Etter gjentatte forespørsler til min gamle bank Nordea om å får justert renten til den beste (<50% av eiendomsverdien), så gav jeg opp og refinansierte lån i Bulder. Fungerte smertefritt og gav meg de... Voir plus
Bulder har en bra og kul app. Og i teorien har de gode priser. I praksis så funker det ikke, og er potensielt diskriminerende. I vårt tilfelle får vi ikke lån til tross for høy nok lønn og ryddig økon... Voir plus
Svært skuffende kundebehandling. Lang ventetid, mangelfull informasjon og gjentatte purringer uten konkrete svar eller tydelig fremdrift. Beskjeden om å «vente på tur» oppleves som avvisende og lite k... Voir plus
En super bank med masse muligheter! Banken har ett supert utsende, og er laget for framtiden. De har enkle funksjoner, og hjelper deg vist man trenger det. Banken er ny som gjør at noen funksjoner ka... Voir plus
- Banque
- aussi dans
- Prêteur hypothécaire
Écrit par l'entreprise
Norges første rene mobilbank, og en del av Sparebanken Vest. Bulder har de mest fornøyde bankkundene, ifølge EPSIs bankundersøkelse i 2023 og 2024. Hos oss får du gebyrfritt boliglån, automatisk lavere rente på boliglånet ditt, gøy og personlig sparing, Apple Pay og mulighet for kundeutbytte.
Jonsvollsgaten 2, 5011, BERGEN, Norvège
- +4746871000
- kontakt@bulder.no
- www.bulderbank.no
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Den beste bank-appen i Norge
Den beste bank-appen i Norge, uten tvil. De er også konkurransedyktige og tilbyr de beste vilkårene, vinner som oftest på pris i forhold til konkurrentene osv... Jeg går ikke tilbake, og gjør full overgang til Bulder.
Bulder er helt konge!!
Skiftet bank fra sparebanken smn til…
Skiftet bank fra sparebanken smn til Bulder og er kjempefornøyd med Bulder.Anbefaler banken til andre.Lett å bruke.når en har blitt vandt til den.
Har bare gde efaringer med Bulder
Har bare gde efaringer med Bulder, Aldri støtt på problemer med noen av kundebehandlerne, takk for gd service og hjelp
Bulder er fantastisk på alle måter
Dårlig på lånesøknad
Enig med de som kritiserer kundebehandling og låneprosess. Man bør helst vise dem en koffert med tusenlapper tilsvarende beløpet man skal låne. Det virker som de er litt tynt bemannet på økonomisk kompetanse. Ellers veldig fornøyd med appen og bruk av banken.
De måler boligverdi og setter ned…
De måler boligverdi og setter ned renten automatisk. Superfornøyd
Utrolig rotete app
Utrolig rotete app. Jeg kommer fra Sbanken, DnB og Lunar som alle er/var mye enklere. Det er forskjellig brukergrensesnitt for brukskonto og sparekonto, man kan ikke overføre fra sparekonto til eksterne kontoer uten å ta omveien via brukskonto, For brukskonto har de knapper for fremover og bakover. Kan jeg ikke bare få så siste transaksjoner og betalinger som ligger til forfall som alle andre banker gjør det? På sparekonto ser dette helt annerledes ut og også her kan jeg ikke se siste transaksjoner før jeg har trykket på inneværende måned i listen over måneder. Man må velge bilde for sparekonto som tar opp 20% av hjemskjermen. Dårlig brukergrensesnitt og begrensninger hele veien. Trodde endelig jeg hadde funnet beste alternativ etter bortfallet av Sbanken, men jeg bytter tilbake til Lunar igjen som jeg brukte etter Sbanken og tross alt har mye bedre app…
Alltid kjappe til å svare
Alltid kjappe til å svare, og alltid gode svar.
Kun positivt med bytte til bulder
Angrer ikke av bytte av bank til Bulder. Enkelt å bytte og bra app 😊
Boliglån systemmet er dårlig, appen ser greit ut
Folk som svarer ved boligsøknad er sikkert automater eller gammel og ødelagt AI… 😂
Ikke anbefales å opprette konto som er krav til å søke lån. Ellers appen ser veldig greit og brukervenlig ut.
Kommer med ny vurdering etter vi har brukt appen en stund...
I became a member of Bulder Bank…
I became a member of Bulder Bank expecting free and simple banking, but my experience has been disappointing.
