Varerne jeg havde bestilt blev leveret hurtigt - levede op til leveringsbetingelserne. Jeg havde dog ikke fået et trackingsnummer, så blev lidt nervøs, så skriv til kundeservice - fik hurtigt svar, og... Voir plus
L'entreprise a répondu
Denne creme smelter ind i min hud og giver en smukkere finish og hudtone, end nogen anden foundation jeg har prøvet! - Eneste minus er, at mine øjne løber hvis jeg kommer produktet for tæt på mine øj... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ekstrem dårlig service, i 2024 bestilte jeg nogle produkter, som blev leveret ALT for sent, end hvad der stod. nu i 2026, kontakter de mig, og først nu ser at min betalling ikke er gået igennem. Det... Voir plus
L'entreprise a répondu
jeg kan ikke komme videre til betalingen, og derfor ikke gennemføre min ordre. En ærgelig oplevelse, når man sådan havde glædet sig til gode produkter. Hilsen en trist men håbefuld kunde EDIT... Voir plus
L'entreprise a répondu
Brandshop er en forbruger-webshop inden for skønhedskategorien, der altid sørger for at have de bedste produkter og de billigste priser til dig. Vi bestræber os altid på, at give dig den bedste service!
Voldbjergvej 16A, 8240 , Risskov, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 63 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Jeg har købt en øjenvippeserum hos Brandshop. Jeg - og min datter - har fulgt anvisningerne i brugen af den og ingen af os har fået nogen effekt af produktet, til trods for at de lover fyldigere og længere vipper (de har dog rettet i teksten på deres hjemmeside nu). Vi har tidligere anvendt en anden serum med fin effekt, men afprøvede denne grundet overfølsomhed for den anden.
Når man reklamerer til Brandshop skal man udfylde en formular, de lytter ikke til dig før du har gjort det. Du skal endvidere sende produktet tilbage, hvilket jo ikke giver mening med en serum, da de jo HELT sikkert ikke har analyseret indholdet, da de ikke selv er producenter.
De har afvist at give pengene tilbage og henvist til at vi skal kunne dokumentere, at vi har anvendt produktet korrekt og at der ingen effekt har været. Hvis man så vil have produktet tilbage, så kan man betale for at sende det retur - selvom de overhovedet ikke har undersøgt indholdet. Jeg returnerede endvidere 3 stk, hvoraf den ene var helt uåbnet, hvilket de afviste, for derefter at sige, at det var for sent at returnere (!!)
Det lader til, at Brandshop er fuldstændig ligeglade med deres kunder - vi sælger bare lidt tilfældig serum på dåse og siger, at det gør dine vipper fyldigere.
Bestilling, levering okay, jeg havde bestil en creme, man kunne købe den i to forskellige bøtter, jeg valgte den hvor man nemmest kan se igennem, hvor meget der er tilbage, men de sendte den anden, som er helt ugennemsigtig ØV ØV.
Kan desværre ikke anbefale.
Jeg bestilte en leave-in conditioner og en shampoo på 1000ml. Da jeg åbner pakken, kan jeg dog se, at der står på shampooen, at den farver håret lyserødt (den er skrigepink i flasken). Det fremgik ikke tydeligt på hjemmesiden, og der var ej heller billede af produktet, så man kunne se det. Jeg havde naturligvis ikke købt den, hvis jeg vidste den farvede håret helt pink. Står nu med en ubrugelig hårshampoo på 1000ml (uåbnet)
Jeg fik besked på af kundeservice, at jeg bare kunne sende den retur, så har jeg så brugt 80kr på fragt og returfragt. Tilmed skrev de, at de havde haft problemer med nogle af Milk_shake billederne, så burde man da også markere det klart og tydeligt i beskrivelsen af produktet.
Kundeservice stoppede bare med at svare.
Rigtig dårlig oplevelse. Jeg skal nu bøvle med at sende shampooen retur, da man selvfølglig også skal bruge en printer for at kunne returnere. Labellen er dog kun gyldig i 6 dage, hvilket der ikke står nogle steder når man køber den - så nu er den udløbet.
Man skal helst gøre det mest muligt bøvlet for forbrugeren.
Handler her aldrig igen.
Man skal godt nok lede længe efter så god service som de yder hos brandshop. Sikke en fornøjelse at handle der. Hurtig levering og meget søde mennesker bag. Tak for en dejlig oplevelse
Jeg handler tit på Brandshop. Mega gode priser og hurtig levering. Stort udvalg af gode mærker. Min sidste ordre var 400 kr. billigere her hos Brandshop end hvis jeg havde købt identiske varer i Matas.
Altid nemt at handle med jer, varene kommer efter en 4-5 dage
Hurtig levering.
Nem og overskuelig hjemmeside.
Gode priser på kvalitets og mærkevarer.
Nem og overskuelig hjemmeside. Fra bestilling til levering 2 dage. Det kan man da kun være tilfreds med👌🤩
Fandt mine produkter til en rigtig god pris, og de blev leveret indenfor 2 dage. Super service. Ikke sidste gang jeg handler der.
Jeg lagde en hasteordre hos Brandshop sidst på eftermiddagen d. 30. april og kontaktede dem allerede dagen efter for at høre, om jeg kunne regne med levering d. 2. maj. Svaret var vagt, men gav mig håb om, at pakken ville nå frem. Det gjorde den ikke.
Ifølge deres egen hjemmeside lover de 1–2 dages levering, og at ordrer lagt inden kl. 14 bliver afsendt samme dag. Min ordre blev lagt efter kl. 14, men selv med levering inden for 2 hverdage burde pakken være fremme d. 2. maj – hvilket ikke skete.
Undervejs fik jeg modstridende og uklare svar fra kundeservice. Først blev jeg forsikret om, at pakken var sendt, så mente de, at den måske var “mistet”, og til sidst blev jeg lovet, at en ny pakke ville blive sendt, så den ville blive leveret d. 3. maj. Den dukkede aldrig op. I min GLS-app kunne jeg se, at der først blev oprettet en forsendelse den 2. maj, men pakken blev aldrig overdraget til GLS. Jeg modtog heller aldrig trackingoplysninger eller nogen konkret bekræftelse på, at noget faktisk var sendt.
Det virker derfor, som om pakken aldrig blev sendt til tiden, og at forklaringen om en “mistet” pakke var en undskyldning for at dække over forsinkelser og manglende overholdelse af deres egne løfter.
Jeg følte mig ikke taget alvorligt som kunde og stod tilbage uden det produkt, jeg havde brug for til en bestemt dato. Forløbet var præget af dårlig kommunikation, løfter der ikke blev holdt, og et generelt uprofessionelt serviceniveau. Jeg handler ikke her igen.
Personen, der skulle have haft ordren i gave, fik jeg først forklaret, at den desværre først ville komme lørdag i stedet for fredag. Nu har jeg i dag måttet fortælle, at den slet ikke kommer alligevel før næste uge – og jeg står helt tomhændet. Det er virkelig pinligt og frustrerende.
Virkelig god og hurtig kundeservice. Modtog et utæt produkt og fik meget hurtig svar på min mail om det og et nyt produkt. Virkelig dejligt. Vender helt sikkert retur igen ☺️
Brandshop er altid god mht priser og hurtig levering. Har handlet derfra uendelig mange gange, og der var aldrig været en dårlig oplevelse 😊
Levering fra dag til dag, ret vildt👌👌👌 Selve produktet, levede fuldstændig op til mine forventninger. Absolut ikke sidste gang jeg handler her.
Hurtig og effektiv service.
Varer altid i orden til go pris.