Echt fijn autobedrijf. Super goed door Ferry en zijn team geholpen. Proefrit gepland en auto stond klaar toen ik er aan kwam. Geen superfancy showroom, maar gewoon een parkeerplaats met een kantoor. V... Voir plus
Lisez les avis des autres
In juni 2025 een Peugeot 208 gekocht. Na de aflevering zat er wat condensvorming in het achterlicht. Hierover contact gehad, maar omdat het droge zomermaanden waren verder geen problemen ervaren. Met... Voir plus
Keurige garage die afspraken nakomt. Bij plannen van proefritafspraak stond ‘ onze ‘ Seat netjes klaar. Een paar weken later konden we de auto ophalen; er moest nog een trekhaak onder en een minim... Voir plus
Leuk en vriendelijk team, van begin tot eind. Auto online gereserveerd, bij aankomst op locatie staat deze klaar voor een proefrit. Je kunt middels een qr code een route uploaden waarbij je alle soort... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Wij zijn auto.nl, onderdeel van Louwman en verkopen al sinds 2017 auto’s online. Sinds kort hebben we daar een fysieke locatie aan toegevoegd in Raamsdonksveer. Daar kun je op afspraak de auto komen bekijken. Dus of je nu liever gemakkelijk vanaf de bank je nieuwe auto bestelt, of hem liever eerst even bekijkt, je kunt bij ons terecht. Dat is makkelijk
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- www.auto.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Geen kans op een kat in de zak
Vanaf het eerste moment dat ik op de website interesse toonde ben ik constant op de hoogte gehouden, een bloktijd voor een proefrit werd gereserveerd en alle overige extra's maken het dat ik voor mijn volgende auto eerst op auto.nl ga kijken. De service, persoonlijke aanpak en tussentijdse betrokkenheid zijn uniek!

Réponse de Auto.nl - Raamsdonksveer
Eerst was ik erg huiverig om een auto…
Eerst was ik erg huiverig om een auto te bestellen via de site maar achter af alles perfect gegaan

Réponse de Auto.nl - Raamsdonksveer
Snelle en vriendelijke reacties op mijn…
Snelle en vriendelijke reacties op mijn vragen. Auto voldeed niet aan de verwachting en deze werd direct omgeruild. Zeer persoonlijke stijl van communiceren wat prettig is.

Goede prijs kwaliteit verhouding
Goede prijs kwaliteit verhouding, de occasions die wij hebben bekijken waren allemaal wel wat goedkoper op Auto.nl. Plus prima service. Wel wat slecht telefonisch bereikbaar, zelfs de chauffeur die de auto kwam brengen moest terugbellen naar het hoofdkantoor voor een 'ander' nummer van Auto.nl. Want ook hij kwam er niet tussendoor.

Réponse de Auto.nl - Raamsdonksveer
Zeer tevreden met service van auto.nl
Ik ben zeer tevreden over mijn recente aankoop bij auto.nl. Het online zoeken van de auto was eenvoudig en ik heb gebruik gemaakt van de optie om de auto eerst in het echt te bekijken bij hun locatie in Raamsdonkveer. De afspraak plannen was gemakkelijk via de website. Toen ik ter plekke aankwam, werd ik ontvangen door Johan die mij uitstekend heeft geadviseerd. Paar dagen later werd mijn nieuwe auto thuis bezorgd. Al met al een zeer positieve ervaring met auto.nl. Ik zou het zeker aanbevelen aan anderen.
Bieden heel onrealistisch op je auto
Bieden heel onrealistisch op je auto. Willen mijn goed onderhouden mini uit 2017 met weinig km’s inruilen voor €7.000 terwijl deze zeker 15.000 waard is. Pure oplichters.
Koop niet online hier
Koop niet online hier. Hoewel de communicatie met auto.nl goed was, werd de auto met versleten achterbanden geleverd. Op de checklist was achteraf te zien dat ze achterbanden al naar voreb hadden gelegd en dat achter een profieldiepte had van 2.1 dat klopte inderdaad voor het beste profiel, de andere, middelste groeven van de band waren onder de keuringsnorm van 1.6
Reactie was, had je maar een beter afleveringspakket moeten kiezen a 399E. terwijl 2 nieuwe achterbanden me 225E kostte.

Wat een SERVICE!
Wat een SERVICE!
Via de Peugeotdealer Louwman in Rotterdam heb ik samen met Bas van Kempen (verkoper Peugeot) via Auto.nl mijn nieuwe Peugeot 2008 besteld. Al binnen 12 dagen was alles (door de goede samenwerking tussen Bas van Kempen, Auto.nl en GO Private Lease) geregeld en werd de auto vandaag afgeleverd.
Echt helemaal fantastisch de samenwerking en de hulp om snel over de auto te kunnen beschikken.
Allemaal fantastisch bedankt voor deze hulp en service!!

