Bulder Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,4

Etter gjentatte forespørsler til min gamle bank Nordea om å får justert renten til den beste (<50% av eiendomsverdien), så gav jeg opp og refinansierte lån i Bulder. Fungerte smertefritt og gav meg de... Voir plus

Bulder har en bra og kul app. Og i teorien har de gode priser. I praksis så funker det ikke, og er potensielt diskriminerende. I vårt tilfelle får vi ikke lån til tross for høy nok lønn og ryddig økon... Voir plus

Svært skuffende kundebehandling. Lang ventetid, mangelfull informasjon og gjentatte purringer uten konkrete svar eller tydelig fremdrift. Beskjeden om å «vente på tur» oppleves som avvisende og lite k... Voir plus

En super bank med masse muligheter! Banken har ett supert utsende, og er laget for framtiden. De har enkle funksjoner, og hjelper deg vist man trenger det. Banken er ny som gjør at noen funksjoner ka... Voir plus

1. Banque
  2. aussi dans
  3. Prêteur hypothécaire

Écrit par l'entreprise

Norges første rene mobilbank, og en del av Sparebanken Vest. Bulder har de mest fornøyde bankkundene, ifølge EPSIs bankundersøkelse i 2023 og 2024. Hos oss får du gebyrfritt boliglån, automatisk lavere rente på boliglånet ditt, gøy og personlig sparing, Apple Pay og mulighet for kundeutbytte.

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

102 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

35 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Bulder er en super bank!

Bulder er en super bank!
God oversikt, masse muligheter og de er i stadig utvikling. Er veldig fornøyd.
De gangene jeg har spurt om hjelp eller lurt på noe, så har jeg fått god og rask hjelp.
Kan virkelig anbefales

1 octobre 2025

Urovekkende og utrygt

Urovekkende og utrygt

Jeg har i lengre tid betalt regninger fast til et strømselskap, men plutselig fungerer ikke eFaktura som normalt. Innbetalte beløp ser ut til å forsvinne fra kontoutskriften, noe som oppleves både urovekkende og utrygt. Da jeg tok kontakt med kundeservice, viste de liten interesse for problemet og svarte kun at de ikke visste hva som hadde skjedd.

30 septembre 2025

Dekker mine behov

Liker veldig godt månderlig verdivurdering av boligen. Enkelt å ha oversikt over økonomien.

23 septembre 2025

Nettbetalinger sperres

Nettbetalinger sperres av et tredjepartsystem de ikke har kontroll på. I det siste har flere betalinger vært umulig å gjennomføre og kortene blir bare avvist. Dette gjelder både kredittkort og debit. Kundeservice kan ikke hjelpe

22 juillet 2025

0 empati, upersonlig

Bruker Bulder lite, men ellers ganske bra, de fikk veldig mye kunder siden sBanken situasjonen, veldig kundevenlig da. Det er det ikke lenger. Trengte ikke kort lenger, de forlenger det ‘stille’ uten melding. Hvis du ‘sletter’ kortet noen dager senere er det ditt problem. 0,0 service. Simen fra kundeservice har også 0 empati og sørger for at kundene blir mer behandlet som ett kundenummer en ett person. Ungå denne banken, ta en lokalbank istedet.

3 juillet 2025

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd med nettbanken, byttet , rente på boliglån og sparekonto. Funker ikke med alle apper, som Trumfpay og det er litt irriterende.

1 avril 2025

PATHETIC service when it comes to…

PATHETIC service when it comes to shopping online. Expect your card to have your purchase declined and make your life a thousand times more difficult with a chat in which 10 different people try to talk to you (pretty sure it is AI) and NOT solve your problem.
They will say it is to protect customers from fraud etc. NOT OK, they simply make buying online nearly impossible. Doesn't change much which store it is.

Debit card service is not reliable, I've has several problems buying abroad being forced to withdraw money from the ATM because the card refused to work but the customer service insisted that "there's nothing wrong with the card".

Don't waste your time, try a serious bank. I seriously REGRET migrating to Bulder and do not recommend to anybody. Spare a headache and stick with a real bank, they will give you the old treatment just as bad as the new ones but at least you get your problem solved and can talk to real people.

24 juin 2025

Beste lånerente og super app

Har vært kunde hos Bulder en periode nå og er svært fornøyd med lånerente og bank appen deres. Gebyrfri bank, lett å orientere seg og raske svar på kundeservice om du trenger hjelp til noe. Anbefales!

