Wolt Avis

TrustScore 1 sur 5

1,2

Vi bestiller igjennem et pizza plass i Oslo, første bestille står pludselig levert, uten at bestillingen er levert til oss, vi får beskjed at Wolt buddet formentlig har stjålet vår pizza! Vi får en ny... Voir plus

Wolt var greit før, forventet aldri mat rett fra frityren men iallfall over 60c I de siste 4 bestillingene jeg har hatt så har maten stått å ventet på å bli hentet og sjåfører som skal til narni... Voir plus

Har brukt de i flere år og mange ganger har det gått fint. Flyttet til en ny adresse og da begynte problemet. De finner ikke frem til døren selv om det er tydelig beskrevet og kundeservice skyld... Voir plus

Her får man ødelagt mat som man bruker mye penger på. Selv om man betaler ekstra for å få maten hit uten andre stopp så klarer de elendige budene til Wolt å ødelegge maten på turen. Godtar ikke delvi... Voir plus

1. Service de livraison

Écrit par l'entreprise

Wolt is the one app for discovering and getting great food and retail in your city. Find the best venues in town, send your order with a couple clicks only. Choose between delivery or picking it up yourself.

Mauvais

TrustScore 1 sur 5

313 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

133 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

SELGER HELSEFARLIG MAT PÅ WOLT MARKED

Nå forstår jeg de dårlige anmeldelsene!!! Solgte oss mat fra Wolt marked som stinker muggen gammel papp og nekter å refundere. Skriver bare det ikke er noe galt for de har sjekket i butikken, som om de har tint den, luktet og spist den, Neppe! De selger den videre som om ikke noe er galt. Dette er en sak for Mattilsynet! Vi har tatt vare på maten som bevis men de nekter å hente den, la den tine og lukte på den🤮 Trekker tilbake de 5 stjernene og den fine anmeldelsen jeg skrev. Takk for oss!

Har brukt 25.000 på Wolt og de krangler på 600kr, latterlig! Den siste mailen har de ikke besvart, lukker saken som ferdig uten at den er det. Påstår den ikke kan åpnes. Useriøst opplegg, styr unna!

KUNDESERVICE EKSISTERER IKKE, DE BARE AVSLUTTER SAKEN OG BLOKKERER DEG! Ikke handle her!!!

De forventer jeg skal betale regningen på klarna, så nå håper jeg klarna er mer seriøs. Betaler ikke for uspiselig helseskadelig mat.

Provoserende artikkel i avisen i dag, dere skal få igjen. Kom å hent varene da om dere tror vi lurer dere!! Jeg har de enda som bevis!» Vi har det jeg (helt subjektivt) mener er Norges beste kundeservice her på kontoret som håndterer tusenvis av henvendelser i uken, sier Christian Kamhaug.»

PROVOSERENDE OG ER DET DERFOR DERE HAR 1,2 I SCORE HER -OG IKKE SVAREE HER INNE???

Anbefaler alle å gå til motsvar i media!

11 septembre 2025

Dårligste kundeservice jeg har noen…

Dårligste kundeservice jeg har noen gang opplevd, skulle ikke vært lovlig.

De hentet maten, kjørte av sted ut av byen i motsatt retning (support hevder jeg har satt pin på feil plass, men dette er dokumentert feil) og kansellerte orderen etter 1 time og 30 minutter på en 25-30 minutters bestilling.

Support sier de ikke kan gjøre noe, nekter for å la meg snakke med noen som kan gjøre noe. Kan se ut som at budet potensielt har stjelt maten.

25 septembre 2025

Wolt må bli bedre.

Vi bestiller enkelt og greit en pizza, og vi venter spent på leveransen i over én time. Men den blir kansellert pga. manglende bud, i Bergen, kl. 00-noe, i Norges 2. største by. Så hva er egentlig vitsen med Wolt? Det fungerer kanskje greit på dagtid, men når du virkelig trenger det, så er det funksjonelt ute av drift? Wolt, ta gjerne kontakt med meg, så kan vi finne ut av hvordan dere kan bli bedre.

21 septembre 2025

Jeg bestilte mat på wolt så var det kun…

Jeg bestilte mat på wolt så var det kun den ene bestillinga som gikk gjennom som jeg fikk. men fra den andre ble pengene trukket. men der fikk jeg ikke maten. jeg kontaktet wolt å sa ifra at pengene har blitt trukket med at det oppsto en feil. da får jeg høre at pengene bare er reservert å at de kan kansellere den å da skal jeg få pengene tilbake å kunne bestille på nytt. så sier dem at jeg skal prøve å bestille på nytt men det fikk jeg ikke gjort siden jeg ikke har fått pengene tilbake. nå får jeg bare høre at det er banken som må fikse opp i dette å jeg har mistet 400kr å ikke fått noe mat

20 septembre 2025

Svindelselskap, scam!!!