Auto.nl
Ik ben soms (lees best vaak) lastig en durf bijna nooit de stap te zetten om iets online te doen. Daarbij ben ik ook totaal niet goed in complimenten geven, dus wanneer ik het doe, doe ik het goed en meen ik het
TOP SERVICE!!! 100% tevreden en ik raad hen zeker aan!!!
WAT EEN GEWELDIGE SERVICE!!!
Ik moet eerlijk zijn... in het begin was ik een beetje sceptisch... Online een auto kopen, zonder 'm te zien of een proefrit te maken, da's wel heel apart. Maar de dames van Auto.nl helpen je, indien je dit wenst natuurlijk, naar de 'juiste' auto te zoeken en komen met ideeën tijdens je zoektocht. Ik kwam, door verbruik en comfort, uit bij een Toyota-C-hr.
Toch eerst maar eens naar de Louwman Toyota Dealer in mijn stad om een proefrit te maken in de auto die ik op het oog had zodat ik in ieder geval wist hoe het reed.
De inruilprijs van Auto.nl was hoger dan die van Louwman (terwijl het blijkt dat Auto.nl een onderdeel is van Louwman Autogroep, wat overigens wel vertrouwen inboezemde) en de auto die ik mooi vond online besteld.
Het betaalproces is duidelijk; de inruil is meteen van de auto afgetrokken en het geld werd bij een notaris 'geparkeerd' totdat ik de nieuwe auto geïnspecteerd had en via een speciale code het geld vrij kon geven.
De communicatie met Stephanie, Nikki en Kiki is echt om door een ringetje te halen; alle mails worden heel snel en op een leuke manier beantwoord. De service (en ik geef les op een Hogere Hotelschool HBO, dus ik heb een beetje ervaring haha) is echt goed en niks is te moeilijk (zelfs op het laatste moment wijzigen van afleverlocatie nieuwe auto en oude auto daarna 30 km verder ophalen was ‘no problemo’).
Weekje na bestelling was de dag daar, Hans (geloof ik) belde zoals gevraagd een uurtje van tevoren en kwam met een 'flat-bed' de nieuwe auto brengen. Hij was erg vriendelijk en liep me keurig door alle papieren ed. heen. Hierna achter elkaar aan naar de oude auto om deze op te halen zoals gezegd 30km verder en ook dit ging snel en professioneel.
Nee inderdaad, je kan niet afdingen maar trust me; een hoge inruilprijs, 1 jaar BOVAG garantie, 1 jaar pechhulp, 5x APK, volle tank, grote beurt + poetsen en een proefrit van 14 dagen (JAJA, echt waar!!!!) maakt dit helemaal goed mijns inziens.
IK BEN OM, volgende auto weer via Auto.nl
Zeer goed
Zeer vlotte afwikkeling, alles precies volgens afspraak en een klantenservice waar menig bedrijf jaloers op moet (kan) zijn!
Wat mij betreft een echte aanrader.

Réponse de Auto.nl - Raamsdonksveer
Via deze site een nieuwe auto gekocht ... en pas enkele weken later geleverd
Via deze site een nieuwe auto gekocht. Alles goed en wel tot ze daags voor de aflevering zonder enig excuses een mail zenden met de tekst dat ze niet kunnen voldoen 'omdat de prijs op de site niet klopte'.
Begrijpen die mensen dat je een auto koopt om 'm te gebruiken? Niet tevreden over het gebrek aan empathie en nul oplossend vermogen. Na enkele weken touwtrekken opgelost nadat eerst gedreigd moest worden met een rechtzaak.....

erg slechte ervaring
Via de site van auto.nl gereageerd op een Mitsubishi Colt.
Ik wilde een inruil voorstel en probeerde dit te doen doen maar dit lukte niet, ik kon niet alles invullen.
Via de chat kreeg ik een mailadres waar ik de info over mijn wagen met foto's kon sturen.
Meteen gedaan.
Na een paar dagen via de chat gevraagd waarom ik geen reactie terug krijg op mijn verzoek dat ik de Colt wil kopen.
Ik moest geduld hebben.
Na bijna een week weer via de chat gevraagd hoe het zit.
Tijdens de chat heb ik de auto opgezocht, deze was reeds verkocht.
Hoe serieus ben je dan als bedrijf zijnde vraag ik mij.
Geen excuses gehad, alleen de vraag of ik misschien een andere auto wil kopen.
Dacht het niet, na deze ervaring
En meteen stel ik vraagtekens bij al die goede reviews
zonder meer goed bevallen!!!!!
goede service. je wordt goed op de hoogte gehouden hoe het met de bestelling is gevorderd. je krijgt echt wat je besteld hebt.
perfect en tijdbesparend
Prima, geen bijkomende kosten en waar voor je geld.
Klantvriendelijk en duidelijk.
goede service en ze benaderen garages voor onderhoud
fijne ford ka waar ik gelijk een lpg installatie in heb laten bouwen
zo zuinig heb ik nog nooit gereden
nu 11maanden oud en al ruim 20000km op de teller
service bij garage is perfekt dit is autobedrijf roeleveldt in maarsen
wil je goedkoop rijden dan raad ik deze ford ka aan geweldige wegligging
alles perfekt
Auto.nl heeft de toekomst!
Geachte heer, mevrouw,
Slim om mijn mening in een zin te vragen, scheelt weer kosten voor het reclamebureau :).
De koop/verkoop ging helemaal naar wens. Ik kan auto.nl bij iedereen aanbevelen.
Van een aspect ben ik niet gecharmeerd, namelijk het feit dat ik consequent getutoyeerd word en werd. Ik ben een klant, ik geef ook nog eens veel geld uit en ongevraagd tutoyeren hoort niet. Tutoyeren gebeurd op initiatief van de klant en wie betaald bepaald. Met vriendelijke groet,
Voor die prijs verwacht je geen service! Maar je krijgt TOP service
Alles tijdens voor en na de aankoop liep gesmeerd. Alle vragen werden snel via mail beantwoord en de alles ging zoals afgesproken. Prima dus. Een aanrader.
L’expérience Trustpilot