Jeg bestilte en drikkedunk mandag den 17.08.26. Jeg regnede med at jeg ville modtage den samme uge, da der i deres handelsbetingelser stå 1-3 dages levering. Den 19.08 bliver pengene trukket fra m... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fandt lige præcis den seng min datter ønskede sig. Hurtig levering. Ekstra plus for eminent service, da vi desværre måtte reklamere kort tid efter vi havde samlet sengen. En af delene gik i stykker, m... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bestilte en BH som havde lidt længere leveringstid end normalt hvilket jeg var klar over. Men da der var gået de maks 7 dage og ordren ikke engang var sendt endnu, kontaktede jeg dem. Blev mødt af en... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg havde bestilt et nyt betræk til vores sengerand, da den var kommet i min drømme-farve. Et par dage efter ringede Babyshower til mig for at fortælle, at betrækket desværre var i restordre. De vill... Voir plus
L'entreprise a répondu
OBS!! VI ER NYE EJER AF BABYSHOWER pr. 01.08.2025 og vil gerne fører Babyshower op til next level. ALT TIL GRAVIDE, NYE FORÆLDRE OG DE SMÅ • barnevogne og klapvogne • dåbstøj og dåbegaver • babytøj • legetøj • børnemøbler • gaver - også personlige • sikkerhedsudstyr • amme/pusle/bad • madkasser og drikkedunke med navn - Og masser af andre produkter og herlige ideer til mor og baby. Hvad med f.eks. en pusleplade, en pakke stofbleer, et dåbsflag eller en smart rejseseng? Kom og kig på vores store udvalg.
Haslevvej 430, 4100, Ringsted, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Der gik lidt tid, men det var i forhold til få produkterne til Dk. Hertil en god oplevelse.
Da jeg pakker produkterne ud, så opdager jeg de har en mindre transport skade fra fragten.
Herefter kontakter jeg babyshower på mail vedr skaden. Her bliver jeg tilbudt 50% rabat på produkterne, hvilket jeg accepterer, og forventer at få pengene retur. Der sker ikke noget og jeg bliver så efterfølgende kontaktet og får nu at vide at babyshower alligevel vil lave en komplet ombytning, men først efter Black Friday... I starten af 2024 har jeg atter kontaktet babyshower, dog uden svar.

Fin og hurtig handel ...
100% tilfredshed herfra
Mvh J I
Jan from Customer Service provides the distinguished service from the Danish site. By answering simple emails. With the expectation that the customer himself takes responsibility for goods that are not in stock, even if they appear to be in stock on the website

Bestilte fredag,
Havde et spørgsmål/ rettelse til min ordre.
De tog den ikke da jeg ringede men ringede tilbage kort efter.
Og dagen efter tikkede der en sms ind med at pakken kunne hentes!
Møg god service - absolut ikke sidste gang jeg handler her❤️
Ingen respons på reklamation. Jeg har mailet i maj, juli og senest i november uden nogen respons.

Réponse de Babyshower
Bestilte et myggenet til babyjogger (universal). Myggenettet passede trods beskrivelsen ikke i størrelse og havde desuden et hul. Forsøgte at kontakte firmaet for at høre hvordan retur/reklamation skulle håndteres. Hørte aldrig fra dem og gad ikke sende myggenettet retur for egen regning, da det koster næsten det samme som varen, uden at vide om de ville dække omkostningen. Bliver ikke kunde der igen.

Réponse de Babyshower
Min kone bestilte varer for 9 dage siden, men har intet modtaget endnu, så det er sidste gang, at vi bruger penge på denne side.....
Jeg bestilte varer hos Engsberg d. 1 oktober. Fik en ordrebekræftelse og har siden intet hørt. Jeg har ringet og jeg har mailet. Intet svar.
Deres telefon går på voicemail, hvor man får at vide, at svareren er fyldt op.🥺
Jeg fik mine varer hurtigt, men manglede nogle dele til en pusleplade. Har skrevet 2 mails over 14 dage, prøvet chatfunktionen og haft ringet - ingen svar.
Møg ærgerligt - kundeservice er bare vigtigt altså og må nu selv ud og finde de manglende dele på egen regning...

Réponse de Babyshower
Havde bestilt et børnesæt med indgravering, der var sket en fejl, ringede og talte med en som var venlig og ville rette op på det, han ville sende en returlabel med det samme, den venter jeg stadig på, det er nu 14 dage siden. Jeg har forsøgt at skrive og ringe utallige gange men de svarer ikke.

Réponse de Babyshower
Jeg har lagt en bestilling hos Babyshower af nogle produkter, men hørte efterfølgende intet om afsendelse af varen. Efter at have forsøgt at kontakte butikkern telefonisk, som efterspurgt, men uden at få svar, skriver jeg en mail og annullerer ordren skriftligt. Halvanden uge efter vælger butikken at ignorere min annullering, og sende varen afsted og trække pengene på mit kort. Virkelig frækt. Jeg har i dag gentagne gange forsøgt at kontakte Babyshower/Engberg telefonisk og på mail, lagt talefonsvarerbeskeder om hvad sagen drejer sig om og bedt om at blive kontaktet.
Opdatering: jeg fik i dag kontakt til Jan hos Engsberg og han var heldig flink og lovede mig mine penge retur. Så det ser jeg frem til!

Réponse de Babyshower
They have sold my problem very quick and the person on the phone was very helpful.
Ingen svar på 2 mail-adresser eller telefonnummer...
På trods af gentagne afsendte mails og opkald
Efter flere opkald bliver der langt om længe besvaret.
Som årsag til de manglende mail-svar begrunder han det med, at det er bedst at ringe...
Det har jeg da aldrig hørt om før ifm. erhvervsdrivende????
Generelt en meget uhøflig og afvisende samtale med en meget irriterende skærebrænder-stemme, som resulterede meden blank afvisning af min retur-forespørgsel.

Réponse de Babyshower
Jeg har returneret en vare, som jeg skulle have penge igen for og har ingenting hørt fra dem efterfølgende. Jeg har skrevet 4 mails og intet svar. Vil bestemt ikke anbefale at handle her! Ligeglade med deres kunder og tilbagebetaler ikke dine penge tilbage.