SWIFT transfers in NOK are the only way to avoid the 2% currency surcharge+other fees, but even then the transaction can be blocked if sending to family with a foreign bank. You can only send it to yourself .
Their advertised SWIFT fee of 60 NOK was not applied; it was 75 NOK.
SEPA transfers NOK/EUR always incur a ~2% fee.
Transfers on behalf of third parties are not allowed, which makes using the bank for regular international payments very restrictive.
Customer support sometimes gives inconsistent answers and doesn’t clarify these limitations clearly.
In addition, no notifications about receiving payment, slow transactions even to Norwegian accounts.
Expensive physical and digital card
Slow display of account movements
Kudos til Bulder!
Bulder Bank har virkelig imponert meg. Appen er utrolig enkel å navigere, og alt fra kontooversikt til boliglånsdetaljer presenteres på en ryddig og intuitiv måte.
Det jeg liker aller best, er hvor oversiktlig boliglånsprosessen er. Rentenedsetteren som justerer renten automatisk når boligverdien går opp, gir en følelse av rettferdighet og transparens som jeg ikke har opplevd hos andre banker. I tillegg går kundeservice raskt og profesjonelt – man får faktiske svar, og det merkes at de ønsker å hjelpe.
Alt i alt føles Bulder Bank som et friskt pust i bankverdenen: moderne, ærlig og utrolig enkel å forholde seg til. Anbefales varmt til alle som vil ha en bank som faktisk gjør ting enklere!
Veldig bra med verdi på bolig og…
Veldig bra med verdi på bolig og prosent lån og pris på solgte boliger i nærområdet
Lang behandlingstid på grunn av stor pågang er svaret.
Liker banken veldig fint. Litt uskarp bank farger , men eller fint.
Skal du derimot søke mellomfinansiering/lån så må du belage deg på god tid. De har for mye og gjøre er beskjeden, så smør deg med tålmodighet opp til 10 dager. Chat tar lang tid og få svar på. Det er enklere i andre banker og oppnå kontakt og lånefinansiering når dette behøves. Ok de er kanskje billigere en andre banker , mulig dette er grunn til lang behandlingstid. Synd om gode kunder forsvinner av den grund. Konklusjon, vær OBS.
Dårlig kundebehandling og rotete app
Totalt upålitelig
Jeg har hatt betydelig beløp stående på høyrentekonto som en del av min pensjonsoppsparing.
Da jeg skulle hjelpe min datter med innskudd og første husleie til en studiebolig i København måtte jeg på kort varsel overføre penge til boligselskapet. Bulder bank nektet å overføre penge med henvisning til Hvitvaskingsreglene. (Dette til tross for at alle mine oppsparte midler fremgår av skattemeldingen og dermed er synlig for Bulder bank.)
Konsekvensen var at hun mistet leiligheten fordi vi ikke rak å overføre penge tidsnok.
Jeg avsluttet umiddelbart alle mine bankforhold hos Bulder bank.
Jeg kan IKKE anbefale Bulder bank. Når trenger å kunne stole på banken, svikter de.
De har heller ikke beste innskuddsrente lengere. De finnes flere andre gode banker. Feks. Kredittbanken.
Bra betingelser
Bra betingelser, og en app som både er lett å forstå og driftssikker.
Svært mangelfull kundebehandling
Dessverre ble jeg kunde her. Fin app og godt potensiale, men kundebehandlere faller helt igjennom. Prosessen med lån og finansieringsbevis er merkelig, og grunnet feil og lang behandlingstid, direkte ødeleggende. Utregning for finansieringsbevis er helt uforståelig, der de trekker fra svært mye som buffer. 0 ydmyke er de også, når de gjør feil gang på gang.
Utrolig enkelt å bruke.
Utrolig enkelt å bruke.
Veldig logisk og nyttig.
Man får gjort det man skal enkelt.
Samtidig så finner man nyttig informasjon.
Seriøs utfordrer
Åpnet en konto i Bulder Bank kun for AppelPay. Superenkelt og gjort på under 15 minutter. Vært kunde der i ca 2 år nå. Ba om pristilbud på Huslånet nå i vår, og bytta fra SR-Bank etter å vært kunde der i over 30 år! Beste renten på både lån og sparing.
Seriøs utfordrer til de etablerte bankene.