customer service is often not very helpful. Many times, the problem comes from the restaurant or the delivery driver, but Wolt should still have better protocols in place to handle these situations. It feels like customers end up taking the loss, even when it’s not their fault.
Har nettopp blitt svindlet av Wolt
Har nettopp blitt svindlet av Wolt. Rent konkret ble en stor Peppes Pizza bestilt der Wolt forsøkte å levere en liten pizza. Dette ble ikke akseptert og Wolt nektet å rette opp feilen. De nekter også å refundere innbetalt beløp. Oppfatter derfor dette som svindel.
Bestilte mat via en restaurant jeg…
Bestilte mat via en restaurant jeg kjenner godt som har god mat men hjelper ikke når sjåføren ikke finner frem selv om ingen andre har problem, var ute og så etter han også. Han måtte få hjelp av restauranten som kjenner meg godt. Da han endelig kom var jo maten blitt kald og seig, Wolt tilbød meg 29 kr i refusjon noe som jeg takket nei til og det blir ingen fler bestillinger fra meg. Restauranten har egen sjåfør som kjører ut og som jeg bruker men tenkte jeg jeg skulle prøve Wolt denne gangen som ikke var vellykket.
Wolt tok pengene
Wolt tok pengene, men leverte aldri.
På kundeservice var det en som fikk stotret fram at han snakket mest arabisk, ekstremt dårlig norsk og forsto ikke noe av det jeg sa ellers.
Kunne heller ikke engelsk.
Restauranten fortalte at maten ble hentet, men den som hentet ikke hadde noe som identifiserte ham som en fra Wolt.
ikke mulig å få kontakt med…Hinsides elendig firma uten service eller noe som helst
ikke mulig å få kontakt med kundeservice, budet sa han var utenfor, det var han ikke, ingen unnskyldning, ingen beklagelse, ingen service, drittfirma, styr unna!
You shouldn’t give your money to Wolt. Here are the reasons WHY NOT TO INVEST YOUR MONEY IN WOLT
You shouldn’t give your money to Wolt. Here are the reasons why not to use Wolt:
Cold food, unkind courtiers and after all - money you invested in the company, Wolt will NEVER be grateful for - you do not event get a refund.
Why won’t you get a refund from Wolt?
Because of their sudden «rules» you NEVER known about and NEVER signed up for.
There are other companies you could try, and never again come back to Wolt.
Fy søren
Fy søren, makan til dårlig service skal du lete lenge etter(håper jeg), for dette er ikke bra!
Får estimert 20-35 min men så tar det over 60minutter for at maten kommer, og den var ikke god engang. Mulig at det var fordi ventetiden og den dårlige kundeservicen man fikk resulterte med uro og ubehag i magen istedenfor. Enten så må dere få en bedre ordning som bidrar med et bedre samarbeid med restaurantene eller så må dere faktisk steppe opp med kundeservicen, fordi det her er virkelig elendig.
Kald mat og uhøflig bud
Kald mat og uhøflig bud. Burger kom etter 1 time, fulgte ruten og så han var innom x antall steder før han kom til meg. Fikk refundert 20% av uspiselig mat. Budet ville jeg skulle komme ut til veien selv om jeg bestilte levering og gjensetting ved døren. Ringer og maser ved hver levering og orker ikke å gå ut av bilen.
Ville egentlig gi null stjerner her.
Ville egentlig gi null stjerner her.
Værste opplevelsen jeg har hatt med kundeservice noen gang.
Får levert kald mat som er tørr og virker som den har ligget fra gårsdagens rester. Sender klage på dette og blir bedt om å vente i opp til 48 timer på svar, dermed nekter de å gi noe som helst kompensasjon for de mener dette er sånn det skal være. Kald cheddar som fortsatt er firkanta og stiv, og brødet er tørt og ekkelt. 🤮 men dette er tydeligvis helt opp til deres standard. Latterlig, jeg har fått levert mat fra McDonalds tusenvis av ganger og jeg veit åssen det skal være. Man skal få varm mat og mykt brød. Dette ble bestilt rett etter åpningstid og jeg skjønte fort at dette må være gårsdagens resten slik den ble servert.
Makan på dårlig kundeservice.
Har sagt opp wolt abonnement. Blir bare foodora fremover.