Jeg fik den vare jeg havde bestilt, så 100% tilfredshed der, men hvorfor det skal koste 50 kr i fragt til en pakke shop for et brev med GLS og tage 6 dage, når jeg for 29 kr også med GLS kan få hjemm... Voir plus

L'entreprise a répondu

Har bestilt frø 2 gange. Første gang paulownia anden gang australsk kærlighedstræ, som jeg før har fået fine resultater med. Til trods for at jeg fulgte vejledningen på hjemmesiden til punkt og prikke... Voir plus

Jeg har kjent Bjarne's frø og planter siden 2014 og jeg har bestilt derfra mange gange. Alle sendinger har kommet frem og alle med første kvalitets varer. Bjarne er kjent for sine rundhåndede gara... Voir plus

Jeg har flere gange bestilt varer hos Barney. Og hver gang er varerne kommet hurtigt ud af virksomheden, hvorimod PostNord er nogle sløser*ve. Senest bestilte jeg læggekartofler, opdagede efterfø... Voir plus

1. Jardinerie

Informations provenant de diverses sources externes

Bjarne Højlund - Planter Frø - Blomster Frø - Grøntsager Frø - Frugt og Bær Frø - Træer Frø - Palmer Frø - Buske Diverse Tilbehør Frø - Klatreplanter Vejledninger! SUPERThrive 50 i 1 Vitaminer CHILLI Focus Tilbud Bøgehæk Storblomstrede Roser e handel,, shop, on-line butik

3,6

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

1 k avis

A répondu à 83 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Bestilte rovmider til drivhuset 3/3-24…

Bestilte rovmider til drivhuset 3/3-24 og leveret 14/3-24. Der er plads til forbedring !!

12 juin 2024

Réponse de Barney

Tak for feedback - og vi er helt enige!
Problemet er at vi ikke selv har dem på lager da det er levende dyr.
De sendes derfor direkte fra producenten (hvilket vi også gør opmærksom på)
Men tro mig, vi er efter dem for at de skal oppe sig!!!

Ordenlighed

En enkelt vare var defekt, men uden nogen form for diskussion sendtes der straks en ny afsted til mig. 👍👍👍

16 mai 2024

Jeg fik ikke den mængde jeg havde…

Jeg fik ikke den mængde jeg havde bestilt, MEN straks efter jeg havde gjort opmærksom på problemet kom der 2 gode løsningsforslag og dagen efter havde jeg den ønskede mængde. Klart et sted jeg vil handle igen.

29 avril 2024

Uovertruffen hurtig levering

Uovertruffen hurtig levering, har bestilt fra Barney flere gange og der er sjældent gået mere end et døgn før varen er ankommet. Desuden kan man få gratis frø med sin ordre og udvalget er i det hele taget formidabelt.

24 avril 2024

Ordre 142991 bestilt 13 April

Ordre 142991 bestilt 13 April

Har endnu ikke modtaget mine frø???
Kan jeg få en forklaring?

Mvh
AB

13 avril 2024

Ja da!
Forklaringen er Post Nord.
Jeg kan se at din ordre er sendt fra os den 16.4 - og Post Nord siger selv det tager 5 +/- hverdage for et alm. standardbrev i Dagens Danmark (hvilket vi også skriver både på vores shop i et blog indlæg og i vores handelsbetingelser.
Så - 2 stjerner går til ....Tadaaa Post Nord!
Hav en dejlig Dag :)

Danmarks bedste frøhandel

Altid super god service og frø i bedste kvalitet.

GLS kunne ikke finde en pakke, så Bjarne sendte straks en erstatningspakke og da GKS endelig fandt pakken, skulle jeg bare beholde den uden ekstra omkostninger.

Vil til enhver tid anbefales Danmarks bedste frihandel til andre nørder som mig, der elsker at rode ned frø og planter.

