Alge Fri Avis

TrustScore 3 sur 5

2,9

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Hold jer væk! Mine forældre fik i dag udført en skumbehandling af deres 120 m² tag. Det er langt fra første gang, de har fået denne type behandling, og de har derfor et godt grundlag for at v... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Havde bestilt fliserens hos alge-fri og er super tilfreds med resultatet. Har selv forsøgt med min egen højtryksrenser, men de kommer virkelig i bund og får alle fliser med. Alt ser nyt ude igen! Det... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

6 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fliserens

Der blev indgået en aftale om fliserensning og dato og tidspunkt blev bekræftet via e-mail dagen inden opgaven skulle udføres. Firmaet dukkede aldrig op. Ved telefonisk kontakt blev jeg mødt af en ligegyldig person, sandsynligvis fra et call-center, som ikke havde den fjerneste interesse eller lyst til at hjælpe. Det samme dagen efter. Der vrimler med muligheder for denne service. Lav en aftale med et andet firma.

24 août 2026

Super arbejde

Super arbejde, leveret af en meget venlig og kompetent Frank. Vi er super tilfredse med rensningen af vores fliser.

14 juillet 2026

Hold jer væk!

Hold jer væk!

Mine forældre fik i dag udført en skumbehandling af deres 120 m² tag. Det er langt fra første gang, de har fået denne type behandling, og de har derfor et godt grundlag for at vurdere kvaliteten af arbejdet.

Desværre levede dagens besøg slet ikke op til de forventninger, man med rimelighed kan have. Medarbejderen parkerede bilen kl. 10.58, og allerede kl. 11.08 var han kørt igen. Der var ingen opringning eller besked om, at han var på vej, og han bankede heller ikke på døren.

Selve skumbehandlingen varede under fire minutter. Efter vores opfattelse er det ikke tilstrækkelig tid til at udføre en grundig behandling af et tag på 120 m².

Det virker hverken grundigt eller professionelt, og de står tilbage med en meget skuffende oplevelse og en faktura.

10 juillet 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg fik foretaget en skumbehandling af…

Jeg fik foretaget en skumbehandling af mit tag hos Algefri, men behandlingen har ikke haft nogen synlig effekt. Efterfølgende har jeg gentagne gange forsøgt at komme i kontakt med virksomheden, dog uden at modtage noget svar. Jeg kan på den baggrund ikke anbefale Algefri – hverken kvaliteten af arbejdet eller kundeservicen lever op til det, man med rimelighed kan forvente

30 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Hold jer langt væk fra dette firma!

Hold jer langt væk fra dette firma!
Jeg fik behandlet tagene på mine 3 huse, og resultatet er en kæmpe skuffelse. Der er INGEN forskel overhovedet på før- og efterbillederne det ligner præcis det samme som før de gik i gang. Man betaler for et stykke arbejde, og så sker der reelt ingenting.
Det værste er, at når man prøver at klage, så bliver man bare ghostet. Jeg har henvendt mig flere gange angående reklamation, som jeg har fuld ret til, og der kommer IKKE et eneste svar. Ingen telefon, ingen mail, ingenting. Man er fuldstændig usynlig for dem, så snart pengene er betalt.
Manden er simpelthen løbet fra sit ansvar. Han ønsker tydeligvis ikke det bedste for sine kunder og gider ikke stå til regnskab, når arbejdet ikke holder. Det er useriøst og dybt uprofessionelt.
Spar jer selv for besværet og pengene
HOLD JER VÆK FRA DETTE FIRMA!

19 septembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

KÆMPE anbefaling af Alge Fri!

Vi fik behandlet vores fliser, fuld af flisepest, og meget medtagede tag. Frank var rigtig grundig og detaljeret, tog helt ud til kanterne på fliserne, og god til at give “tips og tricks”. Fra rensning til imprægnering gik der to dage og vores fliser står som nye nu! Jeg kan kun anbefale at tage fat i Alexander fra Alge Fri og få et tilbud på rensning, algebehandling og imprægnering af fliser og tag! De holder hvad de lover, kommer til tiden og skarpe på prisen ift. deres konkurrenter! :-)

22 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service og flotte fliser! ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi fik renset vores fliser den 2/6, og i dag er de kommet og har imprægneret – og vi er simpelthen så tilfredse!
Hele forløbet har været professionelt fra start til slut. Vi fik god information undervejs, både fra dem vi var i kontakt med i starten og fra de folk, der udførte selve arbejdet.
Resultatet taler for sig selv – fliserne ser næsten nye ud, og vi føler os i trygge hænder hele vejen igennem.

Kan varmt anbefales!

2 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Selskabet er blevet gjort opmærksom på…

Selskabet er blevet gjort opmærksom på at de i forbindelse med enkeltopgave oveni opretter abonnementsaftaler uden at indhente særskilt accept hertil eller gør det klart og tydeligt hvilket er i strid med forbrugeraftaleloven.

I stedet for at rette op på deres fejl, så sletter de negative anmeldelser heromkring uden at svare på oplevelserne.

3 avril 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Firmaet har uden min bekræftelse udført…

Firmaet har uden min bekræftelse udført noget vedligeholdelse på fliser - uden mit samtykke. Utroligt elendig kommunikation, desværre.

25 mars 2025

Hej Anita

Vi er kede af at høre, at du ikke har været tilfreds med oplevelsen. Vi går meget op i klar kommunikation og kundetilfredshed, og vi vil gerne præcisere forløbet:

Vi sendte både SMS og mail dagen før udførelsen af arbejdet.
Der forelå en tidligere bekræftelse på aftalen, som også blev sendt til dig.
Samme dag som arbejdet blev udført, modtog vi en mail fra dig med beskeden: "Mange tak til jer og Frank."

Vi er selvfølgelig ærgerlige over din utilfredshed, men vi mener, at vi har handlet i god tro med klar og tydelig kommunikation. Hvis der er noget, vi kan gøre for at afhjælpe situationen, er du velkommen til at kontakte os direkte.

Med venlig hilsen alge fri

Stor anbefaling!

Fik algebehandlet mine kun 2 år gamle, men medtagede fliser. Medarbejderen kom præcist til det aftalte tidspunkt, og servicen var i top. Fliserne ser ud som nye igen – alt spillede perfekt! Stor anbefaling herfra.

28 février 2025

Hej

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🙌 Vi er virkelig glade for at høre, at du er tilfreds med både resultatet og vores service. Det betyder meget for os!

Vi sætter stor pris på din anbefaling og står altid klar, hvis du får brug for os igen i fremtiden.

Venlig hilsen alge fri

Hurtig og professionel service

Hurtig og professionel service. Hurtigt løst og pænt ryddet op bagefter. Godt arbejde og billig pris.

19 septembre 2024

Hej Tue

Tusind tak for din fine anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service, kvalitet og pris. Det betyder meget for os!

Vi står altid klar, hvis du skulle få brug for os igen.

Venlig hilsen alge fri

Super frima …

Vi har haft den fornøjelse af have besøg af Frank fra alge-fri idag, og må sige vi er 100% tilfredse med arbejds udførslen .
Han var sød og super dygtigt.

22 juillet 2024

Flot arbejde/god pris

I dag har vi haft Frank fra Alge Fri på besøg. Tak til ham for et fantastiske stykke arbejde.
Kan anbefales til alle dem, der mangler at ordne fliser i sin have. Prisen var også god.

12 juin 2024

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus