I have used three of your vans over the past few weeks. While the first two were older vehicles, they were functional and had working air conditioning. However, my experience yesterday was te... Voir plus
Lisez les avis des autres
Wij komen al jaren bij Adrem, loopt altijd soepel dus zijn super tevreden! Goede service, klantvriendelijk en de auto’s zijn altijd in orde, genoeg keus in diverse maten. Gisteren weer 1 gehuurd, van... Voir plus
Wat een vriendelijke mensen en alles goed geregeld top bedrijf zou het aan iedereen aanraden dank u wel voor de goede service
Wederom een auto gehuurd bij Adrem Autoverhuur in Utrecht en ben ontzettend tevreden over de hele ervaring. Het reserveringsproces was eenvoudig en duidelijk, en bij aankomst werd ik hartelijk ontva... Voir plus
Demande des avis aux clients
A répondu à 85 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Goede service en snelle behandeling
Goede service en snelle behandeling! Goede bus gehuurd.

Supersnelle uitgifte
Supersnelle uitgifte, onwards spitsuur, bus was prima, aanrader

Réponse de Adrem Verhuur Utrecht
Ik ben vriendelijke en hartelijke…
Ik ben vriendelijke en hartelijke ontvangen door Adrem. Ben er blij en zal zeker me vrienden en kennissen Adrem aanraden

Fantastische service
Fantastische service, makkelijk sleutels inleveren en een prima onderhouden busje.
Een aanrader voor iedereen: familie, vrienden en kennissen.
Zelden zo'n prettig autoverhuur bedrijf meegemaakt.
Herman

Réponse de Adrem Verhuur Utrecht
Goeie service en vriendelijk personeel
Goeie service en vriendelijk personeel! Alles goed geregeld, zeker een aanrader.

top bedrijf
top bedrijf, relaxte mensen, goedkoop, eerlijk en een grapje kan gemaakt worden. beste ervaring tot nu toe met een auto of bus huren

Prima verhuurbedrijf
Prima verhuurbedrijf. Doen niet moeilijk om de kleine dingetjes en de busjes die ze verhuren zijn prima in orde. Zeker een aanrader.

Kei fijn bedrijf
Kei fijn bedrijf, fijne medewerkers & makkelijk rijdende bus. En de prijs, dit wil je hebben!

Incredible service
Incredible service, impecable van, and a very smooth transition by asking extra days. Really afordable prices in comparison to other places. Returning the van was also very easy. Amazing friendly English (and Dutch of course) speaking staff. Thanks so much and will definitely rent again from here!

Réponse de Adrem Verhuur Utrecht
Ik heb hier al meerdere keren een auto…
Ik heb hier al meerdere keren een auto gehuurd en ben elke keer zeer tevreden over de service. De reservering is altijd snel en eenvoudig te maken, en het ophalen en inleveren van de auto verloopt vlot en efficiënt. Het personeel is altijd vriendelijk en professioneel, en de auto's zijn netjes en in goede staat. Ze doen wat ze beloven en ik heb nog nooit onverwachte kosten gehad. Ik kan autoverhuurbedrijf Adrem van harte aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare autoverhuurder."

Réponse de Adrem Verhuur Utrecht
Afgelopen maandag een bus gehuurd bij…
Afgelopen maandag een bus gehuurd bij Adrem, dit was stel op sprong aangezien ik binnen een dag een bus nodig had. Wat ben ik fantastisch geholpen en op een zeer correcte manier behandeld. De bus was fantastisch en boven verwachting. Ik heb de prijs gegooled bij andere leveranciers maar Adrem sprong er qua prijs boven uit, goedkoop en een zeer professioneel bedrijf

Réponse de Adrem Verhuur Utrecht
Supper aardig personeel en goed…
Supper aardig personeel en goed geprijst ben er al jaren klant toppers

Réponse de Adrem Verhuur Utrecht
Zeer goede verhuurservice voor wagenpark!
Zeer goede, super vriendelijk en attent personeel.
Van aanvraag tot uitgifte.
Ze zijn snel en correct en geen chagrijnig personeel!
Het personeel en administratie communiceren heel goed met de klant. TOP!
Het personenbusje dat wij hadden gehuurd, was nog nieuw!
Schoon van buiten en van binnen. Keurig, zoals het hoort!!
Zuinig in het verbruik (als je maar rustig rijdt!) Zelfs een navigator zit er op het dashbord.
Echt prachtige personenbussen die ze hebben voor de uitleen.

Réponse de Adrem Verhuur Utrecht
Vriendelijk geholpen en goede services
Vriendelijk geholpen en goede services. En de prijzen zijn ook top! Algemene ervaring een 10/10.
Zeker een aanrader!

Réponse de Adrem Verhuur Utrecht
Ik ben verhuisd met een grote bus van…
Ik ben verhuisd met een grote bus van Adrem. Ik reed super snel weg, en alles verliep soepel. De mensen aan de balie waren ook heel vriendelijk en hielpen mij met de bus!!

Prima ervaring gehad met Adrem
Prima ervaring gehad met Adrem. Zit op een makkelijke locatie in Utrecht.Het ophalen en terugbrengen ging soepel, de borg was zo terug en ze hebben een goed systeem voor schade. Dame achter de balie was erg vriendelijk.

Réponse de Adrem Verhuur Utrecht
Vlot geholpen ondanks de drukte
Vlot geholpen ondanks de drukte. Wij hadden een 11m3 bus gehuurd en deze zag er goed uit en werkte naar behoren.

L’expérience Trustpilot