10 avril 2024

Jeg er tilfreds med alle vare

Jeg er tilfreds med alle vare, jeg har bestilt inde ved Bjarne flere gange nu, og når jeg stødte på problemer, såsom jeg ikke kunne finde ud af at bruge mine point, så hjalp de mig med at bruge efter jeg havde bestilt, så jeg fik min rabat alligevel! :)
Mange gode og spændende frø og de har også andre gode vare, såsom 100 stk ø5 cm potter til 37,5 kr! Det har jeg ikke kunne finde billigere andre steder! :)
Jeg kan klart anbefale! :)

5 avril 2024

Bjarne er simpelthen det skønneste…

Bjarne er simpelthen det skønneste menneske! Sådan en man bare har lyst til at kramme..
Både ligefrem, men bestemt også hjertevarm, imødekommende og empirisk... Har desværre kun haft mulighed for at besøge "farmen" en enkelt gang...
Mine bestillinger har været punktlige, men med Post Nord er det nok i sidste ende mere held end forstand...

Bliver næsten lidt ked at de dårlige anmeldelser når det er Post Nord der er grunden, så ønsker virkelig at man ville skælde ud på dem først...

3 février 2024

Altid suværen service

Altid suværen service. Altid kan man spørge og få svar!
Jeg har igennem nok 15 år KUN handlet hos Bjarne. KUN tilfreds 😊👍🏽👏🏽👏🏽
Manden selv kan finde på at levere varerne selv på Sydfyn 😊😊

16 février 2024

Pakken med læggekartofler kom næste dag

Jeg bestilte frø, læggekartofler plus noget spiregrej. Jeg valgte selvfølglig GLS, da jeg har dårlige erfaringer med at PostNord tager en krig om at levere.

Allerede næste dag kunne jeg hente pakken hos min lokale GLS pakkeshop. Utroligt, når pakken kommer fra Vestjylland og helt til VestLollnd.

1 mars 2024

Hos Bjarne er der altid god og…Fin og personlig service.

Hos Bjarne er der altid god og personlig betjening.
Varerne er tip-top og det samme er de råd man får.
Jeg oplevede at skulle hente planter, men da jeg havde dårlig fod på det tidspunkt, fandt Bjarne de planter jeg gerne ville have og satte dem frem så jeg bare skulle gå to skridt fra bilen.
Og så er der altid god humør :-)

26 mars 2024

Verdens beste Bjarne's frø og planter fortjener ikke annet enn ros.

Alle sendinger har kommet frem og alle med første kvalitets varer.
Bjarne er kjent for sine rundhåndede garantier og det er 100% trygghet når man handler hos ham.
Jeg har "dessverre" aldri fått testet garantiordningene, av den simple grunn at alt er første kvalitet fra ham.
Bjarne kan varmt anbefales <3

2 avril 2024

Jeg har bestilt flere gange, med fuld tilfredshed

Senest bestilte jeg læggekartofler, opdagede efterfølgende, at de ville blive afsendt på et tidspunkt, hvor jeg var taget på ferie.
Aftalte med Bjarne, at han ventede med at sende afsted, så pakken ikke skulle stå uafhentet.
Pakken ankom dagen efter jeg kom hjem fra ferie. Rigtig god service.
Jeg har været tilfreds med samtlige varer fra Barney.

14 mars 2024

Fup firma

Fup firma. Har nu ventet over 2 uger på mine frø. Bjarne har - naturligvis - trukket pengene fra min konto. Såååååee, tænker ja snydt på nettet

2 avril 2024

Réponse de Barney

Håber du har fået afløb for dine aggressioner.
Hvis du havde læst vores handelsbetingelser som du accepterer ved køb kendte du præmisserne vedr. forsendelser med Post Nord
Din ordre er sendt fra os den 19. marts, Pengene er først hævet efter afsendelse i henhold til købeloven, og med påsken in mente, er der faktisk kun gået 6 hverdage idag.
Som det fup firma du siger vi er, så siger vi at hvis varerne ikke er kommet frem indenfor 10 hverdage – sender vi en ny portion afsted!
Tjek lige poststemplet når brevet kommer!
Hav en fantastisk dag!

Min fortrukne webshop

Jeg har mange gange købt hos Bjarne og co. altid gode produkter, fantastisk spireprocent på frø. Fantastisk kundeservice og senest har Bjarne guidet mig ifbm køb af drivhus, hvor vi var ude to gange og se drivhusene, begge gange hvor Bjarne rådgav os.

Jeg kan virkelig anbefale at handle hos Barney 😃

27 mars 2024