19 juin 2025

Bulder er fantastisk

Bulder er en fantastisk innovativ, moderne, enkel og helt super bank. De forbedrer stadig sine tjenester, ofte på bakgrunn av tilbakemeldinger fra oss kunder. De slår alle andre banker på boliglånsrente, beregner selv boligverdi og oppdaterer den hver måned, samt setter automatisk ned renta etterhvert som man får betalt ned på lånet og får lavere belåningsgrad. Vi er strålende fornøyd!

18 juin 2025

Bulder Bank anbefales

Jeg har nylig byttet bank - fra Handelsbanken til Bulder. Som medlem av Akademikerne trodde jeg at den foretrukne banken, Handelsbanken, ville gi både fordeler og enkelt brukergrensesnitt. Etter to år orket ikk jeg mer av Handelsbanken, for å si det sånn. I letingen etter en bank for meg valgte jeg å undersøke viktige parametere selv, og ikke støtte meg på kundeopplevelser som ikke ga meg noe.
For meg er det viktig å gjøre det meste selv i mobilbanken. Tilgang på såkalt personlig kundeveileder i HB ga meg ingen ting, verken av fordeler eller løsninger på tekniske problemer. Faktisk ble opplevelsen paradoksal - altså at et menneske som jobber i en bank er tilgjengelig på chat eller telefon i løpet av en time eller to uten at det hjelper det spor. Nok om mine opplevelser av HB - anbefales ikke, for å si det sånn.
Det var svært enkelte å opprette kundeforhold i Bulder. Deres mobilbank har etter min oppfatning et lettbrukt og intuitivt grensesnitt. Jeg prøve å skrive epost til support for å teste denne - og etter en dag eller to fikk jeg relevante svar. Det beste er selvsagt å bruke chat-funksjonen i mobilbanken - svar mottas asap.
Mitt liv med bruk av dagligbanken er blitt så mye enklere med Bulder. Det går hurtigere - pålogging, betaling, overføring mellom konti mm. Alt i alt en sømløs opplevelse. I HB derimot brukte en lang tid på det meste - den verste opplevelsen var å skulle overføre midler til andre fond- eller sparekonti utenfor banken da det var sperrer på beløpsstørrelse og karantenetid for overføring! Helt utrolig at en ikke skal få disponere sine egne ærlig tjente penger slik en ønsker, men måtte spørre kunderådgiver om bistand og innstillinger.
Å overføre avtalegiroer gikk på noen sekunder. Efaktura er som kjent tilknyttet personen, så det gikk veldig fint. I HB derimot; masse plunder og heft med et grensesnitt som ligner 1999.
Når kundevilkårene er bedre hos Bulder hva angår sparing med rentesrente enn vilkårene hos HB for Akademikermedlemmer, blir valget enkelt. Bulder bank er realt - skal selvsagt tjene penger, men det er lett å sette seg inn i forretningsideen. Så får jo folk med lån vurdere hva som er best for dem, men for meg som en dagligbank uten lån, er jeg ikke i tvil, Bulder bank er et funn.

14 juin 2025

Norges mest moderne bank

En verdig arvtager til Sbanken. Fremoverlent, lytter til kundene, og skaper innovative produkter. Eksempelvis ønsket jeg meg varsling når lønnen var på konto, og selv om det gikk litt tid, så kom funksjonen på plass! Jeg har ingenting å utsette på mitt forhold til Bulder!

1 janvier 2025

No webinterface. Only app.

This so called bank only works on Apple or Google mobile devices, so they discriminate all other users. They don't listen to feedback. They're not the cheapest bank either.

25 mai 2025

Ingen som tar telefonen på…

Ingen som tar telefonen på kundeservice, ingen innlogging på nettsiden heller. Utelukkende app.
Hadde jo fungert bra det, hvis appen funket.
Dritt, bank.

8 mai 2025

Jeg er superfornøyd

Jeg er superfornøyd. Nettsidene er oversiktlige og lette å manøvrere i - selv for en tilårskommen dame som jeg. Rentene er konkurransedyktige, både på innskuddssiden og utlånesiden. At banken velger å dele ut av overskuddet og gir utbytte til kundene sine er nok et pluss til banken.

10 mars 2025