Hvis man kunne gitt minus-stjerner, så hadde Wolt fått det uten tvil. Dette selskapet er et skoleeksempel på hvordan man ikke skal drive en tjeneste.

Matkvaliteten er mildt sagt elendig, det som ble levert bar preg av å ha reist halve Norge før det nådde frem, og resultatet er lunken, slapp og skuffende mat som ikke står i stil til det man betaler. Det er et lotteri hver gang, og du vinner aldri.

Kundeservice er i en klasse for seg, men på den verste måten. Det er nesten som de går inn for å gjøre opplevelsen så frustrerende som mulig. Å få hjelp er håpløst, svarene er arrogante, og de ansatte fremstår mer hovne og nedlatende enn serviceinnstilte. Som kunde føler man seg verken ivaretatt eller respektert, snarere tvert imot.

Ser man på ratinger rundt om, er det tydelig at dette ikke bare er enkelthendelser, Wolt rangeres konsekvent helt i bunnen. Mange omtaler dem som et av Norges dårligste selskaper, og det er vanskelig å være uenig når man opplever hvor svakt de leverer på alle fronter.

Wolt er rett og slett en katastrofe. Dårlig mat, elendig kundeservice og ansatte som opptrer hovent og uprofesjonelt. Hvis du har lyst til å kaste bort tid, penger og humør, er dette selskapet for deg. Hvis ikke, styr unna.

29 août 2025

Mye rot m Wolt for tiden.. (sept 25)

Vært svært fornæyd med Wolt til nå, men nå er det veldig mye rot med leveringene. Mange nye bud som knapt snakker engelsk.. 🙃🙃 Og veldig sen levering, budet kom etter 1,5 time og hadde da med seg feil ordre..

8 septembre 2025

Væskeskadet mat, dårlig hjelp fra kundeservice.

Vi har nå flere opplevelser av våt og kald mat preget av oppsmuldret papir og soggy mat som følge av lekkasje av brus i posene fra McDonald's over tid. Full forståelse for at uhell skjer, men hjelpen fra kundeservice virker utebli. Tung prosess med bevisførsel i form av bilder for å få skadede produkter refundert i form av Wolk-credit. Vi forventer bedre enn dette. For det første, hva skal vi spise når maten ikke er spiselig. Ved en ny bestilling betaler vi ekstra avgifter og pålegges manuell prosess med bestilling og håndtering på egenhånd når vi egentlig skulle ha en koselig kveld sammen. Bildene vi sendte inn viste tydelig katastrofal skade, typ at maten ikke var mulig å spise. Likevel måtte de ha bilde av hvert eneste produkt for å få hjelp.

31 août 2025

Bestilte mat budet hadde ikke levert…

Bestilte mat budet hadde ikke levert maten til meg og trukket levert på appen. Kontakter deretter kundeservice for ikke svar etter 30 min skriver de tilbake at de skal ta konktakt med budet. Har ikke fått svar ennå har gått en hel dag nå

30 août 2025

De er ubrukelige

De er ubrukelige. Står det skal ta 30 min, to timer senere og ingen mat. Blir meningsløst å bestille.

29 août 2025

Food came cold

Food came cold, from restaurant 1.5km away from me. It was not first time and customer service respons was that thay can do nothing. U need to eat this cold food and take 85kr refund! That's joke. I use wolt long time and now I finish! Never again!

24 août 2025

0 stjerner.

Elendig service. Klarer ikke å levere maten heller ikke å ordne opp skikkelig etter seg. Anbefales sterkt å styre!

23 août 2025

Sen levering og kald mat

Wolt leverte på over en time, pizzaen var kald og smakte papp (og den er vanligvis god). Så gir de meg 20% kreditt på kjøpet. Det er ikke godt nok. Ikke bruk Wolt.

21 août 2025

Jeg hadde gratis periode med Wolt+ også…

Jeg hadde gratis periode med Wolt+ også hadde jeg kansellert også blir jeg trokket og support nekter og gi refusjon på trekket og dette fortjener ikke en stjerne engang fordi her skal jeg aldri ta bestillinger fra igjen anbefaler IKKE WOLT!

12 août 2025