Echt fijn autobedrijf. Super goed door Ferry en zijn team geholpen. Proefrit gepland en auto stond klaar toen ik er aan kwam. Geen superfancy showroom, maar gewoon een parkeerplaats met een kantoor. V... Voir plus
Lisez les avis des autres
In juni 2025 een Peugeot 208 gekocht. Na de aflevering zat er wat condensvorming in het achterlicht. Hierover contact gehad, maar omdat het droge zomermaanden waren verder geen problemen ervaren. Met... Voir plus
Keurige garage die afspraken nakomt. Bij plannen van proefritafspraak stond ‘ onze ‘ Seat netjes klaar. Een paar weken later konden we de auto ophalen; er moest nog een trekhaak onder en een minim... Voir plus
Leuk en vriendelijk team, van begin tot eind. Auto online gereserveerd, bij aankomst op locatie staat deze klaar voor een proefrit. Je kunt middels een qr code een route uploaden waarbij je alle soort... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Wij zijn auto.nl, onderdeel van Louwman en verkopen al sinds 2017 auto’s online. Sinds kort hebben we daar een fysieke locatie aan toegevoegd in Raamsdonksveer. Daar kun je op afspraak de auto komen bekijken. Dus of je nu liever gemakkelijk vanaf de bank je nieuwe auto bestelt, of hem liever eerst even bekijkt, je kunt bij ons terecht. Dat is makkelijk
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- www.auto.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté

Vriendelijk mensen
Verkoper goede kwaliteit
Prijs ook vaalt mee
Mvg

Réponse de Auto.nl - Raamsdonksveer
Yes, mijn droomauto gevonden!
Yes! Na lang zoeken heb ik eindelijk mijn droomauto gevonden. De ontvangst was super en ze dachten echt met me mee. Duidelijke antwoorden op al mijn vragen. Ik ging weg met een big smile en kreeg zelfs een foto van mijn auto voor op mijn nachtkastje. 🚗🌟

Réponse de Auto.nl - Raamsdonksveer
Compleet anders dan ik had verwacht
Compleet anders dan ik had verwacht. Ben in goede handen. Heel prettig ontvangst en auto stond al klaar onder een dome!

Bieden ver onder marktwaarde
In de zoektocht naar een auto ook bij dit bedrijf terecht gekomen.
Inruil auto ingevoerd ze bieden 50% minder dan de dealers in de buurt. Terwijl ze dezelfde auto hebben staan zelfs een jaar ouder met iets minder gelopen.
Qua prijs bieden ze daar nog minder dan de helft op dat mensen hier in trappen?
Zag dat ze veel import hebben, hoeft niet slecht te zijn, alleen als het schade auto's zijn en het word niet vermeld. Je ziet het aan het lage BPM bedrag dat staat vermeld.

13 maanden op auto moeten wachten
13 maanden op auto moeten wachten. elke keer een andere smoes waarom ze niet konden leveren.
kreeg een aanbod voor een andere auto met minder opties. ze konden alleen niets aan de prijs veranderen. schandalig dat je dat durft voor te stellen

Réponse de Auto.nl - Raamsdonksveer
Wat een ongelofelijke ongemotiveerde en…
Wat een ongelofelijke ongemotiveerde en onbeschofte klantenservice medewerkster had ik aan de telefoon zeg! Echt nog nooit zo ongeïnteresseerd en onbeschoft iemand aan de lijn gehad.

Réponse de Auto.nl - Raamsdonksveer
uiteindelijk wel tevreden over communicatie en auto
Andere kleur auto geleased en duurde wel lang, auto zou in april geleverd worden maar het werd augustus
daarom geen 5 sterren, maar al met al wel tevreden over de communicatie en de auto

Réponse de Auto.nl - Raamsdonksveer
Even soepel als een loden deur.....
Even soepel als een loden deur.....Een maand geleden een veel te dure auto gekocht, service en aflevering was goed. Dan blijkt dat je in Amsterdam geen parkeervergunning krijgt voor een hybride, maar wel voor een totaal electrische. Voor inruil naar Raamsdonkveer gereden waar zij 75% van de aanschafprijs (van een maand geleden) boden. Dus niet, ik doe nooit meer zaken met dit bedrijf.
12-08-2023 Vervolg: Bij het bekijken van de auto door een vakman bleek waarom de auto zo weinig waard was: er is blijkbaar grote schade aan de auto geweest, die niet zo mooi en met een klein kleurverschil gerepareerd is. Uiteraard is dit niet bij aanschaf aan mij gemeld. Had ik dit geweten dan had ik de auto nooit gekocht. Op de site staan alleen maar import auto's. Dit wekt de verdenking dat dit bedrijf schadeauto's in het buitenland koopt, ze goedkoop importeerd, repareerd en in Nederland duur aanbiedt. Consument, let op!!

Réponse de Auto.nl - Raamsdonksveer
Geweldige professionele en klant vriendelijke mensen!
Alle info komt stap voor stap, en hoog tempo, naar je toe. Begripvolle mensen die niets vervelend of gek vinden en bovenal heel goed op de hoogte zijn van het hele proces. Toen mails in de spam bleken te zitten ook geen enkel probleem. Binnen 3 weken van 1e contact tot auto voor de deur. En wat een top auto. Onze eerste ervaring kan niet meer stuk.

Gewoon doen !
Prima bestelproces, goede communicatie en prettige aflevering aan huis.

Réponse de Auto.nl - Raamsdonksveer
Het team reageert snel en is zeer…
Het team reageert snel en is zeer behulpzaam

Réponse de Auto.nl - Raamsdonksveer
Mijn tweede auto via auto.nl
Mijn tweede auto via auto.nl! Vanwege een goede ervaring de eerste keer nu ook weer een occasion geleased. Sinds de vorige keer is het proces rondom antecedenten geautomatiseerd en daarmee versneld. De auto stond binnen 14 dagen voor de deur. Alles goed gecontroleerd, zo goed als nieuw! En dat voor een zachter prijsje.

netjes geholpen.
ben tevreden hoe de verkoop en koop van de auto's is verlopen, duidelijke afspraken en goede uitleg netjes geholpen.

Goed geholpen
Alles was snel en overzichtelijk, goede klanten service, prettige mensen. snel via app alle benodigde documenten toegestuurd en binnen een week al een lease (occasion) auto. telefonisch en per email snelle reactie. ben nog met alles tevreden.

Réponse de Auto.nl - Raamsdonksveer
Super vriendelijke en meedenkende medewerkers
Super vriendelijke en meedenkende medewerkers. Komen afspraken na.
Auto is zoals vermeld stond. Nette aflevering aan de deur. Geniet al bijna 1 maand van een mooie auto.

Réponse de Auto.nl - Raamsdonksveer
Hele goede service en afhandeling zowel…online, mail en telefonische en service door Sona van Louman Rotterdam
Hele goede service en afhandeling

Réponse de Auto.nl - Raamsdonksveer
Dit is inmiddels mijn tweede auto die…
Dit is inmiddels mijn tweede auto die ik via auto.nl heb gekocht!
Ik vind auto.nl een betrouwbare autoleverancier! De website is heel duidelijk en overzichtelijk. De medewerkers zijn behulpzaam en vriendelijk!
De auto werd netjes bij mij thuis afgeleverd! Tijdens de aflevering van mijn tweede auto had de auto een klein technisch mankement, maar dat werd heel snel verholpen!
Bedankt voor de goede service . Ik zou zeker weer bij een aanschaf van een nieuwe auto bij auto.nl zijn!

L’expérience Trustpilot